Mercato (Lato 2016)
- Urbi27
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 27 razy
Nic dziwnego, w końcu osłabliśmy znacząco wszystkich naszych rywali. Ale czy sami staliśmy się mocniejsi na tle innych topowych drużyn Europy to już bym nie był taki pewien.Crunny pisze:A propos transferu i nadwagi Higuaina kursy na to, kto zostanie królem strzelców w tym sezonie Serie A:
1.50 Higuain
12.00 Icardi
15.00 Mandzukic
15.00 Dybala
17.00 Eder
20.00 Bacca
20.00 Gomez
20.00 Dzeko
20.00 Milik
25.00 Zaza
25.00 Immobile
Nigdy czegoś takiego nie widziałem, żeby 1 klub w topowej lidze Europy miał aż 3 z 4 głównych faworytów do tytułu króla strzelców. Nigdy też nie widziałem, aby jakikolwiek piłkarz miał taki niski kurs jaki ma Higuain.
Bukmacherzy uważają też, że przed tym sezonem jesteśmy takim faworytem do Scudetto, jakim jeszcze nigdy nie byliśmy.
Ogólnie coraz bardziej wygląda to na sytuację, w której Marotta uznał, że to Pjanic jest zastępcą Pogby, a teraz to może w swoim stylu czekać jeszcze na jakąś pseudo okazję. Mam wrażenie, że tylko my tak przejmujemy się faktem, że wypadł nam także Markiz i to na długi czas, a nasza pomoc wygląda niezwykle mizernie
- wloski
- Juventino

Nie ma miejsca dla obu, w takim sensie, że musimy się kogoś pierw pozbyć, Herrera to by było coś.RICTOR pisze:LGdS wspomina dziś o tej ofercie Watford 16 mln za Pereyrę pisząc, że decyzja w tej sprawie ma zapaść jutro. A w Hiszpanii Sport twierdzi, że do pomocy dojdą Witsel i Ander Herrera.
- Hypeman
- Juventino

Tak co do pomysłu sprowadzenia Cesca a raczej ludzi którzy mówią że się nie nadaje - przypomnę że Pirlo przychodził do nas w młodym wieku, po fenomenalnym sezonie w Milanie 
jakiś kretyn na forum Manchesteru United pisze:Wg. La Gazzetto dello Sport Juve interesuje się Milikiem. Za Moratę. W sumie dla niego byłby fajny kierunek, bo na Leicester za wcześnie jeszcze
- Hoffman
- Juventino

Bukmacherzy typują Serie A, nie wiem czemu nagle wystrzeliłes z tym "na tle Europy".Urbi27 pisze:Nic dziwnego, w końcu osłabliśmy znacząco wszystkich naszych rywali. Ale czy sami staliśmy się mocniejsi na tle innych topowych drużyn Europy to już bym nie był taki pewien.Crunny pisze:A propos transferu i nadwagi Higuaina kursy na to, kto zostanie królem strzelców w tym sezonie Serie A:
1.50 Higuain
12.00 Icardi
15.00 Mandzukic
15.00 Dybala
17.00 Eder
20.00 Bacca
20.00 Gomez
20.00 Dzeko
20.00 Milik
25.00 Zaza
25.00 Immobile
Nigdy czegoś takiego nie widziałem, żeby 1 klub w topowej lidze Europy miał aż 3 z 4 głównych faworytów do tytułu króla strzelców. Nigdy też nie widziałem, aby jakikolwiek piłkarz miał taki niski kurs jaki ma Higuain.
Bukmacherzy uważają też, że przed tym sezonem jesteśmy takim faworytem do Scudetto, jakim jeszcze nigdy nie byliśmy.
- AdiJuve
- Juventino

- Podziekował: 12 razy
- Otrzymał podziękowanie: 30 razy
Co do naszej pomocy, niby była taka super, ale przecież do finału LM doszliśmy wtedy gdy 2 z 4 zawodników tworzących tą pomoc była na forum tydzień w tydzień uznawana za graczy zupełnie bez formy, 3 jako ninja a 4 nie wart swojej ceny(za którą jednak odszedł), także ta siła tej pomocy chyba aż tak wielka nie była. Gwiazdy trzeba mieć przede wszystkim z przodu a my takie w tym sezonie mam nadzieje,że będziemy mieć:) Jakby jeszcze udało się ściągnąć jakiegoś dobrego box-to-boxa,który stylem gry przypominałby Vidala to byłaby bajka:) Naingollan raczej nierealny, ale może chociaż takie Herrera:)
Urbi27@
Jeżeli mamy się opierać dalej na zdaniu bukchmacherów to tak, twierdzą,że jesteśmy lepsi, typują Juve jako 4 w kolejce do triumfu w LM:)
Urbi27@
Jeżeli mamy się opierać dalej na zdaniu bukchmacherów to tak, twierdzą,że jesteśmy lepsi, typują Juve jako 4 w kolejce do triumfu w LM:)
- wloski
- Juventino

No bo może mu chodziło o to, że porównał sobie inne ligi, spojrzał na Serie A i tam widzimy aż 4 naszych zawodników?Hoffman pisze:Bukmacherzy typują Serie A, nie wiem czemu nagle wystrzeliłes z tym "na tle Europy".Urbi27 pisze:Nic dziwnego, w końcu osłabliśmy znacząco wszystkich naszych rywali. Ale czy sami staliśmy się mocniejsi na tle innych topowych drużyn Europy to już bym nie był taki pewien.Crunny pisze:A propos transferu i nadwagi Higuaina kursy na to, kto zostanie królem strzelców w tym sezonie Serie A:
1.50 Higuain
12.00 Icardi
15.00 Mandzukic
15.00 Dybala
17.00 Eder
20.00 Bacca
20.00 Gomez
20.00 Dzeko
20.00 Milik
25.00 Zaza
25.00 Immobile
- LukaszJuve
- Juventino

chodzi o Herrerę z Porto.
Fino alla fine.
- Vincitore
- Juventino

Nie, interesuje nas zawodnik United.LukaszJuve pisze:chodzi o Herrerę z Porto.
Z tego co pamiętam, to Ander Herrerea w tej bryndzy, która tam panowała w zeszłym sezonie był i tak jednym z wyróżniających się piłkarzy.
- LukaszJuve
- Juventino

A to mój błąd, Ander Herrera? pamiętam że kiedyś to był niezły grajek, a jak on wygląda w MU?
Fino alla fine.
- annihilator1988
- Juventino

Nie chce mi się wertować 80 stron forum, a moje pytanie jest proste: Są jakieś szanse, by do Juventusu dołączył klasowy pomocnik przed meczem z Violą?
Z pocałowaniem w rękę 16 mln brać, ale raczej to dziennikarskie wypociny, bo kto da tyle za zagubionego zawodnika po kontuzji ?RICTOR pisze:LGdS wspomina dziś o tej ofercie Watford 16 mln za Pereyrę pisząc, że decyzja w tej sprawie ma zapaść jutro. A w Hiszpanii Sport twierdzi, że do pomocy dojdą Witsel i Ander Herrera.
Ostatnio zmieniony 13 sierpnia 2016, 14:21 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 1 raz.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Urbi27
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 27 razy
Bo czas na coś więcej niż 6 mistrzostwo z rzędu. To, że bukmacherzy w Serie A dają jeszcze niższe kursy na nasze zwycięstwo wynika właśnie z faktu, że osłabliśmy swoich największych konkurentów. Tylko sami również znacząco się osłabliśmy sprzedając Pogbę, Moratę i oddając Cuadrado, co z tym idzie mimo zwiększenia przewagi nad rywalami w Serie A nie zmniejszyliśmy znacząco dystansu dzielącego nas od najlepszych w Europie.Hoffman pisze:Bukmacherzy typują Serie A, nie wiem czemu nagle wystrzeliłes z tym "na tle Europy".Urbi27 pisze:Nic dziwnego, w końcu osłabliśmy znacząco wszystkich naszych rywali. Ale czy sami staliśmy się mocniejsi na tle innych topowych drużyn Europy to już bym nie był taki pewien.Crunny pisze:A propos transferu i nadwagi Higuaina kursy na to, kto zostanie królem strzelców w tym sezonie Serie A:
1.50 Higuain
12.00 Icardi
15.00 Mandzukic
15.00 Dybala
17.00 Eder
20.00 Bacca
20.00 Gomez
20.00 Dzeko
20.00 Milik
25.00 Zaza
25.00 Immobile
- Monte Cristo
- Juventino

Nie porownuj Fabregasa, ktory w zyciu ani minuty nie zagral na boiskach Serie A, do Pirlo ktory praktycznie od urodzenia kopal na San Siro. Dla Fabregasa za duze pieniadze mowie stanowczo NIE.Hypeman pisze:Tak co do pomysłu sprowadzenia Cesca a raczej ludzi którzy mówią że się nie nadaje - przypomnę że Pirlo przychodził do nas w młodym wieku, po fenomenalnym sezonie w Milanie
Od ponad 20 lat nie mieszkam w Polsce i z jezykiem mam malo kontaktu, wiec w razie bledu ortograficznego daruj sobie poprawianie mnie.