BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz
- Gość
ja chętnie, tłumów nie powinno być, bo to nie Polska i niedziela wieczór, więc rano do pracy większość
- białas
- Juventino
dwie sprawy do ogarnięcia:
- we czwartek Włosi grają o 18. jeśli oglądamy gdzieś w pubie, to ja raczej odpadam, ew. jakieś spóźnienie z mojej strony
- coś tam jakaś impreza u Tigmara w piątek. proponowałbym się zorganizować, bo już czerwiec...
- we czwartek Włosi grają o 18. jeśli oglądamy gdzieś w pubie, to ja raczej odpadam, ew. jakieś spóźnienie z mojej strony
- coś tam jakaś impreza u Tigmara w piątek. proponowałbym się zorganizować, bo już czerwiec...
- Gość
ja odpadam dziś też, a co do jutra, to się deklarujcie, bo odzew wielki ;P
- Gość
za mało rozprowadzona informacja została, bo ludzie nie czytali forum 
raczej jutro odpada, poza tym euro

raczej jutro odpada, poza tym euro
- Winner
- Juventino
Dobra trzeba ustalić jakąś nową wstępną datę i najwyżej sms-y do ludzi wysłać żeby się zadeklarowali. Druga kwestia do 22 są zapisy na zlot kto się wybiera? Ja szczerze się waham bo nie chce mi się tyle kilosów tłuc, zwłaszcza jeśli nie byłoby auta. Trzecia kwestia to jakiś "świeżak" z Białego pisał w temacie o zlocie.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- białas
- Juventino
ja na zlot jadę i jest mi obojętne czy to PKS-em, samochodem czy na rolkach. Ty, Winner, się wahasz, Judzio coś mówił, że też nie wie, co sądzą o tym pozostali - nie mam pojęcia. pozostał tydzień do końca zapisów i to ostatni czas, żeby rozwiać wątpliwości z tegorocznym zlotem. kto jedzie - zapraszam