LM 13/14 (gr. B) [6]: Galatasaray 1-0 JUVENTUS
- Bobeknaklo
- Juventino
Bardzo idealistyczne myślenie. Tu nie chodzi oczywiście o wygodę kibicówWojtek pisze:Nierozumiem wogóle gdzie rozum dawać mecz o 12,14 czy 15!? Ludzie są w pracy, szkole i kto przyjdzie na taki mecz? A my oczywiscie chcemy tez go zobaczyć no a o takich godzinach to moze okazac się niemożliwe...
- Marcin_FCJ
- Juventino
nie da się tego udowodnić. można symulować... tak więc bez sensuannihilator1988 pisze:Skoro mecz rozpoczynamy od chwili jego przerwania, to składy też powinny pozostać bez zmian, no chyba, że stanie się coś niespodziewanego (choroba czy inna cholera). Przynajmniej ja tak to widzę.Ivory pisze:Pan Sławek w C+ powiedział, że co ciekawe składy można zmienić.

- Cabrini_idol
- Juventino
O 13 jest mecz. dla mnie bomba 

Ostatnio zmieniony 10 grudnia 2013, 23:08 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

- Antek666
- Juventino
jarmel pisze:Przynajmniej Turcy nie będą mieli tego 12ego zawodnika, bo wątpię, że dużo ludzi przyjdzie o tej godzinie na stadion. Strzelam, że taka godzina, bo nasi chcą jeszcze jutro wrócić do Turynu.

Pełna zgoda z tą publiką,będzie wybrakowana. Też jestem pewny,że głównie to Juve zależało aby jak najszybciej dokończyć ten mecz. Wcale się nie dziwię,my jesteśmy tam goścmi,Galata gospodarzami i to oni są u siebie i mają wszystko pod ręką itp. My chcemy awansować i wracać do domu.
Ostatnio zmieniony 10 grudnia 2013, 23:14 przez Antek666, łącznie zmieniany 1 raz.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Szczerze współczuję kibicom włoskim. Wielu z całą pewnością miało zamiar wrócić jutro z samego rana, tudzież już dzisiaj późnym wieczorem. Przebookowanie lotów to dramat.
Może i dobrze się stało. Niby Turcy nieco odpoczną (choć i tak mają mniej czasu na zdobycie gola), ale z drugiej strony w takich warunkach, na tak grząskiej/śliskiej murawie nietrudno o kontuzję i lepiej nie ryzykować.
Sam mecz do tej 30. minuty był nudny. Jako jedyni stworzyliśmy sytuację bramkową (niewiele brakowało Llorente), ale widać było wyraźnie, że chcieliśmy wprowadzić nieco spokoju do poczynań na murawie. Kontrowaliśmy spotkanie i to się liczy.
Mecz jutro o 13/14, czyli będzie o wiele mniej tych buczących kebabów na trybunach? Oby, bo tego się już słuchać nie dało.
EDIT:
Dla mnie pora ok, i tak jestem na L4.
Może i dobrze się stało. Niby Turcy nieco odpoczną (choć i tak mają mniej czasu na zdobycie gola), ale z drugiej strony w takich warunkach, na tak grząskiej/śliskiej murawie nietrudno o kontuzję i lepiej nie ryzykować.
Sam mecz do tej 30. minuty był nudny. Jako jedyni stworzyliśmy sytuację bramkową (niewiele brakowało Llorente), ale widać było wyraźnie, że chcieliśmy wprowadzić nieco spokoju do poczynań na murawie. Kontrowaliśmy spotkanie i to się liczy.
Mecz jutro o 13/14, czyli będzie o wiele mniej tych buczących kebabów na trybunach? Oby, bo tego się już słuchać nie dało.
EDIT:
Dla mnie pora ok, i tak jestem na L4.
Ostatnio zmieniony 10 grudnia 2013, 23:15 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Swider10
- Juventino
właśnie ciekawe czy c+ pokaże mecz na stronach jeszcze nic nie pisza
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- mateo369
- Juventino
Popieramy policję :lol: Swoją drogą aż dziwne, że stacje telewizyjne, który płacą ogromne pieniądze za prawa do transmisji nie mają w tej kwestii nic do powiedzenia?bendzamin pisze:Tureckiej policji ta godzina się nie podoba, chcą żeby grano później :lol: (źródła: Sportmediaset, football-italia)
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood