Serie A (34): JUVENTUS 2-2 Catania
- Dybala 4ever
- Juventino
Takie frajerstwo! Del Piero wypruwał sobie żyły strzelił 2 gole, a te nie powiem co zmarnowali wynik 2-0. Na jego miejscu bym w szatni chyba wszystkich powystrzelał z CKM-u. Kolejne święta poszły się paść. Najgorsze jest to, że my się nimi przejmujemy a oni mają nas tu (_|_). Całą paczkę fajek aż muszę wypalić ze złości!
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Polecam zdjęcia z treningów... Jeden wielki piknik...lenor pisze:Nie rozumiem, Kiedyś zawodnicy sami mieli w sobie mentalność zwycięzców, za przegrany mecz zasuwali na treningach 3x bardziej, głodowali przez tydzień. Nie odzywali się do siebie. Teraz te <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> nawet w 10 min 2 bramek nie potrafią utrzyamć
BOŻE TY WIDZISZ I NIE GRZMISZ!
- revelJuve
- Juventino
wiocha i tyle. Kocham tą frustracje na stronie jak grają podobnie do dzisiejszego meczu. Ale gdyby ten cały Lodi nie wbił bramy na remis to zapewne całkiem inne wypowiedzi by były. Będzie druga rewolucja w ciągu dwóch lat w tym klubie a to nie wróży nic dobrego a z drugiej strony pozostawić to jak jest to jeszcze gorzej
- Qrczak
- Juventino
Kto prowadzi ten zaspół ??!!!!!
Te osoby które grają w koszulkach WIELKIEGO KLUBU (z wyjątkiem kilku piłkarzy) są zerami bez ambicji .
Lepiej by zagrała drużyna z członków tego forum ,bo każdy by grał z poświęceniam , ambicją i sacunkiem dla JUVE!!!!!!!!!!
Te osoby które grają w koszulkach WIELKIEGO KLUBU (z wyjątkiem kilku piłkarzy) są zerami bez ambicji .
Lepiej by zagrała drużyna z członków tego forum ,bo każdy by grał z poświęceniam , ambicją i sacunkiem dla JUVE!!!!!!!!!!
- Gotti
- Juventino
Haha, a widzisz. Ja już nie oglądam od nie pamiętam której kolejki, bo patałachy na to nie zasługują. Nie chce im się grać to po co mam to oglądać?Zastanawiam się po co ja w ogóle oglądam jeszcze ich mecze w tym sezonie. Angry Angry Angry
Kibice powinni w ogóle przestać ich wspeirać to by zrozumieli, że są żałośni.
- Pawciosss
- Juventino
Od 3 lat to samo, gramy nieźle do 70 minuty, później bezsensowne rozluźnienie. W efekcie strata bramki, a pod koniec drugiej. Ile już takich meczów było? Nie chcę mi się liczyć, ale to przez to jesteśmy tak nisko w tabeli. Brak koncentracji, prawidłowego podejścia, przygotowania psychicznego. I to wszystko siedzi w głowach zawodników, oczywiście wina leży po stronie trenera, lecz problem z tym już zaczął się u Ranieriego, a ciągnie do dziś.
Chociaż nie chcę widzieć Del Neriego u nas w następnym sezonie, to dzisiejszy wynik to nie jest tylko i wyłącznie jego wina (choć Del Piero można było potrzymać jeszcze na boisku, bo później nie miał kto grać piłą) , piłkarze partolili koncertowo, bez sensu tracili piłkę w środku boiska przy wyprowadzaniu kontry/ataku zamiast dobić proszącą się o to Catanię. A o tej akcji 3 na 1 to nie ma co wspominać, każdy widział.
Chociaż nie chcę widzieć Del Neriego u nas w następnym sezonie, to dzisiejszy wynik to nie jest tylko i wyłącznie jego wina (choć Del Piero można było potrzymać jeszcze na boisku, bo później nie miał kto grać piłą) , piłkarze partolili koncertowo, bez sensu tracili piłkę w środku boiska przy wyprowadzaniu kontry/ataku zamiast dobić proszącą się o to Catanię. A o tej akcji 3 na 1 to nie ma co wspominać, każdy widział.
- Vincitore
- Juventino
Trochę to przykre, bo za tydzień gralibyśmy mecz o wszystko z Lazio i w przypadku zwycięstwa bylibyśmy w bardzo komfortowej sytuacji. Pozostałyby nam bowiem trzy mecze z drużynami grający mi już w tym sezonie praktycznie o nic, bo Chievo i Parma raczej są utrzymane, a Napoli gra o pietruchę.
- zahor
- Juventino
Warto dodać, że na trudnym dla nas terenie.Marian. pisze:Mecz <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, nie ma co. Graliśmy nieziemską piłkę i prawie wygraliśmy z wielkim klubem jakim niewątpliwie jest Catania Calcio. Nasi piłkarze spisali się bardzo dobrze, brakło na prawdę niewiele byśmy wygrali z nieziemską Catanią. Mimo wszystko powinniśmy się cieszyć, bo remis z takim zespołem to sukces, wielki sukces.
------------------------------------------
Co to ### miało być?
Kto jeszcze chce, aby Juve wykupiło Pepe?
- @Maras@
- Juventino
Ja tu nie widze nic pozytywnegoLypsky pisze:Są również pozytywy - nie skompromitujemy się w CL![]()
Wg mnie dobrze się stanie jeśli nie awansujemy do żadnych europejskich rozgrywek.

- bianconeristy
- Juventino
Nie wierzę w to, co się dzieje.
- Kubba
- Juventino
Szczyt frajerstwa.... Juve osiągnęło szczyt frajerstwa. Bardziej sfrajerzyć się nie da.
A najlepsze, że Gigi "piątka/uśmieszek/przytulaniec z przeciwnikiem" Buffon chyba był zdenerwowany!! :rotfl:
Brawo DN za zdjęcie Alexa... jedynego, który grał w piłkę!
A najlepsze, że Gigi "piątka/uśmieszek/przytulaniec z przeciwnikiem" Buffon chyba był zdenerwowany!! :rotfl:
Brawo DN za zdjęcie Alexa... jedynego, który grał w piłkę!