Mecze przez internet (problemy i instrukcje)
- JUventusikafan
- Juventino
ej gdzie bedzie mozena ogladnac mecz Parma - JUVE ?/??
FORZA BIANCONERI ! ! !
DAMY ZAWSZE SĄ PIERWSZE ! ! !
FORZA JUVENTUS ! ! !
DAMY ZAWSZE SĄ PIERWSZE ! ! !
FORZA JUVENTUS ! ! !
- Mati
- Juventino
Mam pewien problem z programem WMP i z SopCastem.Na SopCascie często oglądałem mecze no i działały, dziś wybrane losowo kanały działają, a ten na którym ma byc transmitowany mecz nie chce się włączyć.Jest napisane Connecting the channel, a po pewnym czasie w pasku u dołu pojawia się napis : No peers to connect.
Czy to oznacza, że kanał w tej chiwli nie nadaje żadnej transmisji, czy po prostu u mnie nie działa ?
Co do linka z WMP, to otwiera mi sie, jednak kanał bufferuje średnio co dziesięć sekund, co skutecznie uniemożliwia oglądanie.Mam internet szybkości 640 kb/s więc chyba nie powinno tak być.Może trzeba cos zmienić w ustawieniach ?
Mam nadzieję że znajdzie się jakaś dobra duszka i mi pomoże
Czy to oznacza, że kanał w tej chiwli nie nadaje żadnej transmisji, czy po prostu u mnie nie działa ?
Co do linka z WMP, to otwiera mi sie, jednak kanał bufferuje średnio co dziesięć sekund, co skutecznie uniemożliwia oglądanie.Mam internet szybkości 640 kb/s więc chyba nie powinno tak być.Może trzeba cos zmienić w ustawieniach ?
Mam nadzieję że znajdzie się jakaś dobra duszka i mi pomoże

- 19tomek64
- Juventino
no własnie gdzie ? ma ktos linki do meczu bo jak był mecz z livorno to przez sopcasta oglądałem ???JUventusikafan pisze:ej gdzie bedzie mozena ogladnac mecz Parma - JUVE ?/??
GŁEBOKI UPADEK PROWADZI DO WIELKIEGO SZCZĘSCIA
- Maciuś JuveFan
- Juventino
A wystarczy spojrzeć na temat o meczu, ale po co szukać, niech inni podają... n/cszczypek pisze:Informacje o transmisjach p2p:
http://www.live-sport-tv.com/dni_powszednie.php
SopCast --> [url=sop://211.152.34.35:3912/18913]PLAY[/url]
Windows Media Player --> [url=mms://event-1-fr.eurosport.com/reflector:35667]PLAY[/url]http://www.soccer-live.kk.e-wro.pl/pon-pia.html
Media Player --> PLAY
TVants --> [url=tvants://list.tvants.com/tvants/?k=596e503ea12b382475f8b95d1878448f]PLAY[/url]Jeśli pojawią się kolejne informacje to zamieszcze je w tym poście. Błagam, niech już nikt nie pyta, czy będzie mecz na SopCascie i czy będzie można zobaczyć to spotkanie na necie, bo będzie można!http://www.myp2p.eu/Matches/Match4.htm
TVants --> [url=tvants://list.tvants.com/tvants/?k=596e503ea12b382475f8b95d1878448f]PLAY[/url]
TVants --> [url=tvants://list.tvants.com/tvants/?k=63c52ea8c18107c0288db15011d02f55]PLAY[/url]
TVants --> [url=tvants://list.tvants.com/tvants/?k=83899ae8f414012b3bb4067d9443ae7f]PLAY[/url]

- schyddeuko
- Juventino
:mati, mi też się takie coś pojawia, ale chyba o 21 wszystko nabierze kolorów
'no peers to connect' - znaczy się nie ma z czego pobierać obrazu, mecz się jeszcze nie zaczął
przynajmniej tak to rozumiem xD

- Kamil de Lellias
- Juventino
Co do mecz z Parmą
w TvAnts wybierzcie Europsport France i już
sopcast:
sop://211.152.34.35:3912/18913
media player
mms://event-1-fr.eurosport.com/reflector:35667
No peers znaczy, że za mało osób ogląda kanał a jak wiadomo działa to wszystko na zasadzie p2p
Kiedy kanał nie nadaje jest Channel is offline
w TvAnts wybierzcie Europsport France i już
sopcast:
sop://211.152.34.35:3912/18913
media player
mms://event-1-fr.eurosport.com/reflector:35667
No peers znaczy, że za mało osób ogląda kanał a jak wiadomo działa to wszystko na zasadzie p2p
Kiedy kanał nie nadaje jest Channel is offline
- schyddeuko
- Juventino
:fazzi, super! 

- JuveLethal
- Qualità Juventino
Omg ludzie - jesli nie macie 1.5 mbit albo wiecej to w ogole nie probujcie, trzeba miec dobre lacze.
A ci co sie podniecaja ze maja siec 100 mbit tez niech spasuja - musicie miec lacze tylko dla siebie.
A link do meczu swietny - jakosc lepsza niz u mojej babci w TV :-D
A ci co sie podniecaja ze maja siec 100 mbit tez niech spasuja - musicie miec lacze tylko dla siebie.
A link do meczu swietny - jakosc lepsza niz u mojej babci w TV :-D
- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
ja mam neta 1,5mb i mi w wmp wyskakuje
"Program Windows Media Player nie może odtworzyć pliku. Połącz się z Internetem lub włóż nośnik wymienny, na którym znajduje się plik, a następnie ponownie spróbuj odtworzyć plik"
co zrobic pomozcie plz
?
"Program Windows Media Player nie może odtworzyć pliku. Połącz się z Internetem lub włóż nośnik wymienny, na którym znajduje się plik, a następnie ponownie spróbuj odtworzyć plik"
co zrobic pomozcie plz

Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Jak oglądasz to po co się odzywasz. Ja wcale nie mam najszybszego łącza (1,3 Mb/s) i działa mi bez zarzutów.Melex pisze:Omg ludzie - jesli nie macie 1.5 mbit albo wiecej to w ogole nie probujcie, trzeba miec dobre lacze.
Jaką wersję WMP masz i przy którym linku Ci tak pisze?marcinek pisze:ja mam neta 1,5mb i mi w wmp wyskakuje
co zrobic pomozcie plz?