Mercato (Lato 2016)
- PlanetJuve
- Juventino

Podobno przyśpieszamy w sprawie Brozovicia. Wczoraj nie było go w kadrze na mecz z Celtikiem.
- WhySoSerious?
- Juventino

cinek_uk pisze:Brozovic ma być nasz w ciagu 48h. Na ligę wystarczy...na LM już niestety nie
Rewelacja. Kolejny średniak do przepełnionej średniakami pomocy :hellyes:PlanetJuve pisze:Podobno przyśpieszamy w sprawie Brozovicia. Wczoraj nie było go w kadrze na mecz z Celtikiem.
Widzę, że Marotta włączył tryb "panika" i znowu stawia na ilość, a nie jakość
Ostatnio zmieniony 14 sierpnia 2016, 10:42 przez WhySoSerious?, łącznie zmieniany 1 raz.
- adryjan
- Juventino

Brozović to bardzo dobry pomocnik do tego młody 23 lata więc jeszcze wszystko przed nim. Dobre uderzenie z dystansu, dobre ostatnie podanie, waleczny jak dla mnie bardzo dobry zawodnik. Oczywiście z pewnością posypią się lamenty bo nazwisko trochę mało medialne.
- Poprostu
- Juventino

- Podziekował: 49 razy
- Otrzymał podziękowanie: 52 razy
Skoro Paratrici podobno powiedział, Sky, że dołączy do nas jakiś pomocnik i to będzie niespodzianka to nie może to być Brozo ponieważ już od dawna wiadomo, że się nim interesujemy? 
Nie wiem czy ktoś już wrzucał słowa Maxa.
What's the profile of the midfielder you're looking for?
Allegri "To be among the best, that's the profile we're looking for."
Do tych słow, Brozo, Gustavo i reszta wymieniana w mediach również słabo pasuje.
Nie wiem czy ktoś już wrzucał słowa Maxa.
What's the profile of the midfielder you're looking for?
Allegri "To be among the best, that's the profile we're looking for."
Do tych słow, Brozo, Gustavo i reszta wymieniana w mediach również słabo pasuje.
Ostatnio zmieniony 14 sierpnia 2016, 11:03 przez Poprostu, łącznie zmieniany 1 raz.
- adryjan
- Juventino

Niby tak, ale nie ma też pewności czy dokładnie tak brzmiały jego słowa i czy na pewno chodzi o piłkarza, którego nikt by się nie spodziewał.Poprostu pisze:Skoro Paratrici podobno powiedział, Sky, że dołączy do nas jakiś pomocnik i to będzie niespodzianka to nie może to być Brozo ponieważ już od dawna wiadomo, że się nim interesujemy?
- Mati1990
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Macie może jakieś źródło tej wypowiedzi Paraticiego i Allegriego?
Ja coś czuje, ze będzie to mimo wszystko ktos z dwójki Isco/James
W końcu 10 czeka
A tak serio czas może na sprzedaże?
Trochę tłoczno, a niepotrzebnych graczy trochę u nas siedzi...
Ja coś czuje, ze będzie to mimo wszystko ktos z dwójki Isco/James
A tak serio czas może na sprzedaże?
- mrozzi
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
O ile się nie mylę Allegri wspomniał o brakujących 2 zawodnikach, z kolei Paratici rzucił komentatorowi meczu z Esp., że brakuje nam dużego nazwiska do pomocy. A jeśli tak zamierzamy wziąć Fabregasa i Brozovicia, zyskując co najmniej 25 mln na Zazie i pozostając przy 4 napastnikach? To fantamercato i jedynie spekulacje, żeby było jasne. 
Oczywiście musimy pamiętać o sprzedaży tych niepotrzebnych.
- RICTOR
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Mati1990, pytasz o jakieś źródło "pisane" więc próbowałem coś znaleźć na TJ albo TMW gdzie wszystkie newsy zbierają, ale niestety nic nie widziałem :shock: W każdym bądź razie oglądałem ten mecz i Minotti faktycznie wypowiedział te słowa na antenie 
Sportmediaset chyba coś tam teraz przebąkuje o spotkaniu między nami a Bologną w sprawie Diawary.
Sportmediaset chyba coś tam teraz przebąkuje o spotkaniu między nami a Bologną w sprawie Diawary.
Ostatnio zmieniony 14 sierpnia 2016, 11:45 przez RICTOR, łącznie zmieniany 1 raz.
- Poprostu
- Juventino

- Podziekował: 49 razy
- Otrzymał podziękowanie: 52 razy
Masz racje o tych dwóch zawodnikach. Na juventuz.com są te słowa naszego trenera.CavAllano pisze:O ile się nie mylę Allegri wspomniał o brakujących 2 zawodnikach, z kolei Paratici rzucił komentatorowi meczu z Esp., że brakuje nam dużego nazwiska do pomocy. A jeśli tak zamierzamy wziąć Fabregasa i Brozovicia, zyskując co najmniej 25 mln na Zazie i pozostając przy 4 napastnikach? To fantamercato i jedynie spekulacje, żeby było jasne.
Maks powiedział, że nie potrzebujemy kolejnego napastnika więc albo Zaza zostanie albo zostaniemy z 4.
The important thing is that the two players are talented, technically gifted and have the character to play for Juventus. The market closes on August 31 and the club has done very well so far,” continued Allegri.
“We don’t need a new striker, as there would be no point signing someone inferior to the level we already have.”
Znajomy kibic interu mówił mi, że oddadzą bez żalu Brozo za 25. Sam mówi o nim jak o kimś kto jest zwykłym przeciętniakiem. Ani dobry w ofensywie ani w defensywie. Raz na 10 meczy wejdzie mu coś konkretnego i tyle. Może to tylko dlatego, iż niebiesko-czarni jako cała drużyna są tacy własnie bez charakteru
- Vincitore
- Juventino

Ponoć ma dostać w Tottenhamie ten kontrakt o który zabiegał, taka informacja mi mignęła nie wiem czy na tym forum czy na twitterze, ale Eriksena można wykreślić.Haris pisze:Jak dla mnie Eriksen jest pewniakiem, że do nas dołączy. :czytaj:
- Osgiliath
- Juventino

Z Brozoviciem nie było aby tak, że nasz Max się o nim ciepło wyrażał oraz, że widziałby go w naszym składzie? Stąd myślę, że te przyspieszone zabiegi o niego.
Facet ma 23 lata, a jak czytam na forum interu to w pewnym momencie zaczął grać całkiem konkretnie, a później przygasł (jak cała drużyna interu). Ufam, że Max znajdzie na niego receptę.
Z Eriksenem byłaby bajka.
Skoro Allegri mówi, że nie potrzebujemy kolejnego napastnika to rozumiem, że dajemy sobie spokój z Gabigolem? Czy Marotta style w sensie zakup i wypożyczenie do Sass? Chyba na to gracz by nie poszedł.
Facet ma 23 lata, a jak czytam na forum interu to w pewnym momencie zaczął grać całkiem konkretnie, a później przygasł (jak cała drużyna interu). Ufam, że Max znajdzie na niego receptę.
Z Eriksenem byłaby bajka.
Skoro Allegri mówi, że nie potrzebujemy kolejnego napastnika to rozumiem, że dajemy sobie spokój z Gabigolem? Czy Marotta style w sensie zakup i wypożyczenie do Sass? Chyba na to gracz by nie poszedł.
- RICTOR
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nie wiem. Powiem tylko, że Cuadrado ponoć po raz kolejny wprost poprosił Conte aby ten pozwolił mu wrócić do Juve a, że nasz klub się jeszcze nie pożegnał z Juanem i vice versa to wiele osób na VS sądzi, że Kolumbijczyk to jeden z tych dwóch piłkarzy o których mówił Max.