Mercato (Lato 2016)
- Crunny
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Ale jak sprzedamy Pereyrę i Zazę to dopiero wyjdziemy na 0 jeśli chodzi o liczbę zawodników w kadrze. Musielibyśmy jeszcze pozbyć się Hernanesa, aby kogoś kupić.freddie88 pisze:Jezeli sprzedamy Pereyre i Zazę to moze Marotta zrobi jakis extra transfer:)
- unbelievable87
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Niekoniecznie, bo Pjaca ma 21 lat... Co prawda uważam, że i tak trzeba go gdzieś sprzedać, bo sprowadzając kolejnego pomocnika nie będzie dla niego miejsca, ale przy w/w sprzedażach nie blokuje on miejsca dla nowego zawodnika.Crunny pisze:Ale jak sprzedamy Pereyrę i Zazę to dopiero wyjdziemy na 0 jeśli chodzi o liczbę zawodników w kadrze. Musielibyśmy jeszcze pozbyć się Hernanesa, aby kogoś kupić.freddie88 pisze:Jezeli sprzedamy Pereyre i Zazę to moze Marotta zrobi jakis extra transfer:)
- wloski
- Juventino

Sprzedać?unbelievable87 pisze:Niekoniecznie, bo Pjaca ma 21 lat... Co prawda uważam, że i tak trzeba go gdzieś sprzedać, bo sprowadzając kolejnego pomocnika nie będzie dla niego miejsca, ale przy w/w sprzedażach nie blokuje on miejsca dla nowego zawodnika.Crunny pisze:Ale jak sprzedamy Pereyrę i Zazę to dopiero wyjdziemy na 0 jeśli chodzi o liczbę zawodników w kadrze. Musielibyśmy jeszcze pozbyć się Hernanesa, aby kogoś kupić.freddie88 pisze:Jezeli sprzedamy Pereyre i Zazę to moze Marotta zrobi jakis extra transfer:)
- RICTOR
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Tak jak pisałem. Według VSowych źródeł ugadany był Matuidi, nie było przy tym żadnych problemów z działaczami PSG, ale nagle szejk stwierdził, że coś mu się nie podoba i wszystko zablokował.Adrian27th pisze:Uważam też że ktokolwiek ma do nas przyjść, jest już dogadany - mówie tu o większym transferze, a szukamy tylko uzupełniającej opcji.
Nasi wczoraj ponoć nie spędzili tradycyjnej włoskiej niedzieli na plaży. A w ramach ciekawostki, Agresti na VS, całkowicie prywatnie, był trochę zaniepokojony trochę skonfundowany sytuacją naszej pomocy.
- unbelievable87
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Tak sprzedać Hernanesa, który jest nam zbędny, ale przy odejściu Pereyry i Zazy będziemy mieli jedno miejsce, bo Pjaca ma 21 lat, więc nie liczy się go do grupy 21 pilkarzy, nie będących wychowankami.wloski pisze:Sprzedać?unbelievable87 pisze:Niekoniecznie, bo Pjaca ma 21 lat... Co prawda uważam, że i tak trzeba go gdzieś sprzedać, bo sprowadzając kolejnego pomocnika nie będzie dla niego miejsca, ale przy w/w sprzedażach nie blokuje on miejsca dla nowego zawodnika.Crunny pisze:
Ale jak sprzedamy Pereyrę i Zazę to dopiero wyjdziemy na 0 jeśli chodzi o liczbę zawodników w kadrze. Musielibyśmy jeszcze pozbyć się Hernanesa, aby kogoś kupić.
- szczypek
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 36 razy
Ja go traktowałem jako uzupełnienie składu, na tamten moment nam to wystarczało.pumex pisze:Pereyra od początku sprawiał wrażenie piłkarza o potencjale zbyt niskim, by wiązać z nim nadzieje na przyszłość i dobrze o tym wiesz
Poszerzaj horyzonty. Łap:pumex pisze:Proszę, nagle u nas na forum Brozović jest fajny i tak dalej. Szkoda tylko, że wcześniej jakoś nikomu tutaj przez myśl nie przeszła kandydatura Chorwata, nikt nie pisał, jak to fajnie byłoby się nim zainteresować, sprzątnąć Interowi tak dobrego gracza jednocześnie go osłabiając. W sumie nie dziwię się, bo często grał przeciętnie w przeciętnym zespole, niezbyt często łapał się do 11-tek kolejki, o 11-tce sezonu nie wspominając. Teraz, w przypływie totalnego zaufania do Marotty, nagle okazuje się, że Inter pod swoimi skrzydłami ma solidnego box-to-boxa z potencjałem na topa, którego o dziwo bez większych obaw chce poświęcić by móc wpuścić do zespołu kogoś lepszego :lol:
Dizzee (Interista, w lutym 2015) pisze:Brozovic Najmniej medialny transfer, jak narazie okazuje się najbardziej wartościowym wzmocnieniem, jak już pisałem potencjał na czołowego B2B w lidze, dziwiłem się zawsze, że wygryzł Kove z pierwszego składu reprezentacji Chorwacji, w Interze wystarczyły mu trzy tygodnie i zrobił to samo. Rządzi i dzieli w pomocy.
Na tym forum pojawiały się już tak kretyńskie kandydatury, że brak Brozo wcale nie przemawia za czymś złym. Ciężko też oczekiwać że ktoś będzie tu tworzył ciekawe listy graczy, których warto wyciągnąć z innych zespołów czy to Serie A czy innych lig, bo jest ich zwyczajnie bardzo wielu, mniej lub bardziej realnych.Robaku (lipiec 2016) pisze:A mnie się robi słąbo od specjalistów wszystkich. Brozo jest na podobnym poziomie co Icardi. najjaśniejsza postać Interu. Jak mamy kogoś brać z Serie A to tylko Brozo ew. Hamsik w tym momencie z pomocników.cziro pisze:Verratti mógłby przyjść do Juve tylko w jednym momencie, wiadomo w jakim. Podobnie ja ktoś wyżej napisał, jak czytam nazwiska typu Brozovic, robi mi się słabo.
Napisałem wyraźnie, że dla mnie Brozovic nie jest zawodnikiem do pierwszego składu, ale bardzo dobrą opcją na ławkę (napisałem: "To (sprowadzenie Chorwata) oczywiście nie wyklucza sprowadzenia zawodnika do pierwszego składu, ale Brozovic na rezerwę byłby naprawdę spoko). Niewykluczone jednak, że udałoby mu się wskoczyć poziom wyżej, a wtedy kto wie. Moim zdaniem jesteśmy w ścisłym europejskim topie.pumex pisze:To, że Brozović jest lepszym piłkarzem od Pereyry nie znaczy, że nie czeka go casus Argentyńczyka. Prawdopodobnie czeka, bo jeśli będziemy chcieli zaliczać się do ścisłego europejskiego topu, siłą rzeczy prędko dojdziemy do wniosku, że trzeba za Chorwata, kupionego niedawno za 25 baniek, poszukać kogoś lepszego, stanowiącego alternatywę jak niegdyś Marchisio/Pogba.
Z Pogbą mnie zabiłeś, byłeś chyba ostatnim, który w niego wierzył
- Poprostu
- Juventino

- Podziekował: 49 razy
- Otrzymał podziękowanie: 52 razy
#Stampa: #Napoli have already offered €17m for #Diawara but now #Juve could beat them with a €20m proposal
sporawo trochę ale na promocje nie ma co liczyć.
Ano i zapomniałem o najważniejszym
Rozważamy wypożyczenie Matriego
sporawo trochę ale na promocje nie ma co liczyć.
Ano i zapomniałem o najważniejszym
Ostatnio zmieniony 15 sierpnia 2016, 13:37 przez Poprostu, łącznie zmieniany 1 raz.
- Szilgu
- Juventino

Potwierdzasz to co napisał unbelievablePoprostu pisze:unbelievable87 pisze:
Tak sprzedać Hernanesa, który jest nam zbędny, ale przy odejściu Pereyry i Zazy będziemy mieli jedno miejsce, bo Pjaca ma 21 lat, więc nie liczy się go do grupy 21 pilkarzy, nie będących wychowankami.
Pjaca we Włoszech liczony jest jako U21. Jakiś tydzień temu wrzucałem grafikę która przedstawia ta sytuację. Nie chce mi się jej teraz znowu szukać. Jak chcesz to przeszukaj moje posty a się przekonasz.
Chyba bardziej od nazwiska do pomocy, ciekawi mnie za ile/czy pójdą Hernanes, Zaza i Pereyra. Bo bez oficjalek nie uwierzę w takie kwoty.
- annihilator1988
- Juventino

Nawet jeśli Brozović doszedłby do Juve, to i tak nie ma pomocnika do wywalczania przewagi w środku pola.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Molek big fun juve
- Juventino

Matuidiego nie chciałbym ze względu na osobę grubego . A co do sytuacji pomocy. Niestety ale z jednej z najlepszych w Europie teraz wyglądamy na mocno średnią ;/RICTOR pisze:Tak jak pisałem. Według VSowych źródeł ugadany był Matuidi, nie było przy tym żadnych problemów z działaczami PSG, ale nagle szejk stwierdził, że coś mu się nie podoba i wszystko zablokował.Adrian27th pisze:Uważam też że ktokolwiek ma do nas przyjść, jest już dogadany - mówie tu o większym transferze, a szukamy tylko uzupełniającej opcji.
Nasi wczoraj ponoć nie spędzili tradycyjnej włoskiej niedzieli na plaży. A w ramach ciekawostki, Agresti na VS, całkowicie prywatnie, był trochę zaniepokojony trochę skonfundowany sytuacją naszej pomocy.
Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- kamil-8853
- Juventino

Nie dramatyzuj. Większość osób na forum uważa że grają nazwiska. Gowno prawda. Pomoc jest mocna z tym ze nie kompletna. Przyjdzie jakiś kot w rozgrywania + przecinaka i będzie gitara. Nie zapominajmy ze w pomocy przy 3 5 2 na bokach mamy Sandro/Evre + Lichy/Alves + Pjanica co jak co ale jest to Europejski TOP ! Jak dodasz do tego Markiza i Khedire to robi się już mega. Przypomnę Topie że w meczu w którym graliśmy i wyeliminowalismy Real w środku biegał Sturaro. Mercato poki co 9 na 10 robimy swoje. Będziemy mega mocni a placzki stekajace o szybki odpadnieciu z LM niech walną baranka w ścianę i niech nie wylewają swoich pseudo zdań na tym forum bo nie znają się zupełnie na piłce! Europa się nas boi !!!!!!!Molek big fun juve pisze:Matuidiego nie chciałbym ze względu na osobę grubego . A co do sytuacji pomocy. Niestety ale z jednej z najlepszych w Europie teraz wyglądamy na mocno średnią ;/RICTOR pisze:Tak jak pisałem. Według VSowych źródeł ugadany był Matuidi, nie było przy tym żadnych problemów z działaczami PSG, ale nagle szejk stwierdził, że coś mu się nie podoba i wszystko zablokował.Adrian27th pisze:Uważam też że ktokolwiek ma do nas przyjść, jest już dogadany - mówie tu o większym transferze, a szukamy tylko uzupełniającej opcji.
- superlux
- Juventino

Jestem ciekawy kogo ściągnie juve na miejsce pogby
Piłkarze bardzo często noszą takie łańcuszki http://zozodesign.pl/index.php/bizuteri ... 503-detail różańce bardzo fajnie wyglądają widziałem w lidze mistrzów!
Piłkarze bardzo często noszą takie łańcuszki http://zozodesign.pl/index.php/bizuteri ... 503-detail różańce bardzo fajnie wyglądają widziałem w lidze mistrzów!
Ostatnio zmieniony 19 sierpnia 2016, 15:53 przez superlux, łącznie zmieniany 5 razy.
- pumex
- Juventino

Tak. I dlatego..Ouh_yeah pisze:Pereyra miał potencjał na dobrego grajka
Ouh_yeah pisze:w Udinese grał chyba dwa lata na skrzydle i strzelił może z trzy bramki
A jego gol z Hellasem to prędzej łut szczęścia aniżeli potwierdzenie jego umiejętności. Generalnie wyszło z nim tak, jak wyjść miało - przyszedł za kupę siana, był zbyt rzadki w ofensywie by grać z przodu i zbyt słaby w defensywie by grać głębiej, dobry dwumecz z Borussią, poza tym mnóstwo koślawych zagrań i problem z jego odsprzedażą by zbyt wiele nie stracić.
Nigdy się od tych dawnych wypowiedzi nie próbowałem odcinać.ewerthon pisze:Ja pamiętam, że właśnie m.in. Pumex wypowiadał się o nim w takim tonie parę lat temu. A co z piłkarza wyrosło, każdy widzi.Szikit pisze:O Nainngolana tez się kłóciłem, bo połowa ludzi uznała, że w Cagliari to zwykły przeciętniak.
Jak to..? :eh: Toć według części JP pomoc jest kompletna..RICTOR pisze:Agresti na VS, całkowicie prywatnie, był trochę zaniepokojony trochę skonfundowany sytuacją naszej pomocy.
Po piłkarzu za łącznie 17 milionów oczekuję, że będzie konkretną alternatywą. Nie był.szczypek pisze:Ja go traktowałem jako uzupełnienie składu, na tamten moment nam to wystarczało.pumex pisze:Pereyra od początku sprawiał wrażenie piłkarza o potencjale zbyt niskim, by wiązać z nim nadzieje na przyszłość i dobrze o tym wiesz
Ok, przeczytałem, przyjąłem do wiadomości, że gdzieś w międzyczasie pojawiły się pojedyncze posty z kandydaturą Chorwata.szczypek pisze:Poszerzaj horyzonty. Łap
Zieew. Było wałkowane tyle razy...szczypek pisze:Z Pogbą mnie zabiłeś, byłeś chyba ostatnim, który w niego wierzył
Szczypku, powiedz szczerze - wierzysz, że w 2 tygodnie pozostałe do końca mercato i na niecały tydzień przed startem ligi Brozović za 25 milionów byłby dla nas tym drugim, słabszym pomocnikiem, który nas wzmocni?
I często nim był, gdy grał od pierwszych minutSzikit pisze:Zaza miał być wg forumowych ekspertów człapakiem
Serio wówczas najlepszy pomocnik Bundesligi według kogoś był przeciętniakiem?Szikit pisze:a Vidal przeciętniakiem

- RICTOR
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Jeśli dobrze pamiętam to była tutaj grupa userów pukających się w głowę po co wypuszczać Melo żeby pozyskać wcale nie lepszego Vidala.pumex pisze:Serio wówczas najlepszy pomocnik Bundesligi według kogoś był przeciętniakiem?
Hmm, jeśli wierzyć w tego Matuidiego, który już był prawie nasz, ale w ostatniej chwili zadziało się źle to nie dziwne byłyby obecne ruchy naszego zarządu. Byłyby wtedy zrozumiałe i w dużej częsci usprawiedliwione. Ale jest też druga strona medalu, żadnych wielkich rewelacji bym się jednak nie spodziewał bo już trochę mało czasu żeby komuś wyrwać top pomocnika.