Ideał kobiety
- Moonk
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nie będę tu wklejał linków do jakiś zdjęć aktorek itd....Opiszę w słowach mój ideał...Skupie się raczej na charakterze, chociaż wiadomo, że wygląd to też ważna rzecz,ale tego co naprawdę szukam w kobiecie to:
-Dystans do samej siebie, i świata, Ja osobiście bardzo lubię dziewczyną pieszczotliwie podokuczać, niestety jest bardzo dużo dziewczyn, które jak królowe za jeden choćby żart łapią tzw. focha. takie panny u mnie odpadają, bo ani by ze mną by niewytrzymały, i Ja nie potrafię nie dokuczać
dystans do świata? bo- dziś jest źle, jutro będzie pięknie, nie ma co się przejmować.
- uśmiech, uśmiech, uśmiech, Ja mam ciągle mordę uchachaną, jakby to wyglądało, gdybym szedł z kobietą na ulicy i się śmiał niewiadomo z czego, gdy ona ma mine z kamienia...
- spontaniczność, gdy mamy na coś ochotę robimy to, nie przejmując się zakazami, nakazami, jakimś normą moralnym czy konwenansą
-pozytywne nastawienie do świata, nawet gdy stoimy przed czymś niewykonalnym, to i tak wierzymy, że to da się zrobić
i żeby była więcej na TAK, niż kurde na NIE!!
-rozmowa, lubię rozmawiać o rzeczach przeróżnych, od eskimosów na Grenlandii, po reinkarnacje i dumanie kim to Ja będę w przyszłym życiu, nie trzeba znać tematu, ważny by się dobrze bawić, pośmiać, pomarzyć:-D
-inteligencja to wiadomo, bo pustactwa niezniese... i mądrość życiowa- ciężko mi opisać ta cechę...ale nie chce kobiety, która siedzi w książkach i opowiada jak to żaby oddychają pod wodą itd.
- szczera i WIERNA...nienawidzę złamanych serc:-D
nie będę taki drobiazgowy, więc na tym skończę narazie...
co do wyglądu to pokrótce,
-oczy, obojętne
-włosy, brunetka zdecydowanie:)
-wzrost? hmm, dotychczas trafiało mi się, że dziewczyny były "troszkę"niższe odemnie, może taki już ten mój ideał:P ,jakoś nie przywiązuje do tego wagi ogólnie
-ciało, zgrabne
-piersi? też nie przywiązuje wagi, miałem dziewczyny, które nie mogłby się pochwalić rozmiarami, ale mi to nie przeszkadza.
- i najważniejsze!!! musi mieć naturalną urodę, nie powiem ZERO makijażu, ale najlepiej wogóle, conajwyżej drobiazgi, lekko oczy czy cuś...
p.s
Poznałem dziewczynę jakiś czas temu, która pasuje do mojego profilu, WKOŃCu, ale zonk, zajęta :płaczę: :płaczę: oja biedny, mamo przytul...
, faktem jest napewno, że nie ma kobiet idealnych bo i ona nie jest idealna, były rzeczy, które mnie w niej denerwowały, ale więcej było pozytywów, chyba jej największą wadą jest to, że ma innego
p.s2
trochę przeraża mnie fakt, że każdy w tym świecie ma tą swoją drugą polówkę, a moja jest akurat zajęte, error w systemie? :rotfl: :rotfl:
-Dystans do samej siebie, i świata, Ja osobiście bardzo lubię dziewczyną pieszczotliwie podokuczać, niestety jest bardzo dużo dziewczyn, które jak królowe za jeden choćby żart łapią tzw. focha. takie panny u mnie odpadają, bo ani by ze mną by niewytrzymały, i Ja nie potrafię nie dokuczać

- uśmiech, uśmiech, uśmiech, Ja mam ciągle mordę uchachaną, jakby to wyglądało, gdybym szedł z kobietą na ulicy i się śmiał niewiadomo z czego, gdy ona ma mine z kamienia...

- spontaniczność, gdy mamy na coś ochotę robimy to, nie przejmując się zakazami, nakazami, jakimś normą moralnym czy konwenansą
-pozytywne nastawienie do świata, nawet gdy stoimy przed czymś niewykonalnym, to i tak wierzymy, że to da się zrobić

-rozmowa, lubię rozmawiać o rzeczach przeróżnych, od eskimosów na Grenlandii, po reinkarnacje i dumanie kim to Ja będę w przyszłym życiu, nie trzeba znać tematu, ważny by się dobrze bawić, pośmiać, pomarzyć:-D
-inteligencja to wiadomo, bo pustactwa niezniese... i mądrość życiowa- ciężko mi opisać ta cechę...ale nie chce kobiety, która siedzi w książkach i opowiada jak to żaby oddychają pod wodą itd.
- szczera i WIERNA...nienawidzę złamanych serc:-D
nie będę taki drobiazgowy, więc na tym skończę narazie...
co do wyglądu to pokrótce,
-oczy, obojętne
-włosy, brunetka zdecydowanie:)
-wzrost? hmm, dotychczas trafiało mi się, że dziewczyny były "troszkę"niższe odemnie, może taki już ten mój ideał:P ,jakoś nie przywiązuje do tego wagi ogólnie
-ciało, zgrabne
-piersi? też nie przywiązuje wagi, miałem dziewczyny, które nie mogłby się pochwalić rozmiarami, ale mi to nie przeszkadza.
- i najważniejsze!!! musi mieć naturalną urodę, nie powiem ZERO makijażu, ale najlepiej wogóle, conajwyżej drobiazgi, lekko oczy czy cuś...
p.s
Poznałem dziewczynę jakiś czas temu, która pasuje do mojego profilu, WKOŃCu, ale zonk, zajęta :płaczę: :płaczę: oja biedny, mamo przytul...

p.s2
trochę przeraża mnie fakt, że każdy w tym świecie ma tą swoją drugą polówkę, a moja jest akurat zajęte, error w systemie? :rotfl: :rotfl:
- Cezarion
- Juventino
skoro już tu trafiłem przez jakiś przypadek to może się wypowiem
ideały istnieją tylko w matematyce (teoria pierścieni, t.mnogości, porządków częściowych itd)
wprost z definicji, kobieta nie może byc idealna
kobieta jest ładna wtw gdy jest naturalna i ładnie wygląda o 8.00 rano na zajęciach nie zdążywszy uprzednio zrobic makijażu
jednakże winna posiadac doskonale czarne oczy, zadbane włosy i nie byc amatematyczna (istnieje bowiem żart który to tłumaczy)
co do waszych wypowiedzi i linków tamże zamieszczonych: "stuk puk, co słychac po drugiej stronie makijażu"
pozdro
ideały istnieją tylko w matematyce (teoria pierścieni, t.mnogości, porządków częściowych itd)
wprost z definicji, kobieta nie może byc idealna
kobieta jest ładna wtw gdy jest naturalna i ładnie wygląda o 8.00 rano na zajęciach nie zdążywszy uprzednio zrobic makijażu
jednakże winna posiadac doskonale czarne oczy, zadbane włosy i nie byc amatematyczna (istnieje bowiem żart który to tłumaczy)
co do waszych wypowiedzi i linków tamże zamieszczonych: "stuk puk, co słychac po drugiej stronie makijażu"
pozdro
- deszczowy
- Juventino
- drozdi
- Juventino
Z cyklu dobre cytatyCezarion pisze:co do waszych wypowiedzi i linków tamże zamieszczonych: "stuk puk, co słychac po drugiej stronie makijażu"
"nie ma kobiet idealnych - są tylko takie, które swoje wady potrafią nam przysłonić swoimi cyckami"

- goly
- Juventino
Błagam nie zaglądajcie na stronę 10, a jeśli już tam będziecie, to nie bierzcie moich postów na serio. Chyba byłem wtedy pijany albo jeszcze gorzej...
(pale się ze wstydu...)
Żeby nie było spamu, to dodam od siebie, że Veronicą Zemanową też by raczej nikt nie pogardził. Naprawdę dobry towar.

Żeby nie było spamu, to dodam od siebie, że Veronicą Zemanową też by raczej nikt nie pogardził. Naprawdę dobry towar.
"gdyż to, co oni mówią, więcej mówi o nich samych niż o tobie" - Anthony de Mello
- marek32
- Juventino
- deszczowy
- Juventino
- jt10
- Juventino
No proszę, nawet w Niemczech trafiają się śliczne dziewczynydeszczowy pisze:Może nie od razu ideały... ale zobaczcie sobie kilka ŁADNYCH NIEMEK.

Ideał for me tutaj
Echh, takie tematy na forum trochę mnie rozpraszają...

- juveman7
- Juventino
...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
- deszczowy
- Juventino
Opowiedz mi o swoich ideałach, a powiem Ci kim jesteśjuveman7 pisze:Nic nie gada, zawsze moze.
Szczeka wam opadnie
http://melasa.blox.pl/resource/lala.JPG
- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Mi opadła nie tylko szczękajuveman7 pisze:Nic nie gada, zawsze moze.
Szczeka wam opadnie
http://melasa.blox.pl/resource/lala.JPG

A co do tematu - ideałów nie ma i nie będzie! Ale ja jakiś znajdę, swój własny ale zawsze ideał ;]
Oj tam, na 80 milionów ludzi to ze trzy da się wybraćjt10 pisze:No proszę, nawet w Niemczech trafiają się śliczne dziewczyny