Mercato (2012-2014)
- pablo1503
- Juventino
Wygląda na to, że atak będzie nadal budowany wokół Vucinicia. Zaklepaliśmy już Llorente, z Higuainem też jest coś na rzeczy, a nawet bardzo na rzeczy. Ale to są dwie typowe '9' i raczej granie tej dwójki jest wykluczone. Nie wierzę, że ściągniemy jeszcze jakiegoś kreatywnego. To nie w stylu Marotty.
PS. Ten Berardi(chyba tak się pisze), to taki Del Piero czy bardziej Trezeguet?
PS. Ten Berardi(chyba tak się pisze), to taki Del Piero czy bardziej Trezeguet?

- Kucharius1
- Juventino
Robaku Jak brzydki Roo odejdzie za grosze, nie będę uciekał od odpowiedzialności i przyznam Ci rację 
Jeśli Lichy odejdzie (czego sobie i wam nie życzę) to może przyjdzie ten Corchia (chyba tak się to pisze) który był wałkowany w mediach jakiś czas temu. Jak dla mnie fajną opcją byłby Abate, bo ma tylko rok kontraktu, w dodatku jest ofensywnie nastawiony.
Fajnie by było jak najszybciej zaklepać Igłę. O takiego napadziora będzie później trudno , a klasowych skrzydłowych jest całkiem sporo. Z rocznym kontraktem jest choćby Nani, Ljajic, Menez.
Gorącym towarem będzie nowy talent ze Sportingu Lizbona czyli Bruma.

Jeśli Lichy odejdzie (czego sobie i wam nie życzę) to może przyjdzie ten Corchia (chyba tak się to pisze) który był wałkowany w mediach jakiś czas temu. Jak dla mnie fajną opcją byłby Abate, bo ma tylko rok kontraktu, w dodatku jest ofensywnie nastawiony.
Fajnie by było jak najszybciej zaklepać Igłę. O takiego napadziora będzie później trudno , a klasowych skrzydłowych jest całkiem sporo. Z rocznym kontraktem jest choćby Nani, Ljajic, Menez.
- Dobry Mudżyn
- Juventino
Ogladalem derby i mecz z Porto. W oczy mi sie nie rzucilKucharius1 pisze:Robaku

Ljajic - to co innego

BESTER MANN, BESTEEER !

- kamil cierniak
- Juventino
co do Igły to przed chiwlą czytałem, że jest do gadany z Arsenalem i tam też przejdzie jeśli awansują do LM, a jeśli nie to Tottenham będzie się bił o niego... a tu piszą, że do gadany z Juve... jak będzie oficjalny news, że Igła w Juve to wtedy można się szczerzyć
... dziś troche za wcześnie na to 

- annihilator1988
- Juventino
Theo, Gervinho, Podolski i Giroud. Zresztą, angielska prasa spekulacje o zakupie Argentyńczyka przez Arsenal nazwała urojeniami. Bardziej martwi mnie Tottenhamkamil cierniak pisze:co do Igły to przed chiwlą czytałem, że jest do gadany z Arsenalem i tam też przejdzie jeśli awansują do LM, a jeśli nie to Tottenham będzie się bił o niego... a tu piszą, że do gadany z Juve... jak będzie oficjalny news, że Igła w Juve to wtedy można się szczerzyć... dziś troche za wcześnie na to
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- dp10
- Juventino
biorąc pod uwagę sportowe ambicje wybór Juve nad Tottenhamem powinien być oczywisty, ale jak wiadomo w tych czasach ten czynnik nie stoi chyba na pierwszym miejscu podczas wyboru nowego klubu (przykład Falcao, który podobno idzie do Monaco :shock: )annihilator1988 pisze:Theo, Gervinho, Podolski i Giroud. Zresztą, angielska prasa spekulacje o zakupie Argentyńczyka przez Arsenal nazwała urojeniami. Bardziej martwi mnie Tottenhamkamil cierniak pisze:co do Igły to przed chiwlą czytałem, że jest do gadany z Arsenalem i tam też przejdzie jeśli awansują do LM, a jeśli nie to Tottenham będzie się bił o niego... a tu piszą, że do gadany z Juve... jak będzie oficjalny news, że Igła w Juve to wtedy można się szczerzyć... dziś troche za wcześnie na to
- kuba2424
- Juventino
Odkąd do Monaco zapukał wujek szejk, nazwiska typu Falcao § co. nie powinny nikogo dziwić. To nowe miejsce pracy, gdzie szybko można się dorobić. Zanosi się na następne P$G.dp10 pisze: biorąc pod uwagę sportowe ambicje wybór Juve nad Tottenhamem powinien być oczywisty, ale jak wiadomo w tych czasach ten czynnik nie stoi chyba na pierwszym miejscu podczas wyboru nowego klubu (przykład Falcao, który podobno idzie do Monaco :shock: )
- Orkos
- Juventino
Już niedługo pewnie zapuka do któregoś włoskiego klubu, a wtedy jakiś zespół środka tabeli lub niżej będzie ściągał gwiazdy i walczył z czołówką. Z jednej strony dobrze, ale sposób wykonania trochę dziwny.
- dp10
- Juventino
wydaje mi się , że prędzej jakiś szejk wejdzie do klubu pokroju Roma, Inter niż jakieś Chievo, Catania...takie klubu nie mają czym przyciągnąć takich inwestorów - we Francji Monaco i Paryż to zrozumiałe.Orkos pisze:Już niedługo pewnie zapuka do któregoś włoskiego klubu, a wtedy jakiś zespół środka tabeli lub niżej będzie ściągał gwiazdy i walczył z czołówką. Z jednej strony dobrze, ale sposób wykonania trochę dziwny.
Ostatnio zmieniony 13 maja 2013, 09:49 przez dp10, łącznie zmieniany 1 raz.
- Orkos
- Juventino
Kiedyś myślałem, że jest szansa na Palermo, ale chyba nic by z tego nie wyszło. Tam chyba nikt na dłużej się nie zapuści. Polecam się tam przejechać. Jest taki spokój jak nigdzie indziej.dp10 pisze: wydaje mi się , że prędzej jakiś szejk wejdzie do klubu pokroju Roma, Inter niż jakieś Chievo, Catania...takie klubu nie mają czym przyciągnąć takich inwestorów - we Francji Monaco i Paryż to zrozumiałem.
Mafia kontroluje wszystko (to jako ciekawostka

Wiemy chyba jedno - prędzej czy później to i do Serie A zapuka szejk. Zrobił to w Anglii, Hiszpanii, Francji...czas na Italie.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Nie koniecznie szejk. Chelsea ma Abre, Monaco ma tez Ruska.Orkos pisze:
Wiemy chyba jedno - prędzej czy później to i do Serie A zapuka szejk. Zrobił to w Anglii, Hiszpanii, Francji...czas na Italie.
U nas jest juz Roma która ma Amerykańców którzy wydali 89 milionów w trakcie okienka 11/12. A razem juz ze 100.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.