LM 12/13 (1/4): Bayern 2-0 JUVENTUS
- Mate.G
- Juventino

Jeszcze godzina i 45 min :shock:
Dawno tak nie wyczekiwałem meczu
Tak na poprawę humoru
http://www.sadistic.pl/pies-ktory-naucz ... m#comments
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Dawno tak nie wyczekiwałem meczu
Tak na poprawę humoru
- Antek666
- Juventino

dziękibendzamin pisze:Z twittera Zulianiego:
Juve a Monaco
con il 3-5-2
Gigio Roccia Bonnie Chiello Stephan Arturo Mozart il Principino Chicco Eta Beta Alejandro
Roccia = skała = Barzagli
Chicco = Peluso
Skład optymalny
widać po Twej dzisiejszej ilości postów,że nie wiesz co z sobą zrobićMate.G pisze:Jeszcze godzina i 45 min :shock:
Dawno tak nie wyczekiwałem meczu![]()
Tak na poprawę humoru![]()
a psiak dobry,dobry,aż mamie pokażę.
nie wiem naprawdę co tu było do tłumaczenia...Push3k pisze:Spróbuję przetłumaczyć:bendzamin pisze:Z twittera Zulianiego:
Juve a Monaco
con il 3-5-2
Gigio Roccia Bonnie Chiello Stephan Arturo Mozart il Principino Chicco Eta Beta Alejandro
Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Peluso - Quagliarella, Matri.
Zgadza się?
Ostatnio zmieniony 02 kwietnia 2013, 19:17 przez Antek666, łącznie zmieniany 1 raz.
- Push3k
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Spróbuję przetłumaczyć:bendzamin pisze:Z twittera Zulianiego:
Juve a Monaco
con il 3-5-2
Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Peluso - Quagliarella, Matri.
Zgadza się?
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Pawełek
- Juventino

Na Polsacie w wiadomościach sportowych info o najważniejszym meczu to... P$G - Barcelona. O naszym meczu ani słowa...
GENIUSZU! Jak na to wpadłeś?!Push3k pisze:Spróbuję przetłumaczyć:bendzamin pisze:Z twittera Zulianiego:
Juve a Monaco
con il 3-5-2
Zgadza się?
- kuba2424
- Juventino

A co Ty chciałeś tutaj tłumaczyć? Co do tego składu- właśnie tak widzę naszą dzisiejszą wyjściówkę, która popsuje nastrój bawarczykom. Mówię wam, będzie bramkowy remis...Push3k pisze:Spróbuję przetłumaczyć:bendzamin pisze:Z twittera Zulianiego:
Juve a Monaco
con il 3-5-2
Zgadza się?
- pumex
- Juventino

Boję się trochę o Peluso, bo jest praktycznie bez doświadczenia w tego typu meczach. Mocno liczę na przebłysk Quagliarelli, on lubi mieć przez dwa mecze z rzędu szczęście.
Dobra chłopcy, dałem się wyciągnąć do baru, więc już teraz życzę Wam i sobie powodzenia. Niech moc będzie z nami. Może mi pikawa po drodze nie stanie.
Dobra chłopcy, dałem się wyciągnąć do baru, więc już teraz życzę Wam i sobie powodzenia. Niech moc będzie z nami. Może mi pikawa po drodze nie stanie.

- Kogut W.
- Juventino

Skład jest okej, choć ciekaw jestem, czy faktycznie taki atak wyjdzie. No i jedno zastrzeżenie: niech Peluso nie złapie szybko kartki, bo bardzo często jest spóźniony i ratuje się wślizgami... Jeśli będziemy, odpukać, przez niego grać w dziesiątkę... Dobra, będzie dobrze. Oby tylko nasi nie powtórzyli początku z Londynu, gdzie wyszli z pełnymi portkami. Tutaj chciałbym widzieć portki opróżnione do maksimum (tylko jaja zostają).
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino

Na pewno pocisną ostro lewą stroną. Jak Peluso zacznie ostro grać i złapie żółtko, zrobi się nieciekawie. Markiz zapewne został bardzo mocno uczulony na kontrolowanie wydarzeń w tym sektorze boiskapumex pisze:Boję się trochę o Peluso, bo jest praktycznie bez doświadczenia w tego typu meczach.
- filippo
- Juventino

Co do Peluso, zgadzam się. Mimo to wierzę w niego, bo w ostatnich meczach grał dobrze, na pewno lepiej od Asy, który jednak w razie potrzeby może za niego wejść, jeśli Peluso zacznie dziś przeginać. Cieszę się, że taki atak zagra, bo zostaje WRESZCIE zachowana jakaś ciągłość. Napastnicy mają dobre morale, są w dobrej formie. Chyba zgodzicie się ze mną, że Vucinic w ostatnich meczach najlepiej spisywał się jak wchodził z ławki, dlatego, liczę, że dziś także wejdzie w ostatnich 15-20 minutach i zaczaruje.Kogut W. pisze:Skład jest okej, choć ciekaw jestem, czy faktycznie taki atak wyjdzie. No i jedno zastrzeżenie: niech Peluso nie złapie szybko kartki, bo bardzo często jest spóźniony i ratuje się wślizgami... Jeśli będziemy, odpukać, przez niego grać w dziesiątkę... Dobra, będzie dobrze. Oby tylko nasi nie powtórzyli początku z Londynu, gdzie wyszli z pełnymi portkami. Tutaj chciałbym widzieć portki opróżnione do maksimum (tylko jaja zostają).
A może Pogba odegra dziś jakąś rolę? Wejdzie w końcówce za Matriego/Quaga i przylutuje z dystansu?
Ale Peluso też ma swoje atuty - Ma dobre crossy i przede wszystkim dobrze gra w powietrzu, o wiele lepiej niż Asa. Powiem szczerze - zaczynam się przekonywać do niego, oczywiście kwestia ceny, jaka zostanie podyktowana za Peluso. Może nie ma wielkiego nazwiska i nie jest najmłodszy ( nad czym ubolewa 50% forum), ale dla mnie jest ok. Koleś przychodzi w połowie sezonu i gra lepiej od Asy, Padoin wciąga nosem Isle. No nasze transfery szlag strzelił, upokarzające dla Marottyrad pisze:Jak chyba każdy tutaj, odczuwam wielką presję na ten mecz. Lepszy chyba Peluso od bezbarwnego Asy, chociaż ten ostatni ma lepsze warunki fizyczne i przepchnąłby niejednego Bawarczyka...
Ostatnio zmieniony 02 kwietnia 2013, 19:30 przez filippo, łącznie zmieniany 1 raz.
- ewerthon
- Juventino

Na to spotkanie czekałem 7 lat, bo wtedy ostatni raz graliśmy w ćwierćfinale. Myślę, że w tym dwumeczu pokażemy z lepszej strony, niż wtedy z Kanonierami. Na zwycięstwo absolutnie nie liczę, bo jest naprawdę niewielkie prawdopodobieństwo, że nam się uda, ale bramkowy remis to byłby znakomity rezultat. Bawarczycy podobno słabiej grają u siebie, niż na wyjeździe, mam nadzieję, że dzisiaj się to potwierdzi.
- dr.DeV
- Juventino

- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Nawet nie wiem jak mam opisać to co teraz czuje, to chyba najlepsze i najdziwniejsze uczucie jakie kiedykolwiek dane mi było odczuwać w tej dekadzie, a brałem i robiłem różne rzeczy
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS!
EDIT:
BAYERN MONACO (4-2-3-1): Neuer - Lahm, van Buyten, Dante, Alaba - Luiz Gustavo, Schweinsteiger - Mueller, Kroos, Ribery - Mandzukic. Allenatore: Heynckes.
JUVENTUS (3-5-2): Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Peluso - Matri, Quagliarella. Allenatore: Conte
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS!
EDIT:
BAYERN MONACO (4-2-3-1): Neuer - Lahm, van Buyten, Dante, Alaba - Luiz Gustavo, Schweinsteiger - Mueller, Kroos, Ribery - Mandzukic. Allenatore: Heynckes.
JUVENTUS (3-5-2): Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Peluso - Matri, Quagliarella. Allenatore: Conte
Ostatnio zmieniony 02 kwietnia 2013, 19:53 przez dr.DeV, łącznie zmieniany 4 razy.

- YaSq
- Juventino

Nie podoba mi sie wystawianie na malo zwrotna obrone Bayernu. Jeszcze mniej zwrotnego Matriego. Troche wyglada to jak zabieranie sobie atutow. Jednak decyzja Conte jest dla mnie swietoscia i ufam mu 8)
"Gwizdy z trybun? Jeszcze trochę i będą nam bić brawo" L. Del Neri