Wszystko o Interze

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
dav3d

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2012, 22:44

I kolejna porażka z rzędu... Ktoś z oglądających mecz może powiedzieć jak zagrał inter ? Czy bez pomysłu i przekonania czy po prostu mieli pecha ?
Ciekawe czy Ranieri poleci :think: pytanie tylko kto za niego by przyszedł, bo do ogarnięcia mialby niezły bajzel i musi to być coach z absolutnego 'topu'

topboxing.pl zapraszam :)
Nedved1983

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 lutego 2012, 22:48

w samej końcówce mieli kilka okazji do wyrównania ale Napoli zdecydowanie przeważało. Zasłużona porażka. Siwego pewnie zwolnią. Jeśli jacyś interiści liczą jeszcze na LM w kolejnym sezonie to czas skończyć z marzeniami

kovalainen10

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 lutego 2012, 22:50

Inter zagrał tak jak w ostatnich 6 meczach , kompletne dno, w dodatku rozbawiło mnie wejście dziadka Cordoby :rotfl:

JUVE
MaNieK_JuVe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2012, 22:53

Co tu dużo pisać. Fatalna gra Interu, stójka niesamowita, wolne tempo, brak asekuracji. Momentami Inter nie istniał, Napoli nie miało szczęścia albo dobrymi interwencjami popisywali się najlepsi w Interze Lucio i Nagatomo. Kompletnie nie istaniał ich środek pola, Forlan miotał się bez ładu a Milito nie dostawał piłek.
Momenty gdy nerazzurrim coś wychodziło można policzyć na palcach jednej ręki człowieka który miał zatargi z sycyslijską mafią. Wolny Sneijdera i główka Pazzy z 5m (miss kolejki) to wszystko na co było stać przyjezdnych.

Forza Juventus, Forza Azzurri
Moja jedyna milosc Juventus FC !!!
Zagraj w Lola: http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 3963740312
rammstein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 26 lutego 2012, 23:00

MaNieK_JuVe pisze: Wolny Sneijdera i główka Pazzy z 5m (miss kolejki) to wszystko na co było stać przyjezdnych.
hmmm Sneijder gral tylko w 1 pol. a Pazzinni tylko w 2. wiec nie mogloby byc takiej akcji, Miss kolejki to byla glowka Pazzy po dosrodkowaniu Nagatomo, ale na pewno nie po wolnym

Sorek21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2012, 23:09

Największy problem Ranieriego - Sneijder nie pasuje do jedynego ustawiena piłkarskiego ktòre on zna - 4-4-2. Kolejny raz Siwy daje popis zmian- w przerwie przy 0-0 i jeszcze jakichś szansach na punkty zdejmuje Sneijdera i Forlana a wstawia Cordobę i Pazziniego.Ustawienie wygląda następująco - 5 obrońców,3 defensywnych pomocnikòw i 2 dobijaczy podaj mi do nogi to strzelę.Kreatywność w zespole spada do 0. Kolejna przegrana,Siwy chyba poleci.

De Rossi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2012, 23:14

rammstein pisze:
MaNieK_JuVe pisze: Wolny Sneijdera i główka Pazzy z 5m (miss kolejki) to wszystko na co było stać przyjezdnych.
hmmm Sneijder gral tylko w 1 pol. a Pazzinni tylko w 2. wiec nie mogloby byc takiej akcji, Miss kolejki to byla glowka Pazzy po dosrodkowaniu Nagatomo, ale na pewno nie po wolnym
:(

Basiek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2012, 23:16

rammstein pisze:
Myślę, że koledze chodziło o 5 metrów a nie 5 minutę. I wolny Sneijdera i pudło Pazzo wymienił jako 2 osobne sytuacje :wink:

BEZPŁATNE PRZELEWY DO PL I UK! -> http://www.england.pl/
ReinerJuve

Juventino
Juventino
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 26 lutego 2012, 23:17

rammstein pisze:

Czytanie ze zrozumieniem... :prochno:

Niezmiernie cieszy kolejna wpadka interu, jeszcze 13 takich i będę happy :C

Amarillo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2012, 23:18

rammstein pisze:
O panie... A gdzie jest tak napisane? ja tu widzę 2 sytuacje : wolny Sneijdera i główka Pazziniego. :roll: A Ty w magiczny sposób stworzyłeś z tego jedną :prochno:

Sapere Aude!
MaNieK_JuVe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2012, 23:25

Basiek pisze:
rammstein pisze:
Myślę, że koledze chodziło o 5 metrów a nie 5 minutę. I wolny Sneijdera i pudło Pazzo wymienił jako 2 osobne sytuacje :wink:
Dokładnie tak :)

Ciekawe co teraz zrobi MM. Czy pozwoli jeszcze na jeden mecz Ranieriemu licząc na to iż każda seria musi się kiedyś skończyć, czy też siwy wyleci z hukiem. Oczywiście licze, że siwy zostanie, fajnie jak by inter wygrał mecz w LM, a w lidze kontynuował jakże wspaniałą dla nas seryjkę.
Wydaje się, że ten sezon zapoczątkuje w interze jakąś mroczną czarną serię, być może lata posuchy, bez europejskich pucharów ale co będzie to się okaże.

Forza Juventus, Forza Azzurri
Moja jedyna milosc Juventus FC !!!
Zagraj w Lola: http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 3963740312
rammstein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 26 lutego 2012, 23:26

heh faktycznie, sorki chlopaki za zamieszanie;) ale w sumie mozna bylo z tego wywnioskowac, ze Sneijder wykonal rzut wolny po ktorym Pazza z 5m nie trafil głową;)

DiaVolO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2012, 00:28

Nie wiedziałem że Ranieri jest aż tak głupi (no bo inaczej chyba nie da się określić jego pracy w Mediolanie). Jak przejmował Inter to byłem niemal pewien że skończą na pudle na koniec sezonu a tu wydaje się że będąc walczyć o Ligę Europejską :prochno: Inter to naprawdę śmieszny klub, każdy (nieważne czy dobry piłkarzy czy nie) to i tak nie spełnia oczekiwań, Ranieri potrafił z Juve przynajmniej zakwalifikować się do LM, w Romie walczył z mocnym Interem jak równy z równym a teraz jedyne co to miał chyba 8 zwycięstw pod rząd :P

yamakasi

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 lutego 2012, 00:56

Na temat gry interu wystarczy powiedziec że nie oddali ani jednego celnego strzału na bramkę Napoli. Proponuje aby nastepni przeciwnicy interu grali bez bramkarza a wrzucili dodatkowego zawodnika w pole wtedy rozmiary zwyciestw będa wieksze hahaha

To My Jesteśmy JUVENTUSEM :)
jackop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 21 razy
Otrzymał podziękowanie: 71 razy

Nieprzeczytany post 27 lutego 2012, 01:50

Moje sprawdzone źródło donosi, że MM ma plan.

Kto pisał, że mecz z Napoli to obowiązkowa pozycja każdego kibica Calcio? Liczyłem na coś więcej (ze strony Napoli ofc), a od zaśnięcia uratowało mnie jedynie przełączenie na Atletico-FCB.

Obrazek
O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
ODPOWIEDZ