Linki - Bramki - Mecze - Filmy : JUVE

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
endrjuJT

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 czerwca 2014, 22:37

Są od dzisiaj na torrentach kolejne materiały ze scudetto 2014. Są wspomniane remixy i inne ciekawe materiały ze sky sport/calcio
Nazwa:
Lo scudetto della Juventus speciali Sky.
Zachęcam do ściągania.. może wtedy pójdzie szybciej :D

JUVENTUS #LE6END
Marian.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 czerwca 2014, 22:41

endrjuJT pisze:Są od dzisiaj na torrentach kolejne materiały ze scudetto 2014. Są wspomniane remixy i inne ciekawe materiały ze sky sport/calcio
Nazwa:
Stron z torrentami jest chyba z miliard, więc byłoby miło, gdybyś podał stronę na której można pobrać te materiały ;)

Obrazek
hara

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 03 czerwca 2014, 23:06

Sila Spokoju pisze:mpolek,

cieszę się, że robisz coś fajnego i wielkie propsy, ale wspomniany remix był wypuszczany przez telewizje Sky Sport HD i chciałem właśnie od nich kompilację dwóch ostatnich sezonów (o ile jest w ogóle coś takiego), bo w pierwszym roku Conte wykonali genialny montaż ;)
A możesz zarzucić wspomnianą kompilkę z pierwszego sezonu Conte?

Capo di tutti capi
mpolek

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2014, 01:12

Marian. pisze:
endrjuJT pisze:Są od dzisiaj na torrentach kolejne materiały ze scudetto 2014. Są wspomniane remixy i inne ciekawe materiały ze sky sport/calcio
Nazwa:
Stron z torrentami jest chyba z miliard, więc byłoby miło, gdybyś podał stronę na której można pobrać te materiały ;)
Właśnie, czy mógłbyś podać linka do sprawdzenia?

Jeśli faktycznie te materiały są dostępne w dobrej jakości i prędkość pobierania jest znośna, to byłoby super, bo oszczędziłoby to zarówno sporo miejsca na serwerze JP, jak i mnie dużo czasu poświęconego na przygotowanie tych filmików. Jeśli się okaże, że jakość jest totalnie nieznośna, a i na pobranie trzeba czekać przesadnie długo, to wrzucam zgodnie z zapowiedzią do downloadu JP.

Tak przy okazji niestety muszę rozczarować wszystkich tych, którzy czekają na jakieś super wypaśne kompilacje Sky z ujęciami z fety w Turynie. Tak jak kocham tą stację TV i nigdy dotąd nie poczułem się zawiedziony, tak w tym roku ewidentnie się nie postarali.
Porobili niby kilka programów na temat scudetto, jak np. ten o którym wspomniał endrjuJT: "Lo scudetto della Juventus", ale jest to tylko kilka fragmenów wyciętych z remixów Serie A i nic ponadto. W związku z tym mam poważny problem, żeby dorwać nagrania ze Sky z przejazdu autokarem przez miasto. Podczas dwóch pierwszych sezonów Conte wypuszczali zawsze różne filmiki, gdzie zarzucali sporo ujęć z ulic Turynu. W tym roku tylko remixy, które montowali na bieżąco przez cały sezon, więc wychodzi na to, że tak naprawdę nic nie zrobili specjalnie z okazji zdobycia mistrzostwa... :/

Obrazek
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2014, 16:54

A to parówki :whistle:

mpolek a te remixy już powtórzyli czy wciąż czekasz? :D 8)

Obrazek
mpolek

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2014, 16:57

Dragon pisze:A to parówki :whistle:

Już mam u siebie, sprawdzę te torrenty najpierw, jeśli okaże się, że jakość na nich jest spoko i że szybko się wszystko sciąga, to tak jak wspomniałem - lepiej zaoszczędzić miejsca na serwerze skoro jest ogólnodostępne źródło do tych plików. ;) Jeśli będzie inaczej, to wrzucę tutaj.

Obrazek
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2014, 17:07

mpolek pisze:

Już mam u siebie, sprawdzę te torrenty najpierw, jeśli okaże się, że jakość na nich jest spoko i że szybko się wszystko sciąga, to tak jak wspomniałem - lepiej zaoszczędzić miejsca na serwerze skoro jest ogólnodostępne źródło do tych plików. ;) Jeśli będzie inaczej, to wrzucę tutaj.
No dobra, czyli jak nie mam torentów (serio 8) ) to nie ściągnę? :P

Obrazek
Antek666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2014, 17:20

mpolek pisze:
Marian. pisze:
Nazwa:
Właśnie, czy mógłbyś podać linka do sprawdzenia?
Pogooglowałem i znalazłem,najlepiej chyba wygląda stąd...http://forum.tntvillage.scambioetico.or ... pic=401048
Sprawdźcie sobie,pobierać nie powinno się zbyt długo,jesi liczba seedów jest aktualna,a raczej tak jest.
Dragon pisze:
mpolek pisze:

No dobra, czyli jak nie mam torentów (serio 8) ) to nie ściągnę? :P
Zainstalujesz sobie jakiś program ściagający torrenty i gotowe :ok:

Pozdro Panowie,robicie fajną robotę :ok:

mpolek

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2014, 17:22

Tutaj jest ten link:
http://forum.tntvillage.scambioetico.or ... pic=401048

Zobaczymy co tam jest, ale patrząc na rozmiar całego pliku, gdzie spakowany jest ponad 3 godzinny materiał śmiem twierdzić, że nie obejdzie się bez publikacji na JP, bo jakość może być tragiczna.

Edit.. Antek666 mnie uprzedził ;) To ten sam link, którym ja dysponuję.

Obrazek
Dybala 4ever

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2014, 17:44

Ja podbijam w sprawie Juventus Scudetto Remix Speciale 2012. Ja mam 4 party pobrane z you tube w jakości 720 p więc całkiem ok. Ale mam pewien problem: part 3 nie ma dźwięku, bo plik z yt ma wyłączony głos ze względu na prawa autorskie. Przekopałem neta i fora Juve jak vecchiasignora.com i juventuz.com i wszelkiej maści inne stronki, ale linki do downloadu wygasły. Co prawda jest to na Solojuve, ale po 2 partach nie mogę te pobrać, a z torrent z the pirate bay muli strasznie. Moje pytanie jest takie: może ktoś wrzucić tego 3 parta jeśli ktoś ma to z dźwiękiem albo coś całość zuploadować. :pray: . Z sezonu 12/13 też można pobrać w dobrej jakości remix oraz fetę ze Sky. Polecam kanał ninja- bardzo dużo plików video posiada. Jeśli ktoś jeszcze szuka video z ceremonii otwarcia Juventus Stadium to polecam on ma ponad godzinny film z tego eventu :ok:

Marian.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2014, 19:02

Ja już pobrałem te materiały SKY podsumowujące ten sezon. Z tym, że ja pobierałem stąd http://kickass.to/lo-scudetto-della-juv ... 79891.html , ale z tego co widzę to chyba jest to samo. Co do jakości. Moim zdaniem nie jest to ani HD, ani SD - coś pomiędzy :wink:

Obrazek
endrjuJT

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2014, 20:13

Marian. pisze:
Nazwa:
Jest taka sprytna strona jak torrentz.eu. Tam wpisujesz nazwe, ktora podalem specjalnie dokladnie tak abyście mili nie mieli problemów ze znalezieniem. Jak juz wpiszesz i dasz search to znajduje Ci wspomniane "miliard" linków torrentowych :)

Co do jakosci to faktycznie nie jest to HD ale wg mnie bardzo dobra jakosc do ogladania..

JUVENTUS #LE6END
mpolek

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 czerwca 2014, 13:42

Panowie, którzy pobrali.. Co myślicie? Wrzucać na serwer, czy nie wrzucać?

W sumie na tym torrencie jest komplet wszystkich filmików, które zostały opublikowane przez Sky. Dzięki temu, że zostały nagrane w HD przez tego kolesia, to kompresja do tak małych plików sprawiła, że jakość obrazu jest całkiem spoko. Na pewno nie różni się jakoś specjalnie od tych moich nagrań w SD. Prędkość pobierania też nie jest zła, nie ma limitów pobierań, osobnych linków.

Jedynie zatem pozostałoby w takim przypadku zuploadować remixy z zeszłego sezonu.

Obrazek
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 czerwca 2014, 17:04

mpolek pisze:Panowie, którzy pobrali.. Co myślicie? Wrzucać na serwer, czy nie wrzucać?
Siema, nie posiadam tych torrentów dlatego pytam czy w razie czego dałbyś radę jednak gdzieś wrzucić te remixy? Byłbym bardzo wdzięczny.

Obrazek
mpolek

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2014, 22:56

Remixy Serie A z Juve z sezonów 12/13 oraz 13/14 w downloadzie. Link do newsa tutaj. Jakość SD. Jakby kogoś ciekawiła waga do każdego parta, to widoczna na stronie w download/video/mecze ostatnie linki na dole.

Obrazek
ODPOWIEDZ