Liga Mistrzów 2015/16
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Osobiście nie lubię gdy wpadamy na ,,gorące tereny''. kocioł u gospodarzy jak Pireus, Stambuł, Tel Awiw czy Zagrzeb ewidentnie nam nie służy.
Ciekawy jestem na kogo wpadniemy. Osobiście zawsze chce aby trafiać na rywali, z którymi dawno nie graliśmy. Coś idealnego miało miejsce właśnie w poprzedniej edycji.
Ciekawy jestem na kogo wpadniemy. Osobiście zawsze chce aby trafiać na rywali, z którymi dawno nie graliśmy. Coś idealnego miało miejsce właśnie w poprzedniej edycji.

- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Chciałbym bardzo, aby Juve wylosowało Manchester Utd, dwa spotkania w grupie z nimi to coś na co czekam bardzo długo, bo prawie 13 lat, ostatni raz w 2002/2003 gdzie nas dwukrotnie pokonali, więc czas na rewanż, a takie spotkanie też ma w sobie coś, np. historię i lata 90...
Ale znając życie dostaniemy Real, Jakiś Zagrzeb i coś tam. Z drugiej strony nie ważne z kim, ważne by awansować dalej!
Po ostatnim sezonie chyba każdy z nas ma chrapkę na chociaż 1/2, choć będzie bardzo ciężko i podobno 2 takie sezony pod rząd się nie trafiają, lecz ja tak skromniutko chcę przypomnieć rok 96,97,98
Btw. miło znów widzieć Juventus w pierwszym koszyku
Ale znając życie dostaniemy Real, Jakiś Zagrzeb i coś tam. Z drugiej strony nie ważne z kim, ważne by awansować dalej!
Po ostatnim sezonie chyba każdy z nas ma chrapkę na chociaż 1/2, choć będzie bardzo ciężko i podobno 2 takie sezony pod rząd się nie trafiają, lecz ja tak skromniutko chcę przypomnieć rok 96,97,98

Btw. miło znów widzieć Juventus w pierwszym koszyku

- Gajowy Marucha
- Juventino
Stawiam na:
Juventus
City
Cska
Zagrzeb
Juventus
City
Cska
Zagrzeb
- Principino
- Juventino
Chciałbym trafić na kogoś z PL
(tylko nie City XD)

- Cabrini_idol
- Juventino
No to zaczynamy, pierwszy dreszczyk emocji w tym sezonie.
Manu lub Arsenal !!
Manu lub Arsenal !!

- gucio_juve
- Juventino
Agnelli na losowaniu siedzi obok faceta z PSG. Zlatan welcome!
Pogba goodbeygucio_juve pisze:Agnelli na losowaniu siedzi obok faceta z PSG. Zlatan welcome!
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Cabrini_idol
- Juventino
City ? Nie podoba mi sie to.
CZEMu Porto nie moglismy wylosowac albo Valencii ? Co to za przekręt ?
CZEMu Porto nie moglismy wylosowac albo Valencii ? Co to za przekręt ?
Ostatnio zmieniony 27 sierpnia 2015, 18:21 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.