LaLiga
- AgisDeluxe
- Juventino
dzialacze Realu maja chorobliwe pzreczucie ze nie sa najlepsi i z tego powodu co chwila wpadaja w depresje...najlepiej gdyby wykupili caly siwat pilkarski i wszystkich trenerow
z taka polityka za 3 lata beda kosci ogryzac...ale zidane figo i david b. beda grac dalej :twisted:
z taka polityka za 3 lata beda kosci ogryzac...ale zidane figo i david b. beda grac dalej :twisted:
... żaden zwycięzca nie wierzy w przypadek ... F. Nietzsche
- paku
- Juventino
Heh, mysle ze Ancelotti nie popełni błedu i nie odejdzie z Milanu, jedna wpadka w Realu i był by na wylocie. Oni zmieniają trenerów jak rękawiczki, nie powinno tak być. Trenerów powinno się zmieniać w czasie okna transferowego, tak jak zawodników. Wychodzi ze srednio co 2 miesiące real zatrudnia nowego trenera. LOL ! I to ma słuzyć dobrze druzynie ? nie bardzo, ale to juz nie moja i nie nasza sprawa 

- juveziom
- Juventino
Jeden z włoskich serwisów piłkarskich podał ciekawą wiadomość o wypożyczeniu Davida Beckhama do Milanu. Podobno Florentino Perez zapowiedział rewolucję kadrową podczas letniego okna transferowego, a na liście do odstrzału znajduje się nazwisko reprezentanta Anglii.
Zdaniem włoskich dziennikarzy Beckham nie sprostał presji, jaka wywierana jest na nim od początku jego przybycia do stolicy. Mówi się, że Anglik odejdzie do Milanu, który ma dobre relacje z Realem. Rossonerri zrobiliby podobny ruch, do tego z Crespo, kiedy to wypożyczyli Argentyńczyka z Chelsea Londyn.
„Becks” przybyłby do Mediolanu, a działacze klubu wzieliby na siebie wszystkie zarobki gracza.
mam nadzieje że to nie prawda bo choć beckham ma lata świetności za sobą to wciąż gra dobrze
wiadomośc podała strona www.ligawloska.ys.pl
Zdaniem włoskich dziennikarzy Beckham nie sprostał presji, jaka wywierana jest na nim od początku jego przybycia do stolicy. Mówi się, że Anglik odejdzie do Milanu, który ma dobre relacje z Realem. Rossonerri zrobiliby podobny ruch, do tego z Crespo, kiedy to wypożyczyli Argentyńczyka z Chelsea Londyn.
„Becks” przybyłby do Mediolanu, a działacze klubu wzieliby na siebie wszystkie zarobki gracza.
mam nadzieje że to nie prawda bo choć beckham ma lata świetności za sobą to wciąż gra dobrze
wiadomośc podała strona www.ligawloska.ys.pl
- El Nino
- Juventino
Wiem że w wakacyjne okno transferowe w Realu zajdzie wiele zmian, przynajmniej tak mi sie wydaje to na razie nie wierze w te wszystkie plotki dotyczące klubu z Madrytu. Media mówiły już wszystko-sprzedali już beckhama do chelsea, milanu, manchesteru z powrotem, raula wymienili za Reyesa z Arsenalu, Figo wrócił do Portugalii do Sportingu :? Poczekajmy do wakacji..
- Cross
- Juventino
Tez mi sie tak wydaje .Milan choc nasz glowny rywal we wszystkim to go szanuje i wydaje mi sie ze nie sa glupi i nie wydadza kasy nawet na wypozyczenie a co dopiero gigantyczny kontrakt Beckhama. Juz lepiej byloby im sprowadzic jakis wloski mlody talent .
- eLeM
- Juventino
zacznijmy od tego że "mega gwiazda" formatu Beckhama grzałaby ławę w Milanie. Ponadto faktycznie Milan nie jest taki głupi i w miejsce przereklamowanej gwiazdki poszuka młodych talentów. Ale wcale by mnie to nie bolało. Wszak to wielkie osłabienie największego ligowego rywala 

- Vincitore
- Juventino
No wiec transfer Beckhama miał byc spektakularnym hitem jeszcze Beckham im dogodził kiedy strzelił Im 2 Gole w barwach MU
jeszcze 4 lata temu Beck's był doskonałym piłkarzem ale gdyby nie za duży zastrzyk gotówki w jego czujki mózgowe i to spełnianie się medialnie pewnie i do tej pory by tak zostało ale kiedy zaczął co 2 dni zmieniać fryzurę i stał sie Galaktyczny to sie zaczeło w żadnym stopniu siejeszcze Realowi nie spłacił grać nie ale do reklam to sierwie pierwszy ale kiedy siereklamuje maszynki do golenia zamiast być maszynka do futbolu to tak bywa! , dlatego wcale sie nie dziwie że go teraz w Realu nie chcą , znowu przecież Becks to nie taki wirtuoz piłkarski uderzyc z wolnego , albo dobrze dosrodkować potrafi każde dziecko na podwórku a on gra głową 0 , drybling 0 , szybkosć 0 , Beckham ma obecnie tylko nazwisko te wszystkie plotki o zakończeniu kariery i zostaniu aktorem to jest śmieszne kiedys czytałem wywiad z nim i pisało ze jego najwiekszą pasja jest stanie przed lustrem i gapienie siew siebie :lol: Dlatego jeżeli Milan ma rozsądnych diząłczy , a ma takich to napewno nie uda się Realowi wcisnać Becksa pozatym nie poradziłby sobie w Serie A , widzieliście jak wymiękał przy obronie Juventusu??
jeszcze 4 lata temu Beck's był doskonałym piłkarzem ale gdyby nie za duży zastrzyk gotówki w jego czujki mózgowe i to spełnianie się medialnie pewnie i do tej pory by tak zostało ale kiedy zaczął co 2 dni zmieniać fryzurę i stał sie Galaktyczny to sie zaczeło w żadnym stopniu siejeszcze Realowi nie spłacił grać nie ale do reklam to sierwie pierwszy ale kiedy siereklamuje maszynki do golenia zamiast być maszynka do futbolu to tak bywa! , dlatego wcale sie nie dziwie że go teraz w Realu nie chcą , znowu przecież Becks to nie taki wirtuoz piłkarski uderzyc z wolnego , albo dobrze dosrodkować potrafi każde dziecko na podwórku a on gra głową 0 , drybling 0 , szybkosć 0 , Beckham ma obecnie tylko nazwisko te wszystkie plotki o zakończeniu kariery i zostaniu aktorem to jest śmieszne kiedys czytałem wywiad z nim i pisało ze jego najwiekszą pasja jest stanie przed lustrem i gapienie siew siebie :lol: Dlatego jeżeli Milan ma rozsądnych diząłczy , a ma takich to napewno nie uda się Realowi wcisnać Becksa pozatym nie poradziłby sobie w Serie A , widzieliście jak wymiękał przy obronie Juventusu??

- Coolfi
- Juventino
Mimo tego że to kolejna plotka, jestem jak najbardziej za przejściem Becksa do Milanu :!: Dlaczego
Bo i tak by grzał tam ławę (a nawet jeśli by grał to wiadomo że nienajlepiej, jak kiedyś) a pieniążki z kasy by pobierał :-D I tak właśnie Milan straciłby przez ten rok parę milionów 

Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
Każdy.
- bartus
- Juventino
Hiszpańska prasa spekuluje na temat nowych transferów Barcelony. Katalończycy chcieliby w składzie mieć francuskiego napastnika, grającego w Arsenalu - Thierry'ego Henry.
Miałby wraz z Kameruńczykiem Samuelem Eto'o i Brazylijczykiem Ronaldinho stworzyć magiczne trio napastników.
Jeden z katalońskich dzienników twierdzi, że Henry, mistrz świata z 1998 roku, szuka nowych wyzwań, poza Londynem. Ponoć marzy o nowych tytułach i pucharach, które zamierza wywalczyć w barwach Barcelony.
Hiszpańscy dziennikarze cytują wypowiedź prezesa katalońskiego klubu, Joana Laportę, który "chce pozyskać napastnika Arsenalu w pierwszej kolejności".
Henry w Barcelonie miałby powrócić na swoją dawną pozycję, na prawą stronę grającego trójką ataku. Tak ustawiany był w Monaco i reprezentacji Francji, zanim menedżer "Kanonierów", Arsene Wenger, nie zrobił z niego jednego z najlepszych na świecie środkowych napastników, operujących także w drugiej linii.
Dziennik uważa, że teraz jest najlepszy moment na kupno Francuza. Miałby kosztować około 25-30 mln euro. Henry w Hiszpanii zarabiałby na sezon około 4.4 mln euro.
http://sport.onet.pl/1074338,wiadomosci.html
a mi sie wydaje ze barca nie powinna go kupowac :roll: takie jest moje prywatne zdanie, powinni wzmocnic obrone bo tak juz "pozala" co potrafi w drugim meczu z chelsea :?
Miałby wraz z Kameruńczykiem Samuelem Eto'o i Brazylijczykiem Ronaldinho stworzyć magiczne trio napastników.
Jeden z katalońskich dzienników twierdzi, że Henry, mistrz świata z 1998 roku, szuka nowych wyzwań, poza Londynem. Ponoć marzy o nowych tytułach i pucharach, które zamierza wywalczyć w barwach Barcelony.
Hiszpańscy dziennikarze cytują wypowiedź prezesa katalońskiego klubu, Joana Laportę, który "chce pozyskać napastnika Arsenalu w pierwszej kolejności".
Henry w Barcelonie miałby powrócić na swoją dawną pozycję, na prawą stronę grającego trójką ataku. Tak ustawiany był w Monaco i reprezentacji Francji, zanim menedżer "Kanonierów", Arsene Wenger, nie zrobił z niego jednego z najlepszych na świecie środkowych napastników, operujących także w drugiej linii.
Dziennik uważa, że teraz jest najlepszy moment na kupno Francuza. Miałby kosztować około 25-30 mln euro. Henry w Hiszpanii zarabiałby na sezon około 4.4 mln euro.
http://sport.onet.pl/1074338,wiadomosci.html
a mi sie wydaje ze barca nie powinna go kupowac :roll: takie jest moje prywatne zdanie, powinni wzmocnic obrone bo tak juz "pozala" co potrafi w drugim meczu z chelsea :?

- Coolfi
- Juventino
To zwykła plotka. Może nie tyle plotka co marzenie Laporty które raczej się nie spełni. No chyba że odejść miałby Ronaldinho, co nie wydaje się zbyt realne. Ostatnio zainteresowanie Ronnim wyraził Inter - czyżby Moratti chciał nową zabawkę
Bądź co bądź nie uważam żeby był to realny transfer ze względu na finanse (Arsenal pewnie dużo sobie życzy za Francuza) i niechęć samego zawodnika, który wielokrotnie wypowiadał się na temat odejścia z Arsenalu, kategorycznie wykluczając taką mozliwość. Jak wspomniałeś Barca powinna zainwestować w obronę, choć sprowadzenie van Bommela to takze niezły ruch transferowy.
pozdro

Bądź co bądź nie uważam żeby był to realny transfer ze względu na finanse (Arsenal pewnie dużo sobie życzy za Francuza) i niechęć samego zawodnika, który wielokrotnie wypowiadał się na temat odejścia z Arsenalu, kategorycznie wykluczając taką mozliwość. Jak wspomniałeś Barca powinna zainwestować w obronę, choć sprowadzenie van Bommela to takze niezły ruch transferowy.
pozdro
Podobno w chwili śmierci...
Każdy.
Każdy.
- bartek_bp15
- Juventino
a co Ci zależy?? niech sobie kupują henr'iego i przegrają każdy mecz =]]]]]] a tak wogóle to wątpie żeby Henry odszedł z Aresenalu 

- adrian_markuś
- Juventino
Henry w Barcy-to by było coś :shock: Ale chyba nie zrobią błędu realu i nie staną się ,,galacticos".Ale to jest plota,Arsenal nie sprzeda największej gwiazdy.
Forza Juve!!!