Linki - Bramki - Mecze - Filmy : JUVE
- endrjuJT
- Juventino
Są od dzisiaj na torrentach kolejne materiały ze scudetto 2014. Są wspomniane remixy i inne ciekawe materiały ze sky sport/calcio
Nazwa:
Lo scudetto della Juventus speciali Sky.
Zachęcam do ściągania.. może wtedy pójdzie szybciej
Nazwa:

JUVENTUS #LE6END
- Marian.
- Juventino
Stron z torrentami jest chyba z miliard, więc byłoby miło, gdybyś podał stronę na której można pobrać te materiałyendrjuJT pisze:Są od dzisiaj na torrentach kolejne materiały ze scudetto 2014. Są wspomniane remixy i inne ciekawe materiały ze sky sport/calcio
Nazwa:

- hara
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
A możesz zarzucić wspomnianą kompilkę z pierwszego sezonu Conte?Sila Spokoju pisze:mpolek,
cieszę się, że robisz coś fajnego i wielkie propsy, ale wspomniany remix był wypuszczany przez telewizje Sky Sport HD i chciałem właśnie od nich kompilację dwóch ostatnich sezonów (o ile jest w ogóle coś takiego), bo w pierwszym roku Conte wykonali genialny montaż
Capo di tutti capi
- mpolek
- Qualità Juventino
Właśnie, czy mógłbyś podać linka do sprawdzenia?Marian. pisze:Stron z torrentami jest chyba z miliard, więc byłoby miło, gdybyś podał stronę na której można pobrać te materiałyendrjuJT pisze:Są od dzisiaj na torrentach kolejne materiały ze scudetto 2014. Są wspomniane remixy i inne ciekawe materiały ze sky sport/calcio
Nazwa:
Jeśli faktycznie te materiały są dostępne w dobrej jakości i prędkość pobierania jest znośna, to byłoby super, bo oszczędziłoby to zarówno sporo miejsca na serwerze JP, jak i mnie dużo czasu poświęconego na przygotowanie tych filmików. Jeśli się okaże, że jakość jest totalnie nieznośna, a i na pobranie trzeba czekać przesadnie długo, to wrzucam zgodnie z zapowiedzią do downloadu JP.
Tak przy okazji niestety muszę rozczarować wszystkich tych, którzy czekają na jakieś super wypaśne kompilacje Sky z ujęciami z fety w Turynie. Tak jak kocham tą stację TV i nigdy dotąd nie poczułem się zawiedziony, tak w tym roku ewidentnie się nie postarali.
Porobili niby kilka programów na temat scudetto, jak np. ten o którym wspomniał endrjuJT: "Lo scudetto della Juventus", ale jest to tylko kilka fragmenów wyciętych z remixów Serie A i nic ponadto. W związku z tym mam poważny problem, żeby dorwać nagrania ze Sky z przejazdu autokarem przez miasto. Podczas dwóch pierwszych sezonów Conte wypuszczali zawsze różne filmiki, gdzie zarzucali sporo ujęć z ulic Turynu. W tym roku tylko remixy, które montowali na bieżąco przez cały sezon, więc wychodzi na to, że tak naprawdę nic nie zrobili specjalnie z okazji zdobycia mistrzostwa...

- mpolek
- Qualità Juventino
Już mam u siebie, sprawdzę te torrenty najpierw, jeśli okaże się, że jakość na nich jest spoko i że szybko się wszystko sciąga, to tak jak wspomniałem - lepiej zaoszczędzić miejsca na serwerze skoro jest ogólnodostępne źródło do tych plików.Dragon pisze:A to parówki![]()
mpolek a te remixy już powtórzyli czy wciąż czekasz?8)

- Dragon
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
No dobra, czyli jak nie mam torentów (serio 8) ) to nie ściągnę?mpolek pisze:Już mam u siebie, sprawdzę te torrenty najpierw, jeśli okaże się, że jakość na nich jest spoko i że szybko się wszystko sciąga, to tak jak wspomniałem - lepiej zaoszczędzić miejsca na serwerze skoro jest ogólnodostępne źródło do tych plików.Dragon pisze:A to parówki![]()
Jeśli będzie inaczej, to wrzucę tutaj.

- Antek666
- Juventino
Pogooglowałem i znalazłem,najlepiej chyba wygląda stąd...http://forum.tntvillage.scambioetico.or ... pic=401048mpolek pisze:Właśnie, czy mógłbyś podać linka do sprawdzenia?Marian. pisze:Stron z torrentami jest chyba z miliard, więc byłoby miło, gdybyś podał stronę na której można pobrać te materiałyendrjuJT pisze:Są od dzisiaj na torrentach kolejne materiały ze scudetto 2014. Są wspomniane remixy i inne ciekawe materiały ze sky sport/calcio
Nazwa:
Sprawdźcie sobie,pobierać nie powinno się zbyt długo,jesi liczba seedów jest aktualna,a raczej tak jest.
Zainstalujesz sobie jakiś program ściagający torrenty i gotoweDragon pisze:No dobra, czyli jak nie mam torentów (serio 8) ) to nie ściągnę?mpolek pisze:Już mam u siebie, sprawdzę te torrenty najpierw, jeśli okaże się, że jakość na nich jest spoko i że szybko się wszystko sciąga, to tak jak wspomniałem - lepiej zaoszczędzić miejsca na serwerze skoro jest ogólnodostępne źródło do tych plików.Dragon pisze:A to parówki![]()
Jeśli będzie inaczej, to wrzucę tutaj.

Pozdro Panowie,robicie fajną robotę

- mpolek
- Qualità Juventino
Tutaj jest ten link:
http://forum.tntvillage.scambioetico.or ... pic=401048
Zobaczymy co tam jest, ale patrząc na rozmiar całego pliku, gdzie spakowany jest ponad 3 godzinny materiał śmiem twierdzić, że nie obejdzie się bez publikacji na JP, bo jakość może być tragiczna.
Edit.. Antek666 mnie uprzedził
To ten sam link, którym ja dysponuję.
http://forum.tntvillage.scambioetico.or ... pic=401048
Zobaczymy co tam jest, ale patrząc na rozmiar całego pliku, gdzie spakowany jest ponad 3 godzinny materiał śmiem twierdzić, że nie obejdzie się bez publikacji na JP, bo jakość może być tragiczna.
Edit.. Antek666 mnie uprzedził

- Dybala 4ever
- Juventino
Ja podbijam w sprawie Juventus Scudetto Remix Speciale 2012. Ja mam 4 party pobrane z you tube w jakości 720 p więc całkiem ok. Ale mam pewien problem: part 3 nie ma dźwięku, bo plik z yt ma wyłączony głos ze względu na prawa autorskie. Przekopałem neta i fora Juve jak vecchiasignora.com i juventuz.com i wszelkiej maści inne stronki, ale linki do downloadu wygasły. Co prawda jest to na Solojuve, ale po 2 partach nie mogę te pobrać, a z torrent z the pirate bay muli strasznie. Moje pytanie jest takie: może ktoś wrzucić tego 3 parta jeśli ktoś ma to z dźwiękiem albo coś całość zuploadować.
. Z sezonu 12/13 też można pobrać w dobrej jakości remix oraz fetę ze Sky. Polecam kanał ninja- bardzo dużo plików video posiada. Jeśli ktoś jeszcze szuka video z ceremonii otwarcia Juventus Stadium to polecam on ma ponad godzinny film z tego eventu 

- Marian.
- Juventino
Ja już pobrałem te materiały SKY podsumowujące ten sezon. Z tym, że ja pobierałem stąd http://kickass.to/lo-scudetto-della-juv ... 79891.html , ale z tego co widzę to chyba jest to samo. Co do jakości. Moim zdaniem nie jest to ani HD, ani SD - coś pomiędzy 

- endrjuJT
- Juventino
Jest taka sprytna strona jak torrentz.eu. Tam wpisujesz nazwe, ktora podalem specjalnie dokladnie tak abyście mili nie mieli problemów ze znalezieniem. Jak juz wpiszesz i dasz search to znajduje Ci wspomniane "miliard" linków torrentowychMarian. pisze:Stron z torrentami jest chyba z miliard, więc byłoby miło, gdybyś podał stronę na której można pobrać te materiałyendrjuJT pisze:Są od dzisiaj na torrentach kolejne materiały ze scudetto 2014. Są wspomniane remixy i inne ciekawe materiały ze sky sport/calcio
Nazwa:

Co do jakosci to faktycznie nie jest to HD ale wg mnie bardzo dobra jakosc do ogladania..
JUVENTUS #LE6END
- mpolek
- Qualità Juventino
Panowie, którzy pobrali.. Co myślicie? Wrzucać na serwer, czy nie wrzucać?
W sumie na tym torrencie jest komplet wszystkich filmików, które zostały opublikowane przez Sky. Dzięki temu, że zostały nagrane w HD przez tego kolesia, to kompresja do tak małych plików sprawiła, że jakość obrazu jest całkiem spoko. Na pewno nie różni się jakoś specjalnie od tych moich nagrań w SD. Prędkość pobierania też nie jest zła, nie ma limitów pobierań, osobnych linków.
Jedynie zatem pozostałoby w takim przypadku zuploadować remixy z zeszłego sezonu.
W sumie na tym torrencie jest komplet wszystkich filmików, które zostały opublikowane przez Sky. Dzięki temu, że zostały nagrane w HD przez tego kolesia, to kompresja do tak małych plików sprawiła, że jakość obrazu jest całkiem spoko. Na pewno nie różni się jakoś specjalnie od tych moich nagrań w SD. Prędkość pobierania też nie jest zła, nie ma limitów pobierań, osobnych linków.
Jedynie zatem pozostałoby w takim przypadku zuploadować remixy z zeszłego sezonu.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Siema, nie posiadam tych torrentów dlatego pytam czy w razie czego dałbyś radę jednak gdzieś wrzucić te remixy? Byłbym bardzo wdzięczny.mpolek pisze:Panowie, którzy pobrali.. Co myślicie? Wrzucać na serwer, czy nie wrzucać?

- mpolek
- Qualità Juventino
Remixy Serie A z Juve z sezonów 12/13 oraz 13/14 w downloadzie. Link do newsa tutaj. Jakość SD. Jakby kogoś ciekawiła waga do każdego parta, to widoczna na stronie w download/video/mecze ostatnie linki na dole.