WROCŁAW || wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
E, nie.Greger pisze:Mikołaj Puszek?Push3k pisze:Na kij ci to, ale dobra:delakha pisze: Mateusz i ... Waldemar, czy jakkolwiek masz tam Pushku na imię - co to za dyrdymały?!
Mikołaj P.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Boss
- Juventino
Jak się tak boisz to zabierz ze sobą "alkomat" :rotfl:Greger pisze:To będziesz mi po browary chodził Jakubie R.greenjack85 pisze:A ja tam będę się upierał przy UNO!!!. Byliśmy tam na interze, w sobotę zresztą, nikt nam nie będzie przeszkadzał, możemy robić wszystko :-D
- Greger
- Juventino
Do czego doszło, jak zostałeś sam na sam z moim alkomatem? Korzystałeś z niego? :C A jak wezmę alkomat to kto będzie borucił?Boss pisze:Jak się tak boisz to zabierz ze sobą "alkomat" :rotfl:Greger pisze:To będziesz mi po browary chodził Jakubie R.greenjack85 pisze:A ja tam będę się upierał przy UNO!!!. Byliśmy tam na interze, w sobotę zresztą, nikt nam nie będzie przeszkadzał, możemy robić wszystko :-D

- Boss
- Juventino
Nie korzystałem,Greger pisze:Do czego doszło, jak zostałeś sam na sam z moim alkomatem? Korzystałeś z niego? :CBoss pisze:Jak się tak boisz to zabierz ze sobą "alkomat" :rotfl:Greger pisze:
To będziesz mi po browary chodził Jakubie R.
z cudzych nie korzystam :-D
Warchołów nie brakuje, Panie "Borubar"

- Pissu
- Juventino
Ale polewka, wchodzę na forum a online: attyla7, Brendol, delakha, Boss
pojdziemy znajac nas tam gdzie bedzie miejsce, UNO było w miarę ok. Zanzibar odpada, ludzie się na nas krzywo patrzyli, nawet jak poszło "bez orła na klacie". A znając niektórych z nas :twisted: (nie mówię wcale o Tobie Greger
) łatwo o bójkę po alko
Mikołaj Puszek
Gdzieś jakiś maleńki biforek?

Gdzieś jakiś maleńki biforek?
- Buczus_JuveFan
- Juventino
Piszę się na niekulturalny biforek przed Lazio, to tak gwoli ścisłości ;P
mój phon kto jeszcze nie ma: 601 614 085.
mój phon kto jeszcze nie ma: 601 614 085.
- AmericanPsycho
- Juventino
Ja się spóźnię kilka-naście minut... ale będę się wprawiał w bojowy nastrój gdzie indziej, także popieram waszego bifora. Przyjdźmy przygotowani. Do Uno.
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.