Wszystko o SSC Napoli
- samy
- Juventino
Największą różnicą między Lavezzim a Vuciniciem jest fakt, że Argentyńczyk zapiernicza w każdym meczu i gra na 100%. Wczorajsza bramka po 50m biegu w 88 minucie przy stanie 2-0 dla Napoli jest tego najlepszym potwierdzeniem. Mirko jak chce, zagra świetny mecz. Jednak w tym problem, że jemu nie zawsze sie chce.
Napoli opierdzieli Chelsea

- pumex
- Juventino
samy pisze:Wczorajsza bramka po 50m biegu w 88 minucie przy stanie 2-0 dla Napoli

Czarnogórcowi do Lavezziego brakuje przede wszystkim trzech rzeczy: dynamiki, charakteru i waleczności.
Jeszcze odnośnie Champions League: forma Chelsea delikatnie mówiąc nie zachwyca. Napoli zdecydowało się postawić w tym sezonie wszystko na LM. Takiej okazji na awans do 1/4 Neapolitańczycy mogą długo nie mieć.

- Mate.G
- Juventino
Napoli wygrało z Cheslsea 3:1
Brawo
Brawo

Ogladałem mecz ze znajomymi, raczej niepoważnie na mnie patrzyli przed meczem, gdy mówiłem, że jestem przekonany o zwycięstwie Napili 
P.S Cavani i Lavezzi powinni grać u nas

P.S Cavani i Lavezzi powinni grać u nas

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Brutalo
- Juventino
Też tak czułemsamy pisze:

Napoli zagrało dziś... zacnie. Poza kiksem brata niewolnicy fabiaury (kuzynka Izaury) i brakiem pewności De Sanctisa, ciężko przyczepić się do neapolitańczykowianeczków.
Maggio, Cavani i Lavezzi w Juve ? Jaaaa... fap.
Jeszcze jedno. Drogba do bólu przypominał mi dziś Matriego. To źle

- Gotti
- Juventino
Powiem tylko tyle, że oddałbym Matriego, Vucinica i Boriello za Cavaniego.
Cavani to jest napastnik kompletny. Najlepszy w Serie A. Lepszy od Zlatana.
Szkoda, że po sezonie pewnie odejdzie za jakieś 50mln do jakiegoś City.
Nie oszukujmy się, ale Juve nie stać ani na Cavaniego ani na Lavezziego...
Cavani to jest napastnik kompletny. Najlepszy w Serie A. Lepszy od Zlatana.
Szkoda, że po sezonie pewnie odejdzie za jakieś 50mln do jakiegoś City.
Nie oszukujmy się, ale Juve nie stać ani na Cavaniego ani na Lavezziego...
- Tharp
wow, ale jestes dowcipnyBrutalo pisze:Też tak czułemsamy pisze:
Napoli opierdzieli Chelsea![]()
Napoli zagrało dziś... zacnie. Poza kiksem brata niewolnicy fabiaury (kuzynka Izaury) i brakiem pewności De Sanctisa, ciężko przyczepić się do neapolitańczykowianeczków.
Cavani i Lavezzi dali niezly popis. Z jednej strony mozna by sie napalac, ze jak napoli dalej bedzie kaleczyc w serie a - czego im zycze -, to w koncu beda zmuszeni sprzedac paru ofensywnych zawodnikow, ale w gruncie rzeczy nie liczylbym ze taki Lavezzi czy Cavani wybraliby nas przed jakakolwiek druzyna z czolowki lig hiszpanskiej albo angielskiej.
- Tony Montana
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Ho ho jak tak dalej pójdzie to będą 3 włoskie kluby w kolejnej rundzie.
Bardzo fajny mecz Napoli, wiadomo najlepszy w tej drużynie jest atak.
Bardzo fajny mecz Napoli, wiadomo najlepszy w tej drużynie jest atak.
- mazi12
- Juventino
Wierzyłem w Napoli :-D Gdyby nie ten kiks przy pierwszej bramce i gdyby Cole nie wybił piłki z linii bramki to Chelsea mogłaby już u siebie w ogóle nie wychodzić na boisko. Ale wynik jeszcze jest otwarty. Mam nadzieję, że nie dadzą sobie już tego wyrwać. Szacunek dla Napoli.
Cavani :shock:
Lavezzi :shock:

Cavani :shock:
Lavezzi :shock:

- Ein
- Juventino
Em, Hiszpańskiej ? Gdzie niby ? Barcelona - zapomnij, to samo Real. Im dalej zajdzie Napoli w LM, tym mniejsza będzie szansa, że te 'gwiazdy' odejdą.Tharp pisze:Cavani i Lavezzi dali niezly popis. Z jednej strony mozna by sie napalac, ze jak napoli dalej bedzie kaleczyc w serie a - czego im zycze -, to w koncu beda zmuszeni sprzedac paru ofensywnych zawodnikow, ale w gruncie rzeczy nie liczylbym ze taki Lavezzi czy Cavani wybraliby nas przed jakakolwiek druzyna z czolowki lig hiszpanskiej albo angielskiej.
Więc nie wiem czemu 'kibice włoskiej piłki' się cieszą. Lepiej byłoby gdyby te zespoliki poodpadały, szczególnie, kiedy Nam tak dobrze idzie i dostęp do LM jest bardzo bliski.
- Marchisio87
- Juventino
MASAKRA!!! co to Napoli czyni robią z Angielskim gigantem co chcą, patrzę na minute spotkania atu psikus 45 min se myślę już! ciekawe nam widowisko sprawiło Napoli!
do kuzyna pisałem że to będzie wieczór Małego Maradony i się nie myliłem on jest genialny! FORZA LAVEZZI
ktoś napisał oddał bym Matriego Vucinićia i Borriello za Cavaniego no bez przesady Panowie
ja bym do pakietu dołożył Giacheriniego Krasica ale bez Mirko Vucinićia za to:)
za rok inna drużyna Włoska będzie nas tak powalała na kolana to będzie
JUVENTUS TURYN !!!
do kuzyna pisałem że to będzie wieczór Małego Maradony i się nie myliłem on jest genialny! FORZA LAVEZZI

ktoś napisał oddał bym Matriego Vucinićia i Borriello za Cavaniego no bez przesady Panowie

za rok inna drużyna Włoska będzie nas tak powalała na kolana to będzie
JUVENTUS TURYN !!!
----------Buffon--------------
-DeSciglio-Benatia-Caldara--Taglafico
------Marchisio---Pjanić-----
-------------Dybala------------
--Costa---Higuain---Martial--
FOOTBALL LOVE THE GAME! 4-2-1-3, 4-3-1-2
-DeSciglio-Benatia-Caldara--Taglafico
------Marchisio---Pjanić-----
-------------Dybala------------
--Costa---Higuain---Martial--