Serie A (29): JUVENTUS 2-0 Inter [DPL na meczu!]
- Łukasz
- Juventino
Bardzo dobry mecz. Pierwsza połowa, choć zaczęta kapitalnie (pierwsze 10 min!), niepotrzebnie nerwowa (inspiracją niechlujny wolny w środku pola Pirlo), Matri powinien był skończyć to co miał na głowie i na nodze, ale Buffon na szczęście w tym sezonie wrócił do swojej optymalnej dyspozycji.W drugiej nadrobiliśmy stracony czas. Doskonały mecz Vidala. DP Conte już chyba przekonał, pozostał mu zarząd.
- Mate.G
- Juventino
A powinno.--Maq-- pisze:Szkoda, że nie było wyżej :-D
Super meczyk

- Heliogabal
- Juventino
A mi się tylko jedne słowa cisną na usta: DEL PIERO! NIE ODCHODŹ! Wzruszyłem się jak razem z Buffonem szli do szatni po zwyciestwie nad interem. Czy już ich nie zobaczymy po sezonie razem na boisku?
Ostatnio zmieniony 25 marca 2012, 22:44 przez Heliogabal, łącznie zmieniany 1 raz.
- eXoN
- Juventino
Dziękuje za wspaniały wieczór. Del Piero pokazał klasę, może nie jest jeszcze wszystko stracone i zostanie na kolejny sezon :? Buffon według mnie graczem meczu, przede wszystkim w pierwszej połowie niejeden raz nas uratował.
Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy!
Giampiero Boniperti
Giampiero Boniperti
- annihilator1988
- Juventino
No i git majonez. Idealny wieczór. Alex strzela, "Stara Dama" triumfuje nad interem, Martin pokazuje jak wartościowym jest piłkarzem, a przyszłoroczny udział w LM jest praktycznie faktem 

- jakku1
- Juventino
Druga polowa juz bardzo bardzo dobra. Conte zmienil taktyke - znow zagralismy 352 - i sprawdzilo sie to w dzisiejszym dniu na Inter wysmienicie. Byc moze tez druzyna z Mediolanu troche opadla z sil - bo trzeba pzyznac, ze pierwsza czesc spotkania zagrali na bardzo wysokich obrotach.
Pirlo troche w cieniu Vidala i Marchisio, ktorzy rozegrali bardzo dobre zawody. Ten pierwszy zaliczyl bardzo ladna asyste, ten drugi bardzo rzadko tracil, uspokajal gre w srodku pola, dokladnie podawal i przede wszystkim oddal strzal, po ktorym mielismy decydujacy rzut rozny.
Na duzy plus takze Chiellini i Buffon. O Caceresie pisalem w pierwszej polowie. Dzisiaj na pewno gorzej zagraly Nasze "gwiazdy" - Pirlo, Vucinic i Barzagli. Najbardziej zawiodl Mirko, ktory faktycznie chyba pomyslal po bramce w meczu z Milanem, ze jest drugim Zlatanem. Co do Alexa to wiadomo - wlasnie kogos takiego jak on (ale w rozsadnym wieku) brakuje Nam teraz najbardziej.
Pirlo troche w cieniu Vidala i Marchisio, ktorzy rozegrali bardzo dobre zawody. Ten pierwszy zaliczyl bardzo ladna asyste, ten drugi bardzo rzadko tracil, uspokajal gre w srodku pola, dokladnie podawal i przede wszystkim oddal strzal, po ktorym mielismy decydujacy rzut rozny.
Na duzy plus takze Chiellini i Buffon. O Caceresie pisalem w pierwszej polowie. Dzisiaj na pewno gorzej zagraly Nasze "gwiazdy" - Pirlo, Vucinic i Barzagli. Najbardziej zawiodl Mirko, ktory faktycznie chyba pomyslal po bramce w meczu z Milanem, ze jest drugim Zlatanem. Co do Alexa to wiadomo - wlasnie kogos takiego jak on (ale w rozsadnym wieku) brakuje Nam teraz najbardziej.
- Azazel
- Juventino
Super spotkanie, zakończone pięknym wynikiem. Cały zespół pokazał klasę i jedynie bardzo dobra postawa bramkarza Interu (oraz jeden wślizg Murzyna) uratował naszych rywali od wyższej porażki. Widziałem dziś zespół pewny, skuteczność nadal odrobinę szwankuje, ale widać progres.

Łukasz pisze:DP Conte już chyba przekonał, pozostał mu zarząd.

- whitesignus
- Juventino
Wygrana u siebie z Interem w ladny sposob i bramka Alexa, co mogloby byc piekniejsze?? :] szczesliwy jestem :]
Vidal i Ceseres
Vidal i Ceseres

- karosznurek
- Juventino
Mecz bardzo dobry. Kapitalny Buffon i Vidal. Del Piero brawa za bramkę i grę. Inni też dobrze zagrali. Forza Juve
"Vincere non importante l'unica cosa che conta."
- domooo
- Juventino
elegancko
chociaż liczyłem, że wcisnął jeszcze tą trzecią bramkę.
najbardziej cieszy mnie bramka Del Piero i bardzo dobra postawa Buffona. Duży minus dla Chielliniego. Mimo iż był solidny w obronie, to jego szopki przy każdym kontakcie z rywalem zaczynają mnie już irytować
najbardziej cieszy mnie bramka Del Piero i bardzo dobra postawa Buffona. Duży minus dla Chielliniego. Mimo iż był solidny w obronie, to jego szopki przy każdym kontakcie z rywalem zaczynają mnie już irytować

I żadne krzyki i płacze nas nie przekonają, że białe jest białe, a czarne jest czarne
- Qrczak
- Juventino
Dokładnie !Heliogabal pisze:A mi się tylko jedne słowa cisną na usta: DEL PIERO! NIE ODCHODŹ! Wzruszyłem się jak razem z Buffonem szli do szatni po zwyciestwie nad interem. Czy już ich nie zobaczymy po sezonie razem na boisku?
Szukalismy skutecznego napastnika a mamy go u siebie !
Przynajmniej do końca sezonu trzeba z niego korzystać .
Forza ALEX !
- mati888
- Juventino
czekam tylko aż ktoś napisze, ze 'w sumie, to Del Piero poza golem nie zrobił niczego wielkiego'...
jeżeli chodzi o skuteczność, to ostatnio jest naszym najlepszym napastnikiem. Wielka szkoda, ze 'musi' odejść.
Caceres znów w obronie tak sobie, ale z przodu mistrzostwo. Jak Lichy przygasł/wypadł za kartki, to Caceres stanął na wysokosci zadania i gra tak, jak Lichy na jesieni (no, gdyby nie ta gra defensywna). Z rugiej strony De Ceglie też bardz fajnie. W ogóle wielkie brawa za tą zmainę modułu, to był moment, który zmienił obraz całego meczu. Bardzo mnie cieszą te 3 punkty, FORZA JUVE!
jeżeli chodzi o skuteczność, to ostatnio jest naszym najlepszym napastnikiem. Wielka szkoda, ze 'musi' odejść.
Caceres znów w obronie tak sobie, ale z przodu mistrzostwo. Jak Lichy przygasł/wypadł za kartki, to Caceres stanął na wysokosci zadania i gra tak, jak Lichy na jesieni (no, gdyby nie ta gra defensywna). Z rugiej strony De Ceglie też bardz fajnie. W ogóle wielkie brawa za tą zmainę modułu, to był moment, który zmienił obraz całego meczu. Bardzo mnie cieszą te 3 punkty, FORZA JUVE!
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'