Mercato (Lato 2016)
- jakku1
- Juventino

pumex pisze:Ja z kolei, będąc w zoo, rozmawiałem z Pawianem i jego zachowanie zdaje się potwierdzać - będzie hit!jakku1 pisze:Ktoś na forum Juventuz.com rozmawiał z Pavanem z TJ wczoraj podczas meczu i tutaj są dwie informacje:
1. W sprawie Cuadrado zostały jedynie szczegóły.
2. Pavan jest przekonany, że Beppe ma jeszcze jakiegoś asa w rękawie. Piłkarza, o którym się do tej pory nie mówiło. Ma to być duże nazwisko.
Pumi, Ty nię bądz taki hop do przodu, bo jak na razie to w typerku żadnego transferu do klubu nie trafiłeś
Ostatnio zmieniony 18 sierpnia 2016, 10:24 przez jakku1, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino

Nie trzeba było nawet gadać z Pavanem, bo prawie to samo cytowało rano TJ
Że jego zdaniem przyjdzie mocny pomocnik, ale żaden z ostatnio powtarzanych (Brozo, Matuidi) i strzela, że to może być ktoś z Niemiec. Wygląda raczej na ślepy strzał podzielony przez wiarę w Marottę, niż na jakieś przecieki.
- szczypek
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Panie adminie, po co to pajacowanie? Czemu ma to służyć? Chłop wrzuca info, a Ty bombardujesz, bo w nie nie wierzysz, nie wierzysz w Marottę. 2 tygodnie i wyjdzie na Twoje, znów będziesz miał rację, ale do tego czasu, daj sobie na wstrzymanie.pumex pisze:Ja z kolei, będąc w zoo, rozmawiałem z Pawianem i jego zachowanie zdaje się potwierdzać - będzie hit!
Brozovic będzie spoko.
- realbs
- Juventino

jakku1 pisze:Ktoś na forum Juventuz.com rozmawiał z Pavanem z TJ wczoraj podczas meczu i tutaj są dwie informacje:
1. W sprawie Cuadrado zostały jedynie szczegóły.
2. Pavan jest przekonany, że Beppe ma jeszcze jakiegoś asa w rękawie. Piłkarza, o którym się do tej pory nie mówiło. Ma to być duże nazwisko.
Skoro Beppe ma już teraz dostępnego asa w rękawie to czemu go nie dopniemy i ujawnimy? Czekamy aż inny klub przedstawi lepszą ofertę? Ludzie, proszę Was...to brzmi tak absurdalnie, że bardziej już nie może. Przyjdzie maksymalnie ktoś klasy Brozovicia + Cuadrado, i tyle. Nie napalajcie się na Jamesów czy Fabregasów, bo to tak prawdopodobne jak to że Inter wygra w tym sezonie Serie A. Czyli w ogóle. Skład jest kompletny na ten moment, i jedyne czego szukamy obecnie to uzupełnienia ławki które będzie potrzebne po odejściu Pereyry i Hernanesa.
- Adrian27th
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
szczypek pisze:Panie adminie, po co to pajacowanie? Czemu ma to służyć? Chłop wrzuca info, a Ty bombardujesz, bo w nie nie wierzysz, nie wierzysz w Marottę. 2 tygodnie i wyjdzie na Twoje, znów będziesz miał rację, ale do tego czasu, daj sobie na wstrzymanie.pumex pisze:Ja z kolei, będąc w zoo, rozmawiałem z Pawianem i jego zachowanie zdaje się potwierdzać - będzie hit!
Brozovic będzie spoko.
Ja tam akurat się ciesze że Pumi daje upust na forum. Musze zmienić stopkę i nie chciałbym zmieniać autora ; - )
Czyli Cuadrado plus ktoś do środka? Matiudi?
Chciałbym coś czego pozazdroszczą inne kluby.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- mrozzi
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Pavan to numer 1 tuttojuve, ale wiedzy o transferach wielkiej nie ma. Glownie opiera sie na wlasnych odczuciach i rzadko trafia w punkt.
Marotta powiedzial wczoraj, ze nawet pozostawiajac Pogbe w skladzie pozyskalibysmy Higuaina. Fazzi, co Ty na to, jak to z tymi Twoimi wyliczeniami?
Marotta powiedzial wczoraj, ze nawet pozostawiajac Pogbe w skladzie pozyskalibysmy Higuaina. Fazzi, co Ty na to, jak to z tymi Twoimi wyliczeniami?
- jakku1
- Juventino

Nie wiem, czy Pavan miał jakieś informacje z klubu, czy też po prostu wziął sobie do serca rzekome słowa Paraticiego o tym, że będzie jeszcze niespodzianka dla kibiców. W sumie, jakby to uknuć w całość to nawet się to trzyma kupy. Najpierw poszło powyższe info do Paraticiego, potem Marotta powiedział, że nawet bez sprzedaży Pogby kupiłby Higuaina, etc.
Jasne, to wszystko naciągane i pachnie myśleniem życzeniowym, niemniej jednak nie zapominajmy o tym, że nazwisko Hamsika wypłynęło w zeszłym roku dopiero po zamknieciu okna a z Draxlerem wszystko się sypnęło na ostatniej prostej.
Zresztą, nie chce nic mówić, ale Słowak byłby teraz dla nas wzmocnieniem idealnym
.
Jasne, to wszystko naciągane i pachnie myśleniem życzeniowym, niemniej jednak nie zapominajmy o tym, że nazwisko Hamsika wypłynęło w zeszłym roku dopiero po zamknieciu okna a z Draxlerem wszystko się sypnęło na ostatniej prostej.
Zresztą, nie chce nic mówić, ale Słowak byłby teraz dla nas wzmocnieniem idealnym
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 
- fazzi
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
A co miał niby powiedzieć. Naprawdę w to wierzysz ? Do tej pory wyadliśmy max 32mln na Dybale, a tu nagle, przy podobnych przychodach co rok wcześniej magicznie możemy prawie 3 razy tyle wydać na jednego ?CavAllano pisze:Pavan to numer 1 tuttojuve, ale wiedzy o transferach wielkiej nie ma. Glownie opiera sie na wlasnych odczuciach i rzadko trafia w punkt.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- dimebag11
- Juventino

- Podziekował: 99 razy
- Otrzymał podziękowanie: 31 razy
Riccardo Saponara2. Pavan jest przekonany, że Beppe ma jeszcze jakiegoś asa w rękawie. Piłkarza, o którym się do tej pory nie mówiło. Ma to być duże nazwisko.
Może ktoś opisać reguły dotyczące transferów w Serie A w tym okienku, tzn. graczy do jakiego wieku nie musimy zgłaszać, czy musimy kogoś sprzedać, aby zgodnie z nowymi przepisami kogoś pozyskać, itd
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- szczypek
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Nie może, było to poruszane tutaj milion razy, jest też temat: http://www.forum.juvepoland.com/viewtopic.php?t=25278dimebag11 pisze:Może ktoś opisać reguły dotyczące transferów w Serie A w tym okienku, tzn. graczy do jakiego wieku nie musimy zgłaszać, czy musimy kogoś sprzedać, aby zgodnie z nowymi przepisami kogoś pozyskać, itd
Ostatnio zmieniony 18 sierpnia 2016, 11:00 przez szczypek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Adrian27th
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Gdyby nie odszedł Paul, to już ze sprzedaży mieli byśmy uzbierane prawie 50 milionów. A wywalenie Zazy sprawiło by że mieli byśmy pole do manewru bo oczywiste jest że Pjanic by do nas nie dołączył gdyby nie odejście Pogby.fazzi pisze:A co miał niby powiedzieć. Naprawdę w to wierzysz ? Do tej pory wyadliśmy max 32mln na Dybale, a tu nagle, przy podobnych przychodach co rok wcześniej magicznie możemy prawie 3 razy tyle wydać na jednego ?CavAllano pisze:Pavan to numer 1 tuttojuve, ale wiedzy o transferach wielkiej nie ma. Glownie opiera sie na wlasnych odczuciach i rzadko trafia w punkt.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- dimebag11
- Juventino

- Podziekował: 99 razy
- Otrzymał podziękowanie: 31 razy
Riccardo Saponara2. Pavan jest przekonany, że Beppe ma jeszcze jakiegoś asa w rękawie. Piłkarza, o którym się do tej pory nie mówiło. Ma to być duże nazwisko.
Może ktoś opisać reguły dotyczące transferów w Serie A w tym okienku, tzn. graczy do jakiego wieku nie musimy zgłaszać, czy musimy kogoś sprzedać, aby zgodnie z nowymi przepisami kogoś pozyskać, itd[/quote], bo się w tym wszystkim trochę pogubiłem. Jeśli dobrze rozumuję, to ani Matiudiego ani Cuadrado czy kogoś innego nie pozyskamy, póki uszczuplimy kadry, bo będziemy zmuszeni do niezgłoszenia którychś z obecny graczy.
Ostatnio zmieniony 18 sierpnia 2016, 11:01 przez dimebag11, łącznie zmieniany 1 raz.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- WhySoSerious?
- Juventino

fazzi pisze:A co miał niby powiedzieć. Naprawdę w to wierzysz ? Do tej pory wyadliśmy max 32mln na Dybale, a tu nagle, przy podobnych przychodach co rok wcześniej magicznie możemy prawie 3 razy tyle wydać na jednego ?CavAllano pisze:Pavan to numer 1 tuttojuve, ale wiedzy o transferach wielkiej nie ma. Glownie opiera sie na wlasnych odczuciach i rzadko trafia w punkt.

- pumex
- Juventino

jakku1 pisze:Pumi, Ty nię bądz taki hop do przodu, bo jak na razie to w typerku żadnego transferu do klubu nie trafiłeś. A jak będziesz prowokować to upublicznie na forum, co mi napisałeś tuż przed transferem Pjanicia!
Bardzo dobrze, że chłopaki wrzucają info. Nie bombarduję ich, tylko cały ten medialny światek, który guzik wie, ale non stop przyjmuje postawę świetnie zorientowanych guru. Także zluzuj, szczypkuszczypek pisze:Panie adminie, po co to pajacowanie? Czemu ma to służyć? Chłop wrzuca info, a Ty bombardujesz, bo w nie nie wierzysz, nie wierzysz w Marottę. 2 tygodnie i wyjdzie na Twoje, znów będziesz miał rację, ale do tego czasu, daj sobie na wstrzymanie.pumex pisze:Ja z kolei, będąc w zoo, rozmawiałem z Pawianem i jego zachowanie zdaje się potwierdzać - będzie hit!
Ponoć nie ważne jak się o tobie pisze, ważne że w ogóleAdrian27th pisze:Ja tam akurat się ciesze że Pumi daje upust na forum. Musze zmienić stopkę i nie chciałbym zmieniać autora ; - )