LM 14/15 (1/2): Real Madryt 1-1 JUVENTUS W FINALE!!!

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
freddie88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 maja 2015, 18:25

Jeszcze 2godziny i bd sie działo bd zabawa i opólnocu zaspiewam Juve in Berlino:)Come on Barca :wink: trzeba byc dobrej mysli :)

Myślę, że piosenki Queen są czystym eskapizmem , są jak dobry film.,,Uwielbiam Królową.
Wyczynia niesamowite rzeczy-Freddie Mercury:)
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 maja 2015, 18:31

Push3k pisze:Ja przez mecz nie piszę projektu xD
Ja przez mecz nie mam siły narzekać. Wygrałem :dance:

Tak to jest - człowiek myśli sobie: jest lajt, nasi już swoje zrobili, ale gdy okazało się, że na wyciągnięcie ręki jest jeszcze coś więcej niż półfinał, to chcąc nie chcąc kompletnie zmienia się sposób myślenia. Ja i tak jestem naszym bardzo wdzięczny za te tegoroczne emocje w LM, za to, że w końcu pokazaliśmy się z dobrej strony i przed meczami mogłem być fanem pełnym nadziei, a nie smutasem rozgoryczonym mentalnością zawodników Juve.

Powalczmy jak lwy!

Babinicz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 maja 2015, 18:36

pumex pisze:Powalczmy jak lwy!
Jak lwy i lisy :wink: . Jeny 2 godziny! To będzie pamiętna data,chłopcy, to jest historia! Forza Juve Per Sempre!!!

BlackJacky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 13 maja 2015, 18:47

Garreat pisze:Obrazu fajnie dopełnia sraczka Tavecchio [...]
pumex pisze:
Push3k pisze:Ja przez mecz nie piszę projektu xD
Ja przez mecz nie mam siły narzekać. Wygrałem :dance:
Hm, no to jak juz sie tak licytujemy, to ja mam taka sraczke, ze mnie juz odbyt szczypi :/ Ale nie z nerw przed meczem czy tez na Pana Rick Ross, po prostu jakas grypa zoladkowa :/ Oby naszym przed sama "godzina zero" nic nie bylo.
A wlasnie: jest juz jakies studio przedmeczowe (daj ktos linka), czy dopiero po 20:00, jak wczoraj?

Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl

"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
JuveGrzesiu

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 maja 2015, 18:49

Jeeej te nerwy xd
Cały dzień byłem w miarę spokojny, bo nie myślałem o meczu. Wróciłem do domu i nagle czas zaczął się meeega dłużyć.
A skoro się licytujemy to i ja coś dodam^^ Jutro mam zaliczenie na uczelni (jak sie nie uda to warunek 1200zł), a ja nie myślę o niczym innym tylko dzisiejszy mecz i żeby ładnie się pokazać. A do tego jeszcze dziewczyna mi się obraża od dwóch dni i proponuje, żeby się spotkać dziś po 20 :shock:

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 13 maja 2015, 18:51

JuveGrzesiu pisze:A do tego jeszcze dziewczyna mi się obraża od dwóch dni i proponuje, żeby się spotkać dziś po 20 :shock:
Przerabiałem. :smile: Kocha, to poczeka i zrozumie. Są takie momenty, w których kobieta schodzi na dalszy plan i nic się na to nie poradzi :wink:

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 13 maja 2015, 18:52

Mnie nic nie pomaga na taki stres...meliska ? Buahahaha...nie w przypadku Juve bo dygoczę coraz mocniej...wygrajcie to...jeśli się nie uda to dla tego co udało się do teraz warto żyć !

Obrazek
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 13 maja 2015, 18:54

Zagramy w błękitnych trykotach, ale w sumie można się było tego spodziewać.

Argonessar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 maja 2015, 18:59

Chyba tak naprawdę wszyscy się teraz stresujemy, myslimy o jednym i czekamy... czekamy... Też powinienem pisać inzynierke a nie na forum siedzieć, ale nie da się.
Z drugiej strony to jest właśnie piękne i długo na to czekaliśmy.

Kurcze. Przed pierwszym meczem tego nie miałem. Od rana stresy ogromne ale nie zwiazane ze sportem. I pod wieczór byłem totalnie obojętny jakiś. Dopiero jak się mecz zaczął byly emocje. A teraz usiedzieć nie mogę. Forza Juve!

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 13 maja 2015, 19:00

Zupełna pustka w głowie... człowiek się starzeje a od tych emocji nie da się uciec w żaden sposób. Co za ciśnienie :doh:
Niech to będzie nasz wieczór. Tak bardzo w nich wierzę. niech już będzie po wszystkim, na jutro urlop zaklepany :P

Obrazek
mazi12

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 maja 2015, 19:05

Widzę, że masowe olewanie obowiązków nie tylko w moim przypadku :ok: Jeszcze półtora godziny, tak krótko, a tak długo.

Kiedy, jak nie teraz?

Smok-u

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 13 maja 2015, 19:07

Dragon pisze:Zupełna pustka w głowie... człowiek się starzeje a od tych emocji nie da się uciec w żaden sposób. Co za ciśnienie :doh:
Tak! Coś niesamowitego, niby ma się na głowie już "poważne" problemy. Praca, rodzina itp, a tutaj w dalszym ciągu Juventus jest strasznie, wręcz niemożliwie istotny. Do 14 jakoś mi zleciało, ale od tej godziny nie mogę usiedzieć. Za nic się nie mogę zabrać, bo głowa cały czas myśli o meczu, masakra. Jestem dumny, z tego co osiągnęliśmy w tym roku, ale wiadomo, że możemy dokonać czegoś niesamowicie pięknego. No cholera! Należy Nam się za te ostatnie lata :). Forza!

Hed

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 80 razy
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 13 maja 2015, 19:17

Serce bije coraz mocniej, jaja na kiju zeby tak przezywac. Ogladam dzisiaj mecz razem z dwoma kolegami, kibicem Realu i Milanu wiec miszmasz kompletny i mam nadzieje ze po dzisiejszym wieczorze jeszcze bedziemy sie do siebie odzywac, a ja bede sie smial ostatni :-D utrzyjmy im nosa. Z fartem...Forza Juve!!!

Inzaghi320

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 maja 2015, 19:20

FORZA JUVE ! Zapraszamy BestBar ul.Gorzycka Ostrów Wielkopolski
1:1 Tevez
Obrazek
Obrazek

kuba2424

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 maja 2015, 19:24

Czyli poza sraczką Jacky'iego reszta sra z powodu stresu przedmeczowego. Ja kumulację miałem...wczoraj. Dziś już jestem (jak tuż przed pierwszym meczem) mega spokojny - może być dobry znak! Co ma być to będzie, co miało być zrobione, zostało zrobione - przynajmniej taktycznie - teraz należy swoje wybiegać i bukować bilety do Berlina!
P.S. - dziś zakupiłem (w sumie niepotrzebnie jak się okazało) całe opakowanie papieru toaletowego Velvet - ten najdłuższy, więc gdyby ktoś chciał pożyczyć, pisać śmiało, powinno starczyć na 90 min.

Zablokowany