Serie A (23): Bologna 1-1 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Zizou_1989

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2012, 17:50

no to mamy ... żeluś Boriello :(((((( i leniwy Vucinic :(

annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2012, 17:55

Słabo mi, Boriello w pierwszym składzie :/ Przecież ten leń jest równe statyczny co Pazzini. Najgorsza z możliwych opcji

pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2012, 17:57

Dziwna sytuacja, Mamy problem w obronie, to powinniśmy nadrobić w ataku, ale Conte ma chyba inny pomysł. Mamy Fabio, Matriego i Alexa, ale w pierwszym wychodzi Marco :think: Cóż, nie mam zamiaru na niego narzekać, bo mecz się jeszcze nie zaczął, ale czarno to widzę.

Obrazek
Mate.G

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2012, 17:59

Ręce opadają. Po co nam drewno w "ataku"
Jak bym miał stawiać dychę to stawiałbym na Bologne.
Boriello i Vucinic najgorsi nasi napastnicy BRAWO ANTOŚ.
Chciałbym wiedzieć co takiego pokazuje Boriello na treningach że tak często wchodzi na boisko. A co pokazuje Elia...
Moonk pisze:Ja rozumiem zemstę na kibicach za ostatnie gwizdy po meczu, ale wystawiać Boriello w ataku, Panie Conte toż to zemsta ostateczna!
Pozostało jeszcze 20 minut może Marco zdąży złapać jakąś kontuzję ...
Ostatnio zmieniony 07 marca 2012, 18:09 przez Mate.G, łącznie zmieniany 6 razy.

eXoN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2012, 17:59

Mam nadzieję, że to ostatnia szansa dla Boriello. Jak znów będzie grał kaszankę to już go więcej nie chcę widzieć w podstawie.

Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy!
Giampiero Boniperti
IGI

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 marca 2012, 18:03

Gdyby nie boriello powiedzialbym, ze sklad nie taki tragiczny - na papierze przynajmniej. Zaczynam sie coraz bardziej obawiac, ze w lecie wykupimy boriello.

Obrazek
Moonk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 07 marca 2012, 18:06

Ja rozumiem zemstę na kibicach za ostatnie gwizdy po meczu, ale wystawiać Boriello w ataku, Panie Conte toż to zemsta ostateczna!
Pora otworzyć pierwsze piwo...

Mateuszello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2012, 18:09

A ja jestem pewien, że Borriello zaliczy dziś dobry występ. Nie obstawiam bramki, ale wydaję mi się, że dziś będzie pozytywnie wyróżniającym się graczem w naszej jedenastce 8)
Chciałbym zobaczyć w końcu fajny meczyk w naszym wykonaniu, gdzie damy rade 2/3 gole wbić.
Mimo iż po Bolognii można się spodziewać bardziej otwartej gry porównując ją do ekip z sąsiednich miejsc w tabeli to i tak nie martwię się za bardzo z powodu nieobecności naszej dwójki stoperów. Jeśli będziemy mieli taką kontrolę nad piłką jak zwykle, a atak w końcu(jak nie teraz to kiedy?!!!) zagra skuteczniej to nie ma co się martwić

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie :?:
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą :?:
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
kosciu88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2012, 18:09

Sklad bylby ok gdyby nie Boriello :/ To jakies nieporozumienie.

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
booyak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2012, 18:12

booyak pisze:Haha z meczu na mecz Conte utwierdza mnie w przekonaniu że ma swoich pupilków i jak na początku sezonu myślałem że co poniektórzy naprawdę mogą nie zasługiwać na grę tak teraz widzę że nie chodzi tutaj o formę Elii, Del Piero czy kogokolwiek innego... Żenada jak dla mnie. Czuje 2 miejsce i awans do LM w przyszłym sezonie a po nim i kompromitacji w Europie Arivederci Antonio!
Skopiujcie to i zapamiętajcie bo tak właśnie będzie.

Napisze jeszcze raz swoje proroctwo. Dziś wygrana 2-1 bo mękach. W przyszłym sezonie nie wytrzymamy do Listopada z taką rotacją naszego trenejro i jego podejściem do co poniektórych piłkarzy.

★ ★ ★
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2012, 18:14

Mateuszello pisze:A ja jestem pewien, że Borriello zaliczy dziś dobry występ.
To z Aliną jest Was dwóch :wink:
Conte igra z ogniem, jakby na siłę chciał udowodnić światu, że nie mylił się co do Borriello. Boję się, że w lecie możemy być biedniejsi o 8mln :/

Heh, niektórzy piszą, że skład całkiem całkiem, ja tymczasem widzę wielką wyrwę w obronie i cienki atak.

FORZA JUVE!

Obrazek
evilboy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2012, 18:17

OMG, który trener nie zostawia na ławce żadnego obrońcy, a jednocześnie obsadza ją pięcioma graczami ofensywnymi? :doh:

"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
samy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2012, 18:21

Mało kto wierzy w 3 punkty- to dobra oznaka. Z reguły wtedy, kiedy byliśmy pewni wygranej traciliśmy frajersko punkty . Dzisiaj wejdzie Eliasz za Vucinicia, mówie wam ;)

Mateuszello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2012, 18:22

evilboy pisze:OMG, który trener nie zostawia na ławce żadnego obrońcy, a jednocześnie obsadza ją pięcioma graczami ofensywnymi? :doh:
Czy mi się wydaję, czy dzisiejsza czwórka obrońców to jedyni, których mamy dostępnych :think:

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie :?:
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą :?:
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2012, 18:23

W obronie para środkowych, która zagra ze sobą po raz pierwszy, co Di Vaio pewnie wykorzysta, a w ataku rzymski duet. Marnie to widzę. Jeden punkt będzie dobrym wynikiem.

Obrazek
Zablokowany