Giorgio Chiellini
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Gwiazdy Juventusu były kiedyś synonimem zwycięstwa, a teraz są przesiąknięci mentalnością przegrywa 

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Nicram_93
- Juventino
- Podziekował: 43 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Nie wypada się nie zgodzić. Lubię go bardzo, jest to nasza legenda, ale takie wypowiedzi właśnie świadczą, że na razie niech się trzyma z dala od Juve. Po takiej wiośnie, mówić o tym, że nie dało się więcej zrobić, to albo nie ma się pojęcia o czym się mówi, albo pogodziło się z rolą przeciętnej drużyny. Jeśli tak, to takich ludzi nam tu teraz nie potrzeba. Na boisku świetny walczak, a tu teraz takie wypowiedzi, słabo się to czyta.Marcin890124 pisze: ↑03 czerwca 2024, 19:46Czytając jego wypowiedź, czuję się zażenowany. Czy on w ogóle popatrzył na tabelę ? 4 punkty straty do drugiego Milanu to rzeczywiście dystans nie do odrobienia... Zwłaszcza że na wiosnę chłopcy Allegriego wygrali zaledwie 6 spotkań na 20.O zakończonym sezonie w wykonaniu Starej Damy: “Juve w tym roku wyciągnęło maksimum tego, co mogło. Nawet Guardiola nie poradziłby sobie lepiej“.
Przegraliśmy właśnie 4 sezon z rzędu a tutaj jeszcze takie głupie wypowiedzi. Chiellini jest przesiąknięty calmą i niech lepiej trzyma się od klubu z daleka.

"Prawdziwy dżentelmen nigdy nie opuszcza swojej damy."
Alessandro Del Piero, czerwiec 2006r.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
Żołnierz kalmy nigdy złego słowa na swojego generała nie powie.
Dlatego zawsze powtarzam, że Maks nie powinie być u nas dłużej niż rok. Szkody jakie wyrządził w mentalności tak wielu zawodników są niepoliczalne a stracone przez to lata nie mieszczą się już na palcach jednej ręki.
Dlatego zawsze powtarzam, że Maks nie powinie być u nas dłużej niż rok. Szkody jakie wyrządził w mentalności tak wielu zawodników są niepoliczalne a stracone przez to lata nie mieszczą się już na palcach jednej ręki.
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Oldfan
- Juventino
- Podziekował: 103 razy
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy

Juve w tym roku wyciągnęło maksiumum, tego co mogło. Nawet Pep Guardiola nie poradziłby sobie lepiej.
No ciekawe co nasze spece teraz wymyślą ...

- Maly
- Juventino
Jakbyś nie był trollem to byś już to przeczytał.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Oldfan
- Juventino
Teraz mi się ten news pokazał.
Mega ciekaw byłem, jak to tym razem sobie tłumaczycie i jakich wygibasów intelektualnych musicie używać, aby sobi to usprawiedliwić
Mega ciekaw byłem, jak to tym razem sobie tłumaczycie i jakich wygibasów intelektualnych musicie używać, aby sobi to usprawiedliwić

- Maly
- Juventino
Jakbyś był taki mega ciekawy a nie chciał tylko zatrollować to serio - dwa posty nad twoim mogłeś to zrobić. Ale ty jesteś zwykłym trollem, nikim więcej.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Oldfan
- Juventino
Właśnie preczytałem ...
No skoro Kielon broni Maxa, to trzeba po nim pocisnąć i ośmieszyć
Nie liczyłem, że takich czasów dożyje, ale ta nienawiść do Maxa sprawia, że nawet z Del Piero, Kielona i innych legend się już nabija, bo śmieli napisać, to co ja, czy po prostu dostrzegać jaki był burdel, braki kadrowe i cała reszta.
Pewni ludzie tutaj to nie przestają mnie rozśmieszać. Tylko czekać, aż kolejna legenda zostanie wyśmiana ^^
Że wy na prawdę myślicie, że lepiej rozumiecie piłkę niż taki profesor jak Giorgio, albo Del Piero, Lippi i inni wielcy ... Wolicie myśleć, że to zły Max winny i chciał żle dla Juve ..
No skoro Kielon broni Maxa, to trzeba po nim pocisnąć i ośmieszyć

Nie liczyłem, że takich czasów dożyje, ale ta nienawiść do Maxa sprawia, że nawet z Del Piero, Kielona i innych legend się już nabija, bo śmieli napisać, to co ja, czy po prostu dostrzegać jaki był burdel, braki kadrowe i cała reszta.
Pewni ludzie tutaj to nie przestają mnie rozśmieszać. Tylko czekać, aż kolejna legenda zostanie wyśmiana ^^
Że wy na prawdę myślicie, że lepiej rozumiecie piłkę niż taki profesor jak Giorgio, albo Del Piero, Lippi i inni wielcy ... Wolicie myśleć, że to zły Max winny i chciał żle dla Juve ..
- Nicram_93
- Juventino
- Podziekował: 43 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Ale co tu ma Allegri w tym momencie do rzeczy? Jego i tak już nie ma, ale jeśli taki Chiellini miałby tu przyjść na jakieś bardziej znaczące stanowisko z mentalem, że średnia punktu na mecz dla Juve jest czymś normalnym, to sorry ale nie. Legenda legendą, nikt go tu nie obraża, natomiast robienie z Juve średniaka ligi włoskiej i udawanie, że wszystko jest w porządku, to plucie na ten klub. Nie, nie były wyniki w porządku, na wiosnę były bardzo nie w porządku, tak bardzo, że ciężko taki drugi okres znaleźć, trzeba się sporo naszukać.

"Prawdziwy dżentelmen nigdy nie opuszcza swojej damy."
Alessandro Del Piero, czerwiec 2006r.
- Bart985
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Zamiast kłócić się z trollem-multikonciarzem lepiej byłoby rozebrać to zdanie logicznie - Juve w tym roku wyciągnęło maksimum tego, co mogło.
A co mógł ten klub wygrać nie mając ścieżki europejskiej? Mistrzostwo i puchar w dobrym stylu? Stylu, który mógłby zaprocentować w kolejnym sezonie? Ledwo ledwo udało się zająć miejsce premiowane LM, zresztą przy wydatnym udziale powiększenia rozgrywek i dobrej postawy innych ekip + wymęczony PW.
Czy inaczej - ten PW i miejsce w LM to jest właśnie to co mogli? Poważnie, tak twierdzi dwukrotny medalista ME, 9-krotny mistrz Włoch?
Łał, to w klubie jest gorzej niż można przypuszczać
A co mógł ten klub wygrać nie mając ścieżki europejskiej? Mistrzostwo i puchar w dobrym stylu? Stylu, który mógłby zaprocentować w kolejnym sezonie? Ledwo ledwo udało się zająć miejsce premiowane LM, zresztą przy wydatnym udziale powiększenia rozgrywek i dobrej postawy innych ekip + wymęczony PW.
Czy inaczej - ten PW i miejsce w LM to jest właśnie to co mogli? Poważnie, tak twierdzi dwukrotny medalista ME, 9-krotny mistrz Włoch?
Łał, to w klubie jest gorzej niż można przypuszczać

- Oldfan
- Juventino
Pewnie, umniejszaj Kielonowi, bo nie pasuje pod opinie "ekspertów z forum", że to beton . Jak dla mnie daliście się rzymskim, mediolańskim gazetkom nastawić i pluliście na trenera co wybrał Nas, a nie Real, czy majątki w Arabii saudyjskiej. Dalej nie będę się wdawał w dyskusję. Wystarczy mi satysfakcja, że to za co mnie wyśmiewaliście teraz powtarzają legendy, wielcy ludzie związani z piłką i nagle te hejterki się pochowały i mają potężny MINDFUCKBart985 pisze: ↑04 czerwca 2024, 16:55 Zamiast kłócić się z trollem-multikonciarzem lepiej byłoby rozebrać to zdanie logicznie - Juve w tym roku wyciągnęło maksimum tego, co mogło.
Łał, to w klubie jest gorzej niż można przypuszczać![]()

Kto ma rację ... Ten eksper Cassano słynący z tego, że jest klaunem, czy wybitny Giorgio, który jest legendą Juve, kadry włoskiej i słynie z niezwykłej inteligencji .
- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Co? W jaki sposób się objawia ta niezwykła inteligencja?
Szafujesz tymi określeniami na prawo i lewo, tak, jakby bycie klubową legendą wykluczało gadanie głupot. Otóż tak nie jest i to, że ktoś przez 10, 15 czy 20 lat grał w Juventusie, nie oznacza, że jest nieomylny.
- Oldfan
- Juventino
Serio ? Kwestionujesz inteligencję i wiedzę boiskową/sportową Kielona?vitoo pisze: ↑04 czerwca 2024, 18:03Co? W jaki sposób się objawia ta niezwykła inteligencja?
Szafujesz tymi określeniami na prawo i lewo, tak, jakby bycie klubową legendą wykluczało gadanie głupot. Otóż tak nie jest i to, że ktoś przez 10, 15 czy 20 lat grał w Juventusie, nie oznacza, że jest nieomylny.
Masz rączki, weż wyszukaj co wielcy trenerzy jak Mou, Ancelotti mówili o Giorgio. Użyj głowy i pomyśl, że mimo braku technicznych, surowości, to swoim ustawianiem się, przewidywaniem był wstanie stać się Topowym defensorem.
Ukończyłeś studia? Nasz Kielon np TAK
Kurcze ta wasza nienawiść do Maxa sprawia, że nie jesteście w stanie nawet uszanować słów legendy, pomyśleć, może on widzi coś, co nam umyka.
Smutne, ale ok. W sumie i z Del Piero cisnęliście bekę, więc co ja się dziwię

- Marcin890124
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 46 razy
Nikt nie kwestionuje, że Chiellini jest legendą Juve tylko że palnął głupotę.