Linki - Bramki - Mecze - Filmy : JUVE
- mpolek
- Qualità Juventino
To dlatego, że od listopadowego meczu z Napoli odbiór Sky Italia w jakości HD poza granicami Włoch został znacząco utrudniony. Z tego powodu w downloadzie skróty spotkań od kilku miesięcy pojawiają się tylko w SD, a bramki pochodzą najczęściej z innych stacji (chyba, że uda się znaleźć materiał w HD w internecie, co graniczy z cudem). W zeszłym sezonie nie było tego problemu, stąd mogliśmy sobie pozwolić, aby rozpieszczać Was tymi ekskluzywnymi materiałami.endrjuJT pisze:Macie coś jeszcze? Jakieś namiary na kolejne materiały. Sezon i dwa temu wszystko pojawiało się po dwóch dniach a teraz Qpa! Szukam codziennie, śledzę a tu mało co jest. Potrzebne coś w stylu serie a remix (skróty spotkań) oraz przejazd przez Turyn - oczywiście z telewizji SKY.
Drugim problemem jest mniejsza dyspozycyjność czasowa ludzi, którzy i tak poświęcają prawie cały swój wolny czas, aby te materiały specjalnie przygotowywać. Pliki video z ceremonii, oraz materiały Sky, o których mówicie (niestety tylko w jakości SD) na pewno się pojawią, lecz z wyżej wymienionych przyczyn będzie opóźnienie.
- endrjuJT
- Juventino
mpolek pisze:To dlatego, że od listopadowego meczu z Napoli odbiór Sky Italia w jakości HD poza granicami Włoch został znacząco utrudniony. Z tego powodu w downloadzie skróty spotkań od kilku miesięcy pojawiają się tylko w SD, a bramki pochodzą najczęściej z innych stacji (chyba, że uda się znaleźć materiał w HD w internecie, co graniczy z cudem). W zeszłym sezonie nie było tego problemu, stąd mogliśmy sobie pozwolić, aby rozpieszczać Was tymi ekskluzywnymi materiałami.endrjuJT pisze:Macie coś jeszcze? Jakieś namiary na kolejne materiały. Sezon i dwa temu wszystko pojawiało się po dwóch dniach a teraz Qpa! Szukam codziennie, śledzę a tu mało co jest. Potrzebne coś w stylu serie a remix (skróty spotkań) oraz przejazd przez Turyn - oczywiście z telewizji SKY.
Drugim problemem jest mniejsza dyspozycyjność czasowa ludzi, którzy i tak poświęcają prawie cały swój wolny czas, aby te materiały specjalnie przygotowywać. Pliki video z ceremonii, oraz materiały Sky, o których mówicie (niestety tylko w jakości SD) na pewno się pojawią, lecz z wyżej wymienionych przyczyn będzie opóźnienie.
Dzięki za wyczerpujące info. Czekam może coś na ww. DDLStorage będzie tak jak ceremonia ze SKY w HD
JUVENTUS #LE6END
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Czyli SKY wyemitowała już te materiały i jest to kwestia wrzucenia na serwer czy po prostu nadal czekamy na emisję?mpolek pisze: Pliki video z ceremonii, oraz materiały Sky, o których mówicie (niestety tylko w jakości SD) na pewno się pojawią, lecz z wyżej wymienionych przyczyn będzie opóźnienie.

- mpolek
- Qualità Juventino
Ceremonia już była transmitowana i nie będą jej powtarzać, natomiast Remixy i inne powtarzają bardzo często.Dragon pisze:Czyli SKY wyemitowała już te materiały i jest to kwestia wrzucenia na serwer czy po prostu nadal czekamy na emisję?mpolek pisze: Pliki video z ceremonii, oraz materiały Sky, o których mówicie (niestety tylko w jakości SD) na pewno się pojawią, lecz z wyżej wymienionych przyczyn będzie opóźnienie.
Ceremonię mam w całości z C+ w HD, oraz późniejsze fragmenty ze Sky w SD i dosłownie na dniach to powrzucam. Remixów z kolei jeszcze nie mam, więc muszę dopiero nagrać.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Do którego momentu jest Ceremonia z C+?mpolek pisze:
Ceremonię mam w całości z C+ w HD, oraz późniejsze fragmenty ze Sky w SD i dosłownie na dniach to powrzucam. Remixów z kolei jeszcze nie mam, więc muszę dopiero nagrać.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- mpolek
- Qualità Juventino
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 26 razy
- Otrzymał podziękowanie: 52 razy
Jest być może coś takiego jak SerieA Remix 13-14 ?
Mam na komputerze tę magiczną kompilację (w II częściach) z pierwszego sezonu Conte. Chciałbym mieć i z tego sezonu, a jeśli ktoś posiada to i z poprzedniego.
Zdjęcie kadru:
http://pokazywarka.pl/wnch89/
Mam na komputerze tę magiczną kompilację (w II częściach) z pierwszego sezonu Conte. Chciałbym mieć i z tego sezonu, a jeśli ktoś posiada to i z poprzedniego.
Zdjęcie kadru:

- mpolek
- Qualità Juventino
Z tego sezonu jestem w trakcie nagrywania, w sensie mam z rundy rewanżowej i muszę zaczekać kiedy zapuszczą powtórkę pierwszych 19 kolejek.Sila Spokoju pisze:Jest być może coś takiego jak SerieA Remix 13-14 ?
Zdjęcie kadru:
Z zeszłego sezonu gdzieś tam mam, ale niekompletne, tzn. do meczu z Palermo.
Jak już uporam się z plikami ceremonii, to wtedy zajmę się remixami.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 26 razy
- Otrzymał podziękowanie: 52 razy
mpolek,
cieszę się, że robisz coś fajnego i wielkie propsy, ale wspomniany remix był wypuszczany przez telewizje Sky Sport HD i chciałem właśnie od nich kompilację dwóch ostatnich sezonów (o ile jest w ogóle coś takiego), bo w pierwszym roku Conte wykonali genialny montaż
cieszę się, że robisz coś fajnego i wielkie propsy, ale wspomniany remix był wypuszczany przez telewizje Sky Sport HD i chciałem właśnie od nich kompilację dwóch ostatnich sezonów (o ile jest w ogóle coś takiego), bo w pierwszym roku Conte wykonali genialny montaż

- mpolek
- Qualità Juventino
Ja wiem doskonale, że był wypuszczany przez Sky Sport HD. :-D W dalszym ciągu jest wypuszczany z całej Serie A regularnie po każdej kolejce.Sila Spokoju pisze:mpolek,
Wspomniałem, że z zeszłego sezonu nagrałem, lecz materiał, który posiadam kończy się na 3 kolejki przed końcem - na meczu domowym z Palermo.
W przypadku obecnego sezonu nie mam już możliwości nagrywania żadnych materiałów z Sky HD, bo jak już wspomniałem wcześniej - mam możliwość dostępu tylko do SD. Niestety ostatnio byłem dość mocno zajęty pewnymi sprawami i nie dałem rady pogodzić ich z siedzeniem przed TV i nagraniem tego co mi się podoba. Udało mi się zgrać w SD póki co 2 część bieżącego sezonu. Na pierwszą będę w miarę możliwości czatował, ale w najbliższych dniach nie zapowiadają niestety żadnej retransmisji, miejmy nadzieję, że zapuszczą w przyszłym tygodniu.
Tak czy inaczej mam kolejkę spraw do ogarnięcia:
- zaległe akcje na życzenie z kilku ostatnich spotkań,
- ceremonia,
- wspomniane remixy,
- podsumowanie sezonu- część III.
- inne kompilacje, m.in. zawodnika sezonu
Jest więc w cholerę do zrobienia, a niedobór wolnego czasu i moja obecna sytuacja odrobinkę mi utrudniają poświęcenie się temu tak jakbym tego sobie życzył, zatem proszę jeszcze o chwilę cierpliwości. Zapewniam, że dostaniecie czego chcecie, ale niestety nie natychmiast.

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- bendzamin
- Redaktor
http://www.vecchiasignora.com/topic/268 ... -juventus/
Jakby ktoś szukał, to tu można obejrzeć online 100-minutowy film podsumowujący 32. scudetto wykonany przez telewizję Sky Sport, ale jakość jest słabiutka.
Jakby ktoś szukał, to tu można obejrzeć online 100-minutowy film podsumowujący 32. scudetto wykonany przez telewizję Sky Sport, ale jakość jest słabiutka.
- mpolek
- Qualità Juventino
Pliki z ceremonii już są w downloadzie. Reszta będzie uzupełniana w najbliższych dniach.
Ceremonia wręczenia pucharu
Celebracja zawodników z pucharem na stadionie i w szatni
Ceremonia wręczenia pucharu
Celebracja zawodników z pucharem na stadionie i w szatni
- mpolek
- Qualità Juventino