Serie A (12): JUVENTUS 3-0 Palermo
- juventussek
- Juventino
Fajny mecz, milo sie ogladalo, cieszy ten poped do tworzenia ciekawych akcji. Teraz tylko czekac az wbije elita forum i zacznie psioczyc ze ten zagral zle, drugi zle, przeciez palermo nie mialo prawa zrobic nawet jednej akcji. Bonu nawet jak zagra dobrze to jest źle, wszystko jest źle!!! i jeszcze czekam na indywidualne oceny pilkarzy przez naszych uzytkownikow ja dodam że buffon 9,75 na 10.
Ciezki mecz za tydzien, przynajmniej na papierze.
Ciezki mecz za tydzien, przynajmniej na papierze.
- bendzamin
- Redaktor
Super powrot do ligowej rzeczywistosci
W drugiej polowie fajnie sie napastnicy obudzili, pozytywne wejscie Quagliarelli, ale szkoda, ze Elia nie dostal szansy na pokazanie sie. Bardzo wazne, ze zaden z naszych zawodnikow nie jest wykluczony przed Lazio, chociaz balem sie, ze Vidal w ostatnich minutach zobaczy zoltko. Co najwazniejsze - jestesmy liderami i mamy jeden mecz zalegly. Mam nadzieje na przynajmniej 4 punkty w dwoch nadchodzacych, ciezkich wyjazdowych spotkaniach.

De Rossi pisze:No i muszę się tradycyjnie nie zgodzić co do Leonka. Druga połowa równie słaba - błędy, głupi wykop i spójrzmy na np. ostatni strzał Miccolego - Bonucci zachował się podobnie jak przy golu Maicona z Interem, stał wyprostowany, nawet nie wszedł w linie strzału.yanquez pisze:W pierwszej połowie słabo Vucinić, Matri i Bonucci, ale bardzo poprawili się w drugiej (za to Pepe zgasł).
Przy bramce Maicona, od Bonucciego piłka się odbiła, więc próbował ją blokować. De facto w tamtym meczu, zablokował on najwięcej strzałów interowców. Dzisiaj rzeczywiście słabszy jego mecz, ale ostatnimi czasy spisuje się nieźle...
Vidal :shock: - proszę go sklonować
Lichy :shock: - jak wyżej
Pirlo

Buffon

Matri

Marchisio
JUVENTUS

PS. Wraca Quag!

#FinoAllaFine
#WeAreOne
#WeAreOne
- Silvanoshei
- Juventino
Z całym szacunkiem, ja nie mówię, że Vidal gra źle na swoją pozycję. Ja mówię, że wkurza mnie wymuszanie na siłę fauli, a niestety on tak robi. I nie zarzucaj mi, że nie oglądałem meczu, bo w innej sytuacji bym się nie wypowiadał...pumex pisze:No mistrzu, zaistniałeś, nie ma co.Silvanoshei pisze:Jedyne co mnie denerwuje i to już od kilku meczy to Vidal, który wywraca się i aktorzy zamiast grać, drugiego Amauriego nie potrzebujemy. Coraz większe mam wrażenie, że Vidal bardziej dba o swój fryz niż o to, żeby wygrać mecz...
Tak dla Twojej informacji. Vidal robi genialną robotę w destrukcji i wszędzie go pełno, następnym razem obejrzyj mecz, ok?
- pablo1503
- Juventino
Troche masz racji. Patrząc na ostatnie sezony Juventusu, niczego nie można być pewien.pumex pisze:Ok, wszystko rozumiem, ale mimo wszystko za wcześnie na takie stwierdzenie, choćby przez wzgląd na nieodległą historię

Nie byłbym taki pewien. Chociaż kto wie, może Conte wprowadza go małymi kroczkami.Cobra pisze:PS. Wraca Quag!
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2011, 17:20 przez pablo1503, łącznie zmieniany 1 raz.

- bajbek17
- Juventino
Takie Juve mi sie bardzo, bardzo podoba. Myślę, że jeżeli dalej tak bedziemy sobie poczynać to w przyszłym roku serio możemy myśleć o tytule. Wracając jednak do tego sezonu myślę, że w trójce się zmieścimy bo wyraźnie nie jesteśmy uzależnieni od jednego gracza i w razie jednej czy paru kontuzji mamy szeroki skład i myślę, że będzie dobrze. Miałem nadzieje zobaczyć Milosa no, ale chyba jednak narazie nie warto ryzykować.
- Bruce Badura
- Juventino
Gotti pisze:Dla mnie Vucinic to jest synonim słowa "drewno" i to nie od czasów gry w Juve, ale jeszcze w Romie, a to, że kilka osób jest w niego ślepo zapatrzona tak jak w Amauriego na początku to nie mój problem.ewerthon pisze:Nie masz pojęcia co oznacza określenie "drewno" w odniesieniu do piłkarza, więc lepiej go nie używaj.Gotti pisze: Jak by dostawał często szanse od początku zamiast tego drewna Vucinica to mielibyśmy wiele radości jak sezon temu.
Bardzo dobry mecz, chciałbym zobaczyć minę Zampariniego.
Amauriego też nazywałem drewnem od samego początku i tacy jak ty pisali tak jak teraz o Vucinicu, więc daj pan spokój.
A więc sugerujesz, że Mirko jest słaby technicznie, bo dla mnie określenie drewno odnosi się właśnie do piłkarzy kiepskich technicznie. Otóż, muszę przynac, że albo nie rozumiesz słowa synonim, nie wiesz, który to jest Vucinic, albo jesteś ignorantem.
- pumex
- Juventino
Dziś Vidal (zresztą nie tylko dziś) był najbardziej harującym piłkarzem, skopali go niemiłosiernie a mimo to chwilami brał grę na swoje barki. Ty zaś porównujesz go do Amauriego - człowieka drzewo, dlatego Twoja wypowiedź mnie poruszyłaSilvanoshei pisze:Z całym szacunkiem, ja nie mówię, że Vidal gra źle na swoją pozycję. Ja mówię, że wkurza mnie wymuszanie na siłę fauli, a niestety on tak robi. I nie zarzucaj mi, że nie oglądałem meczu, bo w innej sytuacji bym się nie wypowiadał...

- kaczy19FJ
- Juventino
CO do meczu, to zapraszam :
http://k19poland.blogspot.com/2011/11/pogrom.html
( bramki z meczu też są )
http://k19poland.blogspot.com/2011/11/pogrom.html
( bramki z meczu też są )
- SKAr7
- Juventino
Rozuuuumiem, tak więc słowa powinny oznaczać dokładnie to, co Tobie się wydają, że oznaczają? Brzmi logicznie!Gotti pisze:Dla mnie Vucinic to jest synonim słowa "drewno" i to nie od czasów gry w Juve, ale jeszcze w Romie, a to, że kilka osób jest w niego ślepo zapatrzona tak jak w Amauriego na początku to nie mój problem.ewerthon pisze:Nie masz pojęcia co oznacza określenie "drewno" w odniesieniu do piłkarza, więc lepiej go nie używaj.Gotti pisze: Jak by dostawał często szanse od początku zamiast tego drewna Vucinica to mielibyśmy wiele radości jak sezon temu.
Bardzo dobry mecz, chciałbym zobaczyć minę Zampariniego.
Amauriego też nazywałem drewnem od samego początku i tacy jak ty pisali tak jak teraz o Vucinicu, więc daj pan spokój.
Prowadź nas ku światłu, nasz władco, Nasz Panie!
- Silvanoshei
- Juventino
Powiem tak, jestem wdzięczny za to co robi Vidal dla Juve, ale nie opuściłem ani jednego meczu od początku sezonu, no i po prostu nie podoba mi się jego postawa. To nie znaczy, że nie widać u niego talentu... Sorry za porównanie z Amaurim, rzeczywiście to było poniżej pasapumex pisze:Dziś Vidal (zresztą nie tylko dziś) był najbardziej harującym piłkarzem, skopali go niemiłosiernie a mimo to chwilami brał grę na swoje barki. Ty zaś porównujesz go do Amauriego - człowieka drzewo, dlatego Twoja wypowiedź mnie poruszyłaSilvanoshei pisze:Z całym szacunkiem, ja nie mówię, że Vidal gra źle na swoją pozycję. Ja mówię, że wkurza mnie wymuszanie na siłę fauli, a niestety on tak robi. I nie zarzucaj mi, że nie oglądałem meczu, bo w innej sytuacji bym się nie wypowiadał...
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Zagraliśmy bardzo dobre spotkanie, wygraliśmy w pełni zasłużenie. Oby tak dalej. W drugiej połowie cały zespół imponował i nie dał pograć za mocno Palermo. Brawo.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Dante93
- Juventino
Vuciniciowi można dać spokój. Pierwsza połowa w jego wykonaniu slaba ( tak samo jak w przypadku Matriego) ale w drugiej zrobil tyle, ile od niego można wymagać, ba nawet mnie urzekl w jednej sytuacji gdy wrócił na naszą połowe i ofiarnie wybil pilke
nadal podtrzymam opinie, że mógłby więcej niż robi, ale dziś na prawde drugą połowe zagral na poziomie.
Zresztą jak i caly Juventus. Po Vidalu widać, że ma najwieksze jaja turyńskiej szatni. Marchisio za to na dobre dojrzał, gra analogicznie do gry Juventusu- Efektywnie, efektownie, walecznie i z charakterem.
Cieszy postawa Fabio Q. który pokazał, że piłka sie go ima, i jak dla mnie to pierwszy wybór do wejścia z ławki.
Co do Bonuca, troche wkurzają jego straty przy wyprowadzaniu piłki. Ale ogólnie druga połowa dobra, gola nie straciliśmy, pograć Palermo nie daliśmy wiec nie ma co sie przesadnie czepiać.
Zresztą jak i caly Juventus. Po Vidalu widać, że ma najwieksze jaja turyńskiej szatni. Marchisio za to na dobre dojrzał, gra analogicznie do gry Juventusu- Efektywnie, efektownie, walecznie i z charakterem.
Cieszy postawa Fabio Q. który pokazał, że piłka sie go ima, i jak dla mnie to pierwszy wybór do wejścia z ławki.
Co do Bonuca, troche wkurzają jego straty przy wyprowadzaniu piłki. Ale ogólnie druga połowa dobra, gola nie straciliśmy, pograć Palermo nie daliśmy wiec nie ma co sie przesadnie czepiać.
- srilanka
- Juventino
Oprócz zwycięstwa najbardziej cieszy mnie to, że pan Zambrotta i reszta hołoty, która chciała sprzedać Giggiego nie ma już absolutnie żadnego argumentu na to, że Storari może dać nam więcej niż Superman. Wiedziałem, że wystarczy trochę czasu i znów będziemy ogládać prawdziwego Buffona 

Ostatnio zmieniony 20 listopada 2011, 17:33 przez srilanka, łącznie zmieniany 1 raz.
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Nie chce mi sie przemierzac poprzednich stron temetu, wiec zapytam: ma ktos jakis obszerny skrot tego spotkania? Bo zaspalem na mecz.
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"