Mercato (2012-2014)
- Zdun
- Juventino
Gdyby Alex i Treze nie odeszli nei bylo by teraz problemu z szukaniem napadziorów 8)
Suarez jest jak najbardziej do wyjęcia na nim powinnismy sie skupic, jakby Marotta byl tak mily to duet napadziorow z Urugwaju bylby fajnym prezentem
P.S Diamanti ? bitch please moze Rui Coste do tego ?
Suarez jest jak najbardziej do wyjęcia na nim powinnismy sie skupic, jakby Marotta byl tak mily to duet napadziorow z Urugwaju bylby fajnym prezentem

P.S Diamanti ? bitch please moze Rui Coste do tego ?
- baka
- Juventino
Ludzie o czym wy piszecie ? Llorente, JoJo, Higuain
może do tego jeszcze Bale i Nani na lewą ? Zejdźmy na ziemie, jeśli uda nam się sprowadzić jednego dobrego napadziora to już dla mnie mercato będzie udane, a jeśli dodamy do tego lewego pomocnika to już dla mnie będzie to siódme niebo. Nie zamierzam się nakręcać bo już parę razy tak było min. z Cavanim, RvP czy właśnie Bale`em. Rooney chce odejść z ManU, może on ?
może do tego jeszcze Bale i Nani na lewą ? Zejdźmy na ziemie, jeśli uda nam się sprowadzić jednego dobrego napadziora to już dla mnie mercato będzie udane, a jeśli dodamy do tego lewego pomocnika to już dla mnie będzie to siódme niebo. Nie zamierzam się nakręcać bo już parę razy tak było min. z Cavanim, RvP czy właśnie Bale`em. Rooney chce odejść z ManU, może on ?

- kuba2424
- Juventino
A zahor swoje! No daj się chłopakom pocieszyć, przynajmniej do lata. Później otworzą oczy i będą marudzić, że mercato do bani. Ja szczerze mówiąc, z chęcią czytam te"rarytasy"zahor pisze:Chodzą słuchy że jeżeli i to nie wypali, Marotta postara się sprowadzić w zastępstwie Messiego.Bazyliszek pisze: czo ten Marotta xDD myslałem że Ibra to priorytet, a nie plan B![]()
annihilator1988, człowieku, ogarnij się trochę. Wrzucasz jakieś info, połowa tekstu pogrubiona, jakieś czerwone kolory, ja tu się podpalam że wśród miliardów nic niewartych plotek znajduje się jakaś naprawdę istotna informacja, a tu guzik - ktoś sklecił newsa na kolanie nawet nie zauważając, że treść jest absurdalna.

- mazi12
- Juventino
Obrona obroną, pomoc pomocą, ale z atakiem trzeba coś w tym mercato tym zrobić, bo na to już patrzeć się nie da. IMO ze WSZYSTKICH napastników powinien zostać Vucinic (wiem, leniwy, beznadziejny ale i tak lepszy od reszty) i ewentualnie ktoś z trójki Quaq, Matri, Gio. Reszty można się pozbyć. I postarać się w końcu o coś konkretnego, a nie samo gadanie. Mamy już Llorente. Są duże szanse na Higuaina więc "9" już byśmy mieli. Pozostaje SS, lepszy od Vucinicia. Ktoś kreatywny. Dla mnie Suarez jest szczytem marzeń, ale wiadomo...Ten Diamanti też nie jest złym pomysłem. Nieraz widziałem go w akcji. Na ligę byłby jak znalazł.
Marotta, spinaj sie i zaczynaj działać!
Marotta, spinaj sie i zaczynaj działać!
- zahor
- Juventino
Wiesz co, do rewelacji typu "kupujemy Rooneya" czy "Nani w Juve za 15 mln" już się jakoś przyzwyczaiłem, już nawet kebabowe opowieści dziwnej treści jakby mniej mnie szokują, natomiast cały czas nie mogę wyjść z podziwu dla ludzi, którzy przed opublikowaniem newsa nie zadają sobie sami trudu żeby go przeczytać. Były kapitalne artykuły o tym, że np. Lewandowski chciałby się sprawdzić w silniejszej lidze, mając większą konkurencje o miejsce w składzie, dlatego może trafić do Juve, teraz doniesienie o Luisie Suarezie jako opcji rezerwowej dla Higuaina też się doskonale wpisuje w ten nurt.kuba2424 pisze: A zahor swoje! No daj się chłopakom pocieszyć, przynajmniej do lata. Później otworzą oczy i będą marudzić, że mercato do bani. Ja szczerze mówiąc, z chęcią czytam te"rarytasy"
- Kucharius1
- Juventino
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=139899
Wypowiedź Moggiego o tym że Igła nie jest mistrzem , a Diamanti ma DNA Juve. Czy dobrze sobie przypominam że rok, i dwa lata temu boski Luciano uważał Argentyńczyka za topa, a gdy ten jest realny bardziej niż kiedykolwiek, już prawi że jest tylko dobry
Edit. Włoskie media gadają że Diamanti nie tylko daje więcej możliwości w ataku, ale może okazać się vice Pirlo tylko że w formacji 3-4-1-2.
Wypowiedź Moggiego o tym że Igła nie jest mistrzem , a Diamanti ma DNA Juve. Czy dobrze sobie przypominam że rok, i dwa lata temu boski Luciano uważał Argentyńczyka za topa, a gdy ten jest realny bardziej niż kiedykolwiek, już prawi że jest tylko dobry

Edit. Włoskie media gadają że Diamanti nie tylko daje więcej możliwości w ataku, ale może okazać się vice Pirlo tylko że w formacji 3-4-1-2.
- Piti
- Juventino
dziwisz sie Kucharius? Higuain to cień samego siebie z przed sezonu/2 sezonow wiec nie dziw sie ze Moggi szybko zmienil zdanie na jego temat. W przypadku gdybysmy zaklepali sobie Higuaina pozostaje tylko wierzyc, ze zmiana otoczenia dobrze na niego wplynie i znow zacznie grac jak za dawnych lat, bo badz co badz jest mlody i jeszcze wszystko przed nim
- sebatiaen666
- Juventino
To 3-4-1-2 bylo by troche tak jak kosmiczne;)
Pod warunkiem sciagniecia i igly i ormianina;).
Lorent-Higuain
Mithatarian
Asamoah-Markiz-Vidal-Lichy
wsumie to taka taksa mogla by byc zaskoczeniem, do tego Pirlo juz troche latek ma, moglby troche odpoczac.
Co do tych glupot wypisywanych w prasie, ze niby Ancelotti chce Pirlo w Realu to zachowajmy dynstans, dziennikarze wszystko sa wstanie wykorzystac by rzucic sie na pierwsze strony gazet, gdzie by Ancelotti nie poszedl to zawsze ten sam walek bedzie, ze Pirlo albo Veratti, Zlatan tez juz byl przypisywany do Realu.
Licze ze Raiola naprawde go chce wepchnac do wloch a nasi tez na serio go chca, Mino pokazal ze jest wstanie swoich graczy transferowac za nieco nizsze kwoty od tych realnych rynkowych.
Balotelli poszedl do Milanu za wcale nie wielkie pieniadze, licze ze wtaki sposob tez my ormianina zakupimy, byla by bajka.
Pod warunkiem sciagniecia i igly i ormianina;).
Lorent-Higuain
Mithatarian
wsumie to taka taksa mogla by byc zaskoczeniem, do tego Pirlo juz troche latek ma, moglby troche odpoczac.
Co do tych glupot wypisywanych w prasie, ze niby Ancelotti chce Pirlo w Realu to zachowajmy dynstans, dziennikarze wszystko sa wstanie wykorzystac by rzucic sie na pierwsze strony gazet, gdzie by Ancelotti nie poszedl to zawsze ten sam walek bedzie, ze Pirlo albo Veratti, Zlatan tez juz byl przypisywany do Realu.
Licze ze Raiola naprawde go chce wepchnac do wloch a nasi tez na serio go chca, Mino pokazal ze jest wstanie swoich graczy transferowac za nieco nizsze kwoty od tych realnych rynkowych.
Balotelli poszedl do Milanu za wcale nie wielkie pieniadze, licze ze wtaki sposob tez my ormianina zakupimy, byla by bajka.
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy

Ribery i Robben wchodziliby jak w masło, skoro gralibyśmy wtedy bez skrzydeł. Myślę, że zostaniemy przy trzyosobowej pomocy (wahadłowych nie liczę do pomocy, ale jako obrońców). Mnie w przyszłym sezonie wystarczy ten Higuain, jako jedyna letnie wzmocnienie. Oczywiście +masa młodych i różne umówy z Udine/Sassuolo.
- Zdun
- Juventino
Bla bla bla a my bysmy wchodzili jak w masło środkiemMehehehe pisze:![]()
![]()
![]()
Ribery i Robben wchodziliby jak w masło, skoro gralibyśmy wtedy bez skrzydeł. Myślę, że zostaniemy przy trzyosobowej pomocy (wahadłowych nie liczę do pomocy, ale jako obrońców). Mnie w przyszłym sezonie wystarczy ten Higuain, jako jedyna letnie wzmocnienie. Oczywiście +masa młodych i różne umówy z Udine/Sassuolo.

- jakku1
- Juventino
Angelli powiedzial dzisiaj, ze Zlatan nie wroci do Juve i jest to definitywne zamkniecie tej sprawy.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Łukasz
- Juventino
Lubię Diamantiego. Waleczny, dobry technicznie, kreatywny. Czasem może mało finezyjny, ale to nie jest zły piłkarz. Jako partner dla Ll na pewno lepszy od Vucinicia. Tylko, mimo wszystko, czy to odpowiedni poziom?
@Zdun - nigdy nie jestem pewien czy Twoje posty to zgrabna prowokacja czy na serio nie ogarniasz
PS. Łączę się w bulu i rzalu z fanami Ibry
:płaczę:
@Zdun - nigdy nie jestem pewien czy Twoje posty to zgrabna prowokacja czy na serio nie ogarniasz
Mało kreatywności z przodu - kto by to rozegrał?sebatiaen666 pisze:
Lorent-Higuain
Mithatarian
PS. Łączę się w bulu i rzalu z fanami Ibry
:płaczę:
- jakku1
- Juventino
1) Podobno mamy jednak duzy budzet na mercato. Tak stwierdzil Agnelli. Konkretnych kwot brak.
2) Conte chce 5 wzmocnien. Dwoch napastnikow, skrzydlowego, obronce i vice-Pirlo.
3) Agnelli powiedzial, ze rok temu Llorente mial klauzule wykupu na poziomie 37m (!) euro. Nawet nie zblizylismy sie do tej kwoty w naszej ofercie w letnim mercato i zarzad postanowil poczekac.
2) Conte chce 5 wzmocnien. Dwoch napastnikow, skrzydlowego, obronce i vice-Pirlo.
3) Agnelli powiedzial, ze rok temu Llorente mial klauzule wykupu na poziomie 37m (!) euro. Nawet nie zblizylismy sie do tej kwoty w naszej ofercie w letnim mercato i zarzad postanowil poczekac.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Za jakiś czas jakiś ziomek krzyknie, że mamy jednak mały budżet i to tak. Nie ma się co napalać ani spalać, moim zdaniem.jakku1 pisze:1) Podobno mamy jednak duzy budzet na mercato. Tak stwierdzil Agnelli. Konkretnych kwot brak.