Wszystko o SSC Napoli
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Huehuehue. Napoli puchnie w najmniej oczekiwanym momencie. Tak coś czułem, że te nasze 3 punkty wyszarpane w ostatnich sekundach mogą podciąć skrzydła Napletom.

- Piotr Juvefan
- Juventino
Wchodzi zbawca Arkadiusz 

- Robaku
- Juventino
jaka klauzula za Turka bo to ze sie dogadamy to pewne ;D
Atalanta 16/12/12 ; Lechia Gdańsk 29/07/15 ; Bologna 19/02/16; Dinamo Zagrzeb 27/09/16; Roma 17/12/16; Napoli 2/04/17; Barcelona 22/11/17; Crotone 26/11/17; Lazio 27/01/19; Atletico 10/08/19; Lecce 29/10/22; Fiorentina 5/11/23; Lille 5/11/24
- Piotr Juvefan
- Juventino
Piękne to 

- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
A ja oglądam. Mój rak oczu po meczu Juve chyba dostał dobrą chemię i zostaje uleczonyDonPatch pisze:Rozwaleni, dalej nie oglądam.

- Piotr Juvefan
- Juventino
Stawiam tezę,że to wszystko przez Dybalę. Piłkarze Napoli już witali się z gąską,ale po rajdzie naszej perełki wyszli na murawę zniszczeni psychicznie 

- CzeczenCZN
- Juventino
Prawy napastnik, lewonożny - kolejny? Bernardeschi, Dybala preferują prawą stronę w 433. Ewentualnie jeszcze Costa tam może grać. Gdzie Ty chcesz go wepchać. No bo chyba na rezerwę, będąc ostatnim do wejścia - nawet jakbyśmy sprzedali Cuadrado - to by nie miało sensu dla niego bo by się zmarnował. Poza tym mamy już młodego skrzydłowego - fakt druga noga - w Schalke - trochę dużo Panie!Robaku pisze:jaka klauzula za Turka bo to ze sie dogadamy to pewne ;D
Edit: 1-4! :shock:
- Piotr Juvefan
- Juventino
hola hola do kogo ta mowa ?Lucas87 pisze:aha. teraz heheszki, a jeszcze 2 godz temu, złote medale na szyjach grajków neapolu, idealizowanie sarriego i kamieniowanie allegriego.

A tak a pro po nowego skrzydłowego to strasznie chciałbym Insignie. Podoba mi się jego gra,ze jak przyjmuje piłkę to od razu szuka strzału. Ma coś z Del Piero chłopak.

- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Ten gol to bardzo dobra sprawa prsed Wembley. Mam dziwne przeczucie, że na nayszh grajkow dobrze działa. Jak pamiętam takie zwycięstwa w końcówkach to był zawsze dla Juve dobry zastrzyk na kolejne mefzePiotr Juvefan pisze:Stawiam tezę,że to wszystko przez Dybalę. Piłkarze Napoli już witali się z gąską,ale po rajdzie naszej perełki wyszli na murawę zniszczeni psychicznie
Ale jaja wszyscy myśleli że Napoli ucieknie na 5 pkt a wyszło wszystko odwrotnie. Po prostu szok.
- deszczowy
- Juventino
"Najpiękniej grająca drużyna we Włoszech" odstaje cztery lufy od Romy? Cóż za smutna sytuacja, doprawdy...
No, to teraz jeszcze pogonić kobitę do lodzika, i wieczór będzie ze wszech miar udany
No, to teraz jeszcze pogonić kobitę do lodzika, i wieczór będzie ze wszech miar udany

- CzeczenCZN
- Juventino
Chyba nie zaprzeczysz że długo trzymali poziom i lidera w tabeli i że lepsi po prostu są w tym sezonie niż w każdym poprzednim. Mało kiedy kto nam takie problemy sprawiał. Co my wygraliśmy, to oni wygrywali. Co rzuciliśmy trójkę, to oni rzucali trójkę.Piotr Juvefan pisze:hola hola do kogo ta mowa ?Lucas87 pisze:aha. teraz heheszki, a jeszcze 2 godz temu, złote medale na szyjach grajków neapolu, idealizowanie sarriego i kamieniowanie allegriego.Mnie się tutaj zarzucało,że jestem zbyt pewny siebie i nie doceniam rywali. Prawda Forza
?
A tak a pro po nowego skrzydłowego to strasznie chciałbym Insignie. Podoba mi się jego gra,ze jak przyjmuje piłkę to od razu szuka strzału. Ma coś z Del Piero chłopak.
Moim zdaniem szkoda się stało - ciekawiej dla rozgrywek i gorzej dla włoskiej piłki w Europie - że zremisowaliśmy w Turynie z Interem. Napoli byłoby za nami wtedy i pewnie do dzisiaj by stracili więcej punktów, gdyż morale by im spadły. Szkoda dla nas bo byśmy mogli się skupiać bardziej na CL, szkoda dla włoskiej piłki bo możliwe że Napoli by bardziej starało się w LE.
Insigne w Turynie? Wielokrotnie się wypowiadał się niechętnie o nas. Szczerze?
Mam nadzieje poza tym że jest on człowiekiem honoru i nie przeszedł by do nas nigdy, mam nadzieje że tacy ludzie jeszcze są.

- koki90
- Juventino
Mamy szansę prześcignąć Napoli, ale pamiętajmy, że jeszcze nie wygraliśmy zaległego meczu z Atalantą. Nasze zwycięstwo wcale nie jest takie pewne, łatwo nam się z nimi nie gra.
To, co mi sprawia największą radość z dzisiejszego obrotu sprawy to małe utarcie nosa wszystkim tym, którzy tak mocno trzymają kciuki za Napoli w tym sezonie. To nie są tylko ich kibice, ale po części da się to wyczuć u komentatorów, a także od fanów innych drużyn, np. Milanu. Wszyscy chcą zmiany na tronie Serie A. Do tego dochodzi to parcie Napoli na mistrza i odpadanie z pucharów by skupić się na lidze. Wygrajmy to nawet w tym farfoclowym stylu który aktualnie prezentujemy, ale utrzyjmy im wszystkim nosa nie tylko dziś, ale przede wszystkim na finiszu sezonu. Już mi brzydnie to gloryfikowanie pięknej piłki Napoli na siłę. Potrafią grać naprawdę ładnie, to niezaprzeczalny fakt, ale chwilami nie da się tego słuchać. Zwłaszcza, że też mają mecze w naszym stylu i wtedy nikt specjalnie nie narzeka.
Przy okazji ktoś ogarnia o co chodzi z mistrzostwem afrykańskim?
To, co mi sprawia największą radość z dzisiejszego obrotu sprawy to małe utarcie nosa wszystkim tym, którzy tak mocno trzymają kciuki za Napoli w tym sezonie. To nie są tylko ich kibice, ale po części da się to wyczuć u komentatorów, a także od fanów innych drużyn, np. Milanu. Wszyscy chcą zmiany na tronie Serie A. Do tego dochodzi to parcie Napoli na mistrza i odpadanie z pucharów by skupić się na lidze. Wygrajmy to nawet w tym farfoclowym stylu który aktualnie prezentujemy, ale utrzyjmy im wszystkim nosa nie tylko dziś, ale przede wszystkim na finiszu sezonu. Już mi brzydnie to gloryfikowanie pięknej piłki Napoli na siłę. Potrafią grać naprawdę ładnie, to niezaprzeczalny fakt, ale chwilami nie da się tego słuchać. Zwłaszcza, że też mają mecze w naszym stylu i wtedy nikt specjalnie nie narzeka.
Jedyne pozytywne komentarze na nasz temat przed potyczką Napoli z Romą znalazłem na stronie Rzymian, ale to może dlatego, że własnie dziś bezpośrednio te drużyny się mierzyły.Ktoś na asroma.pl napisał pisze:Co do mistrza to wole 70 mistrzostw rubentusu niż jedno afrykanskie... Co za różnica czy bedzie 33 czy 37?
Przy okazji ktoś ogarnia o co chodzi z mistrzostwem afrykańskim?