Premier League
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 71 razy
1 mecz Pucharu Ligi, 1 mecz odwołany z powodu złych warunków atmosferycznych i jutrzejsza gra w Pucharze Anglii. 3 kolejki w plecy + jeśli przejdą jakimś cudem Barce, LM w środku tygodnia - ciasno.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
City odpada z FA Cup co oznacza ze Arsenal stoi przed szansą zdobycia pierwszego trofeum od 2005 roku.
Na ich drodze Stoi Hull/Sheffield i Wigan.
Zapowiada sie rok pełen sukcesu na Emirates!
Na ich drodze Stoi Hull/Sheffield i Wigan.
Zapowiada sie rok pełen sukcesu na Emirates!
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Wojtek
- Juventino
Nie tak prędko...
W sezonie 2010/2011 też się mówiło że Wenger wreszcie coś wygra ale w finale Pucharu Ligi Angielskiej ulegli Birmingham City 2:1 i skończyli sezon jak zwykle z niczym
Tym razem może być podobnie, a Wigan po wyelminowaniu City dostanie powera i wygra ten puchar 
W sezonie 2010/2011 też się mówiło że Wenger wreszcie coś wygra ale w finale Pucharu Ligi Angielskiej ulegli Birmingham City 2:1 i skończyli sezon jak zwykle z niczym

- Cabrini_idol
- Juventino
Liverpool zjadl MU na lunch.
0 : 3
Dojrzala gra Liverpoolu, MU na poziomie dzisiejszego Milanu. Jakby Gerrard strzelil 3 karnego mielibysmy juz pogrom 0 : 4
0 : 3
Dojrzala gra Liverpoolu, MU na poziomie dzisiejszego Milanu. Jakby Gerrard strzelil 3 karnego mielibysmy juz pogrom 0 : 4

- naros
- Juventino
Jak słabym trenerem jest Moyes chyba każdy widzi. Ma na prawdę niezła ekipe nie mówię że najlepszą w Anglii ale w 4 powinien się uplasować a tu taki pasztet... Nie rozumiem jak można było zatrudnić tak słabego trenera po 25 letniej erze Sir Alexa. Może myśleli że historia zatoczy koło ale historia powinna ich nauczyc że tak nigdy się nie dzieje.

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- Bobby X
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
On (Moyes) ewidentnie nie poradził sobie z ekipą jaką ma. W Evertonie jednak grają piłkarze słabsi i myślę, że David tego nie ogarnia. Sir Alex chyba kupi paczkę gum w czerwcu 

- sebastian10
- Juventino
Mi sie w tej kolejce spodobała gra Christian Benteke, wcześniej go widziałem to nie bardzo mnie przekonał ,bo mało robił z piłka , teraz trochę zmieniam zdanie zobaczyłem, ze to nie tylko duzy chłop. Switnie sie ustawia przytrzymać, duzo pracuje i ciagle robi postępy ma zadatki na fajna 9 jak Lewandowski można by było powalczyć o niego tani nie będzie ale warto . lepiej na niego wydac niż Osvaldo
- Marian.
- Juventino
Dzisiaj można jeszcze bardziej docenić geniusz Sir Alexa. Jestem pełen podziwu, jak Sir Alex z takimi leszczami w składzie zdobywał trofea (mówię o ostatnich 2-4 latach). Moyes w Evertonie radził sobie dobrze. W United nie radzi sobie z presją, słaby skład United + jeszcze kilka niekorzystnych czynników i mamy United poza TOP 4. Ja się tam ciesze.

- Bobby X
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Nie zgadzam się. Z Evertonem miał bardzo dobre wyniki biorąc pod uwagę kadrę jaką dysponował. On się nie potrafi przestawić z tych solidnych piłkarzy Evertonu na lepszych w United.

- Sorek21
- Juventino
Fajnie jest oglądać Liverpool ogrywającu Man Utd 0-3 na Old Trafford. Zwycięstwo niemal symboliczne,zmiana układu sił. Liverpool to wielka firma i dobrze,że w końcu grają na miarę swojej historii. W tym roku kibicuję im w walce o tytuł bo czekają na niego zbyt długo.Widzę w nich taką angielską wersję Juve.Wielka marka po przejściach.
Moyes od zawsze kojarzył mi się z Ranierim. Manchester to dla niego za duże buty.
Moyes od zawsze kojarzył mi się z Ranierim. Manchester to dla niego za duże buty.
- Lucas87
- Juventino
Nie wierzę w to co widzę 0-6 w plecy
Wenger po prostu się skończył, on już prochu nie wymyśli. Muszą mu wreszcie - Serdecznie podziękować za te wszystkie lata współpracy. Tego już chyba za wiele dla ich kibiców...

Wenger po prostu się skończył, on już prochu nie wymyśli. Muszą mu wreszcie - Serdecznie podziękować za te wszystkie lata współpracy. Tego już chyba za wiele dla ich kibiców...
SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
- Wesoł
- Juventino
Sędzia również. Tak kuriozalnej sytuacji dawno nie widziałem. Po strzale bodajże Hazarda Chamberlain wybił piłkę ręką z linii bramkowej. Sędzia najpierw wskazał rzut rożny, po czym po konsultacji z liniowym słusznie zmienił zdanie, zarządził rzut karny i dał czerwoną kartkę... Kieranowi Gibbsowi. Bo jest mały i czarny jak Chamberlain.
- Bruce Badura
- Juventino
Po tym sezonie powinni zmienić nazwę z Arsenal na Arsanal, bo od mocnych zawsze biorą w tyłek.