Serie A (29): JUVENTUS 2-0 Inter [DPL na meczu!]

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Maku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 marca 2012, 22:41

Ekstra, ważne 3 punkty i odwieczny rywal pokonany. Szkoda, że nie było wyżej :-D

Obrazek
bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 marca 2012, 22:41

Alex, nie odchodz po sezonie :płaczę:

Obrazek
Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 marca 2012, 22:42

Bardzo dobry mecz. Pierwsza połowa, choć zaczęta kapitalnie (pierwsze 10 min!), niepotrzebnie nerwowa (inspiracją niechlujny wolny w środku pola Pirlo), Matri powinien był skończyć to co miał na głowie i na nodze, ale Buffon na szczęście w tym sezonie wrócił do swojej optymalnej dyspozycji.W drugiej nadrobiliśmy stracony czas. Doskonały mecz Vidala. DP Conte już chyba przekonał, pozostał mu zarząd.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
Mate.G

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

--Maq-- pisze:Szkoda, że nie było wyżej :-D
A powinno.
Super meczyk :)

Heliogabal

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

A mi się tylko jedne słowa cisną na usta: DEL PIERO! NIE ODCHODŹ! Wzruszyłem się jak razem z Buffonem szli do szatni po zwyciestwie nad interem. Czy już ich nie zobaczymy po sezonie razem na boisku?
Ostatnio zmieniony 25 marca 2012, 22:44 przez Heliogabal, łącznie zmieniany 1 raz.

Kiper69

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 marca 2012, 22:43

Piękny mecz, super zagrał cały zespół. Ta druga bramka na prawdę z najwyższej pułki. Tak się zastanawiam, jak przez okres roku zespół może zmienić się tak bardzo :P

Obrazek
eXoN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Dziękuje za wspaniały wieczór. Del Piero pokazał klasę, może nie jest jeszcze wszystko stracone i zostanie na kolejny sezon :? Buffon według mnie graczem meczu, przede wszystkim w pierwszej połowie niejeden raz nas uratował.

Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy!
Giampiero Boniperti
annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

No i git majonez. Idealny wieczór. Alex strzela, "Stara Dama" triumfuje nad interem, Martin pokazuje jak wartościowym jest piłkarzem, a przyszłoroczny udział w LM jest praktycznie faktem :D

jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 marca 2012, 22:44

Druga polowa juz bardzo bardzo dobra. Conte zmienil taktyke - znow zagralismy 352 - i sprawdzilo sie to w dzisiejszym dniu na Inter wysmienicie. Byc moze tez druzyna z Mediolanu troche opadla z sil - bo trzeba pzyznac, ze pierwsza czesc spotkania zagrali na bardzo wysokich obrotach.

Pirlo troche w cieniu Vidala i Marchisio, ktorzy rozegrali bardzo dobre zawody. Ten pierwszy zaliczyl bardzo ladna asyste, ten drugi bardzo rzadko tracil, uspokajal gre w srodku pola, dokladnie podawal i przede wszystkim oddal strzal, po ktorym mielismy decydujacy rzut rozny.

Na duzy plus takze Chiellini i Buffon. O Caceresie pisalem w pierwszej polowie. Dzisiaj na pewno gorzej zagraly Nasze "gwiazdy" - Pirlo, Vucinic i Barzagli. Najbardziej zawiodl Mirko, ktory faktycznie chyba pomyslal po bramce w meczu z Milanem, ze jest drugim Zlatanem. Co do Alexa to wiadomo - wlasnie kogos takiego jak on (ale w rozsadnym wieku) brakuje Nam teraz najbardziej.

Azazel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 marca 2012, 22:44

Super spotkanie, zakończone pięknym wynikiem. Cały zespół pokazał klasę i jedynie bardzo dobra postawa bramkarza Interu (oraz jeden wślizg Murzyna) uratował naszych rywali od wyższej porażki. Widziałem dziś zespół pewny, skuteczność nadal odrobinę szwankuje, ale widać progres.
Łukasz pisze:DP Conte już chyba przekonał, pozostał mu zarząd.
:ok:

whitesignus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 marca 2012, 22:45

Wygrana u siebie z Interem w ladny sposob i bramka Alexa, co mogloby byc piekniejsze?? :] szczesliwy jestem :]

Vidal i Ceseres :bravo:

karosznurek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Mecz bardzo dobry. Kapitalny Buffon i Vidal. Del Piero brawa za bramkę i grę. Inni też dobrze zagrali. Forza Juve

"Vincere non importante l'unica cosa che conta."
domooo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

elegancko :wink: chociaż liczyłem, że wcisnął jeszcze tą trzecią bramkę.
najbardziej cieszy mnie bramka Del Piero i bardzo dobra postawa Buffona. Duży minus dla Chielliniego. Mimo iż był solidny w obronie, to jego szopki przy każdym kontakcie z rywalem zaczynają mnie już irytować :/

I żadne krzyki i płacze nas nie przekonają, że białe jest białe, a czarne jest czarne
Qrczak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Heliogabal pisze:A mi się tylko jedne słowa cisną na usta: DEL PIERO! NIE ODCHODŹ! Wzruszyłem się jak razem z Buffonem szli do szatni po zwyciestwie nad interem. Czy już ich nie zobaczymy po sezonie razem na boisku?
Dokładnie !
Szukalismy skutecznego napastnika a mamy go u siebie !
Przynajmniej do końca sezonu trzeba z niego korzystać .
Forza ALEX !

mati888

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 marca 2012, 22:46

czekam tylko aż ktoś napisze, ze 'w sumie, to Del Piero poza golem nie zrobił niczego wielkiego'...

jeżeli chodzi o skuteczność, to ostatnio jest naszym najlepszym napastnikiem. Wielka szkoda, ze 'musi' odejść.

Caceres znów w obronie tak sobie, ale z przodu mistrzostwo. Jak Lichy przygasł/wypadł za kartki, to Caceres stanął na wysokosci zadania i gra tak, jak Lichy na jesieni (no, gdyby nie ta gra defensywna). Z rugiej strony De Ceglie też bardz fajnie. W ogóle wielkie brawa za tą zmainę modułu, to był moment, który zmienił obraz całego meczu. Bardzo mnie cieszą te 3 punkty, FORZA JUVE!

'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
Zablokowany