LE 13/14 (1/8): Fiorentina 0-1 JUVENTUS
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Coś inaczej ten mecz oglądaliśmy, bo ja pamiętam że Lichtsteiner zaraz po wejściu zaczął cisnąć swoją stroną i najpierw wrzucił prosto na Llorente, a później pobiegł z piłką na bramkę Neto i nieźle uderzył.pumex pisze:Na koniec pytanie: czemu Lichtsteiner minutę po wejściu wyglądał, jakby chwilę wcześniej przerzucił dwie tony węgla? Popsuł nam się Rysiu![]()
- Eric6666
- Juventino
koleś zasłużył na skrobnięcie butem? sytuacja bliźniaczo podobna do tej z Lewym. Dla mnie czerwo, ale standardowo nikt nic nie widział.Ein pisze:Ten bramkarz akurat na to zasłużył. Koleś z typu nawiedzonych, akurat dobre zagranie Teveza.
Ps. czekamy na płacz dlaczego czerwona kartka?

"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain
- pumex
- Juventino
No ja właśnie o tym. Biegł jakby miał na plecach zawodnika sumo, uderzył z taką dynamiką, jakby ktoś mu do nogi przyczepił ołowianą kulę a później wracał na swoją połowę człapiąc.Ouh_yeah pisze:Coś inaczej ten mecz oglądaliśmy, bo ja pamiętam że Lichtsteiner zaraz po wejściu zaczął cisnąć swoją stroną i najpierw wrzucił prosto na Llorente, a później pobiegł z piłką na bramkę Neto i nieźle uderzył.pumex pisze:Na koniec pytanie: czemu Lichtsteiner minutę po wejściu wyglądał, jakby chwilę wcześniej przerzucił dwie tony węgla? Popsuł nam się Rysiu![]()

- Ein
- Juventino
Są piłkarze nietykalni, są piłkarze których trzeba utemperować. Do tych drugich zalicza się bramkarz violi.
Na prawdę mało który piłkarz potrafi u mnie takiego hejta wzbudzić, on potrafił, bo serio koleś jest nawiedzony. A taki kuksaniec mu raczej krzywdy nie zrobi, a może poprawi go w głowie
Na prawdę mało który piłkarz potrafi u mnie takiego hejta wzbudzić, on potrafił, bo serio koleś jest nawiedzony. A taki kuksaniec mu raczej krzywdy nie zrobi, a może poprawi go w głowie

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Asus3
- Juventino
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 7674_n.jpg
Jak odpuszczą Lewemu bo znajdą tam przypadkowość, to tutaj gruba kara jest jasna, pewnie już w tym sezonie pucharów nie zagra.
PS Ten typ nade mną to jakiś prowokator czy od zawsze ograniczony umysłowo? 8)
Jak odpuszczą Lewemu bo znajdą tam przypadkowość, to tutaj gruba kara jest jasna, pewnie już w tym sezonie pucharów nie zagra.
- Nedved1983
- Juventino
A czasem nie jest tak, że dzięki żółtej kartce jaką dostał, nie mogą go bardziej ukarać?
Mieliśmy masę szczęścia, Pirlo chociaż pod formą, to chociaż bramki z wolnych zdobywa. Fiorentina grała na 0:0, po stracie bramki grali w zasadzie w 9 ( dzięki bombardierowi w napadzie). Tevez jednak robi różnicę, pytanie tylko kiedy się odblokuje w Europie?!
Mieliśmy masę szczęścia, Pirlo chociaż pod formą, to chociaż bramki z wolnych zdobywa. Fiorentina grała na 0:0, po stracie bramki grali w zasadzie w 9 ( dzięki bombardierowi w napadzie). Tevez jednak robi różnicę, pytanie tylko kiedy się odblokuje w Europie?!

- lenor
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Molek big fun juve pisze: Mnie najbardziej martwi to,że kolejny mecz nasi napastnicy nic nie grają. Inna sprawa ,że w ogóle nie rozumiem zejscia Islii, który grał całkiem ciekawie. Liczy się awans taka prawda, ale trochę spuchlismy , przez co boję się o końcową fazę sezonu.
Prawda jest taka, że Tevez potrzebuje partnera w ataku. Gdy pod formą jest Llorente, nie strzela Tevez. A Giovinco i Osvlado, który strzela, kiedy ma piłkę na tacy, to chyba nie ta półka. Szkoda, że szans nie dostaje Quag.
A co do telemarku Teveza na głowie Neto - moim zdaniem przypadek. Apaczowi zabrakło kilku metrów, jak Hannavaldowi do Małysza w 2001.
Gdyby zrobił to celowo, podejrzewam, że szedłby w zaparte, a po incydencie niemal na kolanach przepraszał bramkarza.
Ostatnio zmieniony 20 marca 2014, 23:20 przez lenor, łącznie zmieniany 2 razy.
- bendzamin
- Redaktor
Wydaje mi się, że właśnie tak jest.Nedved1983 pisze:A czasem nie jest tak, że dzięki żółtej kartce jaką dostał, nie mogą go bardziej ukarać?
Cóż, awansowaliśmy z pewną dozą szczęścia, ale z perspektywy całych 180 minut raczej zasłużenie. Trochę martwiła mnie nasza skuteczność, sam Vidal miał dwie takie piłki na głowie... W końcówce Viola nie miała już po prostu siły by zaatakować, ale powinniśmy byli ich dobić. Jeśli chodzi o indywidualne oceny, to nikt chyba nie zagrał od nas poniżej krytyki. Isla miał kilka głupich piłek, ale też przynajmniej dwie-trzy bardzo dobre wrzutki. Llorente w pierwszej połowie słabo, ale do bramki jednak się dołożył, raz też nieszczęśliwie przyładował w MagNeto z metra. Tevez był wszędzie, z nim nasza gra w ataku wygląda zupełnie inaczej. Kiedy się odblokuje w Europie? Wiadomo - w finale na Juventus Stadium

Montella chyba przekombinował dzisiaj z ustawieniem Fiorentiny. Co miało na celu tak głębokie ustawienie Cuadrado? Chyba tylko i wyłącznie wywołanie zaskoczenia w szeregach Bianconerich. Z drugiej strony boiska Vargasa w ogóle nie było widać, częściej się pod bramką Buffona pokazywał Tomović.
- wagner
- Juventino
szczerze mówiąc ja mam w głębokim poważaniu decyzje UEFA. Za takie decyzje jakie podejmowali w meczu z Galatą w Stambule sami powinni siebie zawiesićAsus3 pisze:https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 7674_n.jpg
- Antek666
- Juventino
Fajnie. Tylko,że to jest tak jakby się cieszyć z tego,że Polska jest faworytem w meczu z Gibraltarem. Ale...też się jakoś cieszę. Chyba przez spore obawy i wątpilowości co do awansu Juvehellspawn pisze:Zostaliśmy jedyną włoską drużyną w pucharach Panowie.
dokładnie... jak obejrzałem powtórkę którą podesłał ktoś dobry to...czerwona jak nic.rad pisze:Jak dla mnie to jest to intencjonalny ruch nogą. Chciał mu zrobić dziurę w głowie. Paskudnie.
Oho,Tevez zaczyna szaleć. Ciekawe tóry pierwszy zacznie w temacie o mercato solić(
Stary...Ein pisze:Ten bramkarz akurat na to zasłużył. Koleś z typu nawiedzonych, akurat dobre zagranie Teveza.
...takie stwierdzenie jest nawet głupsze niż moja historia styrania nędznej pasji młodego interisty. No ale przecież jesteś tu jakieś 8 lat dłużej to nie będą Ci tego pół roku wypominać ani nie trafisz do (tych głupszych) cytatów
Powiem tyle... Lichsteinier zrobił więcej przez te 20 minut niż Isla przez 70. Tak wiem,rywal był sołabiony.Ouh_yeah pisze:Coś inaczej ten mecz oglądaliśmy, bo ja pamiętam że Lichtsteiner zaraz po wejściu zaczął cisnąć swoją stroną i najpierw wrzucił prosto na Llorente, a później pobiegł z piłką na bramkę Neto i nieźle uderzył.pumex pisze:Na koniec pytanie: czemu Lichtsteiner minutę po wejściu wyglądał, jakby chwilę wcześniej przerzucił dwie tony węgla? Popsuł nam się Rysiu![]()
Szikit pisze:Ktoś dał coś Conte przed meczem i sobie Antonio wkręcił, że jesteśmy w Serie A i jakieś rekordy.

Ech... Fajny był to mecz i takie tam,ale nie mam czasu teraz na więcej pisania.
- Ein
- Juventino
Antek wystarczyło zobaczyć jak ichni bramkarz jara się po bramce w Turynie.
Serio w złe intencje Teveza nie wierzę, kartkę dostał - czyli spoko, ale ich bramkarz to jest klasa gatunku podobna do największych posrańców więc serio akcję Teveza w takim meczu będę bronił, bo i charakter i pokazał, że mu zależy.
Bez przesady z tą poprawnością

Serio w złe intencje Teveza nie wierzę, kartkę dostał - czyli spoko, ale ich bramkarz to jest klasa gatunku podobna do największych posrańców więc serio akcję Teveza w takim meczu będę bronił, bo i charakter i pokazał, że mu zależy.
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Nedved1983
- Juventino
Brak słów. Tevez, nasz najlepszy napastnik, ryzykował czerwona kartkę i spore zawieszenie, kompletny <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. I nie ma znaczenie jaki jest ich bramkarz.Ein pisze:Antek wystarczyło zobaczyć jak ichni bramkarz jara się po bramce w Turynie.![]()
- wagner
- Juventino
Czy ja wiem ? Żółta dla Neto poleciała za japę w stornę Webba - kartka słuszna. Kartka dla Teveza bo Webb podszedł do liniowego (vel bramkowego) i nagle dał mu.. żółte. Można to tłumaczyć, że Anglik rzeczywiście ocenił to jako nieumyślne, ale niebezpieczne.Asus3 pisze:Niezłą parodią był werdykt - po zółtku dla obu. :lol:
PS: Zakończcie ten temat z Tevezem -.- Dyskusja będzie jałowa nic poza tym