Serie A (30): JUVENTUS 3-0 Napoli
- Arcadio Morello
- Juventino
GDZIE JEST ALEX???
Od samego patrzenia na boriello ciśnienie mi skaczę... Co on robi w JUVE? Nie zasługuje na ten klub... Potrafi się tylko przewracać... Straszny drewaniiak... W drugiej połowie proszę o Del Piero i Caceres'a.
Od samego patrzenia na boriello ciśnienie mi skaczę... Co on robi w JUVE? Nie zasługuje na ten klub... Potrafi się tylko przewracać... Straszny drewaniiak... W drugiej połowie proszę o Del Piero i Caceres'a.

- @Maras@
- Juventino
Na razie nie jest źle (tylko trzeba będzie ich bardziej przycisnąć w drugiej połowie). Nie wiem tylko jak Boriello nie strzelił bramki w tej 4 minucie. Przecież centymetrów mu zabrakło żeby dostawić tą łepetynę w wcisnąć gola z 1 metra 
Pod polem karnym przydałby się Alex, bo jakoś nie potrafią przebić się przez obronę

Pod polem karnym przydałby się Alex, bo jakoś nie potrafią przebić się przez obronę

Może nie głupie z tym Caceresem bo z Lichego na razie nie ma dzisiaj pożytku, a jedynie dostał głupią kartkę za bezsensowne kłótnieArcadio Morello pisze:GDZIE JEST ALEX???

Ostatnio zmieniony 01 kwietnia 2012, 21:36 przez @Maras@, łącznie zmieniany 1 raz.

- karosznurek
- Juventino
Boriello musi zejść, najlepiej gdyby za niego wszedł Del Piero.
"Vincere non importante l'unica cosa che conta."
- Giovani
- Juventino
Vucinić rozumie się z Boriello, mniej więcej tak jak LordJuve z połową forum. Beznadzieja... mecz pełen walki, nudny dla przeciętnego widza. Mamy optyczną przewagę na boisku, mam nadzieję, że 3 pkt zostaną w Turynie.
- Wojtek
- Juventino
Vucinic słabo, Boriello tragedia. Nic kompletnie nic nie zrobił w tej połowie poza zmarnowaną setką
Vidal najlepszy 
Mecz szybki lecz mało sytuacji bramkowych po obu stronach. Mam nadzieje że w II połowie powtórzy się sytuacja z meczu z Interem kiedy w drugiej połowie wszedł Alex i wszystko świetnie się ułożyło.
1-0 mi wystarczy.
FORZA JUVE!!

Mecz szybki lecz mało sytuacji bramkowych po obu stronach. Mam nadzieje że w II połowie powtórzy się sytuacja z meczu z Interem kiedy w drugiej połowie wszedł Alex i wszystko świetnie się ułożyło.
1-0 mi wystarczy.
FORZA JUVE!!
- jakku1
- Juventino
Borriello biega zwawo ale z glowa to on ma cos nie tak ; / Gdyby zamiast sie ciagle klocic i upadac chociaz raz powalczyl w odpowiednim momencie o pilke to moze bysmy mieli jedna fajna okazje do strzelenia gola. A tak, pilka przeleciala obok Marco, a on nawet tego nie zauwazyl, bo byl zajety gadaniem i machaniem lapami.
Ci, ktorzy wieszczyli bramke Borriello w tym meczu, musza chyba zaczekac do przyszlego sezonu.
Ci, ktorzy wieszczyli bramke Borriello w tym meczu, musza chyba zaczekac do przyszlego sezonu.
- Robaku
- Juventino
Nie Proszę Państwo ja to zrozumiałem, Boriello jest po to, zeby machać łapami, walić łokciami w obrońcow (jeden już zszedł) za 15 minut wjedzie Fabio albo Alex już na zmeczonych i poobijanych neapolitanczyków i strzeli bramkę, o to chodziło Antonio.
- Castiel
- Juventino
Vucinic po meczu z Violą znowu zgasł, ale Conte go nie zmieni bo to jedyny kreatywny zawodnik w ataku. Boriello to już w ogóle jakaś tragedia. Zamiast przyjąć czy strzelać bo się przewrócić i myśli, że sędzia do odgwiżdże? Czy on sobie jaja robi? Lichtsteiner wygląda na zmęczonego, żadnej akcji, żadnej wrzutki = 0
Marchisio robi to co samolotu USA, włącza Stealth Camuflage i "gra". Trochę się obudził pod koniec, ale wiele to nie dało. De Ceglie? W czym on jest lepszy od np Krasicia? A no to on umie bronić, ale to, że jak nie ma 10m2 miejsca to nie dośrodkuje nie stanowi problemu. Przewidywalny do bólu choć na żółtą kartkę nie zasłużył. Teatr Lavezziego. Co do reszty nie ma zastrzeżeń. Aż żal patrzeć, że Del Piero siedzi na ławie, a takie patałachy grają.
Marchisio robi to co samolotu USA, włącza Stealth Camuflage i "gra". Trochę się obudził pod koniec, ale wiele to nie dało. De Ceglie? W czym on jest lepszy od np Krasicia? A no to on umie bronić, ale to, że jak nie ma 10m2 miejsca to nie dośrodkuje nie stanowi problemu. Przewidywalny do bólu choć na żółtą kartkę nie zasłużył. Teatr Lavezziego. Co do reszty nie ma zastrzeżeń. Aż żal patrzeć, że Del Piero siedzi na ławie, a takie patałachy grają.
- Kubba
- Juventino
Dobrze, że jest Boriello na boisku. Z nim w składzie w końcu na pewno coś ustrzelimy...
A tak na poważnie. Zaryzykowałbym i zmienił taktykę na 4-3-3, ściągając przy tym Lichego i Super Marco i Bonusa, a wpuszczając Del Piero, Giaccha i Caceresa.
Mirko chyba wraca do formy przed Milanami i Interami...
PS. Była jakaś oprawa przed mecem, bo C+ pięknie wszedł przy pierwszym gwizdku...
A tak na poważnie. Zaryzykowałbym i zmienił taktykę na 4-3-3, ściągając przy tym Lichego i Super Marco i Bonusa, a wpuszczając Del Piero, Giaccha i Caceresa.
Mirko chyba wraca do formy przed Milanami i Interami...
PS. Była jakaś oprawa przed mecem, bo C+ pięknie wszedł przy pierwszym gwizdku...
Ostatnio zmieniony 01 kwietnia 2012, 21:38 przez Kubba, łącznie zmieniany 1 raz.
- SKAr7
- Juventino
Nie da się ukryć- pokarał. A już posądziłem Cię o ortakosciu88 pisze:Nie rozumiem wystawienia Boriello w pierwszej jedenastce ale zobaczymy co pokarze.
nasz atak nie istnieje. Co z tego, że udaje nam się praktycznie zneutralizować najlepszych napastników w lidze, skoro w ataku nie pokazujemy zupełnie nic? Conte chciał zaatakować Lichtem i De Cegle, ale został rozgryziony- i z prawej i z lewej strony gdzie powinna być wyrwa, są zamiast tego podwojenia krycia.
Powinniśmy spróbować pograć wyżej środkiem, i poszukać indywidualnych błędów obrońców Napoli- zdarzają im się zagrania a la Bonucci.
- MaNieK_JuVe
- Juventino
Borriello zachowuje się dokładnie jak Amauri, macha rękami poprawia fryz i traci piłki.
Brakuje zdecydowanie szybkości pod polem karnym Napoli, pomysły kończą się nam przed 16nastką, czasem prosi się o rogala takiego jak dziś zaaplikował Zarate. Ustawienie którym gramy wyrażnie służy nam w obronie ale nie służy w ataku. Nie wiem co Antoś wymyśli na drugą połowę ale oby nam to przynosiło okazje bramkowe, bo w tej kwesti jest bieda.
Brakuje zdecydowanie szybkości pod polem karnym Napoli, pomysły kończą się nam przed 16nastką, czasem prosi się o rogala takiego jak dziś zaaplikował Zarate. Ustawienie którym gramy wyrażnie służy nam w obronie ale nie służy w ataku. Nie wiem co Antoś wymyśli na drugą połowę ale oby nam to przynosiło okazje bramkowe, bo w tej kwesti jest bieda.
Forza Juventus, Forza Azzurri
Moja jedyna milosc Juventus FC !!!
Zagraj w Lola: http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 3963740312
Moja jedyna milosc Juventus FC !!!
Zagraj w Lola: http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 3963740312
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Tylko czemu my musimy zawsze mieć jakiegoś enta w teamie? Jednych wywalimy to przyjdzie drugi. Nosz...^FAZZI^ pisze:Od czasów Enta nikt mnie tak nie irytował jak Boriello....
Jeśli Conte nie dokona zmian w szatni to średnio widzę końcowy rezultat.