Serie A (36): JUVENTUS 2-2 Chievo
- Arcadio Morello
- Juventino
Drużyny na literę C to przekleństwo Juve. Pierw Cesena, Catania, a teraz Chievo...
. Gdy Alex strzelił gola z karnego to po cichu wierzyłem, że się uda zdobyć 3 pkt. To co odpierdzielił Buffon wychodząc z bramki to woła o pomstę do nieba. Dobrze, że nie strzelili na 2:3... Wygrywać 2:0 i zremisować, a jeszcze można było przegrać ten mecz.
Tragedia, Wstyd, Kompromitacja... aż serce boli to co się dzieje z Juve... na początku sezonu nawet dobrze grali, a teraz :płaczę:.
Źal mi Il Capitano. Oddany klubowi, był i jest z nim na dobre i na złe. Wygrana w LM czy Mistrzostwo Włoch to by było piękne ukoronowanie jego pięknej kariery. Przy rzucie wolnym liczyłem, że Alex zakręci piłką i wpadnie do bramki i wygramy ten mecz 3:2... ale kilka cm za wysoko... Gdyby nie Del Piero to z Juve była by tragedia... Niestety nie widać godnego następcy Del Piero..., a jeszcze pogra rok, dwa i niestety koniec... Chciało by się żeby grał jak najdłużej, ale to wszystko zależy od niego i jego organizmu...
W tym sezonie zagrali kichę w LE i Serie A... Potrzeba Guusa Hiddinka, albo trenera, który jest w rodzaju psychologiem, który wprowadzi dobrą atmosferę do zespołu i da im mentalność zwycięzców. Jest taki?

Tragedia, Wstyd, Kompromitacja... aż serce boli to co się dzieje z Juve... na początku sezonu nawet dobrze grali, a teraz :płaczę:.
Źal mi Il Capitano. Oddany klubowi, był i jest z nim na dobre i na złe. Wygrana w LM czy Mistrzostwo Włoch to by było piękne ukoronowanie jego pięknej kariery. Przy rzucie wolnym liczyłem, że Alex zakręci piłką i wpadnie do bramki i wygramy ten mecz 3:2... ale kilka cm za wysoko... Gdyby nie Del Piero to z Juve była by tragedia... Niestety nie widać godnego następcy Del Piero..., a jeszcze pogra rok, dwa i niestety koniec... Chciało by się żeby grał jak najdłużej, ale to wszystko zależy od niego i jego organizmu...
W tym sezonie zagrali kichę w LE i Serie A... Potrzeba Guusa Hiddinka, albo trenera, który jest w rodzaju psychologiem, który wprowadzi dobrą atmosferę do zespołu i da im mentalność zwycięzców. Jest taki?
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Jak parę tygodni temu pisałem że Del Neri się skończył to większość mnie zbluzgała, że to bez sens, że powinien dostać szanse. Jak pisałem, że za Zaca przynajmniej tylu bramek z wolnych nie tracilismy to zostałem wyśmiany, no więc proszę bardzo, niech Del Neri dalej będzie trenerem
Jak pisałem że Marchisio to bardzo dobry piłkarz, z tym że to nie skrzydłowy!! że nie przez przypadek się nim i Real i ManU interesuje to zostałem wyśmiany, kto zasługuje dziś na pochwałę, gdy grał na swojej pozycji??
Gdy pisałem że Krasic to jeździec bez głowy i że jest przereklamowany zostałem zjechany, a czy Matri na skrzydle nie grał lepiej??
Mamy transferowy geniusz Marotty + trenerski geniusz Del Neriego = 7 miejsce w tabeli, w tamtym sezonie, przynajmniej była wymówka, że kontuzje, ale były nadzieje, że ktoś dołączy do Diego i nie będize źle, teraz nie ma kto do kogo dołączać
Czy faktycznie Del Neri jest lepszy do Zacca? no nie wiem:D
Tak czy inaczej papa ligo mistrzów do zobaczenia za parę lat, szkoda że nie ma już intertotto, może tam byśmy powalczyli:)
Jak pisałem że Marchisio to bardzo dobry piłkarz, z tym że to nie skrzydłowy!! że nie przez przypadek się nim i Real i ManU interesuje to zostałem wyśmiany, kto zasługuje dziś na pochwałę, gdy grał na swojej pozycji??
Gdy pisałem że Krasic to jeździec bez głowy i że jest przereklamowany zostałem zjechany, a czy Matri na skrzydle nie grał lepiej??
Mamy transferowy geniusz Marotty + trenerski geniusz Del Neriego = 7 miejsce w tabeli, w tamtym sezonie, przynajmniej była wymówka, że kontuzje, ale były nadzieje, że ktoś dołączy do Diego i nie będize źle, teraz nie ma kto do kogo dołączać

Czy faktycznie Del Neri jest lepszy do Zacca? no nie wiem:D
Tak czy inaczej papa ligo mistrzów do zobaczenia za parę lat, szkoda że nie ma już intertotto, może tam byśmy powalczyli:)
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- Łukasz
- Juventino
Wypluj te słowa. Za chwalenie Motty na jakimkolwiek tle powinno się dostawać w twarz. Ten facet nie umie grać w piłkę.Eric6666 pisze:pochwaliłbym Mottę za grę w ofensywie
- blackadder
- Juventino
Szczyt frajerstwa został po raz kolejny w tym sezonie przekroczony.

- ManiekJuve91
- Juventino
Nie no panowie to są jakieś jaja...
To co Juve gra to jest jeden wielki piach...
Dlaczego ten kretyn dalej nas trenuje?!
dlaczego nie potrafimy dowieść wyniku do końca?
Dlaczego kur*** nie potrafimy grać w piłkę.
Wszyscy nas jadą jak szmatę...
Gdzie jest Juventus?
Nie wierze już w nic...
Żadne transfery,żadne pieniądze,żadne obiecanki cacanki tego pieprzonego zarządu z pseudo trenerem na czele...
Niedługo będziemy mogli zadowolić się kompilacjami na YT bo tylko to nam zostało,po dobrej grze Juventusu.
Juventusu nie ma powtarzam nie ma,ten klub popadł w przeciętność.I nic nie wskazuje na to by coś się zmieniło...
To co Juve gra to jest jeden wielki piach...
Dlaczego ten kretyn dalej nas trenuje?!
dlaczego nie potrafimy dowieść wyniku do końca?
Dlaczego kur*** nie potrafimy grać w piłkę.
Wszyscy nas jadą jak szmatę...
Gdzie jest Juventus?
Nie wierze już w nic...
Żadne transfery,żadne pieniądze,żadne obiecanki cacanki tego pieprzonego zarządu z pseudo trenerem na czele...
Niedługo będziemy mogli zadowolić się kompilacjami na YT bo tylko to nam zostało,po dobrej grze Juventusu.
Juventusu nie ma powtarzam nie ma,ten klub popadł w przeciętność.I nic nie wskazuje na to by coś się zmieniło...
- kosciu88
- Juventino
Obys mial racje bo dluzej tego partacza nie zniose w tym klubie, kolejny mecz w ktorym treneiro blyszczy swoja taktyka i umiejetnosciami motywacyjnymi.mateusz6 pisze:Te dwie minuty to gwóźdź do trumny Del Neriego.
Ostatnio zmieniony 09 maja 2011, 23:14 przez kosciu88, łącznie zmieniany 1 raz.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- Ivory
- Juventino
Wstyd pokazywać tak dobrą markę jakim był Juventus w LE, znowu mieliby kłopoty nawet z polską drużyną, z Jagą czy Legią.szczypek pisze:To chyba będzie pierwszy raz, kiedy nie będę cieszył się, że miałem rację, ale już dwa tygodnie temu pisałem, że ten Juventus nie zasługuje nawet na Ligę Europejską.
- Vojtimar
- Juventino
Nie widziałem meczu ale 2 stracone bramki w 2 minuty mi wystarczą. Kolejny pokaz frajerstwa w wykonaniu Juve. Połowa tej drużyny powinna grać bez herbu bo go hańbią. LM definitywnie nara i bardzo dobrze, po co się kompromitować jeszcze bardziej.
Nie chcę też LE. Może jak wyrżną o ziemię (o ile jeszcze tego nie zrobili) to coś się ruszy. A nawet jak nic sie nie zmieni to wciąż mam nadzieję na 8 miejsce.
Del Neri spieprzaj z klubu i zabierz swój szrot.
Nie chcę też LE. Może jak wyrżną o ziemię (o ile jeszcze tego nie zrobili) to coś się ruszy. A nawet jak nic sie nie zmieni to wciąż mam nadzieję na 8 miejsce.
Del Neri spieprzaj z klubu i zabierz swój szrot.
Z Juve na dobre i złe!
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Już nawet nie chodzi o to, że nie zagramy w LM czy też LE, na którą też przecież możemy się nie załapać. Ten zespół obraża nas kibiców taką frajerską postawą na boisku. Może i dobrze się stało, w końcu prawdopodobnie pozbędziemy się dziada... Nic nie jest co prawda przesądzone, ale i Agnelli ma pewnie swoją cierpliwość...
- mateusz6
- Juventino
Ta drużyna była bezradna. Tylko, że Juventus nie grał z Milanem, Interem, Man Utd, Chelsea, Barcą, Realem czy Bayernem tylko z Chievo. Taki Pellisier powoduje, że większość drużyny ma gówno w gaciach. Żenada. LE będzie. Tylko po co?
Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej.
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
i znając pomysłowość Marotty, mamy już główny cel Mercatto, po co przepłacać, sprowadzać niesprawdzonych w lidze Aguero, Benzema i duzo zarabiają jest Pellissier:D
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- Juventino79
- Juventino
A ja powtarzam - obyśmy nie grali w LE - lepiej dla nas. Skupmy się w następnym sezonie na spokojnie na Serie A, tylko czy coś z tego wyjdzie jeżeli nie zmienimy trenera i znowu pół składu? Nad losem Del Neriego nie ma co dywagować - nie ma dla niego miejsca w Juve, jakby gość zamiast wymyślać podczas meczów i treningów kolejne usprawiedliwienia wziął się za siebie i wyciągał jakiekolwiek wnioski to może byłoby lepiej. Wywalmy Del Neriego i przede wszystkim ściągnijmy klasowego trenera, po tylu "rewolucjach" i takiej ilości zmarnowanej kasy już zarząd powinien wiedzieć ,że problem leży w trenerze ,a nie piłkarzach. Dlatego - wydajmy trochę więcej € na świetnego trenera i wzmocnijmy się wedle jego życzeń... Czas się podnieść, bo niedługo nazwa "Juventus" stanie się synonimem nieudolności w powrocie na szczyt.
- Arcadio Morello
- Juventino
Czy kiedykolwiek jeszcze będziemy się cieszyć ze zwycięstw Juve?
Niech Neymar przyjdzie. Wyrażał chęć przyjścia do Juve, może po ostatnich wynikach zmienił zdanie...
Połowa składu do wymiany, ale wątpię żeby coś się zmieniło w przyszłym sezonie
. Nie chcę wracać do przeszłości i oglądać piękne mecze Juve na YouTube, tak jak to się ma z Polską Reprezentacją...
Chcę Juve grające piękną i skuteczną piłkę, żeby były wyniki... Czy Juve się odrodzi i wróci na szczyt?
Niech Neymar przyjdzie. Wyrażał chęć przyjścia do Juve, może po ostatnich wynikach zmienił zdanie...
Połowa składu do wymiany, ale wątpię żeby coś się zmieniło w przyszłym sezonie

Chcę Juve grające piękną i skuteczną piłkę, żeby były wyniki... Czy Juve się odrodzi i wróci na szczyt?