Wszystko o Interze
- dav3d
- Juventino
I kolejna porażka z rzędu... Ktoś z oglądających mecz może powiedzieć jak zagrał inter ? Czy bez pomysłu i przekonania czy po prostu mieli pecha ?
Ciekawe czy Ranieri poleci
pytanie tylko kto za niego by przyszedł, bo do ogarnięcia mialby niezły bajzel i musi to być coach z absolutnego 'topu'
Ciekawe czy Ranieri poleci

topboxing.pl zapraszam 

- Nedved1983
- Juventino
w samej końcówce mieli kilka okazji do wyrównania ale Napoli zdecydowanie przeważało. Zasłużona porażka. Siwego pewnie zwolnią. Jeśli jacyś interiści liczą jeszcze na LM w kolejnym sezonie to czas skończyć z marzeniami
- kovalainen10
- Juventino
Inter zagrał tak jak w ostatnich 6 meczach , kompletne dno, w dodatku rozbawiło mnie wejście dziadka Cordoby :rotfl:
JUVE
- MaNieK_JuVe
- Juventino
Co tu dużo pisać. Fatalna gra Interu, stójka niesamowita, wolne tempo, brak asekuracji. Momentami Inter nie istniał, Napoli nie miało szczęścia albo dobrymi interwencjami popisywali się najlepsi w Interze Lucio i Nagatomo. Kompletnie nie istaniał ich środek pola, Forlan miotał się bez ładu a Milito nie dostawał piłek.
Momenty gdy nerazzurrim coś wychodziło można policzyć na palcach jednej ręki człowieka który miał zatargi z sycyslijską mafią. Wolny Sneijdera i główka Pazzy z 5m (miss kolejki) to wszystko na co było stać przyjezdnych.
Momenty gdy nerazzurrim coś wychodziło można policzyć na palcach jednej ręki człowieka który miał zatargi z sycyslijską mafią. Wolny Sneijdera i główka Pazzy z 5m (miss kolejki) to wszystko na co było stać przyjezdnych.
Forza Juventus, Forza Azzurri
Moja jedyna milosc Juventus FC !!!
Zagraj w Lola: http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 3963740312
- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
hmmm Sneijder gral tylko w 1 pol. a Pazzinni tylko w 2. wiec nie mogloby byc takiej akcji, Miss kolejki to byla glowka Pazzy po dosrodkowaniu Nagatomo, ale na pewno nie po wolnymMaNieK_JuVe pisze: Wolny Sneijdera i główka Pazzy z 5m (miss kolejki) to wszystko na co było stać przyjezdnych.
- Sorek21
- Juventino
Największy problem Ranieriego - Sneijder nie pasuje do jedynego ustawiena piłkarskiego ktòre on zna - 4-4-2. Kolejny raz Siwy daje popis zmian- w przerwie przy 0-0 i jeszcze jakichś szansach na punkty zdejmuje Sneijdera i Forlana a wstawia Cordobę i Pazziniego.Ustawienie wygląda następująco - 5 obrońców,3 defensywnych pomocnikòw i 2 dobijaczy podaj mi do nogi to strzelę.Kreatywność w zespole spada do 0. Kolejna przegrana,Siwy chyba poleci.
- De Rossi
- Juventino
rammstein pisze:hmmm Sneijder gral tylko w 1 pol. a Pazzinni tylko w 2. wiec nie mogloby byc takiej akcji, Miss kolejki to byla glowka Pazzy po dosrodkowaniu Nagatomo, ale na pewno nie po wolnymMaNieK_JuVe pisze: Wolny Sneijdera i główka Pazzy z 5m (miss kolejki) to wszystko na co było stać przyjezdnych.

- Basiek
- Juventino
Myślę, że koledze chodziło o 5 metrów a nie 5 minutę. I wolny Sneijdera i pudło Pazzo wymienił jako 2 osobne sytuacjerammstein pisze:hmmm Sneijder gral tylko w 1 pol. a Pazzinni tylko w 2. wiec nie mogloby byc takiej akcji, Miss kolejki to byla glowka Pazzy po dosrodkowaniu Nagatomo, ale na pewno nie po wolnymMaNieK_JuVe pisze: Wolny Sneijdera i główka Pazzy z 5m (miss kolejki) to wszystko na co było stać przyjezdnych.
BEZPŁATNE PRZELEWY DO PL I UK! -> http://www.england.pl/
- ReinerJuve
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
rammstein pisze:hmmm Sneijder gral tylko w 1 pol. a Pazzinni tylko w 2. wiec nie mogloby byc takiej akcji, Miss kolejki to byla glowka Pazzy po dosrodkowaniu Nagatomo, ale na pewno nie po wolnymMaNieK_JuVe pisze: Wolny Sneijdera i główka Pazzy z 5m (miss kolejki) to wszystko na co było stać przyjezdnych.
Czytanie ze zrozumieniem...

Niezmiernie cieszy kolejna wpadka interu, jeszcze 13 takich i będę happy :C
- Amarillo
- Juventino
O panie... A gdzie jest tak napisane? ja tu widzę 2 sytuacje : wolny Sneijdera i główka Pazziniego. :roll: A Ty w magiczny sposób stworzyłeś z tego jednąrammstein pisze:hmmm Sneijder gral tylko w 1 pol. a Pazzinni tylko w 2. wiec nie mogloby byc takiej akcji, Miss kolejki to byla glowka Pazzy po dosrodkowaniu Nagatomo, ale na pewno nie po wolnymMaNieK_JuVe pisze: Wolny Sneijdera i główka Pazzy z 5m (miss kolejki) to wszystko na co było stać przyjezdnych.

Sapere Aude!
- MaNieK_JuVe
- Juventino
Dokładnie takBasiek pisze:Myślę, że koledze chodziło o 5 metrów a nie 5 minutę. I wolny Sneijdera i pudło Pazzo wymienił jako 2 osobne sytuacjerammstein pisze:hmmm Sneijder gral tylko w 1 pol. a Pazzinni tylko w 2. wiec nie mogloby byc takiej akcji, Miss kolejki to byla glowka Pazzy po dosrodkowaniu Nagatomo, ale na pewno nie po wolnymMaNieK_JuVe pisze: Wolny Sneijdera i główka Pazzy z 5m (miss kolejki) to wszystko na co było stać przyjezdnych.

Ciekawe co teraz zrobi MM. Czy pozwoli jeszcze na jeden mecz Ranieriemu licząc na to iż każda seria musi się kiedyś skończyć, czy też siwy wyleci z hukiem. Oczywiście licze, że siwy zostanie, fajnie jak by inter wygrał mecz w LM, a w lidze kontynuował jakże wspaniałą dla nas seryjkę.
Wydaje się, że ten sezon zapoczątkuje w interze jakąś mroczną czarną serię, być może lata posuchy, bez europejskich pucharów ale co będzie to się okaże.
Forza Juventus, Forza Azzurri
- DiaVolO
- Juventino
Nie wiedziałem że Ranieri jest aż tak głupi (no bo inaczej chyba nie da się określić jego pracy w Mediolanie). Jak przejmował Inter to byłem niemal pewien że skończą na pudle na koniec sezonu a tu wydaje się że będąc walczyć o Ligę Europejską
Inter to naprawdę śmieszny klub, każdy (nieważne czy dobry piłkarzy czy nie) to i tak nie spełnia oczekiwań, Ranieri potrafił z Juve przynajmniej zakwalifikować się do LM, w Romie walczył z mocnym Interem jak równy z równym a teraz jedyne co to miał chyba 8 zwycięstw pod rząd 

- yamakasi
- Juventino
Na temat gry interu wystarczy powiedziec że nie oddali ani jednego celnego strzału na bramkę Napoli. Proponuje aby nastepni przeciwnicy interu grali bez bramkarza a wrzucili dodatkowego zawodnika w pole wtedy rozmiary zwyciestw będa wieksze hahaha
To My Jesteśmy JUVENTUSEM 

- jackop
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 71 razy
Moje sprawdzone źródło donosi, że MM ma plan.
Kto pisał, że mecz z Napoli to obowiązkowa pozycja każdego kibica Calcio? Liczyłem na coś więcej (ze strony Napoli ofc), a od zaśnięcia uratowało mnie jedynie przełączenie na Atletico-FCB.
Kto pisał, że mecz z Napoli to obowiązkowa pozycja każdego kibica Calcio? Liczyłem na coś więcej (ze strony Napoli ofc), a od zaśnięcia uratowało mnie jedynie przełączenie na Atletico-FCB.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!