Serie A (24): JUVENTUS 3-1 Catania
- Tony Montana
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Mecz jaki był każdy widział cieszą 3 punkty ale do czasu strzelenia przez nas drugiej bramki nie było tak różowo.
Bezwzględnie najlepszy na boisku Pirlo - gol, 2 asysty nie trzeba dodawać nic więcej to mówi samo za siebie.
Bezwzględnie najlepszy na boisku Pirlo - gol, 2 asysty nie trzeba dodawać nic więcej to mówi samo za siebie.
- jakku1
- Juventino
Bonucci jak sie jakos nie pogubi chociaz raz w trakcie meczu to jest chory. A dzisiaj szlo mu calkiem niezle. Chiellini, Quagliarella i Pirlo na wielki plus, Boriello strasznie skakala pilka, ale od czasu do czasu potrafil sie niezle zastawic. Na pewno dzisiaj zagral lepiej, niz w poprzednich spotkaniach. Marchisio i Giaccherini nawet nawet, szkoda, bo jeden mogl miec bramke, a drugi powinien w koncu dograc taka pilke, po ktorej wpadlby gol. Padoin mial niezly poczatek, ale im dalej w las tym bylo gorzej. Motta na duzy plus. Wiedzialem, ze jeszcze sie Nam przyda.
- kosciu88
- Juventino
W koncu 3 punkty, dzis Pirlo zagral jak powinien grac w kazdym meczu(bramka, i 2 asysty)
Mam nadzieje ze z Milanem zagra od poczatku Fabio
Mam nadzieje ze z Milanem zagra od poczatku Fabio

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- Amarillo
- Juventino
Szczerze mówiąc w trakcie meczu zastanawiałem się czy czerwona kartka dla Motty powinna być uznawana za osłabienie czy wzmocnienie Catanii, ale koniec końców nasi pokazali kto rządzi na boisku.pablo1503 pisze: Motta się czasem przydaje
Jedno nazwisko - Pirlo

Sapere Aude!
- Marian.
- Juventino
Całe szczęście, że udało się zdobyć 3 oczka. Myślę, że gdyby Motta nie dostał czerwa to walilibyśmy dalej głową w mur i skończyło by się pewnie na remisie, mimo, że dominowaliśmy. Ale tak to jest, jak jakiś ogór przyjedzie i postawi autobus w polu karnym. W lecie chcę piłkarza, który będzie potrafił jednym zagraniem odmienić losy meczu na naszą korzyść - chce kogoś takiego jak Ibra w Milanie.
Bardzo fajnie, że Pirlo wreszcie trafił. Bardzo dobry mecz Andrei - gol i 2 asysty. Na plus również biało-czarne siatki w bramce.
Forza! Czas na Milan.
I nigdy więcej 3-5-2, pls. Storari
Bardzo fajnie, że Pirlo wreszcie trafił. Bardzo dobry mecz Andrei - gol i 2 asysty. Na plus również biało-czarne siatki w bramce.
Forza! Czas na Milan.
I nigdy więcej 3-5-2, pls. Storari

Ostatnio zmieniony 18 lutego 2012, 22:47 przez Marian., łącznie zmieniany 1 raz.

- evilboy
- Juventino
Kilka wniosków po meczu:
1. Padoin nie jest wart 5 mln. Zagrał strasznie słabo - każda piłka do niego to strata. Nie potrafi się zastawić, celnie odegrać, a tym bardziej strzelać.
2. Nie wiem co przez pół roku robił Matri w podstawowym składzie. :? Quagliarella jest od niego 100 razy lepszy pod każdym względem. Byłem w szoku z ilu niewygodnych pozycji potrafił oddać strzał. Jak dla mnie - najlepszy na boisku.
3. Conte ma więcej szczęścia niż rozumu. To był kolejny słaby mecz i prawdopodobnie gdyby nie nasza wtyczka w Catanii w postaci Motty, stracilibyśmy kolejne 2 pkt.
4. To, co odwalił Storari podczas celebracji było EPICKIE. Nie wiem jak on to zrobił, ale żeby uszkodzić 2 swoich nie będąc na boisku, to trzeba mieć talent. Oby tylko nie wpłynęło to negatywnie na relacje w drużynie...
5. Boriello jako drugi napastnik, o dziwo, sprawował się bardzo dobrze. Kto by się spodziewał, że zaliczy całkiem udany występ.
1. Padoin nie jest wart 5 mln. Zagrał strasznie słabo - każda piłka do niego to strata. Nie potrafi się zastawić, celnie odegrać, a tym bardziej strzelać.
2. Nie wiem co przez pół roku robił Matri w podstawowym składzie. :? Quagliarella jest od niego 100 razy lepszy pod każdym względem. Byłem w szoku z ilu niewygodnych pozycji potrafił oddać strzał. Jak dla mnie - najlepszy na boisku.

3. Conte ma więcej szczęścia niż rozumu. To był kolejny słaby mecz i prawdopodobnie gdyby nie nasza wtyczka w Catanii w postaci Motty, stracilibyśmy kolejne 2 pkt.

4. To, co odwalił Storari podczas celebracji było EPICKIE. Nie wiem jak on to zrobił, ale żeby uszkodzić 2 swoich nie będąc na boisku, to trzeba mieć talent. Oby tylko nie wpłynęło to negatywnie na relacje w drużynie...
5. Boriello jako drugi napastnik, o dziwo, sprawował się bardzo dobrze. Kto by się spodziewał, że zaliczy całkiem udany występ.
"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Alex Del Piero
- Gość
Przełomowym momentem była intuicyjna obrona nogą strzału Almirona przez Gigiego.
Bardzo ładne zawody zanotował De Ceglie, który biegał, biegał i biegał. Barzagli i Chiellini pewnie, bez większych wtop Bonucci.
Pirlo wygrał nam ten mecz, trochę szczęścia przy golu, bo mur był źle ustawiony (przypomniał mi się wolny strzelany przez Alexa z Realem).
Marchisio niewidoczny, Giacch zasługuje na pierwszy skład, w ataku brylował Quag, dobrze zastawiał się i walczył Boriello. Nie hejtujcie Marco, bo nie był gorszy od Matriego z drugiej połówki tego sezonu.
Dobre, szybkie tempo meczu, Catania w drugiej połowie nie istniała.
Bardzo ładne zawody zanotował De Ceglie, który biegał, biegał i biegał. Barzagli i Chiellini pewnie, bez większych wtop Bonucci.
Pirlo wygrał nam ten mecz, trochę szczęścia przy golu, bo mur był źle ustawiony (przypomniał mi się wolny strzelany przez Alexa z Realem).
Marchisio niewidoczny, Giacch zasługuje na pierwszy skład, w ataku brylował Quag, dobrze zastawiał się i walczył Boriello. Nie hejtujcie Marco, bo nie był gorszy od Matriego z drugiej połówki tego sezonu.
Dobre, szybkie tempo meczu, Catania w drugiej połowie nie istniała.
- mati888
- Juventino
dziękujmy Bogu za Marco Mottę. Swoją drogą - 11 dla takiego ogórka kiszonego, to bluźnierstwo (De Ceglie z poczatku sezonu...Amauri... :roll:)
Trochę Kosicky zwalił przy golu Chielliniego. Nawet nie trochę...ale chwała mu za to. Źle, że pozwoliliśmy im się trochę pocisnąć - gdyby Almiron nie był drewniakiem, to kto wie czy byśmy znów odbili prowadzenie. No nic, ważne 3 pkt i tyle...
Quagliarella

Trochę Kosicky zwalił przy golu Chielliniego. Nawet nie trochę...ale chwała mu za to. Źle, że pozwoliliśmy im się trochę pocisnąć - gdyby Almiron nie był drewniakiem, to kto wie czy byśmy znów odbili prowadzenie. No nic, ważne 3 pkt i tyle...
Quagliarella

'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- Mate.G
- Juventino
Wystarczyło kliknąć odśwież ataku i już to wyglądało trochę lepiej.
Wszyscy na plus oprócz Boriello i Padoina .
Fabio.Q do pierwszego razem z Giachem

Wszyscy na plus oprócz Boriello i Padoina .
Fabio.Q do pierwszego razem z Giachem

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Gdyby nie ta czerwona kartka to nie wiem czy to wyglądałoby tak różowo. Zagraliśmy nadzwyczajnie słabo w obronie. Nie chodzi o straconą bramkę (bądź co bądź obawiałem się, że Catania się po niej zamuruje na amen), ale o to, że mieli kilka naprawdę dobrych sytuacji, aby pokonać Buffona. Tak być nie może. Pierwsza połowa dość słaba, w drugiej wyszliśmy bardziej zmotywowani i z większą chęcią do ataku.
Właśnie... W ataku dzisiaj lepiej, w końcu trochę bramek! Brawa dla Pirlo, ten rzut wolny musiał zakończyć się golem (przypomniał mi się gol Del Piero w meczu z Realem, gdzie równie wybornie ustawiony został mur).
Coby tu jeszcze. Nadal podtrzymuje, że to nie jest dobre ustawienie na takich przeciwników, dziś wygraliśmy, ale dwa razy wcześniej się nie udało, nie wiadomo czy następnym razem się uda, a to powinna być formalność. Niemniej jednak zmiana i wprowadzenie Vucinica za De Ceglie to coś czego brakowało poprzednim trenerom. Takich szans, przy grze w dziesiątkę, marnować się nie powinno i dziś jej nie zmarnowaliśmy.
Brawo brawo brawo. 3 punkty najważniejsze.
Właśnie... W ataku dzisiaj lepiej, w końcu trochę bramek! Brawa dla Pirlo, ten rzut wolny musiał zakończyć się golem (przypomniał mi się gol Del Piero w meczu z Realem, gdzie równie wybornie ustawiony został mur).
Coby tu jeszcze. Nadal podtrzymuje, że to nie jest dobre ustawienie na takich przeciwników, dziś wygraliśmy, ale dwa razy wcześniej się nie udało, nie wiadomo czy następnym razem się uda, a to powinna być formalność. Niemniej jednak zmiana i wprowadzenie Vucinica za De Ceglie to coś czego brakowało poprzednim trenerom. Takich szans, przy grze w dziesiątkę, marnować się nie powinno i dziś jej nie zmarnowaliśmy.
Brawo brawo brawo. 3 punkty najważniejsze.
- Lypsky
- Juventino
Tak gwoli ścisłości
Pan Lypsky napisał:
Moje wysoko mierzysz oznaczało, że fajne masz odniesienia. To że gramy lepiej niż w dwóch ostatnich meczach (beznadziejnych w naszym wykonaniu), nie oznacza że jest dobrze/nieźle/tak jak powinno być.
Pan starszy rozumie, czy woli wersję graficzną? Rozumiem, że w tym wieku pojawiają się problemy ze wzrokiem, więc pozostaję bardzo wyrozumiały.
Ważne trzy punkty, ale gra pozostawiała sporo do życzenia.
Dla mnie bezapelacyjnym bohaterem drugiej połowy jest Giaccherini - facet stworzony do gry na skrzydle. Miło, że Quagliarella zdobył bramkę bo zasłużył na nią. Czy Pepe po wejściu na boisko miał przynajmniej jedno celne dośrodkowanie?
Bardzo dobry występ Pirlo - gol i dwie asysty - to powinno wystarczyć za komentarz.
Widzę, że mamy do czynienia z trudnym przypadkiem. W takim razie należy rozrysować:bohdan pisze:Chodziło mi, że to nasza najlepsza połowa od 3 meczów, a nie że takiej oczekuję, czytanie ze zrozumieniem w gimnazjum miałeś?
Pan Lypsky napisał:
Bodzio odpowiedział na to:Generalnie żenada, w głównej mierze za sprawą decyzji Conte.
Tym samym rozumiem, że Bodzio nie zgadza się z tym, że pierwsza połowa zła/słaba/kiepska w naszym wykonaniu.matka wie, że ćpiesz?
Moje wysoko mierzysz oznaczało, że fajne masz odniesienia. To że gramy lepiej niż w dwóch ostatnich meczach (beznadziejnych w naszym wykonaniu), nie oznacza że jest dobrze/nieźle/tak jak powinno być.
Pan starszy rozumie, czy woli wersję graficzną? Rozumiem, że w tym wieku pojawiają się problemy ze wzrokiem, więc pozostaję bardzo wyrozumiały.
Ważne trzy punkty, ale gra pozostawiała sporo do życzenia.
Dla mnie bezapelacyjnym bohaterem drugiej połowy jest Giaccherini - facet stworzony do gry na skrzydle. Miło, że Quagliarella zdobył bramkę bo zasłużył na nią. Czy Pepe po wejściu na boisko miał przynajmniej jedno celne dośrodkowanie?
Bardzo dobry występ Pirlo - gol i dwie asysty - to powinno wystarczyć za komentarz.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady