Wszystko o Milanie
- Dante93
- Juventino

Wiele w stanie byłem w tym sezonie przetrzymać, ale po tym co sędzia zrobił, stwierdzam, że ktoś wyżej bardzo BARDZO pragnie żeby Milan zgarnął majstra. EWIDENTNY faul, na żółtą kartke nie gwizdnięty, po czym za chwile sędzia dyktuje karnego. Ślepy by to zauważył.
No ale cóż życie, nie może być za łatwo.
No ale cóż życie, nie może być za łatwo.
- Dante93
- Juventino

No cóż, sędzia zalatwił Rome. Warto podkreślić, że drugi gol wpadł po akcji w której zostal gwizdnięty niesluszny spalony Romy :doh:
To sie zaczyna śmieszne robić, Milan cieniuje niemiłosiernie, a i tak dostają zwycięstwo w prezencie.
To sie zaczyna śmieszne robić, Milan cieniuje niemiłosiernie, a i tak dostają zwycięstwo w prezencie.
- Dobry Mudżyn
- Juventino

Zdążyłem zwalic juz gruszke z powodu utraty punktow przez Milan, a oni takie jaja robiaDante93 pisze:No cóż, sędzia zalatwił Rome. Warto podkreślić, że drugi gol wpadł po akcji w której zostal gwizdnięty niesluszny spalony Romy :doh:
Romo, why?
BESTER MANN, BESTEEER !

- Supersonic
- Juventino

Wygrać możemy z każdym we Włoszech, natomiast z koalicją milańsko-galiańsko-mediasetowo-sędziowską nie damy rady.
Dla mnie wstrętny skandal. odechciewa się piłki.
Dla mnie wstrętny skandal. odechciewa się piłki.
- Lypsky
- Juventino

Roma jest tak beznadziejna, że nie zasługuje nawet na 0,5 punkta.
Inna sprawa to sytuacja z karnym dla Milanu, ale przecież mediolańczycy zawsze są pokrzywdzeni :lol:
Inna sprawa to sytuacja z karnym dla Milanu, ale przecież mediolańczycy zawsze są pokrzywdzeni :lol:
Ostatnio zmieniony 24 marca 2012, 19:54 przez Lypsky, łącznie zmieniany 1 raz.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Dante93
- Juventino

Szkoda mi troche Romy. Bez wątpienia gorszym zespołem nie była.
Ibra znowu zgarnie laury za bramkostrzelność, a tak miedzy bogiem a prawdą nie przypominam sobie jakiejkolwiek sytuacji w której by coś ciekawego zrobil.
Ibra znowu zgarnie laury za bramkostrzelność, a tak miedzy bogiem a prawdą nie przypominam sobie jakiejkolwiek sytuacji w której by coś ciekawego zrobil.
- Arcadio Morello
- Juventino

.... liczyłem, że Roma urwie pkt AC Milanowi... Przez to co wyprawia AC Milan i sędziowie gwizdający pod AC Milan coraz bardziej tracę szacunek dla tej drużyny...

- Lypsky
- Juventino

Roma jest beznadziejna, mają problem z wymianą 3-4 piłek, nie mówiąc o cyrkach w obronie.Dante93 pisze:Szkoda mi troche Romy. Bez wątpienia gorszym zespołem nie była.
Na tym polega jego fenomen - zapewnia zwycięstwo swojemu zespołowi, niezależnie od gry.Dante93 pisze: Ibra znowu zgarnie laury za bramkostrzelność, a tak miedzy bogiem a prawdą nie przypominam sobie jakiejkolwiek sytuacji w której by coś ciekawego zrobil.
wielka gwiazda bojan :lol:
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- pablo1503
- Juventino

Kjaer zachował się jak panienka przy tej drugiej bramce. Gdyby zamiast niego była tam Chiellini, to dla Ibry mogliby przygotowywać nosze
Bojan - ten chłopak jest żałosny :doh: Nie wiem jakim cudem on znalazł sobie miejsce w składzie Barcelony.
Bojan - ten chłopak jest żałosny :doh: Nie wiem jakim cudem on znalazł sobie miejsce w składzie Barcelony.

- Julek997
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
nie no nie wytrzymam de rossi ręka a sędzia odrazu widze ręk a jak my gramy Siena 100% bardziej widoczna ręka sedzia nic nie robi
((
z genoą to samo ja niewiem jak to możliwe 1 karny ?? Manchester w jednym meczu miał więcej ( Chelsea-Manchester 3-3)
z genoą to samo ja niewiem jak to możliwe 1 karny ?? Manchester w jednym meczu miał więcej ( Chelsea-Manchester 3-3)