Kluby i federacje wysyłające darmowe pamiątki

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
rostek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2005, 18:42

dzisiaj paczka od mojego ukochanego klubu mianowice MANCHESTERU UNITED :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: w srodku program meczowy z CHAMPIONS LEAGUE ksiazeczka o stadioniei zdjecie temu a z tyly autografy wsztkich zawodnikow. Druga paka od Buffolo Bills dwie wygrzane w kosmos naklejki dlugopis zakldka do ksiazki z grafem kolesia program z meczu iplakat dobre jest :twisted: :D :D

TyLko MaNcheSteR UnitEd <<<<WE WILL NEVERE DIE BECASUE WE ARE UNITED>>>>
gustlik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2005, 18:52

Daffno mnie tu nie było a troshke dostałem... bo dostałem od De Graafschap,Atlanta Falcons,FIBA,Middlesbourg...oraz od klubu z Brazyli.
A od tego klubu dostałem sluchajcie..:D wielki plakat 2stronny,certyfikat kibica a na nim moje imie i nazwisko a pod nim podpis prezesa klubu,dlugopis prezesa klubu,przypinke w takim dziwnym woreczku,odznake zarąbiste...list od klubu i oryginalny podpis prezesa klubu no i ....kaseta Video z całego sezonu.:D To sie nazywa klub i jego oddanie dla kibicow :D :D :ball:

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2005, 19:14

A ja dostałem kopertę od Juventusu! patrzę koperta a na niej '' JUVENTUS FOOTBALL CLUB'' na początku wydawała się pusta otwieram a tam zdjęcie Zambrotty i Zdjęcie Montero oraz , Flash Sticker w kształcier koszulki Juventusu z sezonu 03/04 i gdy ktos do mnie dzwoni na kome to miga na biało - czarno ale to fajne :D:D nie wiedziałem że Flash Stickery też przysyłają :twisted: chyba zaczne częściej pisać do innych klubów!

Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2005, 09:04

Pelson pisze:A ja dostałem kopertę od Juventusu! patrzę koperta a na niej '' JUVENTUS FOOTBALL CLUB'' na początku wydawała się pusta otwieram a tam zdjęcie Zambrotty i Zdjęcie Montero oraz , Flash Sticker w kształcier koszulki Juventusu z sezonu 03/04 i gdy ktos do mnie dzwoni na kome to miga na biało - czarno ale to fajne :D:D nie wiedziałem że Flash Stickery też przysyłają :twisted: chyba zaczne częściej pisać do innych klubów!
Stary nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze :P Dostac list od Juve :roll:
A mógłbyś napisać ile czekałeś na ten list?

wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2005, 15:06

Pelson pisze:A ja dostałem kopertę od Juventusu! patrzę koperta a na niej '' JUVENTUS FOOTBALL CLUB'' na początku wydawała się pusta otwieram a tam zdjęcie Zambrotty i Zdjęcie Montero oraz , Flash Sticker w kształcier koszulki Juventusu z sezonu 03/04 i gdy ktos do mnie dzwoni na kome to miga na biało - czarno ale to fajne :D:D nie wiedziałem że Flash Stickery też przysyłają :twisted: chyba zaczne częściej pisać do innych klubów!
Pelson a listu nie było w środku ? Ja dostałem txt z podpisem Bettegi z podziękowaniami itd ;) Świetna sprawa tej flash sticker !
No i właśnie - ile czekałeś 8) ?

kubinho 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2005, 17:09

Ale z ciebie szczęściarz :twisted: Ja do nich wysłałem chyba z 5 listów i e-maili tesh troche wysłałem a tu nic żadnej odpowiedzi :?

A tak wracając do tematu to dzisiaj dostałem paczkę od Manchesteru.
Dostałem United Review, zdięcie całego zespołu i książeczkeo stadionie.
Paczka bardzo mnie ucieszyła chociaż do nie moja pierwsza z Manchesteru. Za pierwszym razem dostałem to samo oprócz tego zdięcia na który mi bardzo zależało. Nio i wreszcie mam :twisted:

Grande Juve, Vinci Per Noi
gustlik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 marca 2005, 16:44

Witam. Dzis przesyłka z Clube Atletico Paranaense.A w niej zarąbista duza naklelejka na szybe oraz list od prezesa klubu.Teraz czekam na odpowiedz od Santosu...jednak warto pisac do klubow brazylijskich i argentynskich :D tyle ze list priorytetowy idzie 2tyg ;/ ale i tak sie cieshe :D
pozdro

rostek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 marca 2005, 18:54

witam ziomy wiecie ze zdalem kurs na sedziego pilki noznej jest happyy :D :D :D bede sedziowal i bede POLSKI PIERR LUGI COLINA POZDRO OD DJ BUCHA I czekam na paczki bo znowu listonosza nie bylo ten czlowiek mnie denrwuje :twisted: :twisted:

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 marca 2005, 19:22

No co wy listu nie dostałem , dostałem tylko te 2 zdjęcia i FlashStickera , a na list czekałem .. zdziwicie się 1,5 roku :wink: dokładnie w czerwcu 2003 roku wysłałem pocztą list no wiecie później jak minął rok to juzo tym zapomniałem a tu masz :D:D , najbardziej się ciesze z flashstickera nad napisem Fastweb są dwie diody jedna świeci na biało druga na czarno :D:D

P.S: Flash Stickera mozecie dostać w pierwszym lepszym sklepie z komami ja widziałem ostatnio Juventusu z sezonu 04/05 (no wiecie nie kupowałem bo lepiej mieć na komie starą ale liczy sie to że od Juve) były też różne Milanu , MU itp mała rzecz a cieszy

P.S: jak by mi samą kopertę przysłali też bym sie cieszył , ba , jeszcze bym oprawiłw ramkei na ściane powiesił! :D

kacper1916

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 marca 2005, 13:21

Dzisiaj, po półtora tygodnia od wysłania listu, dostałem kopertę od Arsenalu Londyn a w niej:
- list na takim ładnym papierze listowym Arsenalu;
- na tekturce zdjęcia piłkarzy Arsenalu z wydrukowanymi autografami;
- ładnie wydana gazetka Arsenalu na sezon 2004/2005, a w niej m. in. historia klubu, plan stadionu, zdjęcia z budowy nowego stadionu i inne informacje dotyczące klubu.

Jest to moja pierwsza paczka, więc się strasznie podnieciłem. :)

gustlik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2005, 11:08

Dzis paczuszka z Toronto Raptors.A w niej :D - rozklad meczow na caly sezon, mala gazetka o klubie i hali, duza gazeta (EXTRA),jakas ulotka,...oryginalna duze foty (Kodak proffesional)- Jalen Rose i Vince Carter,potem NBA reading playbook z linijka oraz niby taki obrazyk owiniety w folijke(chyba trza powiesic ja ) a na nim Carter - pisze ze to na pamiatke 51pkt Cartera w meczu. Nom fajnie teraz czekam od San Antonio Spurs bo napisali mi ze "Fan pack" jest w drodze :D

Pozdro

pytanie do userow
Pisal ktos kiedys do Villarrealu albo cus dostal??

... "Zapieprzałem jak czarny, by żyć jak biały" -- Samuel Eto'o...
gustlik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2005, 14:00

Dzis paczka od federacji Europejskiej ds Pilki Recznej :D
A w nim:
--- Zarąbisty proporczyk (powaga)
--- 3 Naklejki
--- Nastepne 3 naklejki (ale inne :P)
--- Pocztówka z podziękowaniami

Paczka od D.C. United
---- List od klubu
---- Fota maskotki klubu
---- Breloczek
---- Fota (albo jak kto chce - pocztowka a na niej fota) Freddiego Adu :D z oryginalnym autografem
---- taka sama fota tyle ze Alecko Eskandariana i z grafem :p

Zle ne jest :P
pozdro

Lizard

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2005, 16:15

Dziś dostałem pierwszą przesyłkę :) W sumie to zapomniałem o tym (wysłałem maila), a 3 tygodnie później (czyli dziś :) ) mogłem się cieszyć się 24 "zdjęciami" (wysokiej jakości nadruk) reprezentantów Czech (dwa się powtarzają: Zdenek Grygera). Cudów nie ma, ale i tak się cieszę (na szczęście Nedved też jest:D ). Fajnie, myślę już nad kolejną prośbą o "jałmużnę" :wink:

rostek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2005, 19:18

ja dostalem dziisaj z DC UNITED to samo co gustlik tylko że jeszcze naklejke i AZJATYCKIEJ FEDERACJI FIBA(koszyków) a do kładnie z Kuala Lumpur aż sam sie zdziwiłem jak koperte zobaczyłem a w niej liscik piękny i 4 przypinki takie wypasione na maxa POZDRO :D :D :P :P :P :? :? :twisted: :twisted:

gustlik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2005, 15:49

Dzis paczka z FC Erzgebirge Aue
a w niej:
4 zajefajne bilety z "hologramem" :D
Liscik
Zdjecie druzyny w owijce zarabistej(wyglada jak pocztowka no ale jaka pocztowka :D)
no i :D oryginalna fota Andrzeja Juskowiaka z oryginalnym podpisem :D
:D
heh

ODPOWIEDZ