Serie A 13/14 (12): JUVENTUS 3-0 Napoli
- mibor
- Juventino
Juve, storia di un grande amore
- grande amore
- Juventino
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- eHg.1897
- Juventino
Witam wszystkich, to mój pierwszy post na forum (aczkolwiek przeglądam je od dość długiego czasu).
Wydaje mi się, że wczorajszy mecz był jednym z najlepszych o ile nie najlepszym meczem Juve w sezonie. W zasadzie ani przez chwilę nie drżałem o wynik, no może na początku II połowy gdy znów trochę oddaliśmy inicjatywę. Generalnie nie można się do nikogo przyczepić, może do Ogbonny za głupią pierwszą żółtą kartkę. Podobało mi się jak parę razy bardzo szybko wychodziliśmy spod wysokiego pressingu. Buffon chyba odzyskuje pewność, Pirlo- bardzo dobre zawody.
W sumie wszystko to bardzo dobrze prognozuje na przyszłość, tym bardziej, że do końca rundy oprócz meczu z Romą nie za bardzo mamy z kim przegrać.
Wydaje mi się, że wczorajszy mecz był jednym z najlepszych o ile nie najlepszym meczem Juve w sezonie. W zasadzie ani przez chwilę nie drżałem o wynik, no może na początku II połowy gdy znów trochę oddaliśmy inicjatywę. Generalnie nie można się do nikogo przyczepić, może do Ogbonny za głupią pierwszą żółtą kartkę. Podobało mi się jak parę razy bardzo szybko wychodziliśmy spod wysokiego pressingu. Buffon chyba odzyskuje pewność, Pirlo- bardzo dobre zawody.
W sumie wszystko to bardzo dobrze prognozuje na przyszłość, tym bardziej, że do końca rundy oprócz meczu z Romą nie za bardzo mamy z kim przegrać.
- Mate.G
- Juventino
Szkoda tylko, że akurat teraz jest przerwa na reprezentacje
Świetny gol Pogby, już myślałem, że zapomniał jak się strzela piękne bramki

Świetny gol Pogby, już myślałem, że zapomniał jak się strzela piękne bramki

- pumex
- Juventino
Niestety taka jest prawda. Piszę niestety, ponieważ aż takie uzależnienie gry całego zespołu od dyspozycji jednego zawodnika nie jest do końca dobre.lenor pisze:Pirlo w formie = Juve w formie, oby ta forma trwała jak najdłużej
Ciągle jest tak:
Juventus z Pirlo w formie > Juventus z Pirlo bez formy > Juventus bez Pirlo

- Mate.G
- Juventino
Marek Veratti wskoczy w buty Andrzeja i będzie po problemie :C
Oby nie kosztem Pogby
Oby nie kosztem Pogby
- Łukasz
- Juventino
Świetny mecz. Perfekcyjna bramka Pirlo i niezła gra, kosmiczny refleks Buffona przy strzale Insigne na krótki (w zasadzie przy obu, wolny też), znakomity Barzagli. Napoli niestraszne, zobaczymy, jak Roma.
robi to, tylko w jednym tempie.mibor pisze: Pirlo nie jest pilkarzem, który duzo biega
booyak pisze:Barza-Caceres-Chiellini?
Raczej Barza w środku, a Caceres na półprawym.Dzium pisze: Peluso-Caceres-Barzagli
- Arbuzini
- Juventino
Podziwiam optymizm niektórych, że uda nam się zjeść ciastko i mieć ciastko. Wiadomo jakie kwoty przeznaczamy na transfery i to chyba nie dlatego, że czaimy się na wielki skok w stylu 35 mln E + De Ceglie za Verrattiego.
Na tę chwilę najbliżej nam chyba do Jorginho, który jest młodszy i bardziej wszechstronny niż Nainggolan. Czy to jest zawodnik, który będzie w stanie zastąpić w jakiś sposób Pirlo? Niestety wątpię i tutaj robi się trochę dziwna sytuacja w środku pola, bo moim zdaniem Pirlo MUSI mieć zmiennika-ucznia ASAP.
Na tę chwilę najbliżej nam chyba do Jorginho, który jest młodszy i bardziej wszechstronny niż Nainggolan. Czy to jest zawodnik, który będzie w stanie zastąpić w jakiś sposób Pirlo? Niestety wątpię i tutaj robi się trochę dziwna sytuacja w środku pola, bo moim zdaniem Pirlo MUSI mieć zmiennika-ucznia ASAP.
- MVP
- Juventino
Cegła ostatnio jak grał to niczego sobie. Pamiętam jak ten piłkarz uchodził za talent. Jak ma dzień to na ławe ideolo albo na ogóry.Marat87 pisze:Na następny mecz proponuję czwórkę w obronie, boki Motta - De Ceglie :rotfl:
- grande amore
- Juventino
Zgodnie z decyzja FIGC, Curva Sud ma zostac zamknieta na dwa mecze, Curva Nord - na jeden. Dodatkowo dostalismy jeszcze kare finansowa.. Witki opadaja... 

------
------
Mowcie mi Magda

------
------
Mowcie mi Magda