Wszystko o Squadra Azzurra
- Buffalo
- Juventino
HAHAHAH HAttrick :lol:
E: Gio naprawde dobrze wyglada. Rajd przez cale boisko, pozniej strzal zza pola w poprzeczke. Inna kwestia jest to, ze przy tak rozciagnietych strefach Azerow mozna sobie pohasać duzo swobodniej niz w SerieA przypuscmy przeciwko Chievo.
E: Gio naprawde dobrze wyglada. Rajd przez cale boisko, pozniej strzal zza pola w poprzeczke. Inna kwestia jest to, ze przy tak rozciagnietych strefach Azerow mozna sobie pohasać duzo swobodniej niz w SerieA przypuscmy przeciwko Chievo.
Ostatnio zmieniony 10 października 2014, 22:38 przez Buffalo, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie patrz na to ile mam postów, bo i tak wiem wiecej od Ciebie.
- @D@$
- Juventino
Piszę tu o meczu z Azerami, bo chyba właściwszy temat...
Życzę sobie żeby Seba zawsze robił takie zmiany jak dzisiaj. Od razu rozruszał grę, dobrze bił stałe fragmenty, asysta i jeszcze ta poprzeczka w końcówce. No naprawdę jak nie on. Może łapie formę? W KOŃCU
Oglądałem od 10 minuty i trochę się zawiodłem tak do 25 minuty, grą Pirlo jak i poziomem całej reprezentacji. potem coś się ruszyło, Andrea się rozegrał po godzinie gry i m. in. ośmieszył Azerów, w pewnym momencie w trójkę nie umieli mu piłki zabrać bez faulu. Stałe fragmenty jak zwykle-klasa.
Zaza mam nadzieję nie będzie białym Balotellim, bo coś zaczyna gwiazdorzyć... Podobało mi się zaangażowanie Włochów, oby podobnie jutro Polacy się zachowywali.
Chiellini? Niezła sinusoida
Szkoda tylko, że pomijany jest Veratti.
Życzę sobie żeby Seba zawsze robił takie zmiany jak dzisiaj. Od razu rozruszał grę, dobrze bił stałe fragmenty, asysta i jeszcze ta poprzeczka w końcówce. No naprawdę jak nie on. Może łapie formę? W KOŃCU
Oglądałem od 10 minuty i trochę się zawiodłem tak do 25 minuty, grą Pirlo jak i poziomem całej reprezentacji. potem coś się ruszyło, Andrea się rozegrał po godzinie gry i m. in. ośmieszył Azerów, w pewnym momencie w trójkę nie umieli mu piłki zabrać bez faulu. Stałe fragmenty jak zwykle-klasa.
Zaza mam nadzieję nie będzie białym Balotellim, bo coś zaczyna gwiazdorzyć... Podobało mi się zaangażowanie Włochów, oby podobnie jutro Polacy się zachowywali.
Chiellini? Niezła sinusoida

- wloski
- Juventino
Nie pomijany, bo Conte chce mu dać szansę tylko, że Marco ma jakiś drobny uraz.
Spotkanie jak spotkanie, w większości nudne, tylko ten Chiellini od początku sezonu ubarwia nam to wszystko. Tu samobój, tu 2 bramki, tu faul w polu karnym tu jeszcze coś innego, nieprzewidywalny.
Spotkanie jak spotkanie, w większości nudne, tylko ten Chiellini od początku sezonu ubarwia nam to wszystko. Tu samobój, tu 2 bramki, tu faul w polu karnym tu jeszcze coś innego, nieprzewidywalny.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 26 razy
nie oglądałem meczu ale jak widać po wyniku i skrótach wyszedł cały Conte - tylko drużyna stawia na obronę i już kopa w majtach, jakby chłopaki ze wschodu potrafili się bronić przy rzutach rożnych to najprawdopodobniej wygraliby w piątek na włoskiej ziemi ;] a, że nie potrafią to zaraz jeden z drugim będzie pisał felietony że mu się gra Italii podoba a i wyniki póki co też bronią trenera, no ogólnie wiosna i Prandelli chowa
@@D@$: no ciekawie to musiało wyglądać jak przy stanie 1-0 Pirlo ryzykuje taką zabawę, pewnie jeszcze na własnej połowie
@@D@$: no ciekawie to musiało wyglądać jak przy stanie 1-0 Pirlo ryzykuje taką zabawę, pewnie jeszcze na własnej połowie
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- @D@$
- Juventino
Może, nie wiedziałem, jednak znowu jest powołany i znowu nie gra. Niby nic, bo póki wyniki Conte bronią to wszystko spoko, ale fajnie jakby powoli zaczął zmieniać Pirlo. Co z De Rossim, też kontuzja?wloski pisze:Nie pomijany, bo Conte chce mu dać szansę tylko, że Marco ma jakiś drobny uraz.
PudłoMaly pisze:@@D@$: no ciekawie to musiało wyglądać jak przy stanie 1-0 Pirlo ryzykuje taką zabawę, pewnie jeszcze na własnej połowie

Edit: Szukałem tej akcji i znalazłem co innego: (Jeśli dobrze rozumiem) Veratti może zagrać z Maltą, ale dlatego, że Pirlo ma jakiś uraz.

Dobra, najlepiej cały mecz zobaczyć: http://livefootballvideo.com/fullmatch/ ... azerbaijan Cała akcja od 53 minuty filmiku (I połowa), to chyba o to mi chodziło. Może trochę przekoloryzowałem, po głównie to pierwszego zawinął, potem to już faul, niemniej 3 zawodników stało koło Pirlo i nie potrafili piłki zabrać.
- Wojtek
- Juventino
Malta: Hogg, Agius, Camilleri, Z. Muscat, Fenech, Failla, Briffa, R. Muscat, Mintoff, Mifsud, Schembri.
Italia: Buffon, Chiellini, Bonucci, Darmian, Pasqual, Verratti, Candreva, Marchisio, Florenzi, Immobile, Pellè.
Mecz na Polsat Sport News.
Italia: Buffon, Chiellini, Bonucci, Darmian, Pasqual, Verratti, Candreva, Marchisio, Florenzi, Immobile, Pellè.
Mecz na Polsat Sport News.
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Ciekawi mnie formacja. na livesports pokazuje 442 z Verattim na środku obronyWojtek pisze:Italia: Buffon, Chiellini, Bonucci, Darmian, Pasqual, Verratti, Candreva, Marchisio, Florenzi, Immobile, Pellè.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 26 razy
dwa mecze z ogórami i żadnego gola z akcji... gdzie to są ci, którzy zachwycali się stylem gry miesiąc temu? 
ps. wielkość Holandii pokazała dziś Islandia ;] a za miesiąc wielkość Italii Conte pokarze Chorwacja...

ps. wielkość Holandii pokazała dziś Islandia ;] a za miesiąc wielkość Italii Conte pokarze Chorwacja...
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?