LaLiga
- nookie
- Juventino
W kazdej plotce jest jakies ziarnko prawdy...ale to naprawde niewielka część..podobnie jak wyzej koledzy uwazam ze to raczej klamstwo choc trzeba przyznac ze gracze Realu sa najbardziej...jakby to powiedziec..."niepiłkarscy"( :? ) poza boiskiem z wszystkich pilkarzy...ale tacy juz sa...jednym sie to podoba drugim nie..ja soobiscie nie lubie takiego typu zachowan i ostatnie zareczynowe przyjecie Ronaldo o ktorym trabily wszystkie telewizje przyprawialy mie o mdlosci...ale kibice Realu najwidoczniej to wlasnie lubia... 
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Ole(k)Juve!
- Juventino
nigdy mie lubilem raula i mysle ze mieli racje nie dajac mu poparcia
ale zdaje mi sie ze trener bedzie go trzymal w 11
ale zdaje mi sie ze trener bedzie go trzymal w 11
Rób zakupy w dobrym sklepie z grami.
- paku
- Juventino
Wielkie gwiazdy też mają swoje kaprysy
Ale takie kaprysy są chyba bardziej spotykane niż ich dobra gra w meczu. Co do Ronaldo to się nie zdziwiłem ale do Carlosa bardzo. Uważałem go za piłkarza który nie czuje się gwiazdą, bynajmniej nie pokazuje tego.

- Vincitore
- Juventino
My tu sie śmiejemy z Galacticos a chyba każdy wie co robili : Tudor , Montero i Iuliano nie bardzo podobne rzeczy ( nie pamiętam dokładnie czy to ta 3 ale tak mi siewydaje , jak źle to niech mnie ktoś sprostuje
)
Dobra teraz o Realu
Ronaldo - Nigdy go nie lubiałem to że ma nadwagę to jest już wiadomo od dawna kiedyś nawet mówiono że sie objada Hamburgerami na mieście :lol: , a gdy reporter spytał go o jego cichy sposób na strzelanie bramek powiedział : Seks 4 godziny przed meczem! tego nigdy nie zapomnę
Widać że wybrał sobie bardzo oryginalny sposób przynajmniej mało kto może go skopiować , a raczej jego sposób :roll:
Carlos - Jeden z nielicznych zawodników Realu którego dażę sympatią , spoko jest tylko troche przereklamowany
a o tych urodzinach u Ronniego nie słyszalem :roll:
Figo - No i Luis hehe co tu o nim napisać!! wielu uważa go za zdracjcę Barcelony no w sumie to nie wiem bo w tych latach Barcelona prezentowała dużo lepszą forme od Realu , pamiętam jak kibic Bardzy wbiegł podczas finału i życił w niego flagą to było coś!
ale obora dla Figo 
Dobra teraz o Realu

Ronaldo - Nigdy go nie lubiałem to że ma nadwagę to jest już wiadomo od dawna kiedyś nawet mówiono że sie objada Hamburgerami na mieście :lol: , a gdy reporter spytał go o jego cichy sposób na strzelanie bramek powiedział : Seks 4 godziny przed meczem! tego nigdy nie zapomnę

Carlos - Jeden z nielicznych zawodników Realu którego dażę sympatią , spoko jest tylko troche przereklamowany

Figo - No i Luis hehe co tu o nim napisać!! wielu uważa go za zdracjcę Barcelony no w sumie to nie wiem bo w tych latach Barcelona prezentowała dużo lepszą forme od Realu , pamiętam jak kibic Bardzy wbiegł podczas finału i życił w niego flagą to było coś!

- Szilgu
- Juventino
no nie wiem czy jest taki orginalnyPelson pisze:Ronaldo - Nigdy go nie lubiałem to że ma nadwagę to jest już wiadomo od dawna kiedyś nawet mówiono że sie objada Hamburgerami na mieście , a gdy reporter spytał go o jego cichy sposób na strzelanie bramek powiedział : Seks 4 godziny przed meczem! tego nigdy nie zapomnę Widać że wybrał sobie bardzo oryginalny sposób przynajmniej mało kto może go skopiować , a raczej jego sposób
- tawiarz
- Juventino
To wszystko przesada. Piłkarze to nie roboty. Należy im się od czasu do czasu trochę rozrywki, a wiadomo, że prasa wszystko przeinaczy aby tylko ktoś kupił gazetę. Ostatecznie która gazeta lepiej się sprzeda ta z nagłówkem "urodziny gwiazy Realu", czy "Orgia na urodzinach Ronaldo".
- ahojekk
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Ja to słyszałem o Świerczewskim zresztą sam to przyznał , ze kilakrotnie spróbował przed meczem i stwierdził że się lepiej graShickit pisze:no nie wiem czy jest taki orginalnyPelson pisze:Ronaldo - Nigdy go nie lubiałem to że ma nadwagę to jest już wiadomo od dawna kiedyś nawet mówiono że sie objada Hamburgerami na mieście , a gdy reporter spytał go o jego cichy sposób na strzelanie bramek powiedział : Seks 4 godziny przed meczem! tego nigdy nie zapomnę Widać że wybrał sobie bardzo oryginalny sposób przynajmniej mało kto może go skopiować , a raczej jego sposób
krązyly plotki że to sao robi nasz Majdan

Dawniej Virus[Mauro].
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Działacze Realu Madryt są podobno zainteresowani zatrudnieniem latem, pracującego obecnie we włoskim Milanie trenera Carlo Ancelottiego. Kibice "Królewskich" po ostatnich słabych wynikach domagająsię zwolnienia brazylijskiego trenera Vanderleya Luxemburgo.
Ancelottiego do przenosin do Madrytu będzie przekonywał dyrektor sportowy Realu, Arrigo Sacchi. Do zmiany prawdopodobnie doszłoby po zakończeniu obecnego sezonu.
źródło: http://www.pilkanozna.pl/pn.php?dzial=news&id=38784
Ci Realowcy to są śmieszni, przecież Luxemburgo nie jest dług trenerem Realu, myśleli że jest cudotwórcą? Zresztą nieodpadli z bile kim, z Juve, rozumie że Real odpadłby z PSV czy Monaco.
Jakoś gdy Lippi odchodził po sezonie porażek kibice godnie go pożegnali.
Ancelottiego do przenosin do Madrytu będzie przekonywał dyrektor sportowy Realu, Arrigo Sacchi. Do zmiany prawdopodobnie doszłoby po zakończeniu obecnego sezonu.
źródło: http://www.pilkanozna.pl/pn.php?dzial=news&id=38784
Ci Realowcy to są śmieszni, przecież Luxemburgo nie jest dług trenerem Realu, myśleli że jest cudotwórcą? Zresztą nieodpadli z bile kim, z Juve, rozumie że Real odpadłby z PSV czy Monaco.
Jakoś gdy Lippi odchodził po sezonie porażek kibice godnie go pożegnali.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
:lol: Z dnia na dzień real coraz bardziej mnie rozśmiesza. Przechodzą już samych siebie. Powinni dziękować na kolanach Luxemburgo, za to co zrobił. Byli w bagnie, przyszedł, poukladał im jako tako zaespół, zaczeli chociaż wygrywać :-D a teraz chcą go zwalniać.
Przecież to, że my ich wyeliminujemy z LM, było rzeczą oczywistą, więc o co ten krzyk :twisted: 8)
Osobiście uważam, że Luxemburgo, jak mało kto, jest jeszcze w stanie zrobić coś z tym realem i wykrzesać coś pozytywnego z jego zawodników.
Ponadto już widzę, jak Ancelotti odchodzi z Milanu :-D Wolne żarty. Ogólnie twierdzę, że to zwykła dziennikarska plotka, spowodowana frustracją hiszpańskich gazet, po odpadnięciu realu z LM.
Przecież to, że my ich wyeliminujemy z LM, było rzeczą oczywistą, więc o co ten krzyk :twisted: 8)
Osobiście uważam, że Luxemburgo, jak mało kto, jest jeszcze w stanie zrobić coś z tym realem i wykrzesać coś pozytywnego z jego zawodników.
Ponadto już widzę, jak Ancelotti odchodzi z Milanu :-D Wolne żarty. Ogólnie twierdzę, że to zwykła dziennikarska plotka, spowodowana frustracją hiszpańskich gazet, po odpadnięciu realu z LM.

- bartus
- Juventino
dziwny jest ten real :lol: tylko by kupowali
i mysla ze jak kupia zespol za 700 mld zielonych to juz w pierwszym meczu ograja przeciwanikow po 8:0
luxemburgo troche uspokoil real...wprowadzil harmonie...wyeliminowanie Juve bylo rzecza niemozliwa 8) 8)
wiec mozemy sie nawet po realu spodziewac ze pozostanie w primiera division w tym sezonie :lol: jezeli nie zmienia trenra :lol:

- Wojtom
- Juventino
Gdyby teraz Real wyeliminował Juventus, to nosili by Luxemburgo na rękach i podpisali by z nim umowę do 2034 roku, a tak, chcą go wylać i w dodatku sprowadzic Ancelottiego :lol: Aż dziw bierze, co sie dzieje w tym Madrycie... :roll:
Na pewno bardzo dobrze dla nich wpłyną te co 2 tygodniowe zmiany trenerow :roll: :lol: Ale najwyrazniej pieniądze przesłaniają im futbol i myslą, ze mozna wszystko kupic. Nie. Dobrej, zgranej i wspaniale rozumiejącej sie druzyny nie da sie zbudowac z najlepszych kopaczy, ktorzy reklamują maszynki do golenia w tv...
A moze chcą pobic rekord w ilosci trenerow w jednym sezonie? :lol:
Na pewno bardzo dobrze dla nich wpłyną te co 2 tygodniowe zmiany trenerow :roll: :lol: Ale najwyrazniej pieniądze przesłaniają im futbol i myslą, ze mozna wszystko kupic. Nie. Dobrej, zgranej i wspaniale rozumiejącej sie druzyny nie da sie zbudowac z najlepszych kopaczy, ktorzy reklamują maszynki do golenia w tv...
A moze chcą pobic rekord w ilosci trenerow w jednym sezonie? :lol:
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Bany_DG
- Juventino
Ja nie wiem jak w tym klubie ma być dobrze jak trener ni emoże sie rozkręcić a co dopiero cos wygrac, no cóż jak tak dalej pójdzie to R.M naprawde znajdzie sie w poważnym dołku, choć ich polityka nie mogła sie utrzmać na dłuższą metę
Co do Ancelottiego to go nie lubie (wiadomo dlaczego) i myśle że w Realu by sie nie sprawdził , wogóle obecnie żaden włoski trener nie sprawdił by sie w Realu bo włoscy kołcze to silne charatkery a w Realu liczy sie by grały gwiazdy
P.S Ti_amo zarąbisty avatar :roll: :lol:
8)
Dzieki, wiem

P.S Ti_amo zarąbisty avatar :roll: :lol:

Dzieki, wiem

- sebast
- Juventino
hehe popatrzcie na strony sprzedmeczu juve-real na strone oczywiscie krolewskich , tam byli wtedy nesamowici optymiscie -3-0 dla realu , hehe fajne porownania mieli oni mają emersona my mamy gravesena przeciez on jest lepszy nikt tak niezagra pilki jak becham a juz napewno nie camoranesi , albo por. zlatana i ronaldo co wedlug nich jest smieszne , hehe
a tak wracając do tematu przeciez to jest smieszny klub niech sobie tam wszyscy zklonują mózgi a pozniej pomyslą czy rzeczywicie luxemburgo zwolnic
nawet jesli ancelotti tam przyszedl to przypomnijmy sobie ze odrazu potegi z milanu niezrobil , dam sobie reke uciąć ze kivbicom realu by sie cos znowu niespodobalo i by go zwolnionio po jakims roku
a tak wogule to niech perez niemysli ze tak bedzie zawsze ze bedzie najlepszych pilkarzy spr. a oni bedą grac
przestali grac jak pojawil sie becham
i na zakonczenie - ancelotti niepojdzie do realu dlaczego ? bo prowadzi obecnie silnieją ekipe .
a tak wracając do tematu przeciez to jest smieszny klub niech sobie tam wszyscy zklonują mózgi a pozniej pomyslą czy rzeczywicie luxemburgo zwolnic
nawet jesli ancelotti tam przyszedl to przypomnijmy sobie ze odrazu potegi z milanu niezrobil , dam sobie reke uciąć ze kivbicom realu by sie cos znowu niespodobalo i by go zwolnionio po jakims roku
a tak wogule to niech perez niemysli ze tak bedzie zawsze ze bedzie najlepszych pilkarzy spr. a oni bedą grac
przestali grac jak pojawil sie becham
i na zakonczenie - ancelotti niepojdzie do realu dlaczego ? bo prowadzi obecnie silnieją ekipe .
- Adu
- Juventino
jesli to prawda to ten zespol nigdu nic nie osiagnie, jak mozna w czasie sezonu miec 3 trenerow a teraz znowu zmieniac, to jest bezsens. wogole ta druzyna to porazka. poa tym to luxemburgo nawet nie mial szans tam czegokolwiek zmienic w tak krotkim czasie, a poza tym to jesli zmienil to tylko na + bo przeciez tyle meczy wygrali z rzzedu.
wszystkie drogi prowadza do... TURYNU!