Kluby i federacje wysyłające darmowe pamiątki
- rostek
- Juventino
dzisiaj paczka od mojego ukochanego klubu mianowice MANCHESTERU UNITED :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: w srodku program meczowy z CHAMPIONS LEAGUE ksiazeczka o stadioniei zdjecie temu a z tyly autografy wsztkich zawodnikow. Druga paka od Buffolo Bills dwie wygrzane w kosmos naklejki dlugopis zakldka do ksiazki z grafem kolesia program z meczu iplakat dobre jest :twisted:

TyLko MaNcheSteR UnitEd <<<<WE WILL NEVERE DIE BECASUE WE ARE UNITED>>>>
- gustlik
- Juventino
Daffno mnie tu nie było a troshke dostałem... bo dostałem od De Graafschap,Atlanta Falcons,FIBA,Middlesbourg...oraz od klubu z Brazyli.
A od tego klubu dostałem sluchajcie..
wielki plakat 2stronny,certyfikat kibica a na nim moje imie i nazwisko a pod nim podpis prezesa klubu,dlugopis prezesa klubu,przypinke w takim dziwnym woreczku,odznake zarąbiste...list od klubu i oryginalny podpis prezesa klubu no i ....kaseta Video z całego sezonu.
To sie nazywa klub i jego oddanie dla kibicow

A od tego klubu dostałem sluchajcie..

- Vincitore
- Juventino
A ja dostałem kopertę od Juventusu! patrzę koperta a na niej '' JUVENTUS FOOTBALL CLUB'' na początku wydawała się pusta otwieram a tam zdjęcie Zambrotty i Zdjęcie Montero oraz , Flash Sticker w kształcier koszulki Juventusu z sezonu 03/04 i gdy ktos do mnie dzwoni na kome to miga na biało - czarno ale to fajne
:D nie wiedziałem że Flash Stickery też przysyłają :twisted: chyba zaczne częściej pisać do innych klubów!

- Szymek
- Juventino
Stary nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczePelson pisze:A ja dostałem kopertę od Juventusu! patrzę koperta a na niej '' JUVENTUS FOOTBALL CLUB'' na początku wydawała się pusta otwieram a tam zdjęcie Zambrotty i Zdjęcie Montero oraz , Flash Sticker w kształcier koszulki Juventusu z sezonu 03/04 i gdy ktos do mnie dzwoni na kome to miga na biało - czarno ale to fajne:D nie wiedziałem że Flash Stickery też przysyłają :twisted: chyba zaczne częściej pisać do innych klubów!

A mógłbyś napisać ile czekałeś na ten list?
- wErOn
- Juventino
Pelson a listu nie było w środku ? Ja dostałem txt z podpisem Bettegi z podziękowaniami itdPelson pisze:A ja dostałem kopertę od Juventusu! patrzę koperta a na niej '' JUVENTUS FOOTBALL CLUB'' na początku wydawała się pusta otwieram a tam zdjęcie Zambrotty i Zdjęcie Montero oraz , Flash Sticker w kształcier koszulki Juventusu z sezonu 03/04 i gdy ktos do mnie dzwoni na kome to miga na biało - czarno ale to fajne:D nie wiedziałem że Flash Stickery też przysyłają :twisted: chyba zaczne częściej pisać do innych klubów!

No i właśnie - ile czekałeś 8) ?
- kubinho 10
- Juventino
Ale z ciebie szczęściarz :twisted: Ja do nich wysłałem chyba z 5 listów i e-maili tesh troche wysłałem a tu nic żadnej odpowiedzi :?Pelson pisze:A ja dostałem kopertę od Juventusu! patrzę koperta a na niej '' JUVENTUS FOOTBALL CLUB'' na początku wydawała się pusta otwieram a tam zdjęcie Zambrotty i Zdjęcie Montero oraz , Flash Sticker w kształcier koszulki Juventusu z sezonu 03/04 i gdy ktos do mnie dzwoni na kome to miga na biało - czarno ale to fajne:D nie wiedziałem że Flash Stickery też przysyłają :twisted: chyba zaczne częściej pisać do innych klubów!
A tak wracając do tematu to dzisiaj dostałem paczkę od Manchesteru.
Dostałem United Review, zdięcie całego zespołu i książeczkeo stadionie.
Paczka bardzo mnie ucieszyła chociaż do nie moja pierwsza z Manchesteru. Za pierwszym razem dostałem to samo oprócz tego zdięcia na który mi bardzo zależało. Nio i wreszcie mam :twisted:
Grande Juve, Vinci Per Noi
- gustlik
- Juventino
Witam. Dzis przesyłka z Clube Atletico Paranaense.A w niej zarąbista duza naklelejka na szybe oraz list od prezesa klubu.Teraz czekam na odpowiedz od Santosu...jednak warto pisac do klubow brazylijskich i argentynskich
tyle ze list priorytetowy idzie 2tyg ;/ ale i tak sie cieshe 
pozdro

pozdro
- rostek
- Juventino
witam ziomy wiecie ze zdalem kurs na sedziego pilki noznej jest happyy
bede sedziowal i bede POLSKI PIERR LUGI COLINA POZDRO OD DJ BUCHA I czekam na paczki bo znowu listonosza nie bylo ten czlowiek mnie denrwuje :twisted: :twisted:

- Vincitore
- Juventino
No co wy listu nie dostałem , dostałem tylko te 2 zdjęcia i FlashStickera , a na list czekałem .. zdziwicie się 1,5 roku
dokładnie w czerwcu 2003 roku wysłałem pocztą list no wiecie później jak minął rok to juzo tym zapomniałem a tu masz
:D , najbardziej się ciesze z flashstickera nad napisem Fastweb są dwie diody jedna świeci na biało druga na czarno
:D
P.S: Flash Stickera mozecie dostać w pierwszym lepszym sklepie z komami ja widziałem ostatnio Juventusu z sezonu 04/05 (no wiecie nie kupowałem bo lepiej mieć na komie starą ale liczy sie to że od Juve) były też różne Milanu , MU itp mała rzecz a cieszy
P.S: jak by mi samą kopertę przysłali też bym sie cieszył , ba , jeszcze bym oprawiłw ramkei na ściane powiesił!

P.S: Flash Stickera mozecie dostać w pierwszym lepszym sklepie z komami ja widziałem ostatnio Juventusu z sezonu 04/05 (no wiecie nie kupowałem bo lepiej mieć na komie starą ale liczy sie to że od Juve) były też różne Milanu , MU itp mała rzecz a cieszy
P.S: jak by mi samą kopertę przysłali też bym sie cieszył , ba , jeszcze bym oprawiłw ramkei na ściane powiesił!

- kacper1916
- Juventino
Dzisiaj, po półtora tygodnia od wysłania listu, dostałem kopertę od Arsenalu Londyn a w niej:
- list na takim ładnym papierze listowym Arsenalu;
- na tekturce zdjęcia piłkarzy Arsenalu z wydrukowanymi autografami;
- ładnie wydana gazetka Arsenalu na sezon 2004/2005, a w niej m. in. historia klubu, plan stadionu, zdjęcia z budowy nowego stadionu i inne informacje dotyczące klubu.
Jest to moja pierwsza paczka, więc się strasznie podnieciłem.
- list na takim ładnym papierze listowym Arsenalu;
- na tekturce zdjęcia piłkarzy Arsenalu z wydrukowanymi autografami;
- ładnie wydana gazetka Arsenalu na sezon 2004/2005, a w niej m. in. historia klubu, plan stadionu, zdjęcia z budowy nowego stadionu i inne informacje dotyczące klubu.
Jest to moja pierwsza paczka, więc się strasznie podnieciłem.

- gustlik
- Juventino
Dzis paczuszka z Toronto Raptors.A w niej
- rozklad meczow na caly sezon, mala gazetka o klubie i hali, duza gazeta (EXTRA),jakas ulotka,...oryginalna duze foty (Kodak proffesional)- Jalen Rose i Vince Carter,potem NBA reading playbook z linijka oraz niby taki obrazyk owiniety w folijke(chyba trza powiesic ja ) a na nim Carter - pisze ze to na pamiatke 51pkt Cartera w meczu. Nom fajnie teraz czekam od San Antonio Spurs bo napisali mi ze "Fan pack" jest w drodze 
Pozdro
pytanie do userow
Pisal ktos kiedys do Villarrealu albo cus dostal??

Pozdro
pytanie do userow
Pisal ktos kiedys do Villarrealu albo cus dostal??
... "Zapieprzałem jak czarny, by żyć jak biały" -- Samuel Eto'o...
- gustlik
- Juventino
Dzis paczka od federacji Europejskiej ds Pilki Recznej 
A w nim:
--- Zarąbisty proporczyk (powaga)
--- 3 Naklejki
--- Nastepne 3 naklejki (ale inne
)
--- Pocztówka z podziękowaniami
Paczka od D.C. United
---- List od klubu
---- Fota maskotki klubu
---- Breloczek
---- Fota (albo jak kto chce - pocztowka a na niej fota) Freddiego Adu
z oryginalnym autografem
---- taka sama fota tyle ze Alecko Eskandariana i z grafem :p
Zle ne jest
pozdro

A w nim:
--- Zarąbisty proporczyk (powaga)
--- 3 Naklejki
--- Nastepne 3 naklejki (ale inne

--- Pocztówka z podziękowaniami
Paczka od D.C. United
---- List od klubu
---- Fota maskotki klubu
---- Breloczek
---- Fota (albo jak kto chce - pocztowka a na niej fota) Freddiego Adu

---- taka sama fota tyle ze Alecko Eskandariana i z grafem :p
Zle ne jest

pozdro
- Lizard
- Juventino
Dziś dostałem pierwszą przesyłkę
W sumie to zapomniałem o tym (wysłałem maila), a 3 tygodnie później (czyli dziś
) mogłem się cieszyć się 24 "zdjęciami" (wysokiej jakości nadruk) reprezentantów Czech (dwa się powtarzają: Zdenek Grygera). Cudów nie ma, ale i tak się cieszę (na szczęście Nedved też jest:D ). Fajnie, myślę już nad kolejną prośbą o "jałmużnę" 

- rostek
- Juventino
ja dostalem dziisaj z DC UNITED to samo co gustlik tylko że jeszcze naklejke i AZJATYCKIEJ FEDERACJI FIBA(koszyków) a do kładnie z Kuala Lumpur aż sam sie zdziwiłem jak koperte zobaczyłem a w niej liscik piękny i 4 przypinki takie wypasione na maxa POZDRO
:? :? :twisted: :twisted:

- gustlik
- Juventino
Dzis paczka z FC Erzgebirge Aue
a w niej:
4 zajefajne bilety z "hologramem"
Liscik
Zdjecie druzyny w owijce zarabistej(wyglada jak pocztowka no ale jaka pocztowka
)
no i
oryginalna fota Andrzeja Juskowiaka z oryginalnym podpisem 

heh
a w niej:
4 zajefajne bilety z "hologramem"

Liscik
Zdjecie druzyny w owijce zarabistej(wyglada jak pocztowka no ale jaka pocztowka

no i

heh