Nowe koszulki Juve

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Gibon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2005, 09:08

Muszę mieć je wszystkie! :pray:

W tej białej po prostu się z miejsca zakochałem - ten patent z rękawami jest genialny. Szkoda, że piłkarze nie będą pieścić mojego wzroku częstą grą w tych trykotach, gdyż jest to Buffonowa koszulka, lecz pewnie niedługo wynagrodzi to wszystko oficjalna replika w mojej szafce.

Od początku dyskusji o przyszłym czerwonym modelu byłem jego entuzjastą i podtrzymuję swoję zdanie, że ta koszulka jest świetna. Wbrew ogólnej dezaprobaty ten kolor powiązany jest ścisle z Juve poprzez firmę taką jak Ferrari i konekcję z rodziną Angellich - mi się osobiście bardzo spodobał pomysł na odcień koloru i wzór pod deseń jednego z nowych aut z tej stajni.

Zółta - cóż, ubiegłoroczna reaktywacja niebieskiej koszulki, w której niegdyś zdobywaliśmy LM, nie przyniosła porządanego celu, czyli powrotu tego trofeum do Turynu, więc w tym sezonie zdecydowaliśmy się na come back do zółtych barw. Tylko PZP już nie ma, a tym bardziej my w nim nie gramy... :think:
W każdym razie trykot prezentuje się nieźle i zwycięsko. Kolejne barwy, w których grając Vieira będzie czuł się swojsko. ; - )

Domowa bez żadnych rewelacji, lecz cieszy przewaga czarnego koloru i, mimo że tradycję mamy całkiem inną, wolałbym, aby spodenki domowe również były tego koloru.

W końcu Nike poprawiło w swojej nowej kolekcji te beznadziejne kołnierzyki z tamtego sezonu. Te prezentują się póki co znacznie lepiej, ale zobaczymy jeszcze jak na żywo będą się sprawdzały.

Podsumowując: trzeba zbierać już kasę. :)

juve_pany

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 lipca 2005, 11:52

Koszulki sa naprawde dobre.Od pocztku sadzilem ze czerwona to troche dziwny ale dobry pomysl.W zoltej Ibra wyglada jakby gral mecz dla szwecji :)

Becker

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2005, 13:24

Maginia! Maginia!:P

Domowa - Myślałem, że chudsze pasy mnie odstraszą a jednak myliłem się. Koszulka jest piękna, bardzo ładnie się prezentuje. (w sumie nic nowego :P)

Czerwona - Nie wiem dlaczego niektórym się nie podoba, dla mnie to jest cudo! Nie wiem dlaczego ale Zambrotta w niej przypomina mi Legioniste Julka Cezara :lol: Dla mnie po prostu bomba, pięknie leży na nim :)

Zółta - Ta koszulka zrobiła na mnie najmniejsze wrażenie, Zlatan wygląda w tym faktycznie jakby grał dla Szwecji. Nic rewelacyjnego ale się podoba :)

Biała - To jest drugie cudo :wink: świetnie to wymyślili, szkoda tylko, że nie pokazali Buffona z tą koszulką jestem ciekaw jakby na nim wyglądała bo na "manekinie" prezentuje się obiecująco :)

Obrazek
:lol:

Obrazek
*Fightersik*

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2005, 15:42

Biało - czarna: Osobiście niepodoba mi się ta koszulka. Powód jest jeden: cienkie pasy. Gdybym miał zaprojektować koszulkę Juventusu zdecydowanie pozostał bym przy tej z sezonu 2002/2003. Aha zapomniałem jeszcze dodać iż do tej biało czarnej koszulki mogli by dodać czarne spodenki.

Czerwona: Podobnie jak w/w nie podoba mi się. Byłaby spoko gdyby miała na środku pas o kolorze: cienki biały;gruby czarny;cienki biały czyli tak jak na poprzednich projektach.

Żółta: FENOMEN!! Zdecydowanie w ciągu ostatnich lat najlepsza koszulka jaką zaprojektowała Nike. Nic dodać nic ująć.

Biała: Musze przyznać, ze przed napisaniem mojej recenzji na temat tej koszulki musiałem się długo zastanowić. W sumie nie ma żadnych wad, lecz jakos wydaje mi się nieco "dziwna". Z góry przepraszam za to sformułowanie, ale nie znalazłem innego słowa.

Ogólnie: Gdy nie ta żółta to dał bym w skali 0-10 ocenę 3 , ale gdyby podsumować wszystkie to 6. A gdyby podsumować wyobraźnie nike to 10 z +.

P.S: I tak wolę Lotto.

_Jah

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2005, 17:23

Również podzielam Wasze zdanie, że nastał czas na czarne spodenki. Do tej pory zmieniało się to z roku na rok, w tym roku zaś mamy mały odstęp od reguły. Jest to jednak błacha sprawa. Także jestem zdania, że komplet nr 3 (żółty) to znakomity egzemplarz, który jest strzałem w '10'. Czerwony strój? ładny, ale jaki związek ma czerwień z naszym klubem to musiałbym się długo zastanawiać. Jest to jednak ruch typowo marketingowy, kilka groszy do klubowej kasy się przyda. Jestem w sumie zadowolony, nigdy nie zawiodłem się na tych projektach. Mam tylko nadzieję, że tegoroczne zostaną Nam długo w pamięci z racji ewentualnego zwycięstwa w przyszłorocznym Finale LM na Paryskim Saint Denis.

Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2005, 17:28

Oł mama :P Koszulki świetne, poprostu strzał w dziesiątke! no moze poza domową która mnie jakos nie zaskoczyła ale wciaz jest piekna ;) Czerwona, żółta, biała ... wszystkie oceniam 10/10 ! :bravo:

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Italia6

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2005, 18:28

bObYjuve pisze:Moim zdaniem źle że bedą nowe koszulki i to w dodatku w kolorze czerwonym bezsensu te koszulki które śa powinny zostać
A mnie osobiście te koszulki się podobają :-D
a spodenki do biało-czarnej faktycznie mogłyby być czarne

adi130

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2005, 18:32

nienarzekajcie i tak są piękne :D

wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2005, 19:37

Ale wy narzekacie ... jakby to była zmiana logo Juventusu :/

Jedno co mnie boli w tych żółtych koszulkach to (w połączeniu z niebieskimi spodenkami i żołtymi skarpetami) barwy szwecji :evil:

Biała rzeczywiście lajtowa ;)!

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Qulson

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 lipca 2005, 19:39

ładne sa te czerwone ale te stare byly chyba lepsze... bardziej mi sie kojarzyly z Nasza zeberka :-D

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2005, 20:22

wErOn pisze:Jedno co mnie boli w tych żółtych koszulkach to (w połączeniu z niebieskimi spodenkami i żołtymi skarpetami) barwy szwecji :evil:
Zrobili To Pod Zlatana =) :dance:

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
kubinho 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2005, 23:09

Ogulnie spoczko są nowe stroje ale i tak wole te stroje z poprzedniego sezonu ale od początku!!

Biało-Czarna - Może być!!! Myślałem że z tymi cienkimi będą bardzo podobne do tych z sezonu 2003/2004 które za bardzo mi sie nie podobały :x

Czerwona - Najmniej mi się podoba ze wszystkich 4 trykotów!!! Moim zdaniem ludzie z Nike nie trafili z czerwonym kolorem i raczej sie przyjmie chociaż kto wie :roll: Najbardziej tą koszulke szpeci ten pasek. Powinien być on na środku jak to jush wielu przede mną mówiło i jak to było w początkowych projektach!!!

Żółta - GENIALNA!!!!!!!!! Jedna z lepszych jakie Juve miało w ostatnich
latach. Są wzorowane na tych z sezonu 1983/84 w których to zdobywaliśmy PZP.

Biała - Troche dziwna ale mi się podoba. Dobry pomysł z tymi rękawami który szczerze mówiąc troche mnie zdziwił gdyż nigdy nie widziałem żeby jeden rękaw miał inny kolot od drugiego ale cóz, czego to ludzie nie wymyślą :smile: :smile: :smile:

Ogulnie stroje nawet mi się podobają a w skali 0-10 dałbym 7+ gdyż wolałbym domowe koszulki z grybszymi pasami.

POZDRO

Grande Juve, Vinci Per Noi
ballack13

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 lipca 2005, 11:27

hmm praktycznie co sezon coś nowego z tymi koszulkami i mi tam zawsze odpowiadają
ale tak czy siak zawsze najbardziej będą mi się podobać biało-czarne :)

fajne były koszulki czarne w którymś tam sezonie

dario13

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2005, 14:53

Dla mnie te koszulki sa fajne ale brakuje mi tutaj tylko jednej calej czarnej. jezeli chodzi o biało-czarno tradycja musi byc. Duzym zaskoczeniem byly dla mnie koszulki o kolorze czerwonym i te które sa bardzo podobne do Szwecji

Ale jest OK

Juventus to klub stworzony do zwycięstwa
Obrazek
Mateo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2005, 12:26

:D Jak dla mnie koszulki są totalna bomba!!! :dance: Naprawdę wielki szacunek dla Nike, tym razem naprawdę się postarali;). To nie znaczy, że mi się nie podobały koszulki sprzed dwóch ostatnich sezonów;). Były naprawde niezłe, ale teraz są poprostu wypasione!!! Brawo Nike :bravo: .

Ostatnio byłem nastawiony na kupno koszulki z zeszłego sezonu, ale sie wstrzymam...i zakupie nawet kilka modeli z tego sezonu;). Moje oceny:

1/domowa (czarno-biała) - naprawde prezentuje się super, musze ją mieć w swojej kolekcji!! 8) .Troszke podobno do tej sezonu 03/04, ale dużo fajniejsza. Też zawsze lubiłem grubsze pasy, ale tutaj te cieńsze bardzo mi się podobają. Moim zdaniem najfajniejsza domowa w historii Juve, i bardzo fajne spodenki :wink: .Myśle, że lepiej prezentują się białe, za dużo czarnego lipnie wygląda: :wink: .

2/wyjazdowa czerwona - naprawde super pomysł z tym kolorem;). Chociaz moim zdaniem bardziej pasowałyby tu białe spodenki, ale może bylibyśmy zbyt podobni do Man Utd czy Arsenalu :-D . A pomysł z tym paskiem cacy :D

3/wyjazdowa-zółta - całkiem fajna, taka najprostsza, troszke bez rewelacji :wink: . Ale i tak moim zdaniem całkiem wporząsiu, tylko że bez fajerwerek 8) . W każdym razie, tę też chętnie zakupie :dance: .

4/Chyba bramkarska - ta mi się naprawde podoba!!! Szkoda, że nie będą w takich grać :płaczę: . Naprawde świetny pomysł z tymi rękawami, cała koszulka w barwach z flagi włoskiej, nio ale może będzie możliwośc kupna i tej :think: .

A tak na marginesie...wie ktoś kiedy będzie można kupować te koszulki? Ja mieszkam w małym Ostrowcu, tam nie znajde dużego sklepu Nike z koszulkami:/. Zakupiłbym chętnie te koszulki, jeszcze super by było gdyby niedługo były dostępne z 10 z moim Del Piero :dance: . Jak coś pomóżcie :!:

ODPOWIEDZ