Wszystko o SSC Napoli
- ballack13
- Juventino
- wagner
- Juventino
Analogiczna sytuacja co w przypadku Leicester City. Na razie nie zanosi się, żeby Neapol w głupi sposób stracił punkty. To, że je straci jest pewne, pytanie kto straci ich więcej Juve czy Neapol. Aha porównanie z początku do angielskiego klubu raczej chwały im nie przynosi w żadnym aspekcie.Poprostu pisze:Ciekawe kiedy wszyscy Ci czekający na spuchniecie Napoli zmienią front i zobaczą, że się na to nie zanosi.
kd pisze:Milan wyrwał tylko cegiełkę z naszego muru, u nas mur stoi z małą dziurą, oni postawili ta cegłę i myślą że mają mur.
- CzeczenCZN
- Juventino
Szczerze? Spodziewałem się wygranej Napoli z Lazio. Nic specjalnie nie przemawiało na korzyść Rzymian przed tym spotkaniem. Odnieśli oni dwie porażki z rzędu w lidze w dwóch ostatnich meczach, a Napoli idzie bezbłędnie od meczu z nami. Dziwić może nieco rozmiar zwycięstwa, ja osobiście się spodziewałem jednej lub dwóch bramek ze strony "Azzurrich." Może to być ciężki i przykry sezon dla nas, Napoli stało się dojrzalsze... No ale pożyjemy zobaczymy.
W 2015/2016 zdaje się też mieli mistrzostwo rundy jesiennej.ballack13 pisze:Mistrzostwo rundy to i tak sukces jak na ostatnie lata Napoli
- livinglegend
- Juventino
Napoli nie zawiodło. Parszywy klub, ale za kilka dni będą piać z zachwytu w mediach bo ich najlepsze trio Europy wsadzi 4 gole jakiemuś średniakowi ligowemu. Ktokolwiek chciałby na trenera tego nieudacznika Sarriego musi być niespełna rozumu.
Arrivederci Mauro e David 

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
o czym wy piszecie? przecież to był pewniak, że oni odpadają w tej rundzie i jakby nie to że bwin ciągle jest w Polsce zawieszony postawiłbym na awans Lipska wszystko co tam mam na koncie, olali to tak samo jak Puchar Włoch co widać choćby po składzie jaki wyszedł od 1 minuty
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- livinglegend
- Juventino
A kto napisał że jest tym zaskoczony?

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
ty gadasz, że nie chcesz Sarriego jakby ten mecz miał znaczenie jakiekolwiek dla jego dorobku a wagner bredzi o włoskiej mentalności a skoro piszecie to po meczu uznałem, że ta porażka w was wywołania takie reakcje
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- livinglegend
- Juventino
Po pierwsze nie gadam, tylko piszę. Po drugie myśl, że wyciągam wnioski na temat Sarriego i Napoli po jednym meczu LE jest tylko Twoja i jest błędna.Maly pisze:ty gadasz, że nie chcesz Sarriego jakby ten mecz miał znaczenie jakiekolwiek dla jego dorobku a wagner bredzi o włoskiej mentalności a skoro piszecie to po meczu uznałem, że ta porażka w was wywołania takie reakcje

- CzeczenCZN
- Juventino
No niestety odpadli, wielka szkoda! Nie tylko ze względu na ranking, ale tez rzucą wszystko na ligę - grają tylko na jednym froncie. Nie zdziwię się jak do meczu na Allianz Stadium W Turynie wygrają wszystko. Wtedy to będzie mecz na noże, na śmierć i życie. Podobnie jak w 1998 pomiędzy Juventusem i Interem - kto wie? 

- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Wyjaśni mi ktoś logikę tych dzbanów z Neapolu? Przegrali 3:1 u siebie, to było dlatego, że skupiają się na Serie A, a jak pocisnęli 2:0 na wyjeździe, będąc blisko awansu to co teraz powiedzą?
Juventus musi wygrać ligę, ale nie dlatego, żeby podtrzymać passę, tylko dlatego, że Napoli jest ostatnią ekipą, która zasłużyła na cokolwiek. *
*wiem, jest jeszcze Inter.
Juventus musi wygrać ligę, ale nie dlatego, żeby podtrzymać passę, tylko dlatego, że Napoli jest ostatnią ekipą, która zasłużyła na cokolwiek. *
*wiem, jest jeszcze Inter.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy