Mercato (Lato 2016)
- deszczowy
- Juventino

To, że Zaza jest "najlepszym włoskim napastnikiem" świadczy tylko o mizerii w ataku "błękitnych".Crunny pisze:Zgadzam się. Ataku Dybala, Higuain, Mandzukic, Pjaca, Zaza nie było u nas od czasów Del Piero, Trezegueta, Ibrahimovica i Zalaytety. W sumie to spoko, że Zaza zostaje, bo to teraz chyba najlepszy młody włoski napastnik.Olek1987 pisze:Ty tak na poważnie :roll: przypominam że duet Dybala - Higuain strzelił w poprzednim sezonie 55 bramek w Serie A, Zaza jak tylko grał to strzelał, a Mandzukic pokazuje w pre-season, że nadal ma nosa do bramek.deszczowy pisze:
Dybala, Higuain, Mandzukić, gość, który narobił sobie wstydu na cały piłkarski świat, drobiąc do karnego kroki tak, jakby miał wetknięty w tyłek kaczan kukurydzy i niepewny Pjaca. No. Urodzaj, cholera, jak podczas grzybobrania na Jowiszu.
Swoja drogą ocenianie Zazy przez pryzmat tego karnego to sorry, ale poziom gimnazjum i wiedza na poziomie Bravo Sport
Mamy czterech napastników, z czego naprawdę dobrych - dwóch. Jeśli tym chcecie podbijać LM (bo na Serie A i CI styknie)... no to gratuluję. Sorry ale takie podejście do futbolu to poziom gimnazjum i wiedza na poziomie Bravo Sport
- vitoo
- Juventino

- Podziekował: 15 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
Panie, widzę ze juz i tak inni Ci odpowiedzieli. W porównaniu do tego, co się dzieje w środku pomocy to nasza ofensywa to faktycznie urodzaj. Mamy pilniejsze sprawy niż Alexis i James za kilkadziesiąt milionów. Nie możesz tego nie widzieć.deszczowy pisze:Dybala, Higuain, Mandzukić, gość, który narobił sobie wstydu na cały piłkarski świat, drobiąc do karnego kroki tak, jakby miał wetknięty w tyłek kaczan kukurydzy i niepewny Pjaca. No. Urodzaj, cholera, jak podczas grzybobrania na Jowiszu.vitoo pisze:Abstrahując juz od szans na pozyskanie tych piłkarzy to... po co nam te Jamesy i Alexisy? Przecież z przodu to my akurat mamy kim grac, wiec trochę nie rozumiem tego entuzjazmu tymi graczami (...)
- Il Fenomeno
- Juventino

A Ty myślisz, że o jakie redakcje się otarł jako praktykant? Zobacz np. jakich kryteriów użył oceniając 4 lata temu potencjał ataku reprezentacji Włoch czy jakimi sprawami zajmuje się komentując mecze/transfery/cokolwiek.Olek1987 pisze:Swoja drogą ocenianie Zazy przez pryzmat tego karnego to sorry, ale poziom gimnazjum i wiedza na poziomie Bravo Sport
http://vignette1.wikia.nocookie.net/non ... 1213173420

- Olek1987
- Juventino

Mamy dwóch naprawdę dobrych ? no widzisz, to po co ten lament ? 90% drużyn w LM ma dwóch naprawdę dobrych i dwóch słabszych a co za tym idzie rezerwowych. Tak działa futbol.deszczowy pisze:To, że Zaza jest "najlepszym włoskim napastnikiem" świadczy tylko o mizerii w ataku "błękitnych".Crunny pisze:Zgadzam się. Ataku Dybala, Higuain, Mandzukic, Pjaca, Zaza nie było u nas od czasów Del Piero, Trezegueta, Ibrahimovica i Zalaytety. W sumie to spoko, że Zaza zostaje, bo to teraz chyba najlepszy młody włoski napastnik.Olek1987 pisze:
Ty tak na poważnie :roll: przypominam że duet Dybala - Higuain strzelił w poprzednim sezonie 55 bramek w Serie A, Zaza jak tylko grał to strzelał, a Mandzukic pokazuje w pre-season, że nadal ma nosa do bramek.
Swoja drogą ocenianie Zazy przez pryzmat tego karnego to sorry, ale poziom gimnazjum i wiedza na poziomie Bravo Sport
Mamy czterech napastników, z czego naprawdę dobrych - dwóch. Jeśli tym chcecie podbijać LM (bo na Serie A i CI styknie)... no to gratuluję. Sorry ale takie podejście do futbolu to poziom gimnazjum i wiedza na poziomie Bravo Sport
Zero szacunku dla Pogby
- Hed
- Juventino

- Podziekował: 84 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Vinci, słychać coś nowego na temat sprzedaży Pereyry czy jakiegoś zakupu jeszcze w ciągu tego mercato? Czy póki co wszystko ,,po staremu''?Vincitore pisze:Pojawiają się głosy, że mielibyśmy pozyskać Witsela w styczniu. W lecie będzie dostępny za darmo, więc w styczniu pewnie będzie kosztował koło 10 milionów. Wszystko przez to, że Lemina i Asamoah w styczniu jadą na turniej murzynów.
- deszczowy
- Juventino

Jeszcze raz powtarzam: mamy czterech napastników, z których naprawdę dobrych jest dwóch. Jak się połamią to co? Trochę trwoga, c'nie?vitoo pisze:Panie, widzę ze juz i tak inni Ci odpowiedzieli. W porównaniu do tego, co się dzieje w środku pomocy to nasza ofensywa to faktycznie urodzaj. Mamy pilniejsze sprawy niż Alexis i James za kilkadziesiąt milionów. Nie możesz tego nie widzieć.deszczowy pisze:Dybala, Higuain, Mandzukić, gość, który narobił sobie wstydu na cały piłkarski świat, drobiąc do karnego kroki tak, jakby miał wetknięty w tyłek kaczan kukurydzy i niepewny Pjaca. No. Urodzaj, cholera, jak podczas grzybobrania na Jowiszu.vitoo pisze:Abstrahując juz od szans na pozyskanie tych piłkarzy to... po co nam te Jamesy i Alexisy? Przecież z przodu to my akurat mamy kim grac, wiec trochę nie rozumiem tego entuzjazmu tymi graczami (...)
A Ty, pajacyku o nicku Il Fenomeno, najpierw otrzyj się o redakcje, o jakie się otarłem ja, a potem pogadamy. Baba Ci nie dała? Jak już chcesz mi dopiec, to wrzuć chociaż nagłówek z Faktu, w którym pracuję, a nie Superaka.
- Olek1987
- Juventino

Serio, ale nie wiem jak z Tobą rozmawiać :roll: Idąc twoim tokiem rozumowania u nas na ławce powinien siedzieć Cavani i Dybala (bo Griezmann grałby w podstawie).deszczowy pisze:Jeszcze raz powtarzam: mamy czterech napastników, z których naprawdę dobrych jest dwóch. Jak się połamią to co? Trochę trwoga, c'nie?vitoo pisze:Panie, widzę ze juz i tak inni Ci odpowiedzieli. W porównaniu do tego, co się dzieje w środku pomocy to nasza ofensywa to faktycznie urodzaj. Mamy pilniejsze sprawy niż Alexis i James za kilkadziesiąt milionów. Nie możesz tego nie widzieć.deszczowy pisze:
Dybala, Higuain, Mandzukić, gość, który narobił sobie wstydu na cały piłkarski świat, drobiąc do karnego kroki tak, jakby miał wetknięty w tyłek kaczan kukurydzy i niepewny Pjaca. No. Urodzaj, cholera, jak podczas grzybobrania na Jowiszu.
A Ty, pajacyku o nicku Il Fenomeno, najpierw otrzyj się o redakcje, o jakie się otarłem ja, a potem pogadamy. Baba Ci nie dała? Jak już chcesz mi dopiec, to wrzuć chociaż nagłówek z Faktu, w którym pracuję, a nie Superaka.
Szok, że osoba, która jest na forum od 11 lat ma tak płytkie rozumowanie futbolu :roll:
Zero szacunku dla Pogby
- deszczowy
- Juventino

3 i pół napastnika na Serie A, CI i LM. Naprawdę uważasz, że to wystarczy do opędzenia wszystkich rozgrywek? No gratuluję :roll:
- Olek1987
- Juventino

5 napastników, w najgorszym przypadku 4.deszczowy pisze:3 i pół napastnika na Serie A, CI i LM. Naprawdę uważasz, że to wystarczy do opędzenia wszystkich rozgrywek? No gratuluję :roll:
Zero szacunku dla Pogby
- vitoo
- Juventino

- Podziekował: 15 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
Deszczowy... ja Cie na tym forum polubilem, a Ty walisz takie teksty.deszczowy pisze:Jeszcze raz powtarzam: mamy czterech napastników, z których naprawdę dobrych jest dwóch. Jak się połamią to co? Trochę trwoga, c'nie?vitoo pisze:Panie, widzę ze juz i tak inni Ci odpowiedzieli. W porównaniu do tego, co się dzieje w środku pomocy to nasza ofensywa to faktycznie urodzaj. Mamy pilniejsze sprawy niż Alexis i James za kilkadziesiąt milionów. Nie możesz tego nie widzieć.deszczowy pisze:
Jest piątek, wiec się nie spinaj. Twoje zdrowie!
- Chlodzio
- Juventino

Zaza to bardzo solidny zawodnik, którego w przypadku odejścia będzie trudno zastąpić. Technicznie nie jest wirtuozem, jednak w roli jokera sprawdza się idealnie. Tylko pytanie czy on sam godzi się pełnić taką rolę? Jeśli chcemy go sprzedać za większe pieniądze to lepszej okazji nie będzie. Co do składu - obrona, skrzydła i atak obsadzone. Dokupić jednego defensywnego pomocnika i mercato można uznać za udane.
- deszczowy
- Juventino

A bo mnie wkur...zył, typ jeden ostrogocki. Kozakował, kozakował, pyskował i został zamieciony.vitoo pisze: Deszczowy... ja Cie na tym forum polubilem, a Ty walisz takie teksty.Porównaj sobie środek naszej pomocy i atak i sam ocen, gdzie należy w pierwszej kolejności ładować grube miliony.
I żeby było jasne - ja się w zupełności zgadzam, że potrzeba nam jeszcze jednego pomocnika. Co najmniej. Niemniej jak pomyślę, że mógłby do nas trafić James albo Alexis Sanchez (a w ogóle skąd się wzięła ta plota?) to troszkę mi się robi mokro. Ja tam się taka wizją jaram. Jak stodoła na Podlasiu.
A żeby nie było, żem cham, prostak i ogólnie rzecz biorąc - bydlę, to oddaję zdrowie i właśnie idę na zimną chmielową zupkę
- ZaperJuve
- Juventino

xDdeszczowy pisze:
Jeszcze raz powtarzam: mamy czterech napastników, z których naprawdę dobrych jest dwóch. Jak się połamią to co? Trochę trwoga, c'nie?
Barcelona: Messi, Suarez, Neymar, El Hadaddi
Real: Bale, Morata, Ronaldo, Benzema
Bayern: Lewy, Muller, Costa, Coman, Robben
Atletico: Carrasco, Cerci, Griezmann, Correa, Torres
Gdziekolwiek 2 lepszych się połamie to jest dziura
- Olek1987
- Juventino

A kogo ty niby zamiotłeś ? bo z tego co czytam to Ciebie zamieciono pod dywan, dorosły człowiek, a pisze banialuki o tym, że mamy słaby atak, i podnieca się Isco czy Sanchezem mimo, że to totalna abstrakcja, a co najważniejsze Ci zawodnicy są nam kompletnie nie potrzebni.deszczowy pisze:A bo mnie wkur...zył, typ jeden ostrogocki. Kozakował, kozakował, pyskował i został zamieciony.vitoo pisze: Deszczowy... ja Cie na tym forum polubilem, a Ty walisz takie teksty.Porównaj sobie środek naszej pomocy i atak i sam ocen, gdzie należy w pierwszej kolejności ładować grube miliony.
I żeby było jasne - ja się w zupełności zgadzam, że potrzeba nam jeszcze jednego pomocnika. Co najmniej. Niemniej jak pomyślę, że mógłby do nas trafić James albo Alexis Sanchez (a w ogóle skąd się wzięła ta plota?) to troszkę mi się robi mokro. Ja tam się taka wizją jaram. Jak stodoła na Podlasiu.
A żeby nie było, żem cham, prostak i ogólnie rzecz biorąc - bydlę, to oddaję zdrowie i właśnie idę na zimną chmielową zupkęPozdro
Nie mylilem się z tym Bravo Sport, tam takie dyrdymały się sprzedają. Czekam aż za rok napiszesz, że powinniśmy uderzyć po nowego środkowego obrońcę bo Bonucci skończył 30 lat :lol: .
Sorry, ale Ty tak właśnie rozumujesz
Zero szacunku dla Pogby