Nowe koszulki Juve
- Gibon
- Juventino
Muszę mieć je wszystkie!
W tej białej po prostu się z miejsca zakochałem - ten patent z rękawami jest genialny. Szkoda, że piłkarze nie będą pieścić mojego wzroku częstą grą w tych trykotach, gdyż jest to Buffonowa koszulka, lecz pewnie niedługo wynagrodzi to wszystko oficjalna replika w mojej szafce.
Od początku dyskusji o przyszłym czerwonym modelu byłem jego entuzjastą i podtrzymuję swoję zdanie, że ta koszulka jest świetna. Wbrew ogólnej dezaprobaty ten kolor powiązany jest ścisle z Juve poprzez firmę taką jak Ferrari i konekcję z rodziną Angellich - mi się osobiście bardzo spodobał pomysł na odcień koloru i wzór pod deseń jednego z nowych aut z tej stajni.
Zółta - cóż, ubiegłoroczna reaktywacja niebieskiej koszulki, w której niegdyś zdobywaliśmy LM, nie przyniosła porządanego celu, czyli powrotu tego trofeum do Turynu, więc w tym sezonie zdecydowaliśmy się na come back do zółtych barw. Tylko PZP już nie ma, a tym bardziej my w nim nie gramy...
W każdym razie trykot prezentuje się nieźle i zwycięsko. Kolejne barwy, w których grając Vieira będzie czuł się swojsko. ; - )
Domowa bez żadnych rewelacji, lecz cieszy przewaga czarnego koloru i, mimo że tradycję mamy całkiem inną, wolałbym, aby spodenki domowe również były tego koloru.
W końcu Nike poprawiło w swojej nowej kolekcji te beznadziejne kołnierzyki z tamtego sezonu. Te prezentują się póki co znacznie lepiej, ale zobaczymy jeszcze jak na żywo będą się sprawdzały.
Podsumowując: trzeba zbierać już kasę.

W tej białej po prostu się z miejsca zakochałem - ten patent z rękawami jest genialny. Szkoda, że piłkarze nie będą pieścić mojego wzroku częstą grą w tych trykotach, gdyż jest to Buffonowa koszulka, lecz pewnie niedługo wynagrodzi to wszystko oficjalna replika w mojej szafce.
Od początku dyskusji o przyszłym czerwonym modelu byłem jego entuzjastą i podtrzymuję swoję zdanie, że ta koszulka jest świetna. Wbrew ogólnej dezaprobaty ten kolor powiązany jest ścisle z Juve poprzez firmę taką jak Ferrari i konekcję z rodziną Angellich - mi się osobiście bardzo spodobał pomysł na odcień koloru i wzór pod deseń jednego z nowych aut z tej stajni.
Zółta - cóż, ubiegłoroczna reaktywacja niebieskiej koszulki, w której niegdyś zdobywaliśmy LM, nie przyniosła porządanego celu, czyli powrotu tego trofeum do Turynu, więc w tym sezonie zdecydowaliśmy się na come back do zółtych barw. Tylko PZP już nie ma, a tym bardziej my w nim nie gramy...

W każdym razie trykot prezentuje się nieźle i zwycięsko. Kolejne barwy, w których grając Vieira będzie czuł się swojsko. ; - )
Domowa bez żadnych rewelacji, lecz cieszy przewaga czarnego koloru i, mimo że tradycję mamy całkiem inną, wolałbym, aby spodenki domowe również były tego koloru.
W końcu Nike poprawiło w swojej nowej kolekcji te beznadziejne kołnierzyki z tamtego sezonu. Te prezentują się póki co znacznie lepiej, ale zobaczymy jeszcze jak na żywo będą się sprawdzały.
Podsumowując: trzeba zbierać już kasę.

- Becker
- Juventino
Maginia! Maginia!:P
Domowa - Myślałem, że chudsze pasy mnie odstraszą a jednak myliłem się. Koszulka jest piękna, bardzo ładnie się prezentuje. (w sumie nic nowego
)
Czerwona - Nie wiem dlaczego niektórym się nie podoba, dla mnie to jest cudo! Nie wiem dlaczego ale Zambrotta w niej przypomina mi Legioniste Julka Cezara :lol: Dla mnie po prostu bomba, pięknie leży na nim
Zółta - Ta koszulka zrobiła na mnie najmniejsze wrażenie, Zlatan wygląda w tym faktycznie jakby grał dla Szwecji. Nic rewelacyjnego ale się podoba
Biała - To jest drugie cudo
świetnie to wymyślili, szkoda tylko, że nie pokazali Buffona z tą koszulką jestem ciekaw jakby na nim wyglądała bo na "manekinie" prezentuje się obiecująco 

:lol:
Domowa - Myślałem, że chudsze pasy mnie odstraszą a jednak myliłem się. Koszulka jest piękna, bardzo ładnie się prezentuje. (w sumie nic nowego

Czerwona - Nie wiem dlaczego niektórym się nie podoba, dla mnie to jest cudo! Nie wiem dlaczego ale Zambrotta w niej przypomina mi Legioniste Julka Cezara :lol: Dla mnie po prostu bomba, pięknie leży na nim

Zółta - Ta koszulka zrobiła na mnie najmniejsze wrażenie, Zlatan wygląda w tym faktycznie jakby grał dla Szwecji. Nic rewelacyjnego ale się podoba

Biała - To jest drugie cudo

:lol:
- *Fightersik*
- Juventino
Biało - czarna: Osobiście niepodoba mi się ta koszulka. Powód jest jeden: cienkie pasy. Gdybym miał zaprojektować koszulkę Juventusu zdecydowanie pozostał bym przy tej z sezonu 2002/2003. Aha zapomniałem jeszcze dodać iż do tej biało czarnej koszulki mogli by dodać czarne spodenki.
Czerwona: Podobnie jak w/w nie podoba mi się. Byłaby spoko gdyby miała na środku pas o kolorze: cienki biały;gruby czarny;cienki biały czyli tak jak na poprzednich projektach.
Żółta: FENOMEN!! Zdecydowanie w ciągu ostatnich lat najlepsza koszulka jaką zaprojektowała Nike. Nic dodać nic ująć.
Biała: Musze przyznać, ze przed napisaniem mojej recenzji na temat tej koszulki musiałem się długo zastanowić. W sumie nie ma żadnych wad, lecz jakos wydaje mi się nieco "dziwna". Z góry przepraszam za to sformułowanie, ale nie znalazłem innego słowa.
Ogólnie: Gdy nie ta żółta to dał bym w skali 0-10 ocenę 3 , ale gdyby podsumować wszystkie to 6. A gdyby podsumować wyobraźnie nike to 10 z +.
P.S: I tak wolę Lotto.
Czerwona: Podobnie jak w/w nie podoba mi się. Byłaby spoko gdyby miała na środku pas o kolorze: cienki biały;gruby czarny;cienki biały czyli tak jak na poprzednich projektach.
Żółta: FENOMEN!! Zdecydowanie w ciągu ostatnich lat najlepsza koszulka jaką zaprojektowała Nike. Nic dodać nic ująć.
Biała: Musze przyznać, ze przed napisaniem mojej recenzji na temat tej koszulki musiałem się długo zastanowić. W sumie nie ma żadnych wad, lecz jakos wydaje mi się nieco "dziwna". Z góry przepraszam za to sformułowanie, ale nie znalazłem innego słowa.
Ogólnie: Gdy nie ta żółta to dał bym w skali 0-10 ocenę 3 , ale gdyby podsumować wszystkie to 6. A gdyby podsumować wyobraźnie nike to 10 z +.
P.S: I tak wolę Lotto.
- _Jah
- Juventino
Również podzielam Wasze zdanie, że nastał czas na czarne spodenki. Do tej pory zmieniało się to z roku na rok, w tym roku zaś mamy mały odstęp od reguły. Jest to jednak błacha sprawa. Także jestem zdania, że komplet nr 3 (żółty) to znakomity egzemplarz, który jest strzałem w '10'. Czerwony strój? ładny, ale jaki związek ma czerwień z naszym klubem to musiałbym się długo zastanawiać. Jest to jednak ruch typowo marketingowy, kilka groszy do klubowej kasy się przyda. Jestem w sumie zadowolony, nigdy nie zawiodłem się na tych projektach. Mam tylko nadzieję, że tegoroczne zostaną Nam długo w pamięci z racji ewentualnego zwycięstwa w przyszłorocznym Finale LM na Paryskim Saint Denis.
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- wErOn
- Juventino
Oł mama
Koszulki świetne, poprostu strzał w dziesiątke! no moze poza domową która mnie jakos nie zaskoczyła ale wciaz jest piekna
Czerwona, żółta, biała ... wszystkie oceniam 10/10 ! 

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Italia6
- Juventino
A mnie osobiście te koszulki się podobają :-DbObYjuve pisze:Moim zdaniem źle że bedą nowe koszulki i to w dodatku w kolorze czerwonym bezsensu te koszulki które śa powinny zostać
a spodenki do biało-czarnej faktycznie mogłyby być czarne
- wErOn
- Juventino
Ale wy narzekacie ... jakby to była zmiana logo Juventusu
Jedno co mnie boli w tych żółtych koszulkach to (w połączeniu z niebieskimi spodenkami i żołtymi skarpetami) barwy szwecji :evil:
Biała rzeczywiście lajtowa
!

Jedno co mnie boli w tych żółtych koszulkach to (w połączeniu z niebieskimi spodenkami i żołtymi skarpetami) barwy szwecji :evil:
Biała rzeczywiście lajtowa

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- RuTeK
- Juventino
Zrobili To Pod Zlatana =)wErOn pisze:Jedno co mnie boli w tych żółtych koszulkach to (w połączeniu z niebieskimi spodenkami i żołtymi skarpetami) barwy szwecji :evil:

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- kubinho 10
- Juventino
Ogulnie spoczko są nowe stroje ale i tak wole te stroje z poprzedniego sezonu ale od początku!!
Biało-Czarna - Może być!!! Myślałem że z tymi cienkimi będą bardzo podobne do tych z sezonu 2003/2004 które za bardzo mi sie nie podobały :x
Czerwona - Najmniej mi się podoba ze wszystkich 4 trykotów!!! Moim zdaniem ludzie z Nike nie trafili z czerwonym kolorem i raczej sie przyjmie chociaż kto wie :roll: Najbardziej tą koszulke szpeci ten pasek. Powinien być on na środku jak to jush wielu przede mną mówiło i jak to było w początkowych projektach!!!
Żółta - GENIALNA!!!!!!!!! Jedna z lepszych jakie Juve miało w ostatnich
latach. Są wzorowane na tych z sezonu 1983/84 w których to zdobywaliśmy PZP.
Biała - Troche dziwna ale mi się podoba. Dobry pomysł z tymi rękawami który szczerze mówiąc troche mnie zdziwił gdyż nigdy nie widziałem żeby jeden rękaw miał inny kolot od drugiego ale cóz, czego to ludzie nie wymyślą
Ogulnie stroje nawet mi się podobają a w skali 0-10 dałbym 7+ gdyż wolałbym domowe koszulki z grybszymi pasami.
POZDRO
Biało-Czarna - Może być!!! Myślałem że z tymi cienkimi będą bardzo podobne do tych z sezonu 2003/2004 które za bardzo mi sie nie podobały :x
Czerwona - Najmniej mi się podoba ze wszystkich 4 trykotów!!! Moim zdaniem ludzie z Nike nie trafili z czerwonym kolorem i raczej sie przyjmie chociaż kto wie :roll: Najbardziej tą koszulke szpeci ten pasek. Powinien być on na środku jak to jush wielu przede mną mówiło i jak to było w początkowych projektach!!!
Żółta - GENIALNA!!!!!!!!! Jedna z lepszych jakie Juve miało w ostatnich
latach. Są wzorowane na tych z sezonu 1983/84 w których to zdobywaliśmy PZP.
Biała - Troche dziwna ale mi się podoba. Dobry pomysł z tymi rękawami który szczerze mówiąc troche mnie zdziwił gdyż nigdy nie widziałem żeby jeden rękaw miał inny kolot od drugiego ale cóz, czego to ludzie nie wymyślą
Ogulnie stroje nawet mi się podobają a w skali 0-10 dałbym 7+ gdyż wolałbym domowe koszulki z grybszymi pasami.
POZDRO
Grande Juve, Vinci Per Noi
- ballack13
- Juventino
hmm praktycznie co sezon coś nowego z tymi koszulkami i mi tam zawsze odpowiadają
ale tak czy siak zawsze najbardziej będą mi się podobać biało-czarne
fajne były koszulki czarne w którymś tam sezonie
ale tak czy siak zawsze najbardziej będą mi się podobać biało-czarne

fajne były koszulki czarne w którymś tam sezonie
- dario13
- Juventino
Dla mnie te koszulki sa fajne ale brakuje mi tutaj tylko jednej calej czarnej. jezeli chodzi o biało-czarno tradycja musi byc. Duzym zaskoczeniem byly dla mnie koszulki o kolorze czerwonym i te które sa bardzo podobne do Szwecji
Ale jest OK
Ale jest OK
Juventus to klub stworzony do zwycięstwa

- Mateo
- Juventino

Ostatnio byłem nastawiony na kupno koszulki z zeszłego sezonu, ale sie wstrzymam...i zakupie nawet kilka modeli z tego sezonu;). Moje oceny:
1/domowa (czarno-biała) - naprawde prezentuje się super, musze ją mieć w swojej kolekcji!! 8) .Troszke podobno do tej sezonu 03/04, ale dużo fajniejsza. Też zawsze lubiłem grubsze pasy, ale tutaj te cieńsze bardzo mi się podobają. Moim zdaniem najfajniejsza domowa w historii Juve, i bardzo fajne spodenki
2/wyjazdowa czerwona - naprawde super pomysł z tym kolorem;). Chociaz moim zdaniem bardziej pasowałyby tu białe spodenki, ale może bylibyśmy zbyt podobni do Man Utd czy Arsenalu :-D . A pomysł z tym paskiem cacy

3/wyjazdowa-zółta - całkiem fajna, taka najprostsza, troszke bez rewelacji

4/Chyba bramkarska - ta mi się naprawde podoba!!! Szkoda, że nie będą w takich grać :płaczę: . Naprawde świetny pomysł z tymi rękawami, cała koszulka w barwach z flagi włoskiej, nio ale może będzie możliwośc kupna i tej

A tak na marginesie...wie ktoś kiedy będzie można kupować te koszulki? Ja mieszkam w małym Ostrowcu, tam nie znajde dużego sklepu Nike z koszulkami:/. Zakupiłbym chętnie te koszulki, jeszcze super by było gdyby niedługo były dostępne z 10 z moim Del Piero