Mercato (2012-2014)
- FelekJUVE
- Juventino
Akurat tego lobika to nie Muriel strzelil. Tylko wczesniej wspomniany przezemnie LO Gabriel Silvailtalismano pisze:Chciałbym bysmy zaklepali Muriela. Chłopak będzie topem w przeciągu kilku lat. Jego bramka z Interem potwierdza jego wrodzony talent. Mało ktory napastnik w takiej sytuacji, podjął by decyzje o takim lobiku.
- Orkos
- Juventino
Gdyby nasi zdecydowali się na sprzedaż Stefana to na jego miejsce tylko Basta.Arbuzini pisze: W Udinese to akurat sporo ciekawych zawodników jest i na pewno większość ma status "na sprzedaż". Dobrze byłoby nie popsuć sobie dobrych relacji z nimi.
- pumex
- Juventino
Zamienić 29-letniego Lichtsteinera na 29-letniego Bastę, który lepszy od Szwajcara na pewno nie jest..? :doh: To chyba kiepski pomysł.Orkos pisze:Gdyby nasi zdecydowali się na sprzedaż Stefana to na jego miejsce tylko Basta.

- Orkos
- Juventino
Ale gorszy chyba też nie? Zresztą kto by mógł go zastąpić? Bo chyba nikt na poważnie nie myśli o Piszczku.pumex pisze:Zamienić 29-letniego Lichtsteinera na 29-letniego Bastę, który lepszy od Szwajcara na pewno nie jest..? :doh: To chyba kiepski pomysł.Orkos pisze:Gdyby nasi zdecydowali się na sprzedaż Stefana to na jego miejsce tylko Basta.
- Piti
- Juventino
Zuniga? Basta to marniak jestOrkos pisze:Ale gorszy chyba też nie? Zresztą kto by mógł go zastąpić? Bo chyba nikt na poważnie nie myśli o Piszczku.pumex pisze:Zamienić 29-letniego Lichtsteinera na 29-letniego Bastę, który lepszy od Szwajcara na pewno nie jest..? :doh: To chyba kiepski pomysł.Orkos pisze:Gdyby nasi zdecydowali się na sprzedaż Stefana to na jego miejsce tylko Basta.
- Orkos
- Juventino
No to chyba inne mecze oglądamy.Bazyliszek pisze:Gdybym nie oglądal to bym nie mowil ze jest marny..Orkos pisze:Najłatwiej będzie Ci zdanie zmienić jak obejrzysz sobie jakieś mecze Udinese.Bazyliszek pisze: Zuniga? Basta to marniak jest
- Piti
- Juventino
Wole Zunige, bardziej uniwersalny i mlodszy, no i lepszy w ofensywie a Basta to taki czołg na skrzydle z żelaznymi płucami jak Lichsteiner tylko chyba nawet gorszy w defensywie od szwajcara, nie dla tego transferu.
- LordRahl
- Juventino
Basta jest niezły, ale w defensywie Lichemu ustepuje conajmniej o klase, wystarczyło spojrzec na jego wczorajszy występ z Interem. Do przodu wszytko ok, niezla kiwka potrafi cos zrobic z pilka, ale obrona :roll: 2 razy dał się objechać w dziecinny sposób, z czego po jednej takiej akcji wpadł gol dla Interu.Orkos pisze:No to chyba inne mecze oglądamy.Bazyliszek pisze:Gdybym nie oglądal to bym nie mowil ze jest marny..Orkos pisze:Najłatwiej będzie Ci zdanie zmienić jak obejrzysz sobie jakieś mecze Udinese.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
To jest bardzo ważny moim zdaniem argument. Ważniejszy niż subiektywne opinie o zawodniku, a te mam wrażenie dominują. Żeby nie było, dla mnie Higuain to nie jest spełnienie marzeń. Bardziej chciałbym u nas zobaczyć na przykład Suareza (właśnie ze względu na moje subiektywne odczucia), ale trzeba patrzeć realnie i wykorzystywać okazje. Higuain to klasowy napastnik, podnoszący jakoś naszego ataku diametralnie, tego nam trzeba i nie widzę powodu, aby wybrzydzać. Będę się bardzo cieszył gdy takie ktoś do nas przyjdzie.Bartek(Juventino) pisze:to o czym ty piszesz tj na pewno argument, ale jeden z wielu i na pewno nie zamiata pozostałych, jak ci się chyba wydaje.
Wyjaśniłem wyżej co myślę.ewerthon pisze:Szczypek, te statystyki poszczególnych zawodników to dobry argument, któremu nie mogę zaprzeczyć. W sumie sam nie potrafię podać powodów dlaczego Suareza i Ibrę uważam za lepszych snajperów.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Ja to sie dziwie że jeszcze znajdują sie tacy którzy przy naszym obecnym ataku w składzie:
Matri,Fabio,Giovinec,Mirko,Anelka,Bendtner
potrafią wybrzydzać na Igłe, Jo-Jo czy Teveza. Zejdzccie na ziemie prosze.
Nasz target to Igła/Tevez,Jo-jo,Llorente,Giovinco (sic!) i Vucinic(Bądź młodzian).
Ja o Cavanim marzę (odejscie Mazzariego mogło by pomóc), ale czuje że pojdzie on do City i zaciągnie tam Urusa.
Igła to i tak top 10 na świecie. Zauważcie że wygryzł on Benzeme ze składu,a Mou nie jest jakimś średniakiem żeby wystawiać kogoś kto się nie nadaję.
Matri,Fabio,Giovinec,Mirko,Anelka,Bendtner
potrafią wybrzydzać na Igłe, Jo-Jo czy Teveza. Zejdzccie na ziemie prosze.
Nasz target to Igła/Tevez,Jo-jo,Llorente,Giovinco (sic!) i Vucinic(Bądź młodzian).
Ja o Cavanim marzę (odejscie Mazzariego mogło by pomóc), ale czuje że pojdzie on do City i zaciągnie tam Urusa.
Igła to i tak top 10 na świecie. Zauważcie że wygryzł on Benzeme ze składu,a Mou nie jest jakimś średniakiem żeby wystawiać kogoś kto się nie nadaję.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Dolce Vita
- Juventino
Do City pójdzie Pellegrini i Isco. Mazzarri pójdzie do interu lub ewentualnie romy.

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Prędzej do Ruskich z Anży. Wczoraj przebąkiwał coś o pracy Capello i kilku latach trenowania we Włoszech. Mi się wydaje, że właśnie tam nasz ulubieniec może wylądować.Dolce Vita pisze:Mazzarri pójdzie do interu lub ewentualnie romy.
- Mate.G
- Juventino
Nie wybrzydzamiltalismano pisze: Igła to i tak top 10 na świecie.

Messi, Ronaldo,Falcao,Suarez,Rooney,Ibra,Van Persie,Cavani,Bale,Hulk,Lewy,Aguero
Nie mieści się

Ostatnio zmieniony 20 maja 2013, 14:03 przez Mate.G, łącznie zmieniany 1 raz.