Mercato (Lato 2016)
- Adrian27th
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Pokaż mi lepsze gówno w Borussi czyt. piłkarza który zanotował więcej asyst niż Cesc w sezonie mistrzowski Chelsea (18 - tyle co Messi) na poziomie 90% celnych podań.mzm pisze:
Fabregas od odejścia z Arsenalu to zwykłe gówno, a nie piłkarz, ale w sumie nie dziwi mnie, że takie rzeczy pisze ktoś, kto uważa Maticia za dobrego zawodnika.
Z Twojej perspektywy cała wasza pomoc to gówno, nie piłkarze.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- rydwadydwa
- Juventino

Masz słabą pamięć. W trakcie sezonu 2014/15 mówiono o nim na wyspach jak o piłkarskim bogu, zresztą statystyki nie kłamią - 24 asysty w jednym sezonie we wszystkich rozgrywkach budzi szacunek. Inna sprawa, że nie wierzę w jego transfer.mzm pisze:Fabregas od odejścia z Arsenalu to zwykłe gówno, a nie piłkarz, ale w sumie nie dziwi mnie, że takie rzeczy pisze ktoś, kto uważa Maticia za dobrego zawodnika.cieslik pisze:Widzę, że mitów na forum mało, więc dorzućmy kolejny, pt. "Fabregas jest bez formy"![]()
Zawodnik genialny, choćby było źdźbło w tym prawdy - z tym, że dalej rzeczywiście potrzeba kogoś twardego, przecinaka: Matic, albo Matic, ewentualnie... Matic
- cieslik
- Juventino

Nie zwykłem odpowiadać osobom, które Tak bardzo lubią sobie podbić ego obracając innych, więc bardzo się cieszę, że kolega Adrian mnie wyręczył,z resztą całkiem trafnieAdrian27th pisze:Pokaż mi lepsze gówno w Borussi czyt. piłkarza który zanotował więcej asyst niż Cesc w sezonie mistrzowski Chelsea (18 - tyle co Messi) na poziomie 90% celnych podań.mzm pisze:
Fabregas od odejścia z Arsenalu to zwykłe gówno, a nie piłkarz, ale w sumie nie dziwi mnie, że takie rzeczy pisze ktoś, kto uważa Maticia za dobrego zawodnika.
Z Twojej perspektywy cała wasza pomoc to gówno, nie piłkarze.
Co zaś się tyczy Fabregasa, pod koniec sezonu zaczął odżywać, łapać formę - wiadomo, że to nie jest pełnia jego możliwości, ale uważam, że nie powiedział ostatniego słowa. Myślę, że nawet w Chelsea za kadencji Conte, potwierdzi moją opinię, choć wolałbym, aby jednak dokonał tego w Juve - ot, takie mrzonki
"Od kiedy przybyłem do Juventusu cel na każdy sezon jest jeden - zdobycie scudetto. Dlatego niezrealizowanie go traktuje jako porażkę." M.Camoranesi
- CzeczenCZN
- Juventino

Ludzie! Fabregas :hellyes: . Szkoda że to tylko plotki. Zawodnik wyceniany przez transfermarkt na 45 mln €. Światowy Top pomocników. Mogący grać na kilku pozycjach, także jako napastnik. Więc idealny do Juventusu. Czuje że kapitalnie odnalazł by się w filozofii Maxa. Moglibyśmy grać kilkoma ustawieniami. On i Matic - marzenie... No ale on i Witsel też grubo. Poza tym kolejna gwiazda futbolu w Serie A, trochę byśmy marketingowo nadgonili po odejściu Pogby. Jestem na tak! :C
- squinter
- Juventino

Nie podniecaj się, bo i tak nic z tego nie będzie.ForzaItanimulli3vujcm pisze:Ludzie! Fabregas :hellyes: . Szkoda że to tylko plotki. Zawodnik wyceniany przez transfermarkt na 45 mln €. Światowy Top pomocników. Mogący grać na kilku pozycjach, także jako napastnik. Więc idealny do Juventusu. Czuje że kapitalnie odnalazł by się w filozofii Maxa. Moglibyśmy grać kilkoma ustawieniami. On i Matic - marzenie... No ale on i Witsel też grubo. Poza tym kolejna gwiazda futbolu w Serie A, trochę byśmy marketingowo nadgonili po odejściu Pogby. Jestem na tak! :C
- Hed
- Juventino

- Podziekował: 84 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Do tego jeszcze Kroos, zejdź na ziemię. Spoko będzie jak spieniężymy Hernanesa i kupimy chociaż jednego w miarę ogarniętego pomocnika.ForzaItanimulli3vujcm pisze:Ludzie! Fabregas :hellyes: . Szkoda że to tylko plotki. Zawodnik wyceniany przez transfermarkt na 45 mln €. Światowy Top pomocników. Mogący grać na kilku pozycjach, także jako napastnik. Więc idealny do Juventusu. Czuje że kapitalnie odnalazł by się w filozofii Maxa. Moglibyśmy grać kilkoma ustawieniami. On i Matic - marzenie...
P.s Coś dzisiaj straszna cisza, jeżeli chodzi o wzmocnienie naszego środka pola, czyżby Marotta coś kombinował? :C
- Crunny
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Mam dla Was złą wiadomość. W tej chwili mamy o 2 zawodników za dużo. Aby móc kogokolwiek kupić, musielibyśmy zatem sprzedać aż 3 graczy. Może sprzedamy jednego (Zazę?), a drugiego (Hernanesa?) nie zgłosimy i będzie u nas gnił. Nie wierzę, że uda nam się sprzedać 3 graczy w ciągu 2,5 tygodnia do końca okienka. Dlatego już nikogo nie kupimy 
- adryjan
- Juventino

To wcale nie musi być taka zła wiadomość. Nie doceniacie takich piłkarzy jak Lemina, Asamoah czy nawet Sturaro. Jeśli Juve ma kupować piłkarzy typu Brozović to naprawdę lepiej dać szansę naszym piłkarzom, których mamy i będzie o wiele lepiej, niż kupowanie piłkarzy o takich samych umiejętnościach byle tylko kupić.Crunny pisze:Mam dla Was złą wiadomość. W tej chwili mamy o 2 zawodników za dużo. Aby móc kogokolwiek kupić, musielibyśmy zatem sprzedać aż 3 graczy. Może sprzedamy jednego (Zazę?), a drugiego (Hernanesa?) nie zgłosimy i będzie u nas gnił. Nie wierzę, że uda nam się sprzedać 3 graczy w ciągu 2,5 tygodnia do końca okienka. Dlatego już nikogo nie kupimy
- CzeczenCZN
- Juventino

squinter pisze:Nie podniecaj się, bo i tak nic z tego nie będzie.
Umiecie czytać ze zrozumieniem?Hed pisze:Do tego jeszcze Kroos, zejdź na ziemię.
Początek 1359 postaForzaItanimulli3vujcm pisze:Ludzie! Fabregas :hellyes: . Szkoda że to tylko plotki..
Ja osobiście czuje że koniec końców postawimy na tego Betancura i się na nim nie zawiedziemy.
- Virgil
- Juventino

Przecież za Zazę na pewno przyjdzie napastnik. Więc musimy i tak sprzedać 3 z : Hernanes, Asamoah,Lemina,Pereyra. Możemy też kogoś wypożyczyć. Ale nie wygląda to różowo...Crunny pisze:Mam dla Was złą wiadomość. W tej chwili mamy o 2 zawodników za dużo. Aby móc kogokolwiek kupić, musielibyśmy zatem sprzedać aż 3 graczy. Może sprzedamy jednego (Zazę?), a drugiego (Hernanesa?) nie zgłosimy i będzie u nas gnił. Nie wierzę, że uda nam się sprzedać 3 graczy w ciągu 2,5 tygodnia do końca okienka. Dlatego już nikogo nie kupimy
- CzeczenCZN
- Juventino

My chcemy Brozovica, Inter nie chce go nam sprzedać. My i Inter interesujemy się Gabigolem. Ciekawe czy gdybyśmy oficjalnie odpuścili Gabigola - oby nie - to czy Inter zmieniłby zdanie, w końcu mieliby środki? Ja osobiście wolę Gabigola w Juve, bo to może być diament.
- WhySoSerious?
- Juventino

Trwa mecz PSG z Bastią. Matuidi na ławce. Taki dobry jest, że się nie łapie do pierwszego składu czy cos jest na rzeczy... :co?:
@ wloski - może i masz rację
@ wloski - może i masz rację
Ostatnio zmieniony 12 sierpnia 2016, 20:47 przez WhySoSerious?, łącznie zmieniany 1 raz.
- wloski
- Juventino

Nie wrócił później niż reszta? Może nie jest na 100% jeszcze gotowy.WhySoSerious? pisze:Trwa mecz PSG z Bastią. Matuidi na ławce. Taki dobry jest, że się nie łapie do pierwszego składu czy cos jest na rzeczy... :co?:
- PlanetJuve
- Juventino

Jakoś nie widzę tego naszego topa do pomocy. Sprzedaże idą jak zawsze...
A za tydzień liga startuje. Boję się, że Max oprze nasza pomoc na początku sezonu na Asie i Leminie + oczywiście Pjanic. A to jest rezerwa, niechciana przez wielu, z zeszłego sezonu. Ok Khedira jest. On wrócił stosunkowo późno i już klepie paciorki, żeby jutrzejszy sparing przeżył. Kurde no- jeden Pjanic?? On ma wiecznie grać i mamy klecić mu obstawę z dostępnych akurat graczy :doh:
Obrona, brama i atak
ale co jest z tą pomocą??
Mamy dograć do końca roku afrykańcami, żeby potem zastąpili ich Marchisio i Sturaro? To się kupy nie trzyma. Potrzebujemy na już koksa, który bez niczego zagra 40+ meczy w sezonie i będzie pewnym punktem w drugiej linii.
A za tydzień liga startuje. Boję się, że Max oprze nasza pomoc na początku sezonu na Asie i Leminie + oczywiście Pjanic. A to jest rezerwa, niechciana przez wielu, z zeszłego sezonu. Ok Khedira jest. On wrócił stosunkowo późno i już klepie paciorki, żeby jutrzejszy sparing przeżył. Kurde no- jeden Pjanic?? On ma wiecznie grać i mamy klecić mu obstawę z dostępnych akurat graczy :doh:
Obrona, brama i atak
Mamy dograć do końca roku afrykańcami, żeby potem zastąpili ich Marchisio i Sturaro? To się kupy nie trzyma. Potrzebujemy na już koksa, który bez niczego zagra 40+ meczy w sezonie i będzie pewnym punktem w drugiej linii.