Mercato (LATO 2023) DYSKUSJA
- Michael_M
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Jak widzę coś takiego to normalnie ręce opadają. Połowa zawodników na nie swojej pozycji a co najgorsze ten Dzban na ławce trenerskiej totalnie mógłby coś takiego zrobić.
- Nicram_93
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Otóż to, tu nie chodzi o zawodników, bo w innych okolicznościach raczej mało kto by narzekał, przy obecnej sytuacji finansowej. Natomiast zostawiając Maxa, te transfery nie mają w ogóle sensu i są niczym więcej jak wydawaniem pieniędzy w błoto. Również po raz pierwszy od dawna spływa po mnie totalnie kto przyjdzie, finalnie po paru miesiącach i tak będzie bicie czołem w mur.Adrian27th pisze: ↑19 czerwca 2023, 19:29 Ma do nas przyjść podstawowy zawodnik reprezentacji Belgii oraz SMS, a na forum płacz xD
A już prognozowane jedenastki na przyszły sezon, gdzie znów połowa piłkarzy jest na nieswoich pozycjach przyprawia tylko o mdłości.

"Prawdziwy dżentelmen nigdy nie opuszcza swojej damy."
Alessandro Del Piero, czerwiec 2006r.
- JLo
- Juventino
Ten magiczny SMS to już który sezon "pewnikiem" do nas przychodzi? 3/4?Adrian27th pisze: ↑19 czerwca 2023, 19:29 Ma do nas przyjść podstawowy zawodnik reprezentacji Belgii oraz SMS, a na forum płacz xD
A daj Pan żyć.
Z braci MS stać nas wyłącznie na tego 2 :p
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
I jaki dałeś argument?
SMS to jest TOP.
Pomocnik w top formie, który gwarantuje udział przy około 20 bramkach - strzelonych/asystowanych.
Jeżeli do nas dołączy to nawet z paździerzem Allegrim jest większa szansa na sukces.
SMS to jest TOP.
Pomocnik w top formie, który gwarantuje udział przy około 20 bramkach - strzelonych/asystowanych.
Jeżeli do nas dołączy to nawet z paździerzem Allegrim jest większa szansa na sukces.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Ja <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> mamy już 20 czerwca, a ten dzban dalej nie wyleciał. Serio w zarządzie są tacy kretyni ? Przecież jak on jeszcze zostanie będziemy się podnosić tyle, albo i dłużej co po calciopoli.
W każdym innym klubie już by zdążył polecieć kilka razy.
W każdym innym klubie już by zdążył polecieć kilka razy.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
SMS to jest top, tu nie mam żadnych wątpliwości. Wolałbym go od Frattesiego, którego ponoć chce też Inter, więc i tak nie łudziłbym się, że wygralibyśmy rywalizację z klubem grającym w LM. Zresztą już widzę, jak piłkarze przebierają nogami na myśl o współpracy z kimś takim jak Allegri. Niestety z tego co się ostatnio przewija priorytetem jest rzekomo zatrzymanie Rabiota po raptem jednym dobrym sezonie (zgadza się?), a ktoś z pary Frattesi/SMS miałby jedynie stanowić alternatywę. Mam nadzieję, że Francuz odejdzie do Anglii, a my jakimś cudem weźmiemy Savicia. W przeciwnym razie klub może woleć zaoszczędzić na karcie zawodniczej kogoś nowego, nawet w obliczu wysokiego kontraktu naszego pomocnika.
Zaniolo? To Włoch, młody, Juventino (jeśli przypomnieć jego wpisy w mediach społecznościowych), ale co ze zdrowiem? Przy naszym sztabie mam wątpliwości, czy długo by pograł.
Castagne nie postrzegam jako wzmocnienie, nawet jeśli gra w reprezentacji. To gracz spadkowicza.
Niestety zamiast postawić na kogoś młodego decydują się jednak na wykup Milika, który nie jest gwarantem, a i problemy ze zdrowiem każdy zna. Milik/Kean... Ok. Jedynym słusznym rozwiązaniem według mnie byłby wykup w celu włączenia go do oferty za SMS, a Sarri według doniesień chciałby Polaka u siebie.
Z tego co wnioskuję wynika, że zagęszczają się ruchy wokół Vlahovicia. Wiem, że podeście drużyny pod koniec sezonu i przerżnięcie na własne życzenie awansu do LM (choć i tak nie wiadomo jak by zareagowała UEFA, choć swojej roboty piłkarze i tak nie wykonali) oznacza, że musimy sprzedawać i łatać budżet, ale coś mi się wydaje, że pod okiem TRENERA w innym klubie ten chłopak mógłby nawiązać do świetnej gry z Violi. Ale tak to już jest, że jakimś dziwnym trafem część piłkarzy trenujących pod rządami Allegrego w ogóle zapomina jak grać w piłkę.
Martwią wypowiedzi Chiesy. Mam wrażenie, że unika jasnej odpowiedzi odnośnie swojej przyszłości i moim zdaniem jego też możemy stracić. Ale to nie może dziwić - brak kasy na wzmocnienia, puchar trzeciego sortu (jeśli pozwolą nam w nim zagrać) plus Allegri. Jak tu się motywować do gry w tym klubie.
Gdy zobaczyłem cudowny popis Bonucciego w reprezentacji od razu pomyślałem, że to doskonałe podsumowanie tego, gdzie się obecnie znajdujemy.
Zaniolo? To Włoch, młody, Juventino (jeśli przypomnieć jego wpisy w mediach społecznościowych), ale co ze zdrowiem? Przy naszym sztabie mam wątpliwości, czy długo by pograł.
Castagne nie postrzegam jako wzmocnienie, nawet jeśli gra w reprezentacji. To gracz spadkowicza.
Niestety zamiast postawić na kogoś młodego decydują się jednak na wykup Milika, który nie jest gwarantem, a i problemy ze zdrowiem każdy zna. Milik/Kean... Ok. Jedynym słusznym rozwiązaniem według mnie byłby wykup w celu włączenia go do oferty za SMS, a Sarri według doniesień chciałby Polaka u siebie.
Z tego co wnioskuję wynika, że zagęszczają się ruchy wokół Vlahovicia. Wiem, że podeście drużyny pod koniec sezonu i przerżnięcie na własne życzenie awansu do LM (choć i tak nie wiadomo jak by zareagowała UEFA, choć swojej roboty piłkarze i tak nie wykonali) oznacza, że musimy sprzedawać i łatać budżet, ale coś mi się wydaje, że pod okiem TRENERA w innym klubie ten chłopak mógłby nawiązać do świetnej gry z Violi. Ale tak to już jest, że jakimś dziwnym trafem część piłkarzy trenujących pod rządami Allegrego w ogóle zapomina jak grać w piłkę.
Martwią wypowiedzi Chiesy. Mam wrażenie, że unika jasnej odpowiedzi odnośnie swojej przyszłości i moim zdaniem jego też możemy stracić. Ale to nie może dziwić - brak kasy na wzmocnienia, puchar trzeciego sortu (jeśli pozwolą nam w nim zagrać) plus Allegri. Jak tu się motywować do gry w tym klubie.
Gdy zobaczyłem cudowny popis Bonucciego w reprezentacji od razu pomyślałem, że to doskonałe podsumowanie tego, gdzie się obecnie znajdujemy.
- Sorek21
- Juventino
#BONUCCI I #JUVE ZNAKI POŻEGNANIA'
Klub „uwalnia” Leo: jeśli chcesz, możesz poszukać innego zespołu… Ostatni z BBC prosi o grę również z myślą o la Nazionale:
@tuttosport
@AroundJuventus]
I tak pewnie nie odpuści kontraktu.
Klub „uwalnia” Leo: jeśli chcesz, możesz poszukać innego zespołu… Ostatni z BBC prosi o grę również z myślą o la Nazionale:
@tuttosport
@AroundJuventus]
I tak pewnie nie odpuści kontraktu.
- Toskanski_Ferguson
- Juventino
Nie odpuści bo już się pisało, że jak odejdzie to będziemy pokrywać całą jego pensje. 12mln brutto.
- unbelievable87
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Z całym szacunkiem do jego gry z pierwszych sezonów w naszej koszulce, teraz to jest miernota jakich mało. Płacenie takiej pensji komuś co nic nie wnosi, a jak gra to odczucie jest, jakbyśmy mieli jednego mniej na placu gry jest po prostu absurdem... dzięki Max, że umożliwiłeś mu przedłużenie z nami kontraktu...Sorek21 pisze: ↑22 czerwca 2023, 07:59 W ostatnich dniach 2 kluby z Arabii Saudyjskiej poprosiły o informacje dotyczące #AlexSandro . Nie ma jeszcze ofert, ale #Juventus są otwarte na sprzedaż Brazylijczyka i są również gotowe do ułatwienia rozwiązania kontraktu, który wygasa w 2024 r. ( € 6M/rok + 1M jako bonusy) #transfers
btw.
Wiecie, że obecna wartość naszej kadry jest niższa niż spadkowicza PL (Leicester) i dodatkowo stanowi 2/3 wartości Napoli, wypadliśmy z pierwszej 20 tego notowania, a także jesteśmy daleko za merdami i Milanem?

vanitas
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 184 razy
Ale czego się spodziewałeś ? Elkann ma na to <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, teraz będziemy fanami klubu miernot, z miernym produktem treneropodobnym i pustym kurnikiem. Juventus się już skończył, została tylko nazwa. Agnelli popełnił błędy ale kto ich nie popełnia, miał jednak Juve w sercu ? Dopóki ktoś jego pokroju nie zostanie prezesem to będziemy się bujać w zaświatach włoskiego pseudofutbolu...można było popełnić pierwszy krok aby pokazać, że komuś na tym klubie zależy poprzez <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> łysego dzbana, łysy dzban zostaje więc idziemy na dno.

- unbelievable87
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Trudno się nie zgodzić... z żadnego transferu bym się tak nie cieszył, jak z zamiany betona na Tudora.
- Volto
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 40 razy
Oby nikt nigdy nie został prezesem pokroju Andrei Agnelliego. Co do Maxa, to nie byłbym pewny czy zostaje, moim zdaniem - nie. Szczególnie z Giuntolim, skoro ma dołączyć już teraz. Juventus nie skończył się po Farsopoli i Serie B, nie skończy się i teraz.MRN pisze: ↑22 czerwca 2023, 09:34 Ale czego się spodziewałeś ? Elkann ma na to <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, teraz będziemy fanami klubu miernot, z miernym produktem treneropodobnym i pustym kurnikiem. Juventus się już skończył, została tylko nazwa. Agnelli popełnił błędy ale kto ich nie popełnia, miał jednak Juve w sercu ? Dopóki ktoś jego pokroju nie zostanie prezesem to będziemy się bujać w zaświatach włoskiego pseudofutbolu...można było popełnić pierwszy krok aby pokazać, że komuś na tym klubie zależy poprzez <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> łysego dzbana, łysy dzban zostaje więc idziemy na dno.
- Principino
- Juventino
Jak przyjdzie Weah to znaczy ze znowu bedzie grane nowatorskie 3-5-2 Al-legriego czyli Chiesa i Iling najprawdopodobniej juz nie maja czego szukac w tym klubie poza depresja.
- Toskanski_Ferguson
- Juventino
Pogba będzie miał koleżkę.