Wyjazd na mecz Juve - TUTAJ WSZYSTKO
- juventusiak_94
- Juventino
Będą mieć bk. pzdrdrozdi pisze:Ty jedziesz na mecz czy strzelać sobie focie :lol: może jeszcze kamerę wnieś :lol:charles pisze:można wnieść. jak wrócisz zapodaj jakieś ciekawe fotki.juventusiak_94 pisze:1. Podbijam pytanie o lustrzankę. Można wnosić ? Dodam że trafiły mi się bilety w 1 rzędzie na samym środku stadionu (szukajcie Polskiej flagi ^^ ) i czy tam mogą dokładniej sprawdzać ? ew. Już po wniesieniu mogą mi zabrać/kazać schować itp ?
Zdjęć po każdym meczu masz pełno w sieci. Także w galerii JuvePoland. Z resztą to z Ciebie bekę będą mieć więc rób jak chcesz

Dzięki Maqu, podsumowałeś

http://www.juventus.com/juve/en/campo/b ... o-olimpico tu są zasady i regulamin stadionu. Nic tu o aparatach nie ma więc mam nadzieję, że żadnych przeszkód nie będzie.
Jak wiecie coś więcej na pozostałe pytania, piszcie

- gawron
- Juventino
http://www.listicket.it/segnalazioni/?I ... S=&lang=ITjuventusiak_94 pisze:2. Czy zwiedzanie stadionu jest tylko o godzinie 10 rano? (jak na stronie listticket) i czy można bilety kupić na miejscu?
Tu jest więcej informacji o tym.
Ja jadę z dziewczyną. Udało się jednak bilety kupić.juventusiak_94 pisze:3. Wybiera się ktoś na mecz z Lecce ? :?

Też będę miał aparat na meczu. Ale ze mnie idiota, że wolę sobie zrobić zdjęcie aparatem, niż telefonem.
- juventusiak_94
- Juventino
mógłby jeszcze ktoś napisać info co do wejścia na stadion? W którym miejscu na bilecie napisane jest którym wejściem wchodzić ?
- Włodar
- Juventino
Na bilecie masz rubryczkę Ingresso/Gate i oznaczenie literowe wejścia (np. C na Curva Sud). Jakbyś nie ogarnął gdzie jest które wejście, to na odwrocie biletu masz mapkę z zaznaczonymi wszystkimi wejściami. Dalej Settore, Fila i Posto czyli Sektor, Rząd i Miejsce, ale np. na Sud nikt tego nie sprawdza, więc wbijaj tam gdzie Ci wygodnie 

- juventusiak_94
- Juventino
Ok dzięki za pomoc 
ja mam C1-D, rząd 1szy na środku, więc tam chyba sprawdzać będą. Ale to nawet lepiej. Mam nadzieję, że w razie problemów 'obsługa' będzie mówiła po angielsku. szukajcie flagi PL na Lecce
Forza !

ja mam C1-D, rząd 1szy na środku, więc tam chyba sprawdzać będą. Ale to nawet lepiej. Mam nadzieję, że w razie problemów 'obsługa' będzie mówiła po angielsku. szukajcie flagi PL na Lecce

- neotrance
- Juventino
Hej, gratuluje tym którym udało wybrac się na ostanie kolejki 
Ja z kolei wybieram się na Atalante
Mam już bilet Ryanair'a kupiony, ale mam pare pytań do tych którzy już lecieli. Z góry przepraszam jeśli kogoś irytują jak np ta wypowiedź wyżej odnośnie wnoszenia na stadion aparatu :lol: Osobiście też zabieram, chcę mieć pamiątkę z tej imprezy 
Przechodząc do rzeczy - byłbym wdzięczny gdyby ktoś udzielił mi opdpowiedzi na poniższe pytania:
1. Opłaty lotniskowe ryanair - przy zakupie biletu, po wybraniu odpowiedniego, po doliczneiu juz opłaty administracyjnej w wysokosci około 25 zł wyskoczyła mi całkowita suma do zapłaty, którą uiściłem za pomocą karty Visa. Co z tymi opłatami lotniskowymi? płaci się za to w jakiejś kasie na lotnisku?? Bo zarówno kumpel jak i chłopak siostry nawijają mi o tych opłatach - pierwszy mówił że ta kwota będzie doliczona na stronie www do ceny biletu, a nie była. Może ktoś mi to naświetlić ?
2. Hehe trochę lamerskie pytanie, ale nie pamietam jaka kwota widniała mi na karcie Visa w chwili przed zapłatą za bilety.. chodzi o to, że w historii transakcji nie mam widocznego przelewu/ zapłaty za bilet lotniczy (mimo iż na stornie ryanaira widniało, że zapłacono). Czy to jest 'normalne' przy płatności kartą przez internet ???
3. Przyznam się, że trochę zgłupiałem kiedy to zobaczyłem- śledzę listicket.it i kiedy 23 kwietnia ruszyła sprzedaż full, biletów na Lecce - rozeszły się one 'migiem' także po południu po powrocie z pracy juz nie było co kupić. Jednak wczoraj odpaliłem ową stronę i ku zdziwieniu sprzedaż na Juve - Lecce ponownie widniała w serwisie :shock:
a po wejściu w ten odniśnik oczom mym ukazała się możliwość kupienia biletu na każdą trybunę.
Skoro 23 kwietnia bilety były juz 'sold out' , to czemu wczoraj ponownie można było kupić bilet? MOze jest to spowodowane tym ze wlasciciele karnetów nie potwierdzili przybycia na mecz? Tak z ciekawości chcę wiedizeć
No moze tez w konteksice próby kupienia biletu na Atalante :-D
Wybiera się ktoś jeszcze na ostatnią kolejkę? Może się zgadamy jakoś?
Z góry dzięki za odpowiedź

Ja z kolei wybieram się na Atalante

Przechodząc do rzeczy - byłbym wdzięczny gdyby ktoś udzielił mi opdpowiedzi na poniższe pytania:
1. Opłaty lotniskowe ryanair - przy zakupie biletu, po wybraniu odpowiedniego, po doliczneiu juz opłaty administracyjnej w wysokosci około 25 zł wyskoczyła mi całkowita suma do zapłaty, którą uiściłem za pomocą karty Visa. Co z tymi opłatami lotniskowymi? płaci się za to w jakiejś kasie na lotnisku?? Bo zarówno kumpel jak i chłopak siostry nawijają mi o tych opłatach - pierwszy mówił że ta kwota będzie doliczona na stronie www do ceny biletu, a nie była. Może ktoś mi to naświetlić ?
2. Hehe trochę lamerskie pytanie, ale nie pamietam jaka kwota widniała mi na karcie Visa w chwili przed zapłatą za bilety.. chodzi o to, że w historii transakcji nie mam widocznego przelewu/ zapłaty za bilet lotniczy (mimo iż na stornie ryanaira widniało, że zapłacono). Czy to jest 'normalne' przy płatności kartą przez internet ???
3. Przyznam się, że trochę zgłupiałem kiedy to zobaczyłem- śledzę listicket.it i kiedy 23 kwietnia ruszyła sprzedaż full, biletów na Lecce - rozeszły się one 'migiem' także po południu po powrocie z pracy juz nie było co kupić. Jednak wczoraj odpaliłem ową stronę i ku zdziwieniu sprzedaż na Juve - Lecce ponownie widniała w serwisie :shock:
a po wejściu w ten odniśnik oczom mym ukazała się możliwość kupienia biletu na każdą trybunę.
Skoro 23 kwietnia bilety były juz 'sold out' , to czemu wczoraj ponownie można było kupić bilet? MOze jest to spowodowane tym ze wlasciciele karnetów nie potwierdzili przybycia na mecz? Tak z ciekawości chcę wiedizeć

Wybiera się ktoś jeszcze na ostatnią kolejkę? Może się zgadamy jakoś?

- Winner
- Juventino
Osoby odpowiedzialne postanowiły zrezygnować z relacji.Nicolas pisze:Witam. Mam pytanie w jakim temacie mogę poczytać relację z waszych wyjazdów? Na Drughi Polska jest ostatni wyjazd z 2010 roku, a w międzyczasie troszkę ich było. Nie prowadzone już są opisy tych wojaży?
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- Filip
1. Opłaty lotniskowe w przypadku zakupu przez internet powinny być już doliczone do ceny całkowitej biletu.neotrance pisze:Hej, gratuluje tym którym udało wybrac się na ostanie kolejki
Ja z kolei wybieram się na AtalanteMam już bilet Ryanair'a kupiony, ale mam pare pytań do tych którzy już lecieli. Z góry przepraszam jeśli kogoś irytują jak np ta wypowiedź wyżej odnośnie wnoszenia na stadion aparatu :lol: Osobiście też zabieram, chcę mieć pamiątkę z tej imprezy
Skoro 23 kwietnia bilety były juz 'sold out' , to czemu wczoraj ponownie można było kupić bilet? MOze jest to spowodowane tym ze wlasciciele karnetów nie potwierdzili przybycia na mecz? Tak z ciekawości chcę wiedizećNo moze tez w konteksice próby kupienia biletu na Atalante :-D
Wybiera się ktoś jeszcze na ostatnią kolejkę? Może się zgadamy jakoś?![]()
2. Pieniądze zostały zamrożone i transakcja zaksięguję się pewnie za kilka dni.
3. Często jest tak że ludzie zwracają bilety, albo rezerwują a potem nie wykupują więc wracają one do puli na nowo

- neotrance
- Juventino
No właśnie jeśli chodzi o te opłaty lotniskowe- do ceny biletu były doliczane jakieś opłaty ale opisane jakimiś kodami Ecoś tam ale nie wiedziałem o co chodzi, tak czy siak zapłaciłem łączną cenę taką jaka widniała na stronie.Filip pisze: 1. Opłaty lotniskowe w przypadku zakupu przez internet powinny być już doliczone do ceny całkowitej biletu.
2. Pieniądze zostały zamrożone i transakcja zaksięguję się pewnie za kilka dni.
3. Często jest tak że ludzie zwracają bilety, albo rezerwują a potem nie wykupują więc wracają one do puli na nowo
Z księgowaniem - miałeś rację, poprostu trochę się zdziwiłem że aż tak długo to trwa- pare dni, gdzie zawsze wcześniej pokazywało mi się potwierdzenie na stronie banku

Słuchajcie, czy jest mi ktoś w stanie odpowiedzieć na pytanie czy za niecałą godzinę startuje sprzedaż (narazie) tylko dla posiadaczy karty kibica - czy to juz 'full' sprzedaż ??
Zawsze byla wcześniej informacja na oficialnej stronie Juve - a teraz
nic nie pisze :<
Na listicket.it sprzedaż startuje za godzinę ale też nie ma żadnej informacji.
Na juventus.com jeszcze razno dało się wbić, teraz już znowu są problemy, tak czy siak nie było tam nic w sekcji tickets .
No jak najbardziejTristan pisze:My też lecimy na Atalantę. Możemy się spotkać w niedziele w Turynie

CAMPIONI!!!!!

/edit.
niech mi ktoś to wytłumaczy

Whyyyyyy :płaczę: Mam tylko nadzieję że jeszcze uda mi się ten bilet zdobyć, tylko ze za pare minut musze w koncu zjawic się w pracy.
- Supersonic
- Juventino
Czy macie jakies pomysly jak mozna sie dostac z turynu do bergamo tak zeby w bergamo byc ok 7:30 rano? Bo mam wylot w poniedzialek po meczu z atalanta o 8:50 z bergamo, tylko tren italia do mediolanu, ktory jest o 4:50 i jest to jedyny po polnocy z turynu nie wystarcza i wychodzi mi ze na lotnisku w bergamo bede ok 830....
Pytanie nr2 czy ktos nocowal z couchsurfing lub podobnych i moze ma fajne kontakty jakies? Moze byc na priv 8)
Listicket jest jakas sciema napis brak biletow wyskoczyl mi po 30sek po otwarciu sprzedazy
jakie macie doswiadczenia, pozniej znow beda dostepne?
Pytanie nr2 czy ktos nocowal z couchsurfing lub podobnych i moze ma fajne kontakty jakies? Moze byc na priv 8)
Listicket jest jakas sciema napis brak biletow wyskoczyl mi po 30sek po otwarciu sprzedazy

- Bianconero92
- Juventino
No właśnie apropo wyjazdu na fete.. ja byłbym chętny ! Ktoś sie wybiera ze Śląska ?
Welcome to my world,
the world of JUVENTUS !
the world of JUVENTUS !
- [RAF]ErrazoR
- Juventino
Ja tak
Przemek tez
jak nas bedzie paru to mozna sie spotkac na San Marco i tam sie zgnoic dobrze chlopaki
Nie kupilem biletu niestety bo dzisiaj listticket rownal sie ibrahimobicowi...
Przemek tez
jak nas bedzie paru to mozna sie spotkac na San Marco i tam sie zgnoic dobrze chlopaki
Nie kupilem biletu niestety bo dzisiaj listticket rownal sie ibrahimobicowi...