Liga Mistrzów 2015/16
- Dragon
 - Qualità Juventino

- Podziekował: 2 razy
 - Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Osobiście nie lubię gdy wpadamy na ,,gorące tereny''. kocioł u gospodarzy jak Pireus, Stambuł, Tel Awiw czy Zagrzeb ewidentnie nam nie służy.
Ciekawy jestem na kogo wpadniemy. Osobiście zawsze chce aby trafiać na rywali, z którymi dawno nie graliśmy. Coś idealnego miało miejsce właśnie w poprzedniej edycji.

Ciekawy jestem na kogo wpadniemy. Osobiście zawsze chce aby trafiać na rywali, z którymi dawno nie graliśmy. Coś idealnego miało miejsce właśnie w poprzedniej edycji.

- Mati1990
 - Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Chciałbym bardzo, aby Juve wylosowało Manchester Utd, dwa spotkania w grupie z nimi to coś na co czekam bardzo długo, bo prawie 13 lat, ostatni raz w 2002/2003 gdzie nas dwukrotnie pokonali, więc czas na rewanż, a takie spotkanie też ma w sobie coś, np. historię i lata 90...
Ale znając życie dostaniemy Real, Jakiś Zagrzeb i coś tam. Z drugiej strony nie ważne z kim, ważne by awansować dalej!
Po ostatnim sezonie chyba każdy z nas ma chrapkę na chociaż 1/2, choć będzie bardzo ciężko i podobno 2 takie sezony pod rząd się nie trafiają, lecz ja tak skromniutko chcę przypomnieć rok 96,97,98
Btw. miło znów widzieć Juventus w pierwszym koszyku

Ale znając życie dostaniemy Real, Jakiś Zagrzeb i coś tam. Z drugiej strony nie ważne z kim, ważne by awansować dalej!
Po ostatnim sezonie chyba każdy z nas ma chrapkę na chociaż 1/2, choć będzie bardzo ciężko i podobno 2 takie sezony pod rząd się nie trafiają, lecz ja tak skromniutko chcę przypomnieć rok 96,97,98
Btw. miło znów widzieć Juventus w pierwszym koszyku
- Gajowy Marucha
 - Juventino

Stawiam na:
Juventus
City
Cska
Zagrzeb

Juventus
City
Cska
Zagrzeb
- Principino
 - Juventino

Chciałbym trafić na kogoś z PL  
 (tylko nie City XD)

- Cabrini_idol
 - Juventino

No to zaczynamy, pierwszy dreszczyk emocji w tym sezonie. 
Manu lub Arsenal !!

Manu lub Arsenal !!

- gucio_juve
 - Juventino

Agnelli na losowaniu siedzi obok faceta z PSG. Zlatan welcome!

- fazzi
 - Juventino

- Podziekował: 1 raz
 - Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Pogba goodbeygucio_juve pisze:Agnelli na losowaniu siedzi obok faceta z PSG. Zlatan welcome!
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Cabrini_idol
 - Juventino

City ? Nie podoba mi sie to.
CZEMu Porto nie moglismy wylosowac albo Valencii ? Co to za przekręt ?

CZEMu Porto nie moglismy wylosowac albo Valencii ? Co to za przekręt ?
					Ostatnio zmieniony 27 sierpnia 2015, 18:21 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.