Liga Mistrzów 2012/13
- Ivory
- Juventino
Co do tego rankingu i miejsca PSG tuż za nami. Niech Paryżanie trafią na Barcelonę, mam takie życzenie. Do tej pory w Lidze Mistrzów grali z przeciętniakami (Dynamo, Porto, Valencia). Po prostu śmiech na sali w porównaniu do rywali Realu czy Juve.
- jsduga
- Juventino
Czy ja wiem, że Juventus miał tak wymagających rywaliIvory pisze:Co do tego rankingu i miejsca PSG tuż za nami. Niech Paryżanie trafią na Barcelonę, mam takie życzenie. Do tej pory w Lidze Mistrzów grali z przeciętniakami (Dynamo, Porto, Valencia). Po prostu śmiech na sali w porównaniu do rywali Realu czy Juve.

Tak naprawdę gorzej byśmy mieli trafiając na Porto czy Valencia. Porównywalne zespoły do rywali naszych. A Real? Rzeczywiście trzeba przyznać, że mieli bardzo ciężkich rywali.
„Będąc na początku sezonu czwartą-piątą siłą tej ligi, udało nam się zdobyć mistrzostwo. Gdybym mógł, podpisałbym je własną krwią." - Gigi Buffon
- jarmel
- Redaktor
http://www.fcbarca.com/46882-juventus-r ... iknac.html
Fajnie się czyta takie wiadomości i to na stronie takiego klubu
Kurde jakie emocje przed losowaniem, jak za starych dobrych czasów.
Fajnie się czyta takie wiadomości i to na stronie takiego klubu

Kurde jakie emocje przed losowaniem, jak za starych dobrych czasów.
#AllegriOut
- Vimes
- Juventino
Z drobnych ciekawostek, czyli Pirlo i bieganie. Według statystyk jest on na trzeciem miejscu spośród wszystkich zawodników występujących w Lidze Mistrzów pod względem przebiegniętego dystansu. Pokonał prawie 93 km. Zresztą sami zobaczcie: http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.html.
- Myzarel
- Juventino
Ależ się ten czas dłuży dzisiaj
Im bliżej do losowania tym bardziej walczę z myślami, z jednej strony chcę łatwiejszego przeciwnika, z drugiej marzy mi się mecz z Barcą. No losować no!
Nie chcę Bayernu, po pierwsze ich nie lubię, po drugie ich nie lubię a po trzecie jakoś ich nie lubię. No i to 1-4 siedzi w głowie...

Im bliżej do losowania tym bardziej walczę z myślami, z jednej strony chcę łatwiejszego przeciwnika, z drugiej marzy mi się mecz z Barcą. No losować no!

Nie chcę Bayernu, po pierwsze ich nie lubię, po drugie ich nie lubię a po trzecie jakoś ich nie lubię. No i to 1-4 siedzi w głowie...
Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
@Myzarel
Ja tak samo...
Zero koncentracji w pracy. Na zebraniu zwrócono mi dwa razy uwagę, że jestem jakiś nieobecny
Nie chcę jeszcze wielkiego meczu - przyjdzie na takie czas... Teraz poproszę kogoś ze słabszej trójki.
Ja tak samo...
Zero koncentracji w pracy. Na zebraniu zwrócono mi dwa razy uwagę, że jestem jakiś nieobecny

Nie chcę jeszcze wielkiego meczu - przyjdzie na takie czas... Teraz poproszę kogoś ze słabszej trójki.
- Monte Cristo
- Juventino
Chce taka drabinke:
Juventus - PSG
Barcelona - Bayern Munchen
Real Madryt - Galatasaray
Borussia Dortmund - Malaga
Tez jestem w pracy i tylko siedze i nic nie robie bo czekam na losowanie.
A wiecie ze wczoraj UEFA zrobila losowanie probne w ktorym trafilismy na Barcelone? Gdy ostatnio robili "losowanie probne" to wyniki byly identyczne jak w tym prawdziwym losowaniu...
Juventus - PSG
Barcelona - Bayern Munchen
Real Madryt - Galatasaray
Borussia Dortmund - Malaga
Tez jestem w pracy i tylko siedze i nic nie robie bo czekam na losowanie.
A wiecie ze wczoraj UEFA zrobila losowanie probne w ktorym trafilismy na Barcelone? Gdy ostatnio robili "losowanie probne" to wyniki byly identyczne jak w tym prawdziwym losowaniu...
- pan Zambrotta
- Juventino
hej! A ja nie siedzę w pracy. Jestem bezrobotny i leżę cały dzień w łóżku i gapię się w sufit, ale też czekam na losowanie!
Monte Cristo, ile razy można tłumaczyć, że to nie były żadne próbne losowania? Kilka stron wstecz masz źródłko.
Monte Cristo, ile razy można tłumaczyć, że to nie były żadne próbne losowania? Kilka stron wstecz masz źródłko.
- @D@$
- Juventino
No chwileczke, to są ćwierćfinały, czyli trzeba 3 kolegów o pomocyVimes pisze:Cóż, niektórzy wciąż odczuwają potrzebę zabawy swoimi własnymi kuleczkami, grunt, że mają satysfakcję.AdiZ pisze:Nie czaje ludzi robiących swoje kuleczki i losowanie.

No emocje są, choć każdy wynik będzie miał swoje wady i zalety.
Ile jeszcze meczów zawieszenia ma Zlatan? Może być PSG, ale Ibra ma grać, ewentualne zwycięstwo będzie mi smakować podwójnie.
- jarmel
- Redaktor
Dokładniebendzamin pisze:- "No to panowie, zabawa - typujemy swoje cwiercfinalowe pary"
- "Gram derbi gram derbi polacy borusja niech nie trafio na barcelone"
Ach ten nsport :lol:

#AllegriOut