Mercato (Lato 2016)
- Krystek
- Juventino

No tak, zapomniałem:Maku pisze:Przecież Don Pietro siedzi na ławceKrystek pisze: Ciekawe czy De Laurentis będzie mu kazał pić jego mocz![]()

A co do transferu Matuidiego, to uważam że jak wszyscy będą dostępni i w pełni formy to on powinien grzać, bo i Khedira i Marchisio w formie są lepsi, a nawet pokuszę się o stwierdzenie że jak Asamoah będzie w pełni formy to również jest lepszym piłkarzem.
Forza Juve!
- Olek1987
- Juventino

Słaba prowokacjaKrystek pisze: A co do transferu Matuidiego, to uważam że jak wszyscy będą dostępni i w pełni formy to on powinien grzać, bo i Khedira i Marchisio w formie są lepsi, a nawet pokuszę się o stwierdzenie że jak Asamoah będzie w pełni formy to również jest lepszym piłkarzem.
Zero szacunku dla Pogby
- Gajowy Marucha
- Juventino

Jestem w szoku jak czytam co niektórzy tutaj wypisują o Matuidim. Koleś jest powszechnie uważany za kawał pomocnika, a tutaj ktoś pisze że Asamoah który ostatnio głównie siedział w gabinetach lekarskich jest lepszy od podstawowego zawodnika Francji i PSG :lol: Jedyne do czego można się przyczepić to jego wiek, ale piłkarzem jest bardzo dobrym i nie rozumiem tej fali hejtu. W zasadzie nie spotkałem się ze złymi opiniami nt tego zawodnika poza środowiskiem Juvepoland... :doh: Nawet niektórzy fani Manutd pisali, że wolą Matuidiego za 40 mln niż Pogbę za 120. Jak przyjdzie on i Cuadrado to mamy mega pakę, tylko ze coraz bardziej wątpię że przyjdą, za długo to trwa
- fazzi
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Bo my pewnie planujemy ponownie uderzać po berardiego przyszłego lata.jakku1 pisze:Sytuacja wyglada na chwile obecna tak, ze agent Kolumbijczyka jest w Londynie i rozmawia z Chelsea.Olek1987 pisze:Podobno coś się kaszani w sprawie Cuadrado ... :confused2:
Problem polega na tym, ze Anglicy chca obowiazkowego wykupu po sezonie, my natomiast nie chcemy takiego zapisu w umowie.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Vincitore
- Juventino

Też czytałem jakąś absurdalną opinię, że chcemy Cuadrado tylko na ten sezon, a później bierzemy Berardiego, co więcej - dajemu mu z miejsca 10 (pragnienie Agnellego). Bagno jak cholera, nie wiem kto to wymyślił.fazzi pisze:Bo my pewnie planujemy ponownie uderzać po berardiego przyszłego lata.jakku1 pisze:Sytuacja wyglada na chwile obecna tak, ze agent Kolumbijczyka jest w Londynie i rozmawia z Chelsea.Olek1987 pisze:Podobno coś się kaszani w sprawie Cuadrado ... :confused2:
Problem polega na tym, ze Anglicy chca obowiazkowego wykupu po sezonie, my natomiast nie chcemy takiego zapisu w umowie.
Chyba nie chcemy sprzedawać Zazy do Napoli, bo to mocno zabiega o Kalinicia. Pewnie mamy jakąś niegorszą ofertę dla Łysego, a bezpieczniej będzie go pchnąć do Anglii.
- Krystek
- Juventino

A czy ja nie napisałem że Asamoah w pełni formy powinien być lepszy? To po pierwsze, a po drugie dlaczego jak uważam, że ktoś jest od kogoś gorszy nazywasz to hejtem? Normalnie w dzisiejszych czasach wszędzie tylko hejt i hejt, sama mowa nienawiści - zawsze wtedy kiedy pisze się o kimś coś innego niż pochwały. Czy wyrażanie swojej opinii to hejt? Chyba nie rozumiesz co znaczy to słowo, żenada.Gajowy Marucha pisze:Jestem w szoku jak czytam co niektórzy tutaj wypisują o Matuidim. Koleś jest powszechnie uważany za kawał pomocnika, a tutaj ktoś pisze że Asamoah który ostatnio głównie siedział w gabinetach lekarskich jest lepszy od podstawowego zawodnika Francji i PSG :lol: Jedyne do czego można się przyczepić to jego wiek, ale piłkarzem jest bardzo dobrym i nie rozumiem tej fali hejtu. W zasadzie nie spotkałem się ze złymi opiniami nt tego zawodnika poza środowiskiem Juvepoland... :doh: Nawet niektórzy fani Manutd pisali, że wolą Matuidiego za 40 mln niż Pogbę za 120. Jak przyjdzie on i Cuadrado to mamy mega pakę, tylko ze coraz bardziej wątpię że przyjdą, za długo to trwa
Forza Juve!
- Poprostu
- Juventino

- Podziekował: 49 razy
- Otrzymał podziękowanie: 52 razy
Ale czy od pojawienia się pomysłu ściągnięcia Cuadrado z powrotem nie było wiadomo, że chcemy go tylko na jeden sezon?
Wydaje mi się, iż tak własnie było.
Co do Berardiego to zaczyna sezon bardzo dobrze. Zeszły sezon miał dość przestojowy ale wygląda na to, że w tym będzie zupełnie inaczej.
Co do Berardiego to zaczyna sezon bardzo dobrze. Zeszły sezon miał dość przestojowy ale wygląda na to, że w tym będzie zupełnie inaczej.
- Virgil
- Juventino

Nie wiem czemu bagno z Berardim ? Ja się nie dziwę Berardiemu w Juve by wiele nie pograł, szczególnie w obliczu przyjścia Higuaina, w Sassuolo gra, zbiera doświadczenie w Europie i ma przed sobą kluczowy sezon. Myślę, że i tak do nas trafi jeżeli zrobi postęp a na razie to on ciągnie Sassuolo za uszu i gra świetnie. Przecież taka sytuacja to dla Juve win-win. Za rok jak weźmiemy Domenico to będzie w miarę doświadczonym zawodnikiem. A jak nie zaliczy progresu to go nie weźmiemy.
To, że Chelsea chce obowiązkowego wykupu mnie nie dziwi, przecież tam skończeni idioci nie pracują.
To, że Chelsea chce obowiązkowego wykupu mnie nie dziwi, przecież tam skończeni idioci nie pracują.
- jakku1
- Juventino

Jeśli chodzi o Zazę to podobno bardzo mocno w jego sprawie naciska West Ham. No i tak się podbno składa, ze londynczycy sa w stanie przebic ofertę Napoli. Tez bysmy woleli tam wyslac Simone, zeby nie wzmacniac rywala na krajowym podwrotku, ale jak to bedzie to zobaczymy.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 
- arturjuve
- Juventino

Bastian Szwaini oglosil ze Utd byl jego ostatnim klubem w Europie. WIELKIE UFFFFF. Kamien z serca spadl, ciut mniejszy niz ten, ktory lezal kibicom Legii wczoraj z Dundalk
Olek1987 pisze: Wam do reszty odbiło z Pogbą. Jak odejdzie to możecie mnie obrażać i nazywać katolikiem....
- Feeps
- Juventino

Info było tu już podawane, lepiej czytać uważniej.arturjuve pisze:Bastian Szwaini oglosil ze Utd byl jego ostatnim klubem w Europie. WIELKIE UFFFFF. Kamien z serca spadl, ciut mniejszy niz ten, ktory lezal kibicom Legii wczoraj z Dundalk
Nie ma nic piękniejszego niż Juve
- Crunny
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
W to okienko bez żadnych wonderkidów. Potrzeba nam doświadczonego Mautidiego i nieprzewidywalnego Cuadrado. Za rok trzeba będzie prawego obrońcę i jakieś wonderkida do środka pomocy, ale teraz potrzebujemy pewniejszych rozwiązań.