Mercato (Lato 2016)
- mrozzi
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Zapowiada sie cos grubego, jako ze porownuja to do pozyskania Higuaina i ich zdaniem kolejny raz mielibysmy dokonac czegos niemozliwego.Vincitore pisze:JMercato o 17:30 ma podać jakąś jak to określili info-niespodziankę. Przebąkują coś o jakiejś transakcji związanej z Adidasem, nie bardzo rozumiem o co chodzi. Czekamy.
- Vincitore
- Juventino

Mnie osobiście w tym mercato jeszcze nie zawiedli, nie tracili też głowy ws. z Pogbą, jako pierwsi poinformowali, że Raiola ma nam pomóc z Matuidim, ostatnio też pochwalili się, że wyprzedzili świat z Fabregasem o bodaj tydzień. Ciężko jednak uważać ich za jakichś insiderów, chociaż widać, że bez podpierania się innymi mediami mają dobre info nt. tego co się dzieje wokół klubu.Cobra pisze:Byle nie tak jak Romano, który budował sobie publikę, a później wyjechał z czymś oczywistym...![]()
Jak jest rzetelność tych chłopaków?
Sami się zresztą określają mianem 'najlepszego źródła o Juve nt. Mercato'. Zobaczymy, mogą faktycznie budować publikę/napięcie jak Romano/Tancredi, a rzucą info, że zablokowaliśmy Milanowi Bentacura.
- TURBOPAWEL
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
= hames #10
- WhySoSerious?
- Juventino

i po co nam ten leszcz? Jeszcze dostanie 10 ?! :rotfl: nie wyrobieVincitore pisze:Faktycznie, James w kolabo z Adidasem ma do nas trafić i dostać 10.
- TURBOPAWEL
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
stosunkowo łatwo było przewidzieć :lol: szczerze mówiąc, to wcale się nie zdziwię, jeśli tak się stanie, bo 10 nie będzie leżała ze względów marketingowych
- Vincitore
- Juventino

James Rodriguez ma być naszym 'piłkarzem mercato', Adidas przy transakcji Pogby zobowiązał nam się pomóc w tym transferze.
Na wstępie dodali też z tego co zrozumiałem, że z Fabregasem nic nas nie łączy i "Blaise Matuidi e sicuro' czyli, że bezpieczny, ale nie wiem jak mam to interpretować.
Na wstępie dodali też z tego co zrozumiałem, że z Fabregasem nic nas nie łączy i "Blaise Matuidi e sicuro' czyli, że bezpieczny, ale nie wiem jak mam to interpretować.
Z tego co mówią, to ma być i James i Matuidi. Trochę fantamercato. Ale mój włoski jest średni, więc mogłem źle zrozumieć.
Generalnie gralibyśmy 3412. Z treqiem zamiast registy.
Marzenie...
Generalnie gralibyśmy 3412. Z treqiem zamiast registy.
Marzenie...
Ostatnio zmieniony 16 sierpnia 2016, 17:58 przez Cobra, łącznie zmieniany 1 raz.
#FinoAllaFine
#WeAreOne
#WeAreOne
- LukaszG / DLuGi
- Juventino

Czy ktoś jest w stanie podliczyć nasze dotychczasowe działania podczas okienka transferowego? Wydaje mi sie, że wychodzimy na zero.. tym bardziej licząc wpływ za Comana w to okienko.
Ostatnio zmieniony 16 sierpnia 2016, 17:55 przez LukaszG / DLuGi, łącznie zmieniany 1 raz.
Bukol87 pisze:Ponadto, nikt tej waszej pisaniny w Turynie nigdy nawet nie przeczytał. Piszecie dla siebie i do siebie.
- pablo1503
- Juventino

WhySoSerious? pisze:i po co nam ten leszcz? Jeszcze dostanie 10 ?! :rotfl: nie wyrobieVincitore pisze:Faktycznie, James w kolabo z Adidasem ma do nas trafić i dostać 10.
Wiedźmin, to Ty?
No cóż, James nie miał najlepszego ostatniego sezonu, ale jeżeli wróciłby do formy sprzed ponad roku, to zyskalibyśmy najlepszą '10' świata. To, co facet wyprawiał w sezonie 2014/2015 przechodzi ludzkie pojęcie. Podawał, strzelał, asystował, rozgrywał.
A na ile wiarygodne to info :?

- Gontar
No, gdybyśmy zakończyli mercato Jamesem i Matuidim to chyba by co poniektórym szczęka opadła po tym, co tutaj wypisywali; P
Imo jeśli faktycznie przyjdzie James to zapowiada się powrót do 4-3-1-2 tak lubianej przez Maxa.
Imo jeśli faktycznie przyjdzie James to zapowiada się powrót do 4-3-1-2 tak lubianej przez Maxa.
- kamil-8853
- Juventino

Nie przesadzaj chłopie... transfer idealny. Mlody i medialny zawodnik do tego dycha na plecach. A kopać tez potrafi i to naprawde solidnie. Jeżeli faktycznie do nas zawita to można otwierać szampany. Ps przydałby się jeszcze jakiś przecinaka do środkaWhySoSerious? pisze:i po co nam ten leszcz? Jeszcze dostanie 10 ?! :rotfl: nie wyrobieVincitore pisze:Faktycznie, James w kolabo z Adidasem ma do nas trafić i dostać 10.