LM 12/13 (1/8): JUVENTUS 2-0 Celtic
Mecz bez historii, tak jak powinno być, spokojnie i nudno. Nie ma co komentować 8)
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Git dobry mecz, po drugiej bramce już widać było że nie chcą się przemęczać. Tak czy siak jestem bardzo zadowolony, teraz czekać na losowanie :twisted:
Ostatnio zmieniony 06 marca 2013, 22:40 przez Smok-u, łącznie zmieniany 1 raz.
- Gandalf8
- Juventino
Tak, jak myślałem - udało się dołożyć drugiego gola przy którym Pirlo pokazał, ze nadal jest genialny (co nie zmienia faktu, że jego kółeczka z piłką przed polem karnym są niebezpieczne). Dobrze, że Vidal podał w tej sytuacji a nie próbował strzelać, bo mogłoby nie być gola.
Brawa dla całej drużyny - teraz czekamy na przeciwnika w ćwierćfinale
Brawa dla całej drużyny - teraz czekamy na przeciwnika w ćwierćfinale

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- jakku1
- Juventino
Nie wiem czy para Quagliarella - Matri dzisiaj nie zrobila na mnie lepszego wrazenia, niz Giovinco z Vucinicem przez caly sezon
.
Po drugiej bramce juz sie naszym odechcialo grac. Dobra druga polowa Pirlo. Pogba troszke mniej aktywny, ale zagral bardzo dobrze. Bonucci lepiej wyglada na srodku, a nie na boku. Peluso jest dobry na rywali silnych fizycznie, ale Asamoah o niebo lepiej lepiej kryje. Po jego wejsciu zamknelismy cala flanke.

Po drugiej bramce juz sie naszym odechcialo grac. Dobra druga polowa Pirlo. Pogba troszke mniej aktywny, ale zagral bardzo dobrze. Bonucci lepiej wyglada na srodku, a nie na boku. Peluso jest dobry na rywali silnych fizycznie, ale Asamoah o niebo lepiej lepiej kryje. Po jego wejsciu zamknelismy cala flanke.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- grande amore
- Juventino
Losowanie zdaje sie 15 marca.
Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- strong return
- Juventino
Kliniczna robota ze strony naszych i pewna wygrana, choć jakieś okazje tam mieli. W końcówce odpuściliśmy i dobrze. Po 5:0 powinni już cicho siedzieć.
- Piti
- Juventino
15 marcasquinter pisze:apropo, kiedy jest losowanie?Smok-u pisze: teraz czekać na losowanie :twisted:
/
mecz przyjemny na lajcie, tak powinno sie grac gdy losy awansu rozstrzygaja sie w 1 meczu

- Robaku
- Juventino
Wszystkie cele zaliczone:
- brak strat "kartkowych " na ćwierćfinał
- awans do nastepnej rundy bez zbędnego zmęczenia
- brak kontuzji.
Poza tym fajnie, że strzelili napastnicy Quag ma na prawdę fajne statsy. Fajnie, że Pirlo pograł tylko 70 minut, zawsze to trochę odpoczynku.
Pogba dreptał od 70 minuty i nie wiem czy to nie wynikalo ze zmęczenia.
A nasz środek pomocy - wyglądał mimo wszystko eksperymentalnie i słabo. Isla znów wg mnie - choć od 70 minuty oglądałem jednym okiem, licząc na eliminację PSG, żadnego dobrego zagrania.
Marrone fajnie, że zagrał cały tak ważny mecz.
- brak strat "kartkowych " na ćwierćfinał
- awans do nastepnej rundy bez zbędnego zmęczenia
- brak kontuzji.
Poza tym fajnie, że strzelili napastnicy Quag ma na prawdę fajne statsy. Fajnie, że Pirlo pograł tylko 70 minut, zawsze to trochę odpoczynku.
Pogba dreptał od 70 minuty i nie wiem czy to nie wynikalo ze zmęczenia.
A nasz środek pomocy - wyglądał mimo wszystko eksperymentalnie i słabo. Isla znów wg mnie - choć od 70 minuty oglądałem jednym okiem, licząc na eliminację PSG, żadnego dobrego zagrania.
Marrone fajnie, że zagrał cały tak ważny mecz.
- Ein
- Juventino
Oglądanie meczu Juventus - Celtic to jak czytanie kryminału, w którym wiadomo kto zabił.
Miło, przyjemnie.
Btw. jak to możliwe, ze opady deszczu w Turynie jak w Wawie, a dać się grało normalnie ?
Miło, przyjemnie.
Btw. jak to możliwe, ze opady deszczu w Turynie jak w Wawie, a dać się grało normalnie ?

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- karosznurek
- Juventino
Brawo Panowie za awans do ćwierćfinału. Dobry mecz naszego zespołu. Forza Juve 

"Vincere non importante l'unica cosa che conta."
- jarmel
- Redaktor
Najważniejsze, że bez głupich żółtych kartek i bez kontuzji.
Fajnie ogląda się takie mecze, chociaż muszę przyznać, że do pierwszej bramki jakiś tam stres jeszcze odczuwałem
( Nordsjeland, Chelsea, Szachtar, Celtic x2 i końcówka meczu w Danii)
Fajnie ogląda się takie mecze, chociaż muszę przyznać, że do pierwszej bramki jakiś tam stres jeszcze odczuwałem

Jakoś 490Pajo1906 pisze:Ile to minut bez straty gola w LM?

Ostatnio zmieniony 06 marca 2013, 22:49 przez jarmel, łącznie zmieniany 1 raz.
#AllegriOut