KOSZULKI JUVE POLAND --- cz.1.
- x_men_1988
- Juventino
Ale on stara się zrobić te prawidłowe koszulki czy odzyskać nasze pieniądze i ty je nam roześlesz FOJM ?
Strasznie długo to trwa , zaczynam sie denerwować że ciężko bedziem i odyskać pieniądze które wysłałem .
Strasznie długo to trwa , zaczynam sie denerwować że ciężko bedziem i odyskać pieniądze które wysłałem .
- FOJM
- Juventino
On się stara zrobić prawidłowe koszulki, a o pieniądze sie nie martw na pewno nie stracisz na tym...x_men_15 pisze:Ale on stara się zrobić te prawidłowe koszulki czy odzyskać nasze pieniądze i ty je nam roześlesz FOJM ?
- Johnny777
- Juventino
Ja się tam nie denerwuję. Bo sam wiem ile czasem trzeba się nakłócić z pajacami o realizację zamówienia... Cierpliwie oczekuję swojej koszulki...FOJM pisze:On się stara zrobić prawidłowe koszulki, a o pieniądze sie nie martw na pewno nie stracisz na tym...x_men_15 pisze:Ale on stara się zrobić te prawidłowe koszulki czy odzyskać nasze pieniądze i ty je nam roześlesz FOJM ?
- FOJM
- Juventino
Dzięki Johnny, ale Ty chyba nie trafiłeś na aż tak wielkich idiotów jak ja... ehhh... Sam już ledwo mam siłe z nimi gadać...Johnny777 pisze:Ja się tam nie denerwuję. Bo sam wiem ile czasem trzeba się nakłócić z pajacami o realizację zamówienia... Cierpliwie oczekuję swojej koszulki...FOJM pisze:On się stara zrobić prawidłowe koszulki, a o pieniądze sie nie martw na pewno nie stracisz na tym...x_men_15 pisze:Ale on stara się zrobić te prawidłowe koszulki czy odzyskać nasze pieniądze i ty je nam roześlesz FOJM ?
- Alexa Del Piero
- Juventino
Nareszcie jakieś dobre wiadomości. Czekam na przesyłke
[/b]

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Wojtom
- Juventino
Koszulke dostałem i wyglada ładnie, czyli tak jak wygladac miała 8)
Mam nadzieje, że logo i napis nie spierze sie po pierwszym praniu, bo nie wyglada zbyt stabilnie ...
Ale ogolnie jest OK. 8)
Mam nadzieje, że logo i napis nie spierze sie po pierwszym praniu, bo nie wyglada zbyt stabilnie ...
Ale ogolnie jest OK. 8)
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- kostekyo
- Juventino
Ja pol godziny temu takze dostalem swoja koszulke. jestem z niej zadowolony i bardzo mi sie podoba
Chcialbym podziekowac FOJMowi za to, ze wytrwale przez te 3 miesiace walczyl o to zeby wygladaly tak jak powinny - Wielkie thx:))

Ostatnio zmieniony 03 września 2004, 16:25 przez kostekyo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Alexa Del Piero
- Juventino
Moja koszulka dotarła niecałą godzinke temu. Jest super chociaż troszke mi jest za duża (nie spodziewałam się że eLka może być taka wielka :shock: ) ale i tak jest ok
no i napis jest cały biały (tak jak chciałam)
a nie biało-czerwony

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !