LaLiga

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
behemot

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2003, 20:24

nie ma to tamto...

pawel(neo) i gofer pierwsze ostrzezenie!

jeszcze raz i ban

nie zartuje...

wake up! catch the rising sun!
król Alex

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2003, 20:32

Rozumiem was ja też nie nawidzę Realu(nawet niewiem jak głupi Borek może się nimi tak zachwycać) ale to nie powód żeby ich nazywać od razu <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> z Madrytu.
rozumiem jak by ta drużyna była lepsza od Juve ale nie jest

FORZA JUVE
Sylwia

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2003, 20:48

Yari pisze:Nie od dziś wiadomo że Borek to fan realu. hehehe ale musiał sie czuć gdy komentował na polsacie drugi mecz Juve z realem w półfinale hahahaha. To był wspaniały wieczór. Miałem łzy ze szczęścia w oczach. Nigdy tego meczu nie zapomne. To był Wielki Juventus ( i będzie :) )
ZGADZA SIĘ!!!
ALE NAPRAWDĘ REAL TO <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> I NIE MA CO UKRYWAĆ ŻE KIEDYŚ SIĘ PRZEJADĄ NA POLITYCE KTÓRĄ TERAZ PROWADZĄ :twisted: !!!!!
JAK SIĘ ZADŁUŻĄ I NIE BĘDĄ MIELI PIENIĘDZY NA WYPŁATĘ WYNAGRODZENIA DLA PIŁKARZY!!! BO CAŁĄ KASĘ PRZEPUSZCZĄ NA TRANSFERY NAZWISK!!! :twisted:

paweł (neo)

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2003, 22:08

oki nastepnym razem ...bede łagodniejszy behemot ale prawda zawsze jest brutalna dla hiszpanów
:)
jeszcze raz sory
Forza JUVE

Spitfire

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2003, 22:27

los cwelos madritos spada do segunda division a sociedad mistrzem.Zidane trwfia do Dyskobolii a figo do Legii.To moja prognoza na następny sezon

Gradi

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2003, 22:41

Real - temat rzeka. Ja Realu nienawidzę (tak mocno nie lubię już tylko Bayernu), za arogancję, za piłkarzy, za niesamowitego fuksa, i za wszystko ogólnie. Ale jednego jestem prawie pewien - Real już się kończy. Kolejna wielka gwiazda bardziej zaszkodzi niż pomoże Realowi. Beckham może i jest lepszy od tego leszcza Figo (zauważcie, że 8 na 10 akcji ma nieudanych, a uważa się go za jednego z najlepszych piłkarzy świata - przecież to żałosne. Nie mówiąc już o jego kabaretowym wymuszaniu fauli), ale nie wpasuje się do gry Realu. Po prostu inny styl. A jeśli nikogo nie sprzedzadzą, to nie będę mieć kasy na obrońcę - a jaką obronę ma Real pokazało wszystkim oczywiście Juve. A jęsli nikt nie odejdzie trener nie będzie mógł sobie poradzić z taką ilością gwiazd - przecież piłkarz który kosztował 40 czy 50 mln $ nie może siedzieć na ławce (prawa rynku). Więc zacznę się kłótnie w zespole. A co by nie mówić o del Bosqe to jednak świetnie umiał trzymać w ryzach gwiazdorów. Jestem pewien, że jego następca już sobie z nimi nie poradzi. Nie da się ukryć również, że Real ma wielkie długi, co może już nie długo dać o sobie znać. A jeśli jeszcze dojdzie do nich Ronaldinho to już koniec dla Królewskich - wszystkie wspomniane przeze mnie kłopoty się jeszcze pogłębią. Więc Juventusowscy - CIESZMY SIĘ :!: :!: :!: Jak dla mnie, jeśli Real nie kupi dobrego obrońcy to w przyszłym sezonie nie będzie miał szans na żadne trofeum!!! :D :D :D

Lubię Juve jak koń owies:)

Kiedyś byłem mondry, pooźniej poszłem do szkoły
RAT

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2003, 00:01

Szkoda do ostatniej chwili wierzyłem że Realowi powinie się noga, niestety tak sie niestało i zdobyli mistrzostwo. :cry:

Forza Juve

cukier

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2003, 10:54

Sylwia pisze:
Yari pisze:Nie od dziś wiadomo że Borek to fan realu. hehehe ale musiał sie czuć gdy komentował na polsacie drugi mecz Juve z realem w półfinale hahahaha. To był wspaniały wieczór. Miałem łzy ze szczęścia w oczach. Nigdy tego meczu nie zapomne. To był Wielki Juventus ( i będzie :) )
ZGADZA SIĘ!!!
ALE NAPRAWDĘ REAL TO <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> I NIE MA CO UKRYWAĆ ŻE KIEDYŚ SIĘ PRZEJADĄ NA POLITYCE KTÓRĄ TERAZ PROWADZĄ :twisted: !!!!!
JAK SIĘ ZADŁUŻĄ I NIE BĘDĄ MIELI PIENIĘDZY NA WYPŁATĘ WYNAGRODZENIA DLA PIŁKARZY!!! BO CAŁĄ KASĘ PRZEPUSZCZĄ NA TRANSFERY NAZWISK!!! :twisted:
SAMA PRAWDA!!!! JA SIE ZGADZAM Z PRZED MÓWCĄ

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JUVE FOREVER!!!!
Sylwia

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2003, 17:18

CZY ONI NIE MYŚLĄ?! SAMI SPROWADZAJĄ SWÓJ ZESPÓŁ NA PSY!!! ŻEBY JAKIŚ CARLOS QUEIROZ ASYSTENT TRENERA MU ZOSTAŁ TRENEREM [/b]NIBY NAJLEPSZEGO KLUBU!!!!
ALE PRZYNAJMNIEJ ROBIĄ NAM I INNYM PRZYSLUGĘ PROWADZĄC TAK ZWARIOWANĄ POLITYKĘ!!!!!
TERAZ TO ICH NAWET WISŁA OGRA!!!! :D

REAL DNO!!!! :twisted: [/b]

ToMeK

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2003, 17:21

Zaglosowalem na TAK - argument ? Spadnie z Primera Division :D

Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2003, 18:24

Jeśli nowy trener chce osiągnąć tyle co del bosque albo wiecej tpo musi w ciągu 4 lat zdobyć 2 mistrzostwa hiszpanii i 2 razy triumfować w lidze mistrzów. Ale ja w to bardzo , ale to bardzo wątpie. Moim zdaniem real zaczyna upadać. Ten klub sie rozpadnie szybciej niż myślimy. Ale samiu sobie zgotowali taki los.

Ulisses

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2003, 18:35

Bravo!!! Bravo!!! dla Pereza!!! Jest genialny!!! Zwalniać trenera, który tyle dla nich zrobił. Moim zdaniem to "Mistrzowskie" pociągnięcie. Ja myśle, że teraz (nawet z takimi gwiazdami) zajmą zaledwie w lidze 3 miejsce, a w LM max to półfinał (o ile wyjdą z grupy :D ) Czekam z utęsknieniem na krach Realu Madryt :D

jaro10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2003, 18:46

golosowaem za nie...
del bosque to jest jeden z lepszych trenerów [ lipi najlepszy ] i jakiś asystent MU nic nie zrobi

zawsze Del Piero
RAT

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2003, 19:13

Prezydent Realu niejest chyba zbyt madrym człowiekiem jak można zwolnić trenera który dobrze si rozumie z drużyną a przedewszystkim osiaga z nią bardzo dobre rezultatymjak Real tak dalej będzie postępował to za rok zwolni Carlosa Queiroza i zatrudni Jerzego Engela bo będą niezadowoleni z jego pracy, ale zresztą co ja się przejmuję tym bezmyślnym klubem przecież to dobrze dla samego Juve że w Realu niedzieje się za dobrze :!: :D

Jaro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2003, 19:51

Del Boske nie mieszał się w grę piłkarzy-po prostu mieli grać.Nowy będzie chciał coś narzucić i...zobaczymy.

ODPOWIEDZ