Stroje na sezon 2014/15
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
I to jest właśnie ten mankament, który mi się nie podoba...mrozzi pisze:Do każdej oryginalnej koszulki Juve dorzuca się emblemat Scudetto, który można sobie później naprasować.Paweljuve2006 pisze: Domowa prezentuje się jeszcze spoko, tylko brak emblematu za mistrzostwo.Producent tego za nas nie robi. :-D
Co do koszulek wrzuconych przez użytkownika booyak:
Pierwsz spoko, ale Jeep trochę przesadzony, ta druga - żółta, nawet nie wiem jak to skomentować, dno totalne, a trzecie jak najbardziej, kupiłbym

- naros
- Juventino

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- naros
- Juventino
Domowa ujdzie ale wyjazdowa mi wgl nie pasi... Tych żółtych z tamtego sezonu długo nic nie przebiję.rad pisze:Ujdzie. Ale ciągle ten "Jeep" można by lepiej wkomponować... Tak mi się wydaje.

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- Mateuszello
- Juventino
I potwierdziło się też, że czcionka i numer na żółto. Kiepsko to wygląda. Nie dość, że wąska to jeszcze na białym tle. Z czarnym tłem prezentowałoby się lepiej. Ciekawi mnie jeszcze ta zielona, czy w końcu okaże się trzecią czy bramkarską i czy spodenki i getry będą całe niebieskie do wyjazdówki.
Na wyjadzówkach biała.
Na wyjadzówkach biała.
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero
- pumex
- Juventino
Powiem szczerze, że czcionka i jej kolorystyka przypadła mi do gustu. Żółta na jednolitym, białym tle wygląda całkiem git, podobnie jak biała z czarną obwódką w wyjazdówkach. Całości również dodają 'fajności' białe spodenki. Bałem się, że przy czarnym kołnierzyku będą również czarne spodenki, ale na szczęście nie.
Jeśli chodzi o koszulki, nie ma bidy. Na początkowych zdjęciach sprawiały wrażenie dużo brzydszych.
Jeśli chodzi o koszulki, nie ma bidy. Na początkowych zdjęciach sprawiały wrażenie dużo brzydszych.

- wloski
- Juventino
Co za naród... stary trener zły, nowy trener zły, Marotta zły, Padoin zły, stroje z sezonu poprzedniego złe, stroje z tego sezonu złe. Polecam psychologa.
Bardzo mi się podobają oba komplety, nigdy nie będzie wersji idealnej, ale co sezon mi się komplety podobają i mocno się do nich przyzwyczajam nawet do różowych...
Bardzo mi się podobają oba komplety, nigdy nie będzie wersji idealnej, ale co sezon mi się komplety podobają i mocno się do nich przyzwyczajam nawet do różowych...
- Mateuszello
- Juventino
Od początku jak zobaczyłem plecy naszego pasiaka to wydawały mi się znajome

Nawet Nike chce z nas zrobić Milan. Śmiać się czy płakać?

Nawet Nike chce z nas zrobić Milan. Śmiać się czy płakać?

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Z Tobą
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero
- francois
- Juventino
Delikatne paski są powyżej bioderSorek21 pisze:Brakuje pasków.Adidas napewno z nich nie zrezygnuje.

Nie wiem czemu, ale nie lubię kołnierzyków w koszulkach piłkarskich

Ale tegoroczne koszulki są ok

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”