Mercato (Lato 2016)
- Olek1987
- Juventino

Zaza dziśstrzelił dwie bramki w sparingu więc może go wezwali, bo chcą nowy kontrakt podpisać ?CavAllano pisze:Auriemma dla Radio CRC - agent Zazy zostal pilnie wezwany do Vinovo - mozemy sie spodziewac jakiegos przelomu w sprawie.
A tak na serio to jak Marotta wezmie 28 + 2 od Napoli to jest mistrz
Zero szacunku dla Pogby
- LukaszJuve
- Juventino

Nie wiem jak wam, ale mi jest trochę szkoda Simone... jeszcze w dodatku, jakby odszedł do Napoli.
Fino alla fine.
- Bandiera_Rossa
Jeśli Zaza odejdzie za tyle to będzie mistrzostwo, Napoli i tak może Juventusowi skoczyć.
- Sila Spokoju
- Juventino

- Podziekował: 45 razy
- Otrzymał podziękowanie: 93 razy
Zaza to nasz ostatni w hierarchii napastnik, a sprzedać takiego za 30 baniek to bajka. Nie wiem, jakoś nigdy nie przepadałem za Simone, więc może temu jest mi bez różnicy czy odejdzie i gdzie.
Gdyby ktoś przed okienkiem mi powiedział, że oddajemy Morate wraz z Zazą i dopłacamy 30 melonów do Higuaina to bym nie uwierzył. Dobry deal
. Ani Hiszpan, ani Włoch nie dawali i nie dadzą tyle Juve co Higuain. Brawo Marotta :hellyes:
Gdyby ktoś przed okienkiem mi powiedział, że oddajemy Morate wraz z Zazą i dopłacamy 30 melonów do Higuaina to bym nie uwierzył. Dobry deal
“Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku…“ - MAX ALLEGRI

- Pluto
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
L'immortale musiał trafić do Neapolu, to było pewne.
Najświeższa fota z lotniska.

Najświeższa fota z lotniska.

Milik pisał na Twitterze, że po zdradzie Higuaina, każdy musi.Krystek pisze: Ciekawe czy De Laurentis będzie mu kazał pić jego mocz very happy
Ostatnio zmieniony 24 sierpnia 2016, 16:36 przez Pluto, łącznie zmieniany 1 raz.
- Beben
- Juventino

Napoli z workiem pełnym kasy kupuje Milka i Zaze, to chyba tłumaczy kto był dostępny na rynku i dlaczego tak szybko nasz Ds uruchomił klauzulę Wykupu higuaina.
Czekam na ten hit na koniec liczę że się nie zawiode. :spiteful:
- jakku1
- Juventino

Sytuacja wyglada na chwile obecna tak, ze agent Kolumbijczyka jest w Londynie i rozmawia z Chelsea.Olek1987 pisze:Podobno coś się kaszani w sprawie Cuadrado ... :confused2:
Problem polega na tym, ze Anglicy chca obowiazkowego wykupu po sezonie, my natomiast nie chcemy takiego zapisu w umowie.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 
- B@rt
- Juventino

- Podziekował: 15 razy
- Otrzymał podziękowanie: 44 razy
Ja nieszczególnie, głównie ze względu na te jego zapędy do boiskowych popisów, do których ewidentnie brakuje mu talentu. Do tego gość jest mocno "elektryczny" i zaangażowanie w jego przypadku nierzadko przeradza się w głupotę.LukaszJuve pisze:Nie wiem jak wam, ale mi jest trochę szkoda Simone... jeszcze w dodatku, jakby odszedł do Napoli.
Niemniej nie jest to taki kaleka, jakim się go maluje po Euro i lepiej dla niego, jeśli odejdzie. W Juventusie zrobiła się naprawdę silna paka i dla Simone po prostu nie ma miejsca. Napoli czy wymieniane kluby z Premier League to dobre dla niego kierunki. Ma dopiero 25 lat i jeszcze dużo przed nim, szkoda by było, żeby ten czas marnował na ławce.