Linki - Bramki - Mecze - Filmy : JUVE

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
mpolek

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 maja 2014, 19:49

endrjuJT pisze:Macie coś jeszcze? Jakieś namiary na kolejne materiały. Sezon i dwa temu wszystko pojawiało się po dwóch dniach a teraz Qpa! Szukam codziennie, śledzę a tu mało co jest. Potrzebne coś w stylu serie a remix (skróty spotkań) oraz przejazd przez Turyn - oczywiście z telewizji SKY.
To dlatego, że od listopadowego meczu z Napoli odbiór Sky Italia w jakości HD poza granicami Włoch został znacząco utrudniony. Z tego powodu w downloadzie skróty spotkań od kilku miesięcy pojawiają się tylko w SD, a bramki pochodzą najczęściej z innych stacji (chyba, że uda się znaleźć materiał w HD w internecie, co graniczy z cudem). W zeszłym sezonie nie było tego problemu, stąd mogliśmy sobie pozwolić, aby rozpieszczać Was tymi ekskluzywnymi materiałami.

Drugim problemem jest mniejsza dyspozycyjność czasowa ludzi, którzy i tak poświęcają prawie cały swój wolny czas, aby te materiały specjalnie przygotowywać. Pliki video z ceremonii, oraz materiały Sky, o których mówicie (niestety tylko w jakości SD) na pewno się pojawią, lecz z wyżej wymienionych przyczyn będzie opóźnienie.

Obrazek
endrjuJT

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 maja 2014, 20:56

mpolek pisze:
endrjuJT pisze:Macie coś jeszcze? Jakieś namiary na kolejne materiały. Sezon i dwa temu wszystko pojawiało się po dwóch dniach a teraz Qpa! Szukam codziennie, śledzę a tu mało co jest. Potrzebne coś w stylu serie a remix (skróty spotkań) oraz przejazd przez Turyn - oczywiście z telewizji SKY.
To dlatego, że od listopadowego meczu z Napoli odbiór Sky Italia w jakości HD poza granicami Włoch został znacząco utrudniony. Z tego powodu w downloadzie skróty spotkań od kilku miesięcy pojawiają się tylko w SD, a bramki pochodzą najczęściej z innych stacji (chyba, że uda się znaleźć materiał w HD w internecie, co graniczy z cudem). W zeszłym sezonie nie było tego problemu, stąd mogliśmy sobie pozwolić, aby rozpieszczać Was tymi ekskluzywnymi materiałami.

Drugim problemem jest mniejsza dyspozycyjność czasowa ludzi, którzy i tak poświęcają prawie cały swój wolny czas, aby te materiały specjalnie przygotowywać. Pliki video z ceremonii, oraz materiały Sky, o których mówicie (niestety tylko w jakości SD) na pewno się pojawią, lecz z wyżej wymienionych przyczyn będzie opóźnienie.

Dzięki za wyczerpujące info. Czekam może coś na ww. DDLStorage będzie tak jak ceremonia ze SKY w HD

JUVENTUS #LE6END
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 24 maja 2014, 09:05

mpolek pisze: Pliki video z ceremonii, oraz materiały Sky, o których mówicie (niestety tylko w jakości SD) na pewno się pojawią, lecz z wyżej wymienionych przyczyn będzie opóźnienie.
Czyli SKY wyemitowała już te materiały i jest to kwestia wrzucenia na serwer czy po prostu nadal czekamy na emisję?

Obrazek
mpolek

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 maja 2014, 13:15

Dragon pisze:
mpolek pisze: Pliki video z ceremonii, oraz materiały Sky, o których mówicie (niestety tylko w jakości SD) na pewno się pojawią, lecz z wyżej wymienionych przyczyn będzie opóźnienie.
Czyli SKY wyemitowała już te materiały i jest to kwestia wrzucenia na serwer czy po prostu nadal czekamy na emisję?
Ceremonia już była transmitowana i nie będą jej powtarzać, natomiast Remixy i inne powtarzają bardzo często.

Ceremonię mam w całości z C+ w HD, oraz późniejsze fragmenty ze Sky w SD i dosłownie na dniach to powrzucam. Remixów z kolei jeszcze nie mam, więc muszę dopiero nagrać.

Obrazek
Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 24 maja 2014, 14:01

mpolek pisze:
Ceremonię mam w całości z C+ w HD, oraz późniejsze fragmenty ze Sky w SD i dosłownie na dniach to powrzucam. Remixów z kolei jeszcze nie mam, więc muszę dopiero nagrać.
Do którego momentu jest Ceremonia z C+?

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
mpolek

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 maja 2014, 13:01

Adrian27th pisze:
mpolek pisze:
Do którego momentu jest Ceremonia z C+?
Do momentu jak schodzą z pucharem z podium.

Obrazek
Sila Spokoju

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 26 razy
Otrzymał podziękowanie: 52 razy

Nieprzeczytany post 25 maja 2014, 14:54

Jest być może coś takiego jak SerieA Remix 13-14 ?

Mam na komputerze tę magiczną kompilację (w II częściach) z pierwszego sezonu Conte. Chciałbym mieć i z tego sezonu, a jeśli ktoś posiada to i z poprzedniego.

Zdjęcie kadru:
http://pokazywarka.pl/wnch89/

Obrazek
mpolek

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 maja 2014, 15:11

Sila Spokoju pisze:Jest być może coś takiego jak SerieA Remix 13-14 ?

Mam na komputerze tę magiczną kompilację (w II częściach) z pierwszego sezonu Conte. Chciałbym mieć i z tego sezonu, a jeśli ktoś posiada to i z poprzedniego.

Zdjęcie kadru:
http://pokazywarka.pl/wnch89/
Z tego sezonu jestem w trakcie nagrywania, w sensie mam z rundy rewanżowej i muszę zaczekać kiedy zapuszczą powtórkę pierwszych 19 kolejek.

Z zeszłego sezonu gdzieś tam mam, ale niekompletne, tzn. do meczu z Palermo.

Jak już uporam się z plikami ceremonii, to wtedy zajmę się remixami.

Obrazek
Sila Spokoju

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 26 razy
Otrzymał podziękowanie: 52 razy

Nieprzeczytany post 28 maja 2014, 20:07

mpolek,

cieszę się, że robisz coś fajnego i wielkie propsy, ale wspomniany remix był wypuszczany przez telewizje Sky Sport HD i chciałem właśnie od nich kompilację dwóch ostatnich sezonów (o ile jest w ogóle coś takiego), bo w pierwszym roku Conte wykonali genialny montaż ;)

Obrazek
mpolek

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2014, 20:32

Sila Spokoju pisze:mpolek,

cieszę się, że robisz coś fajnego i wielkie propsy, ale wspomniany remix był wypuszczany przez telewizje Sky Sport HD i chciałem właśnie od nich kompilację dwóch ostatnich sezonów (o ile jest w ogóle coś takiego), bo w pierwszym roku Conte wykonali genialny montaż ;)
Ja wiem doskonale, że był wypuszczany przez Sky Sport HD. :-D W dalszym ciągu jest wypuszczany z całej Serie A regularnie po każdej kolejce.

Wspomniałem, że z zeszłego sezonu nagrałem, lecz materiał, który posiadam kończy się na 3 kolejki przed końcem - na meczu domowym z Palermo.

W przypadku obecnego sezonu nie mam już możliwości nagrywania żadnych materiałów z Sky HD, bo jak już wspomniałem wcześniej - mam możliwość dostępu tylko do SD. Niestety ostatnio byłem dość mocno zajęty pewnymi sprawami i nie dałem rady pogodzić ich z siedzeniem przed TV i nagraniem tego co mi się podoba. Udało mi się zgrać w SD póki co 2 część bieżącego sezonu. Na pierwszą będę w miarę możliwości czatował, ale w najbliższych dniach nie zapowiadają niestety żadnej retransmisji, miejmy nadzieję, że zapuszczą w przyszłym tygodniu.

Tak czy inaczej mam kolejkę spraw do ogarnięcia:
- zaległe akcje na życzenie z kilku ostatnich spotkań,
- ceremonia,
- wspomniane remixy,
- podsumowanie sezonu- część III.
- inne kompilacje, m.in. zawodnika sezonu

Jest więc w cholerę do zrobienia, a niedobór wolnego czasu i moja obecna sytuacja odrobinkę mi utrudniają poświęcenie się temu tak jakbym tego sobie życzył, zatem proszę jeszcze o chwilę cierpliwości. Zapewniam, że dostaniecie czego chcecie, ale niestety nie natychmiast. ;)

Obrazek
Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 29 maja 2014, 23:02

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 maja 2014, 17:49

http://www.vecchiasignora.com/topic/268 ... -juventus/
Jakby ktoś szukał, to tu można obejrzeć online 100-minutowy film podsumowujący 32. scudetto wykonany przez telewizję Sky Sport, ale jakość jest słabiutka.

Obrazek
mpolek

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 maja 2014, 21:56

Pliki z ceremonii już są w downloadzie. Reszta będzie uzupełniana w najbliższych dniach.

Ceremonia wręczenia pucharu
Celebracja zawodników z pucharem na stadionie i w szatni

Obrazek
endrjuJT

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 maja 2014, 22:30

Dzięki mpolek.
Czy będzie przejazd przez Turyn pullmanem?

JUVENTUS #LE6END
mpolek

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2014, 01:15

endrjuJT pisze:Dzięki mpolek.
Czy będzie przejazd przez Turyn pullmanem?
Tego niestety nie mam, ale jestem pewien, że w necie gdzieś się znajdzie, zatem poszukam. ;) Może jeszcze sky coś wyemituje ponownie, ale póki co się nie zapowiada.

Obrazek
ODPOWIEDZ